PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک فوری : Error دادن هارد در هنگام نصب ویندوز xp !!!!

sara100
30-03-2012, 23:32
سلام دوستان کامپیوترم 5 درایو بوده بنده خواستم ویندوزم را تعویض کنم تا اینکه در هنگام نصب ویندوز XP در قسمت انتخاب درایو پس از پاک کردن درایو C, D تصمیم گرفتم ویندوزم را روی درایو C نصب کنم پس از انتخاب درایو مربوطه حال وقتی به صفحه بعدی هدایت شدم در هنگام پیغام Please Waite بنده کامپیوترم را یکدفعه ای به صورت دستی ریستات کردم به دلایلی حال وقتی می خواهم ویندوز نصب کنم قبل از اینکه به مرحله انتخاب درایو بره همش ارور زیر میاید :

STOP:C0000221 unknown Hard Error\system Root\system32\ntdll.dll

یکی بگه الان چگونه بایستی ویندوز عوض کنم ....

البته اینو بگم اصلا به مرحله انتخاب درایو نمیره که بتونم ویندوز را در درایو دیگر نصب کنم (یعنی اولین مرحله انتخاب گزینه F8 هم نمیاید) فکر کنم بایستی با یک cd داس هاردم را کامل فرمت کنم تا بتونم ویندوزم را روی هارد نصب کنم اما نمی دونم چیکار کنم چون اطلاعات شخصی بدرد بخور در درایوهای دیگر دارم....

آیا روشی وجود نداره که بشه بدون اینکه دریواهای دیگر بجز C ,D را فرمت نکرد..

elyarazari
30-03-2012, 23:52
یک بار load defult bios کن
با یک سی دی ویندوز دیگر چک کن

jafarian
31-03-2012, 00:05
کابل برق از پشت پاور اول از همه جدا کنید درمرحله درب کیس باز کنید کابل هارد همچنین کابل برق که به هارد خورده رو جدا کنید بعدش یکساعتی صبر کنید بعدش کابلهای هارد وصل کنید کابل برق پاورم وصل کنید سیستم روشن کنید تست کنید درضمن بایوس مادربوردم اگر رفع نشد آپدیت کنید روش بعدی به اینصورته که از طریق سیدی ویندوز بالا بیاین به قسمت Repair برین (اون زیر می‌گه Enter=Continue R=Repair F3=Quit شما R رو بزن) بعد لیست ویندوز ها رو میاره اونجا شماره‌ی ویندوز رو تایپ کن. مثلا ۱ بعد پسورد Administrator رو ازتون می‌خواد. اگه پسورد نداره که یه اینتر بزنید بعد تایپ کنیدجلوی خط فرمان ren c:\windows\system32\ntdll.dll ntdll.bad این گزینه رو به همین صورت که نوشته شده بعد اینتر کنید بعدشم این دستور بزنید chkdsk /r اینتر کنیداین روشهای که گفتم تست کنید :20:

mehran gorji
31-03-2012, 10:11
سلام دوستان کامپیوترم 5 درایو بوده بنده خواستم ویندوزم را تعویض کنم تا اینکه در هنگام نصب ویندوز XP در قسمت انتخاب درایو پس از پاک کردن درایو C, D تصمیم گرفتم ویندوزم را روی درایو C نصب کنم پس از انتخاب درایو مربوطه حال وقتی به صفحه بعدی هدایت شدم در هنگام پیغام Please Waite بنده کامپیوترم را یکدفعه ای به صورت دستی ریستات کردم به دلایلی حال وقتی می خواهم ویندوز نصب کنم قبل از اینکه به مرحله انتخاب درایو بره همش ارور زیر میاید :

STOP:C0000221 unknown Hard Error\system Root\system32\ntdll.dll

یکی بگه الان چگونه بایستی ویندوز عوض کنم ....

البته اینو بگم اصلا به مرحله انتخاب درایو نمیره که بتونم ویندوز را در درایو دیگر نصب کنم (یعنی اولین مرحله انتخاب گزینه F8 هم نمیاید) فکر کنم بایستی با یک cd داس هاردم را کامل فرمت کنم تا بتونم ویندوزم را روی هارد نصب کنم اما نمی دونم چیکار کنم چون اطلاعات شخصی بدرد بخور در درایوهای دیگر دارم....

آیا روشی وجود نداره که بشه بدون اینکه دریواهای دیگر بجز C ,D را فرمت نکرد..

هارد رو با یک سیستم دیگر بالا بیارید و درایو سی را فرمت کنید و از نوع ویندوز نصب کنید.

sara100
02-04-2012, 12:16
جان ! با تشکر وافر! هیچ کدام از مراحلی که گفتید جواب نداد تازه این مرحله که گفتی (روش بعدی به اینصورته که از طریق سیدی ویندوز بالا بیاین به قسمت Repair برین) اصلا این قسمت نمیاید فقط بعد از چند ثانیه خواندن cd ارور فوق میاید....

خواهشا یکی بگه با نرم افزار Hirens.BootCD 15.1.Restored.1.0 چگونه می تونم ویندوزم را بوت کنم طریقه کار با آن را بلد نیستم ....[COLOR="Silver"]

Ghaioom
02-04-2012, 13:18
سلام

اگه میخواین برای یه بار به سیستم وارد بشین و اطلاعاتتون رو وردارین از لینک زیر استفاده کنید.
در ضمن میتونید یه ویندوز پرتابل دانلود کنید و بریزین تو سی دی تا بالا بیاین باهاش.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sara100
04-04-2012, 11:54
Ghaioom جان واقعا دستت درد نکنه با راه حلی که به من پیشنهاد کردی سی دی بوت راه انداز مشکلم براحتی حل شد واقعا از زحمات جنابعالی بی نهایت سپاسگزارم....

Ghaioom
04-04-2012, 21:34
Ghaioom جان واقعا دستت درد نکنه با راه حلی که به من پیشنهاد کردی سی دی بوت راه انداز مشکلم براحتی حل شد واقعا از زحمات جنابعالی بی نهایت سپاسگزارم....
خواهش میشه. این نظر لطف شماست که با مشکل حل شده از اینجا برید. :11:

funjok
25-11-2014, 11:45
سلام منم همین مشکل رو دارم الان باید دقیقا چیکار کنم فایلا که از روی سی دی لود میشه بعد میزنه استارتینگ ویندوز بعدم میره به صفحه آبی
با ویندوز لایو امدم درایو سی رو فرمت کردم اما بازم همین خطا رو میده
لطفا راهنمایی کنید