مشاهده نسخه کامل
: مشاوره برای خرید پردازشگر
mehdy.sms
30-03-2012, 16:58
سلام. من می خوام یه سیستم قوی برای بازی ببندم که خیلی راحت بازی های خیلی سنگین با حداکثر تنظیمات گرافیکی رو حداقل 3 سال آینده اجرا کنه.
مانتیور مورد نظرم SAMSUNG-27-S27A750D-3D هست. نمی دونم برای مانیتورهای سه بعدی باید قدرت پردازش سیستم قوی تر باشه یا همین که کارت گرافیک به قدر کافی قوی باشه ، کافیه؟
فعلاً موندم cpu اینتل بگیرم یا amd
انتخاب cpu به انتخاب مادربورد هم ربط داره و به نظر میاد بهترین مادربوردها برای cpu اینتل طراحی شده. منظورم مادربورد های بر پایه سوکت LGA 2011 هست.
از طرف دیگه می بینم یه جا نوشته سیستم برای بازی بیشتر از 4 هسته نمی خواد و ... بعد یه جا نوشته cpu هشت هسته ای amd یه کاری کردن که از قدرت همه هسته ها برای بازی میشه استفاده کرد.
باز یه جا می بینم amd هشت هسته ای رو با cpu های اینتل که در زمان شاه ساخته شده مقایسه می کنن و بعد با خودم می گم یعنی amd اینقدر ضعیفه که هیچ کدوم از cpu هاش با i7 اینتل مقایسه نمیشه؟
راستی اینو هم بگم که من به قدرت اورکلاک هیچ کاری ندارم چون معتقدم اورکلاک عمر سیستم رو پایین میاره ، کیفیت قطعه اورکلاک شده کاهش پیدا میکنه و آدم مجبور میشه دنبال خنک کننده های قوی تر باشه.
چند تا تایپیک توی انجمن های دیگه خوندم ولی متاسفانه همشون افتاده بودن به جون هم. حتی توی یه تایپیکی مدیر انجمنشون هم افتاده بود رو خط کل کل و بحث به حلال و حروم خوری هم کشیده شده بود!:18:
برای همین به نتیجه ای نرسیدم.
ess_1362
30-03-2012, 18:45
پیشنهاد برای خرید پردازنده به میزان بودجه شما بستگی داره
ولی برای کاربرد شما که گیم هست بهتر هست روی کارت گرافیک تمرکز بیشتری داشته باشید تا پردازنده
ضمن اینکه قدرت پردازنده ها در کاربردهای مختلف مشخص میشه و ربطی به اینتل و amd بودن برند نداره
پس شما اول هزینه ای را که برای خرید پردازنده در نظر گریفتین مشخص کنید
mehdy.sms
31-03-2012, 10:19
بودجه cpu در محدوده یک میلیون هست. حالا یه مقدار کم و زیاد فرقی نداره.
The Jok3r
31-03-2012, 15:18
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ess_1362
31-03-2012, 19:23
یک چنین هزینه ای برای خرید پردازنده برای گیم چندان معقول نیست:31:
چون کارایی لازم را در مقایسه با قیمتی که پرداخت می کنی نداره
مثلا شما با خرید یک i7 2600 با قیمت 500 تومن از یک بازی بطور مثال با سایر قطعات 90 فریم می گیری حالا با خرید یک پردازنده 1 میلیونی قاعدتا باید 180 فریم بگیری ولی نهایت 92 یا 95 فریم میگیری
فرض کنیم که از پردازنده های نسل جدید با سوکت 2011 استفاده کنی که تازه ممکن هست در بازی فریم کمتری به شما بده
شما هزینه مازاد را صرف خرید کارت گرافیک کنید که بیشتر روی فریم ریت موثر خواهد بود
من سیستم زیر را به شما توصیه می کنم :
cpu : i7 2600 k 553000
m.b : asrock z68 extreme 3 gen3 230000
ram : 2x 4gig corsair xms3 1600 cl9 115000
vga : 2xsapphire hd7850 2gig cfx 1180000
psu : fsp everest 1010 182000
hdd : seagate barracuda 1tb 7200 sata3 280000
ssd : adata s511 60gig 190000
odd : hp 1270i 33000
کارت گرافیک فعلا هنوز به بازار ایران وارد نشده ولی در چند هفته آیند وارد خواهد شد ولی طبعا قیمتش چیزی هست که من نوشتم و کمی بیش از 2 برابر قیمت جهانی خواهد بود
موفق باشید
mehdy.sms
31-03-2012, 23:52
ممنون دوست عزیز.دقیقاً همین سیستمی که شما پیشنهاد می کنید تهیه می کنم. هارد ssd هم 60 گیگ عالیه چون درایو c این سیستمی که دارم 50 گیگ هست و با اونکه خیلی نرم افزار نصب کردم هنوز پر نشده جدا از این که مطمئن هستم روی سیستمی که شما پیشنهاد دادید نرم افزارهای کمتری نصب می کنم که زود سیستم رو دچار مشکل نکنن ، به خصوص نرم افزارهایی که در حالت آزمایشی هست.
کارت گرافیک هم از سیستم فعلی جدا می کنم ، میزارم روی اون تا کارت گرافیکی که گفتید به ایران بیاد.
هارد HDD رو هم فعلاً یکی از این سیستمم برمی دارم (همچین می گم یکی حالا خوبه 2 تا بیشتر نیست:31:) شاید تا موقعی که اون کارت گرافیک بیاد ، قیمت هارد هم دوباره برگرده به حالت عادی ، اگه هم نشد که دیگه مجبور می شم بخرم.
مادربورد asrock z68 extreme 3 gen3 برای cpu اینتل 2600k کارایی مناسبی داره؟ درکل اگه مشکلی نیست و مادربوردی میشناسید که کارایی خوبی داره 100 تومن بالا و پایین چندان مهم نیست چون از قبل 600 تومن برای خرید مادربورد درنظر گرفته بودم.
راستی خرید خنک کننده آبی هم برای این cpu لازمه یا پول به باد دادنه؟ چون به فکر اورکلاک کردن هیچ کدوم از قطعات نیستم و جدا از این مسئله کیس CoolerMaster HAF X رو در نظر گرفتم که نگران داغ شدن نباشم. با این حال توی استفاده طولانی مدت اینقدری داغ می کنه که مشکلی به وجود بیاد؟ (هرچند می دونم احتمال به وجود اومدن مشکل توی هر سیستمی هست ولی یه سیستم هست که بعد از چند روز دچار مشکل میشه و یه سیستم هست که همه چیز دست به دست هم میدن که اون مشکل رو به وجود بیارن)
کارت گرافیک رو اگه بتونید یک عدد GTX 680 تهیه کنید عالی میشه... پرفرمنس بسیار خوبی در گیم ها داره + مصرف برق و دمای بسیار عالی...
ess_1362
01-04-2012, 09:17
مادربورد asrock z68 extreme 3 gen3 برای cpu اینتل 2600k کارایی مناسبی داره؟ درکل اگه مشکلی نیست و مادربوردی میشناسید که کارایی خوبی داره 100 تومن بالا و پایین چندان مهم نیست چون از قبل 600 تومن برای خرید مادربورد درنظر گرفته بودم.
مادربرد تاثیر خاصی در چرخه فعالیت پردازنده نداره!!
این مادربرد دو شیار pci-e نسل سوم داره که برای کراس فایر یا sli ایده آل هست شما به چیزی بیش از این نیاز نداری
راستی خرید خنک کننده آبی هم برای این cpu لازمه یا پول به باد دادنه؟ چون به فکر اورکلاک کردن هیچ کدوم از قطعات نیستم و جدا از این مسئله کیس CoolerMaster HAF X رو در نظر گرفتم که نگران داغ شدن نباشم. با این حال توی استفاده طولانی مدت اینقدری داغ می کنه که مشکلی به وجود بیاد؟ (هرچند می دونم احتمال به وجود اومدن مشکل توی هر سیستمی هست ولی یه سیستم هست که بعد از چند روز دچار مشکل میشه و یه سیستم هست که همه چیز دست به دست هم میدن که اون مشکل رو به وجود بیارن)
خنک کننده آبی که خیر ولی خرید یک air cooling با قیمت 50-70 تومن می تونه نویز صوتی را به میزان قابل توجهی کاهش بده
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.