ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پیشنهاد خرید بین سانتافه یا سورنتو مدل های ( 2012 )

dooste.man83
01-04-2012, 21:56
با سلام خدمت همه دوستان
می خواستم ببینم بین سانتافه 2012 و سورنتو 2012 از نظر فنی و نرمی و رانندگی در شهر و جاده کدوم بهتره ؟
و در کل کدوم برای خرید سفارش میشه ؟

ممنون از همگی

dash_mehdi
01-04-2012, 23:26
با سلام خدمت همه دوستان
می خواستم ببینم بین سانتافه 2012 و سورنتو 2012 از نظر فنی و نرمی و رانندگی در شهر و جاده کدوم بهتره ؟

ممنون از همگی

دوست عزیز اگه به قوانین انجمن احترام بگزاری کار بهتر انجام میشه خودت هم زودتر به جواب میرسی
تاپیک این موضوع
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سورنتو 2012 نرمی بهتری داره مخصوصا اینکه سانتافه کلا مشکل غیر استاندارد بودن صندلی هارو داره ولی خوب تا حد زیادی این مشکل در مدل های 2011 و 12 حل شده و با توجه به این که سانتافه جادارتره من سانتافه 2012 پیشنهاد میکنم.

mohamad skystar
01-04-2012, 23:29
با سلام خدمت همه دوستان

ممنون از همگی

سلام
به راحتی مشخصه که کیا سورنتو نسل جدید با تغییرات مطلوبی که روش انجام شد
نسبت به سانتافه گزینه برتر خواهد بود.
البته سانتافه هم دچار تغییراتی شده و پرفروشترین شاسی بلند هیوندای در کشور هست.

از نظر فنی هردو خودرو دارای موتور 6 سیلندر 3500 CC با گیربکس 6 دنده اتوماتیک
اما سورنتو با تولید 273 اسب بخار قدرت نسبت به سانتافه با 266 اسب بخار دارای قدرت بیشتری هست.
هر دو خودرو دارای سیستم ترمز ABS و سیستم پایداری ESP هست
هردو خودرو دارای 6 ایربگ هستن.
اط نظر فضای کابین هم میشه گفت نزدیگ به هم هستن اما سورنتو کمی فضای بیشتری برای سرنشین داره.

هر دو خودرو از نظر عملکرد به هم نزدیکن اما خوب میشه سورتو رو از نظر نمای ظاهری و پیشرانه ای قویتر
مناسب تر دونست و سانتافه هم میتونه از نظر آپشن و امکانات و کیفیت مناسب باشه.
پینهاد میکنم هر دو خودرو رو از نزدیک ببینید تا راحت تر به نتیجه برسید.

Pourya-pc
02-04-2012, 00:27
سلام
به راحتی مشخصه که کیا سورنتو نسل جدید با تغییرات مطلوبی که روش انجام شد
نسبت به سانتافه گزینه برتر خواهد بود.
البته سانتافه هم دچار تغییراتی شده و پرفروشترین شاسی بلند هیوندای در کشور هست.

از نظر فنی هردو خودرو دارای موتور 6 سیلندر 3500 CC با گیربکس 6 دنده اتوماتیک
اما سورنتو با تولید 273 اسب بخار قدرت نسبت به سانتافه با 266 اسب بخار دارای قدرت بیشتری هست.
هر دو خودرو دارای سیستم ترمز ABS و سیستم پایداری ESP هست
هردو خودرو دارای 6 ایربگ هستن.
اط نظر فضای کابین هم میشه گفت نزدیگ به هم هستن اما سورنتو کمی فضای بیشتری برای سرنشین داره.

هر دو خودرو از نظر عملکرد به هم نزدیکن اما خوب میشه سورتو رو از نظر نمای ظاهری و پیشرانه ای قویتر
مناسب تر دونست و سانتافه هم میتونه از نظر آپشن و امکانات و کیفیت مناسب باشه.
پینهاد میکنم هر دو خودرو رو از نزدیک ببینید تا راحت تر به نتیجه برسید.
در ادامه صحبت دوستم محمد جان بگم که برخلاف گفته ی آقا مهدی سانتافه خیلی نرم تر از سورنتو هست و من شخصاً هردو خودرو رو روندم و سانتافه سواری بهتر و نرم تری به نسبت سورنتو داره . اما من بین این دو سورنتو رو انتخاب میکنم . دلایلش رو هم دوستان گفتند .