مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی برای خرید مانیتور سه بعدی
من دنبال یک مانیتور سه بعدی خوب هستم.با این مشخصات:
حداقل 22 اینچ
ال ای دی
فول اچ دی
کیفیت تصاویر در حالت دو بعدی پایین نباشه.
عمق تصویر خوب
یه موضوع دیگه هست و اون نوع مانیتوره که نمیدونم کدومش بهتره:active یا passive یا بدون عینک.
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن.
persiantoolsbaz
02-04-2012, 08:27
من دنبال یک مانیتور سه بعدی خوب هستم.با این مشخصات:
حداقل 22 اینچ
ال ای دی
فول اچ دی
کیفیت تصاویر در حالت دو بعدی پایین نباشه.
عمق تصویر خوب
یه موضوع دیگه هست و اون نوع مانیتوره که نمیدونم کدومش بهتره:active یا passive یا بدون عینک.
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن.
یکی از بهترین مانیتورهای 3D بازار در حال حاضر مدل D2342P LG هست که مشخصاتی که گفتی رو داره .
مشخصات :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
عینک های 3Dمانیتور D2342Pمجهز به تکنولوژی FPRهستند بنابراین به باتری نیاز ندارند و Crosstalk Free هستند. قیمت این عینکها بسیار مناسب است و بنابراین برای تهیه این عینکها به تعداد اعضای خونواده مشکلی وجود نداره (10-5 هزار تومان )
همانطور که میدونی برای نمایش فیلم یا عکس 3Dباید Content مورد استفاده 3Dباشد ولی چون این مانیتور مجهز به تکنولوژی 2D to 3D هست ، با استفاده از فعالسازی نرم افزار مربوطه قابلیت نمایش 2D Content را به صورت سه بعدی دارد .
تکنولوژی 2D to 3D : در اين تكنولوژي تصاوير دو بعدي به تصاوير سه بعدي قابل تبديل مي باشند، حتي اگر اين تصاوير به صورت اوليه سه بعدي تصويربرداري نشده باشند. پس از نصب نرم افزار TriDef بر روي سيستم كامپيوتر مي توان تصاوير و يا فيلم دو بعدی را به صورت 3D مشاهده نمود.
قیمت برای من مهم نیست.
این مدلی که معرفی کردین به صورت passive هست.کیفیت مدل های active بهتر نیست؟
اگر لطف کنید تفاوت های این دو مدل رو بیان کنید ممنون میشم.
Abolfazl3007
02-04-2012, 17:13
یکی از بهترین مانیتورهای 3D بازار در حال حاضر مدل D2342P LG هست که مشخصاتی که گفتی رو داره .
مشخصات :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
عینک های 3Dمانیتور D2342Pمجهز به تکنولوژی FPRهستند بنابراین به باتری نیاز ندارند و Crosstalk Free هستند. قیمت این عینکها بسیار مناسب است و بنابراین برای تهیه این عینکها به تعداد اعضای خونواده مشکلی وجود نداره (10-5 هزار تومان )
همانطور که میدونی برای نمایش فیلم یا عکس 3Dباید Content مورد استفاده 3Dباشد ولی چون این مانیتور مجهز به تکنولوژی 2D to 3D هست ، با استفاده از فعالسازی نرم افزار مربوطه قابلیت نمایش 2D Content را به صورت سه بعدی دارد .
تکنولوژی 2D to 3D : در اين تكنولوژي تصاوير دو بعدي به تصاوير سه بعدي قابل تبديل مي باشند، حتي اگر اين تصاوير به صورت اوليه سه بعدي تصويربرداري نشده باشند. پس از نصب نرم افزار TriDef بر روي سيستم كامپيوتر مي توان تصاوير و يا فيلم دو بعدی را به صورت 3D مشاهده نمود.
برای نمایش خود فایلهای 3 بعدی هم به tridef نیازه ؟
سلام
پلیری داره که این کار رو انجام می ده ولی میشه بلوری پلیر سه بعدی یا حتی پلی استیشن 3 رو بهش وصل کرد و از سه بعدیش استفاده کرد.
persiantoolsbaz
03-04-2012, 09:32
نه برای نمایش فیلم دوبعدی به صورت سه بعدی به این نرم افزار نیازه .
persiantoolsbaz
03-04-2012, 10:15
قیمت برای من مهم نیست.
این مدلی که معرفی کردین به صورت passive هست.کیفیت مدل های active بهتر نیست؟
اگر لطف کنید تفاوت های این دو مدل رو بیان کنید ممنون میشم.
عینك Active 3D سنگین و گران است و ظاهری مانند تصویر زیر دارد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عینك Passive ارزان بوده و سبك است و ظاهر ساده ای مانند عینك زیر دارد.
Active 3D : در این تكنولوژی دو تصویر متناوبا برای چشم راست و چپ پخش می شود ولی آنچه تصاویر مربوط به چشم چپ و راست را از هم مجزا می كند، عینك Active Shutter است كه آن را در تصویر اول به شما نمایش دادیم. این عینك در هر لحظه جلوی دید یكی از چشم ها را می گیرد تا تصویر مربوط به چشم دیگر، پخش و دیده شود. زمانی كه این تصاویر با سرعت با یكدیگر تركیب می شوند، تصويری می سازند كه بیننده می تواند در آن، عمق يا بعد سوم را مشاهده كند.
Passive 3D -3D Cinema : دو تصویر به صورت هم زمان برای چشم راست و چپ پخش می شود. به طور مثال، خطوط فرد مربوط به چشم راست و خصطوط زوج مربوط به چشم چپ است. عينك نيز داراي فيلتری است كه باعث می شود شما خطوط مربوط به چشم چپ را با همين چشم مشاهده كنيد و خطوط مربوط به چشم راست را نيز با چشم راست. دیدن دو تصویر متفاوت در دو چشم، باعث می شود بیننده تصاویر را با عمق (سه بعدی) مشاهده كنند.
مقایسه Active 3D و Passive 3D-Cinema 3D
منبع: zoomit.ir
دوستان لطفا مدل مانیتور خوب سه بعدی (120 هرتز) معرفی کنید/
یه سوال: با مانیتور سه بعدی میشه به صورت passive هم استفاده کرد؟یعنی هم passive و هم active؟منظورم اینه که میشه هر دو روش رو روی یک مانیتور استفاده کرد؟
بچه ها گرافیک من اینه: ASUS EAH5750 Series
از این برای سه بعدی میشه استفاده کرد یا باید یه کارت گرافیک دیگه بگیرم؟
dooste.man83
07-04-2012, 01:33
بچه ها گرافیک من اینه: ASUS EAH5750 Series
از این برای سه بعدی میشه استفاده کرد یا باید یه کارت گرافیک دیگه بگیرم؟
سری 6000 از 3d پشتیبانی میکنه فقط
دوستان مانیتور سامسونگ s27a950 عینک سه بعدی NVIDIA رو ساپورت میکنه؟
persiantoolsbaz
22-04-2013, 15:53
دوستان لطفا مدل مانیتور خوب سه بعدی (120 هرتز) معرفی کنید/
یه سوال: با مانیتور سه بعدی میشه به صورت passive هم استفاده کرد؟یعنی هم passive و هم active؟منظورم اینه که میشه هر دو روش رو روی یک مانیتور استفاده کرد؟
نه نمیشه . توی یک مانیتور یا تکنولوژی پسیو بکار رفته یا تکنولوژی پسیو ...
یه چیز دیگه هم در مورد تفاوت مقایسه فرکانس توی این دو تکنولوژی بگم و اون اینکه : مثلا" فرکانس 60 هرتز توی مانیتور پسیو اصلا" با فرکانس 60هرتز توی مانیتورهای اکتیو قابل مقایسه نیست و بدلیل نوع تکنولوژی پسیو مورد استفادشون ، خیلی بهتره .
سلام نظرتون در مورد یه مانیتور سعه بعدی عالی بدون در نظر گرفتن قیمت چیه اگه وروی hdmi و dp هم داشته باشه عالی در ضمن نیاز به اسبیکر هست یا نه با تشکر
سلام لطفا واسه خرید مطمین راهنمایی کنید با تشکر
کسی نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!
بازم با اینه راهنمایی نکردید متشکرم پاینده باشید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.