majid322
01-04-2012, 22:19
سلام بچه ها..
امروز یکم حالم گرفته بود گفتم بشینم یه کار بزنم.. :31:
بیشتر یه تمرین با مکسول این اولین رندریه که با مکسول میگیرم دیگه اگه بده به بزرگی خودتون ببخشید..
-----------------------------------------------
کار هم که با مکس مدلسازی شده و با مکسول هم رندر + کمی فتوشاپ..
فلش مشکی وسط رندرش بلوپیج اومد کامپیوتر ری استارت شد بعد که خواستم دوباره شروعش کنم نشد..
اینه که یکم نویز داره ...
زمان هر رندر تقریبی فکر کنم 15 دقیقه شد...
...............
منتظر نظراتتون هستم... :46:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
امروز یکم حالم گرفته بود گفتم بشینم یه کار بزنم.. :31:
بیشتر یه تمرین با مکسول این اولین رندریه که با مکسول میگیرم دیگه اگه بده به بزرگی خودتون ببخشید..
-----------------------------------------------
کار هم که با مکس مدلسازی شده و با مکسول هم رندر + کمی فتوشاپ..
فلش مشکی وسط رندرش بلوپیج اومد کامپیوتر ری استارت شد بعد که خواستم دوباره شروعش کنم نشد..
اینه که یکم نویز داره ...
زمان هر رندر تقریبی فکر کنم 15 دقیقه شد...
...............
منتظر نظراتتون هستم... :46: