مشاهده نسخه کامل
: ◄بیـــن ایـن 3 تا کـــدوم بـــــهــــتــــره؟!؟►
Asus g53 sx
Alienware m14x
hp dv6t quad edition
منظورم مقایسه با کانفیگ تقریبا برابر هستش...من بیشتر asus چشمم رو گرفته ولی حدود یک کیلو گرم از اون دو تا سنگینتره که بابت این موضوع یکم مردد شدم!
ولی کلا یه لپ تاپی میخوام که تا چند سال نیاز به تعویض نداشته باشه و از همه لحاظ جواب بده و همینطور کارایی و کیفیتش نسبت به قیمتش بیازه...یعنی دارای بیشترین ارزش خرید باشه.
مورد دیگه ای هم سراغ داشتید بگید,اگه ارزونتر بود که چه بهتر.
ممنون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Asus g53 sx
Alienware m14x
hp dv6t quad edition
منظورم مقایسه با کانفیگ تقریبا برابر هستش...من بیشتر asus چشمم رو گرفته ولی حدود یک کیلو گرم از اون دو تا سنگینتره که بابت این موضوع یکم مردد شدم!
ولی کلا یه لپ تاپی میخوام که تا چند سال نیاز به تعویض نداشته باشه و از همه لحاظ جواب بده و همینطور کارایی و کیفیتش نسبت به قیمتش بیازه...یعنی دارای بیشترین ارزش خرید باشه.
مورد دیگه ای هم سراغ داشتید بگید,اگه ارزونتر بود که چه بهتر.
ممنون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه Alienware m14x تو ایرا ن پیدا میشه اگه بشه که به نظرم عالیه.
مگه Alienware m14x تو ایرا ن پیدا میشه اگه بشه که به نظرم عالیه.
از ایران نمیخوام بگیرم...
راستی نظرت درباره asus n53sn چیه؟
Intel
2670QM 2.2.GHz
Core i7
3.1 GHz
6 MB
1333 MHz
-----------------------------------
حافظه8 GB
DDR3
----------------------------------
هارد ديسک750 GB
7200 RPM
----------------------------------
کارت گرافيکNvidia
GeForce GT 550M DDR3 VRAM
2048 MB
--------------------------------------
صفحه نمايش15.6"
LED
HD 16:9 LED Backlight
1366x768
نمیدونم چرا انقدر به برند asus علاقه مندم...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
از بین مدل هایی که عنوان کردی alienware بهتر هست.
و بعد از اون اول ایسوس و بعد MSI برای خرید مناسب هست.
از بین مدل هایی که عنوان کردی alienware بهتر هست.
و بعد از اون اول ایسوس و بعد MSI برای خرید مناسب هست.
alienware فول اچ دی هست؟!
منظور شما اینه که صرف نظر از نوع پردازنده و حافظه و کارت گرافیک و...این لپ تاپ دارای بالاترین کیفیت ساخت هست,درسته؟
ممنون
منظور شما اینه که صرف نظر از نوع پردازنده و حافظه و کارت گرافیک و...این لپ تاپ دارای بالاترین کیفیت ساخت هست,درسته؟
ممنون
فکر نکنم (قریب 90 ٪ نیست)
کاربردتون رو دقیقا ذکر کنید.
کاربردم بیشتر گیم,تماشای فیلم,...هست.
از کانفیگ اون n53 خیلی خوشم اومد,ولی با کیبوردش واقعا حال نکردم...هرچند صفحش هم hd هست!
ممنون
اگه برای گیم می خواید که اسوس ( باتوجه به کانفیگ ها) ولی به نظرم اگه لپ تاپ alienware بگیری هم یه کلاس بیشتری داره هم اینکه لپ تاپ های معتبرین
نه FHD نیست رزولوشین (1366x768 )
اگه برای گیم می خواید که اسوس ( باتوجه به کانفیگ ها) ولی به نظرم اگه لپ تاپ alienware بگیری هم یه کلاس بیشتری داره هم اینکه لپ تاپ های معتبرین
نه FHD نیست رزولوشین (1366x768 )
البته از لحاظ قیمت alienware خیلی از asus گرونتر تموم میشه.تازه با کانفیگ مشابه!ولی اگه alienware با سی پی یو ci5 هم پیدا کنم به نظرم خوب باشه...چون من بیشتر به گرافیک بهتر نیاز دارم تا سی پی یو بهتر!ولی اگه جفتش بالا باشه که عالیه!:31:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.