مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی درمورد خرید عینک افتابی
ariajoker
02-04-2012, 12:00
سلام دوستان نمیدونستم توی کدوم بخش سوال کنم . اگر جاش اینجا نیست لطفا راهنمایی کنین که کجا سوال کنم .
من یه عینک افتابی مردانه از برندی معتبر به جز Rayban و Police میخواستم بخرم .
بودجه هم 300-350 هست . با این بودجه فریمی با کیفیت از یه برند معتبر میشه گیر اورد یا نه ؟
اگر پاسخ مثبته چه برند هایی رو پیشنهاد میکنین ؟
اگر نه کلا چه پیشنهادی دارین ؟
Jang Bogo
07-04-2012, 10:22
طبق بررسیهای انجام شده و نتایج آن (با توجه به مقاله ای در نشریه سلامت) عینک آفتابیهای گرانقیمت با نوع معمولی ازنظر جذب اشعه فرابنفش یکسان هستند تنها تفاوتی که با هم دارند قیمت آنهاست که آن هم به خاطر مارکشان است مثل ورساچه وگوچی وشانل...-اصلا تو ایران اینقدر تقلبی طرح اصل هستش که اگه واسه کلاس هم بری کلی پول بدی و اصل بخری کسی باور نمیکنه و فکر میکنه کپیه اصله . یا اصلا معلوم نمیشه که اصله! پس یه عینک قیمت معمولی و دارای UV تاییدشده و با قاب خوشگل که مهم تر از همه به صورتت بیاد و راحت باشه بگیری خیلی بهتره . همون کار یه عینک گرون مارکدار رو میکنه . تازه اگه گمشم کردی (که خیلی امکانش هست) دلت نمیسوزه! به نظر من با 300 تا 350 تومن میتونی 3 یا 4تا مدل عینک داشته باشی. خیلی بهتره تا یک مدل خیلی گرون که خیلی تکراری میشه و دلت رو میزنه.
سلام
اصلا پست دوم تایید نمیشه
اولا تنها نشریه که در مورد چشم و عینک تایید شده نشریه کاوشگر هست که توی یک سری گفته شد گران بودن عینک دلیل بر بهتر بودن نیست
من در تاپیک دیگه هم ذکر کردم متاسفانه درصد بسیار زیادی از عینک سازان و عینک فروشان عینک های ارزان را با قیمت نجومی ارائه میکنند
در ضمن هنوز نشریه سلامت اطلاعی از دستگاه لنزومتر PD نداره وگرنه هیچ وقت اینطور حرفی نمیزد در این دستگاها UV ها به طور استاندارد نشان داده میشود و همینطور درصد عبور از نور هم نشان میدهد
مشتریان نیازهای متفاوتی دارند مشتریانی بوده اند که به نیکل خاص حساسیت دارند و همینطور به یک سری فلزهای دیگر و این سری انسان ها مجبور هستند از فریمهای خاص استفاده کنند،همانند کسانی که چشمشان به بعضی از لنزهای معمولی و حتی گران حساس هست
البته مثلا ما که عینک آفتابی 150 و 370 داریم وقتی مشتری تفاوت آنها را می پرسد ما تفاوت آنها را کمی به خودشان واگذار میکنیم یعنی اجازه تست در زیر آفتاب میدهیم متوجه میشوند تفاوتی در میزان دید وجود نداره ولی در بعضی مدلها واقعا کیفیت و تفاوت دید قابل حس هست تفاوت این دو نوع عینک بر سر مارک و کیفیت و دوام و همینطور مواد و نوع خرید هست
شما اول باید بر فروشگاه مورد نظر شناخت داشته باشید بعد در مورد عینک
دوستان این مدل عینک آفتابی رو میتونم طبیش کنم؟
Marc Jacob mj474/s
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.