ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : استفاده از پرده آبی وسبز در مجلس عروسی

majid0307
30-03-2012, 16:25
استفاده پرده آبی در مجلس عروسی و حذف آن با نرم افزار ادیوس

کار شده در استودیو یکتا فیلم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

majid0307
30-03-2012, 16:45
در این فیلم در یک صحنه شخص نشسته و همزمان در دو جهت در حال حرکت میباشد و در صحنه دیگر شخص کنار آب نشسته و در همان صحنه شخص سوار قایق میباشد
کار شده با نرم افزار ادیوس در استودیو یکتا فیلم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این هم نمونه ای دیگر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] AL.mpg.html

nima_effat
20-04-2012, 00:27
دوست عزیز این نمونه کار شما احتیاج به پرده کروماکی نداره و اگه جسارت نباشه یک کار ابتداییه
البته من فقط اون کلیپ کنار دریاچه رو دیدم

majid0307
20-04-2012, 14:50
دوست عزیز این نمونه کار شما احتیاج به پرده کروماکی نداره و اگه جسارت نباشه یک کار ابتداییه
البته من فقط اون کلیپ کنار دریاچه رو دیدم

یا شما خیلی حرفه ای هستی یا کار ما فوق حرفه ایست که شما اصلا متوجه نشده اید که این پرده کروماکی میباشد

شما فکر میکنید در مجلس عروسی با چه روشی میتوان این کار را انجام داد

لطفا دوستان نظر خود را اعلام کنند

nima_effat
20-04-2012, 15:27
باز هم میگم من فقط کلیپ دریاچه رو دانلود کردم و اگه از پرده کروماکی هم استفاده کردین احتیاجی نبوده با یک دوربین و سه پایه به راحتی میشد این رو تهیه کرد ،کاملا واضحه از یک زاویه بدون حرکت دوربین چند شات گرفتید و با هم ترکیب کردید ولی اگه می فرمایید از کروماکی استفاده کردین بگین کجا و چطور ما هم استفاده کنیم ،دوست من در کار فوق حر فه ای حداقل سایه های نصفه و دو تا مستطیل سایه روشن روی زمین نباید به چشم بخوره ،اینجا نظر می دهیم واسه پیشرفت هم دیگه و قصد دیگه ای نیست ،من تلاش شما واسه پیشرفت فیلم برداری مجالس رو تحسین می کنم خودم هم استدیو کروماکی دارم و چیز هایی واسه کارم میسازم البته سبک کارمون مثل هم نیست ولی خوشحال میشم تبادل اطلاعات کنیم.

nima_effat
20-04-2012, 16:15
اون یکی کلیپ ارگ و خواننده هم دیدیم ،بله توی این یکی از کروماکی استفاده کردین و به نظر من خییییلی باید چیز های جدید یاد بگیری ،به نظر خودت اشکالاتش چیه!

majid0307
20-04-2012, 23:08
دوست عزیز من فقط کلیپ اولی را از پرده کروماکی استفاده کردم و دو کلیپ بعدی از پرده استفاده نشده
من فکر کردم شما روی اولی نظر دادین
کلیپ اولی از پرده استفاده شده و دو کلیپ بعدی طبق فرمایش شما کار شده است و من هم کلیپ اولی را نوشتم از پرده استفاده شده است
در ضمن این کلیپ خالی از اشکال نیست اما مساله این است که این کار بدون هیچ نور پردازی انجام شده است و در حد خودش خیلی عالی است و هدف من از قرار دادن این کلیپها این بود که دوستان بدونند که بدون امکانات میشه کیفیت کار را بالا برد اما خلاقیت میخواهد و تبادل اطلاعات که امید وارم این کار انجام بشه

nima_effat
21-04-2012, 10:02
دوست عزیز من فقط کلیپ اولی را از پرده کروماکی استفاده کردم و دو کلیپ بعدی از پرده استفاده نشده
من فکر کردم شما روی اولی نظر دادین
کلیپ اولی از پرده استفاده شده و دو کلیپ بعدی طبق فرمایش شما کار شده است و من هم کلیپ اولی را نوشتم از پرده استفاده شده است
در ضمن این کلیپ خالی از اشکال نیست اما مساله این است که این کار بدون هیچ نور پردازی انجام شده است و در حد خودش خیلی عالی است و هدف من از قرار دادن این کلیپها این بود که دوستان بدونند که بدون امکانات میشه کیفیت کار را بالا برد اما خلاقیت میخواهد و تبادل اطلاعات که امید وارم این کار انجام بشه

به جز پرسپکتو و عمق و زاویه دوربین و کنتراست و نور و.... که باید بین دو تصویر یک شکل باشه به نظرم بهتره دوربین هیچ حرکتی نداشته باشه یا با نرم افزاری مثل افتر یا mocha و تنکنیک traking object یا به قول افتری ها null دو تصویر ثابت بشه

adame_haji
10-10-2012, 07:07
وای خیلی باحال بود
مردم از خنده

اول از همه از مجید تشکر میکنم که این مطلب و فیلم ها رو به اشتراک گذاشتن
اگه بتونی یه پروژه برای کلیپ اسپرت پرده سبز عروس داماد و فیلمبرداری در آتلیه شامل
رقص عروس بصورت کلوز . تیم تنه و فول شات باشه
همینطور داماد (برقصه)
عروس و داماد با هم دیگه (رقص)
عروس نشسته روی صندلی و داماد در حال تقدیم گل
دوتایی نشتن و دارن چایی میخورن
چتر گرفتن و داره باروون میاد و......
بعد از ساختن یه Story Board درست کنی و ضمیمه پروژه کنی و آماده فروش که همکار بدونه چند تا صحنه باید شات بزنه و چند ثانیه
و زمینه ها رو هم هماهنگ با کار بسازی
مثلا یه قهوه خونه گرافیکی
یه دشت مجازی
منظره باریدن برف و ...
رو با هم پیاده کنی خودم یکی از مشترهاتم
خودم استاد اینجور کارهام اما خداییش وقت کافی ندارم
(اگه ساختی شیرنی من فراموش نشه ها . ایده اش از من بود )

اما در مورد خندیدن من
من عادت دارم همچین یه دید طنز هم برای دل خودم داشته باشم
دوست دارم این طنز رو هم برای شما بگم
کلیپ اول اون پرده سبزه :
تایم کد میدم و میگم توی اون زمان چه اتفاقی افتاده :
ثانیه 17 : گوینده : حضار گرامی از زلزله ای که در داخل تصویر میبینید پوزش میطلبیم !!!!!
ثانیه 24 : گوینده در حالی که داره فشار میاره اسم عروس داماد رو یادش بیاره یه چشمک میزنه ...
ثانیه 35 : آقا نفتی نشی ... یا الله ....
ثانیه 41 : اون نفر پشتیه همچنان که داره فکر میکنه که ای داد بیداد باز بچه تو شلوارش خرابکاری کرده باید جاشو عوش کنم . دقیقا تو ثانیه 41 به یه نفر اشاره میکنه میگه : شلوارشو در بیار !!!!
ثانیه 44 : خواننده یه نگاه میندازه ببینه اوضاع در چه حاله
ثانیه 50 : داداش صندلی گوهی نشینی ها .... طرف هم میگه حواسم هست بوش میاد !!!!
خواننده همچنان که چند قدم دور میشه از ماجرا در ثانیه 55 میگه خفه شدیم بابا
خواننده میره یه چک میکنه ببینه اوضاع در چه حاله که تو ثانیه 55 نمیتونه جلوی خنده خودشو نگه داره !!!
خنده : 1:29 خنده
1:39 دماغمون رو هم میگیریم فایده نداره
آقای فیلمبردار هم فکر کنم شاش داشته که اینقدر ووول میخوره

راجع به کلیپ دوم که اون از طرف داماد تقدیم به عروس خانوم باشه
من هیچیش رو هیچی نمیگم
ولی تورو خدا اون صحنه ای که داماد لای گل ها نشسته و دوربین داره دورش میچرخه رو دیگه نگیرین بخدا
یاد این سیدی های کردی افتاده که خواننده لای گل ها نشسته

اما کلیپ آخریه خیلی باحال بود
نکته خنده دار ترش این بود که چند تا لایه روی هم کار کرده بودی
معمولا این صحنه ها رو روی سه پایه میزارن تا دست نلرزه و همچنین توی برداشتها المانها نباید تغییر کنند بغیر از سوژه اصلی
نکته جالبش اینه که یه پسر بچه که فکر کنم به اصول تدوین هم آشنایی داشته از لای پرده آرایشگاه کله کچلش رو آورده بیرون و تا آخرین لحظه هیچ تکونی نمیخوره که مبادا میکسر توی میکس دچار مشکل بشه : هههههههه هههههه هههه ههه

خب این هایی که گفتم قسمت طنز و برداشت خنده بازاریی ذهن من بود گفتم برای شما هم بگم شما هم خوشحال شید
اصلا قصد توهین نداشتم و ندارم . از کارتون هم لذت بردم
خودم هم همین 2 تکنیک آخری رو سر برنامه پیاده میکنم البته کمی تغییر داره

majid0307
10-10-2012, 20:32
وای خیلی باحال بود
مردم از خنده

اول از همه از مجید تشکر میکنم که این مطلب و فیلم ها رو به اشتراک گذاشتن
اگه بتونی یه پروژه برای کلیپ اسپرت پرده سبز عروس داماد و فیلمبرداری در آتلیه شامل
رقص عروس بصورت کلوز . تیم تنه و فول شات باشه
همینطور داماد (برقصه)
عروس و داماد با هم دیگه (رقص)
عروس نشسته روی صندلی و داماد در حال تقدیم گل
دوتایی نشتن و دارن چایی میخورن
چتر گرفتن و داره باروون میاد و......
بعد از ساختن یه Story Board درست کنی و ضمیمه پروژه کنی و آماده فروش که همکار بدونه چند تا صحنه باید شات بزنه و چند ثانیه
و زمینه ها رو هم هماهنگ با کار بسازی
مثلا یه قهوه خونه گرافیکی
یه دشت مجازی
منظره باریدن برف و ...
رو با هم پیاده کنی خودم یکی از مشترهاتم
خودم استاد اینجور کارهام اما خداییش وقت کافی ندارم
(اگه ساختی شیرنی من فراموش نشه ها . ایده اش از من بود )

اما در مورد خندیدن من
من عادت دارم همچین یه دید طنز هم برای دل خودم داشته باشم
دوست دارم این طنز رو هم برای شما بگم
کلیپ اول اون پرده سبزه :
تایم کد میدم و میگم توی اون زمان چه اتفاقی افتاده :
ثانیه 17 : گوینده : حضار گرامی از زلزله ای که در داخل تصویر میبینید پوزش میطلبیم !!!!!
ثانیه 24 : گوینده در حالی که داره فشار میاره اسم عروس داماد رو یادش بیاره یه چشمک میزنه ...
ثانیه 35 : آقا نفتی نشی ... یا الله ....
ثانیه 41 : اون نفر پشتیه همچنان که داره فکر میکنه که ای داد بیداد باز بچه تو شلوارش خرابکاری کرده باید جاشو عوش کنم . دقیقا تو ثانیه 41 به یه نفر اشاره میکنه میگه : شلوارشو در بیار !!!!
ثانیه 44 : خواننده یه نگاه میندازه ببینه اوضاع در چه حاله
ثانیه 50 : داداش صندلی گوهی نشینی ها .... طرف هم میگه حواسم هست بوش میاد !!!!
خواننده همچنان که چند قدم دور میشه از ماجرا در ثانیه 55 میگه خفه شدیم بابا
خواننده میره یه چک میکنه ببینه اوضاع در چه حاله که تو ثانیه 55 نمیتونه جلوی خنده خودشو نگه داره !!!
خنده : 1:29 خنده
1:39 دماغمون رو هم میگیریم فایده نداره
آقای فیلمبردار هم فکر کنم شاش داشته که اینقدر ووول میخوره

راجع به کلیپ دوم که اون از طرف داماد تقدیم به عروس خانوم باشه
من هیچیش رو هیچی نمیگم
ولی تورو خدا اون صحنه ای که داماد لای گل ها نشسته و دوربین داره دورش میچرخه رو دیگه نگیرین بخدا
یاد این سیدی های کردی افتاده که خواننده لای گل ها نشسته

اما کلیپ آخریه خیلی باحال بود
نکته خنده دار ترش این بود که چند تا لایه روی هم کار کرده بودی
معمولا این صحنه ها رو روی سه پایه میزارن تا دست نلرزه و همچنین توی برداشتها المانها نباید تغییر کنند بغیر از سوژه اصلی
نکته جالبش اینه که یه پسر بچه که فکر کنم به اصول تدوین هم آشنایی داشته از لای پرده آرایشگاه کله کچلش رو آورده بیرون و تا آخرین لحظه هیچ تکونی نمیخوره که مبادا میکسر توی میکس دچار مشکل بشه : هههههههه هههههه هههه ههه

خب این هایی که گفتم قسمت طنز و برداشت خنده بازاریی ذهن من بود گفتم برای شما هم بگم شما هم خوشحال شید
اصلا قصد توهین نداشتم و ندارم . از کارتون هم لذت بردم
خودم هم همین 2 تکنیک آخری رو سر برنامه پیاده میکنم البته کمی تغییر داره

بابا دمت گرم به چه چیزهایی توجه کردی
مخصوصا اون بچه کچل حالا که دقت میکنیم میبینیم که حرفه ای بوده و به قول شما اشنا به اصول تدوین
فیلمبردارمون هم شاش نداشته اما حالا که اینو نوشتید باید بیشتر حواسشو جمع کنه.............! قابل توجه سعید ت