مشاهده نسخه کامل
: مشاوره در مورد خرید لپ تاپ
سلام،
میخوام یه لپ تاپ بگیرم، قیمت در حدود 1.300 همه کارم باهاش انجام میدم، اینترنت، موسیقی، گیم و البته نرم افزارهای رشته ی عمران مثل اتوکد.
فکر میکنم accer 5755 تو این رنج از بقیه بهتره. یکی اینکه میخواستم ببینم نظر دوستان چیه آیا لپ تاپ دیگه ای رو بهتر از این صلاح میدونید؟ Dell 5110 چطوره؟ اگه اشتباه نکنم کیفیت مانیتورش از 5755 بهتره ولی از لحاظ گرافیکی عقبتره، همینطوره؟
البته شاید یه خورده قیمت بیشتر از اینم باشه بخرم.
یه سوال هم دارم ممنون میشم راهنمایی کنید.
گرافیک gt630m از 540 خیلی جزئی بهتره درسته؟ از بنچمارکشون اینطور برداشت کردم.
گرافیکی که میخوام بخرم 4-2 هستش. در این مورد یه سوال برام پیش اومده، میدونم کارت گرافیکهای لپ تاپ به پای کارتهای پی سی مثل 560Ti نمیرسن، قصد مقایسه با اینو ندارم فقط از اونجاییکه رم کارت گرافیک هم یکی از مهمترین عوامل کارایی کارت محسوب میشه، آیا این کارت با مموری 4-2 گیگ نباید یه برتری نسبت به کارتهای با مموری 1 گیگ پی سی تو اجرای گیمها و نرم افزارها داشته باشه؟ یه سوال هم اینکه به نظرتون کانفیگ با رم 8 گیگ بخرم بهتره یا 4 گیگ بخرم و یه رم 4 گیگ هم خودم بندازم روش.
ممنونم :11:
Mr.Mazmamfi
29-03-2012, 20:01
سلام
فکر میکنم accer 5755 تو این رنج از بقیه بهتره. یکی اینکه میخواستم ببینم نظر دوستان چیه آیا لپ تاپ دیگه ای رو بهتر از این صلاح میدونید؟
بهتر از این گیرت نمیاد .
Dell 5110 چطوره؟
فکرشو نکن .
اگه اشتباه نکنم کیفیت مانیتورش از 5755 بهتره ولی از لحاظ گرافیکی عقبتره، همینطوره؟
روشناییش بهتره .
درسته .
بله .
گرافیکی که میخوام بخرم 4-2 هستش. در این مورد یه سوال برام پیش اومده، میدونم کارت گرافیکهای لپ تاپ به پای کارتهای پی سی مثل 560Ti نمیرسن، قصد مقایسه با اینو ندارم فقط از اونجاییکه رم کارت گرافیک هم یکی از مهمترین عوامل کارایی کارت محسوب میشه، آیا این کارت با مموری 4-2 گیگ نباید یه برتری نسبت به کارتهای با مموری 1 گیگ پی سی تو اجرای گیمها و نرم افزارها داشته باشه؟
تو گرافیک ، رم جزء آخرین ملاک ها قرار میگیره ، بیشتر از همه پهنای باند و فرکانس ، میزان سایه و . . . ملاکه .
تو بازی فرقی ندارن .
یه سوال هم اینکه به نظرتون کانفیگ با رم 8 گیگ بخرم بهتره یا 4 گیگ بخرم و یه رم 4 گیگ هم خودم بندازم روش.
یه رم 4 گیگ حدود 50 تومن پولشه ، حساب کن ببین ، قیمت لپ تاپ 4 گیگ و 8 گیگ چقدر فرقشونه ، اگر زیاد نبود با همون 8 بخر .
وگرنه بعد ها به راحتی میتونی رم رو ارتقاء بدی .
البته کار شما رو همون رم 4 راه میندازه .
موفق باشید.
خیلی ممنون از راهنماییتون
تو گرافیک ، رم جزء آخرین ملاک ها قرار میگیره ، بیشتر از همه پهنای باند و فرکانس ، میزان سایه و . . . ملاکه .
تو بازی فرقی ندارن .
با توجه به مواردی که گفتید به نظرتون در کل گرافیک قدرتمندی هست و از عهده گیمها به خوبی بر میاد؟
در مورد مانیتورم من کارم با لپ تاپ میشه گفت زیاده به نظرتون کیفیت مانیتورش اینقدر خوب هست که در مواقع کار کردن بلند مدت چشم رو اذیت نکنه؟
از لحاظ دوام و همینطور دما به نظرتون چطوره؟ البته اون تاپیک مربوط به 5755 رو مطالعه کردم اونجا هم دیدم بعضی دوستان به این موارد اشاره کرده بودن و بعضیها هم ردش کرده بودن میخواستم بدونم نظر شما چیه؟ میخوام مطمئن بشم لپ تاپ درست و مطمئنی میخرم چون به این زودیا قصد عوض کردنشو ندارم.
یه موردم که هست من دستام عرق میکنه، محافظ صفحه کلید کامل جلوی ورود آب به داخل لپ تاپ رو میگیره؟ فکر میکنم قسمت پایینی ماوس لمسی رو محافظها پوشش نمیدن درسته؟
Mr.Mazmamfi
29-03-2012, 22:42
شرمنده حوصله ندارم سوالهاتون رو تفکیک شده جواب بدم .
س1 : با توجه به مواردی که گفتید به نظرتون در کل گرافیک قدرتمندی هست و از عهده گیمها به خوبی بر میاد؟
س 2 : در مورد مانیتورم من کارم با لپ تاپ میشه گفت زیاده به نظرتون کیفیت مانیتورش اینقدر خوب هست که در مواقع کار کردن بلند مدت چشم رو اذیت نکنه؟
س 3 : از لحاظ دوام و همینطور دما به نظرتون چطوره؟ البته اون تاپیک مربوط به 5755 رو مطالعه کردم اونجا هم دیدم بعضی دوستان به این موارد اشاره کرده بودن و بعضیها هم ردش کرده بودن میخواستم بدونم نظر شما چیه؟ میخوام مطمئن بشم لپ تاپ درست و مطمئنی میخرم چون به این زودیا قصد عوض کردنشو ندارم.
س4 : یه موردم که هست من دستام عرق میکنه، محافظ صفحه کلید کامل جلوی ورود آب به داخل لپ تاپ رو میگیره؟
س 5 : فکر میکنم قسمت پایینی ماوس لمسی رو محافظها پوشش نمیدن درسته؟ ج 1 : گرافیک قدرتمندیه ، و بازی های روزو فعلا میکشه . البته بعضی هاشون رو شاید تو حالت High نتونه بکشه .
ج 2 : من خودم مدل 5742 ( بابای 5750 ) رو دارم ، و روزی راحت 10 ساعت دارم باهاش کار میکنم و چشم درد نگرفتم ، حالا اگر شما خیلی حساسی یکی از مدل های 5742 و 5750 و 5755 و 4750 و 4752 و 4750 رو یه نگاهی بنداز. ( تو حالت روشن یه ربع باهاش کار کن )
ج 3 : تو حالت معمولی داغی نداره ، تو حالت بازی داغ میکنه که یه امر طبیعی هست و باید از کول پد استفاده کنی .
ج 4 : اگر منظورت محافظ های ژله ای هست ، بله .
ج 5 : بله ، پوشش نمیده .
موفق باشید .
ج 1 : گرافیک قدرتمندیه ، و بازی های روزو فعلا میکشه . البته بعضی هاشون رو شاید تو حالت High نتونه بکشه .
ج 2 : من خودم مدل 5742 ( بابای 5750 ) رو دارم ، و روزی راحت 10 ساعت دارم باهاش کار میکنم و پشم درد نگرفتم ، حالا اگر شما خیلی حساسی یکی از مدل های 5742 و 5750 و 5755 و 4750 و 4752 و 4750 رو یه نگاهی بنداز. ( تو حالت روشن یه ربع باهاش کار کن )
ج 3 : تو حالت معمولی داغی نداره ، تو حالت بازی داغ میکنه که یه امر طبیعی هست و باید از کول پد استفاده کنی .
موفق باشید .
بازم ممنون،
لطف میکنید یه کولینگ پد خوب هم برای این لپ تاپ بهم معرفی کنید، اون پستتونو دیدم که گفته بودین مال خودتوتون رو با لپ تاپ فیتش کردین، میخوام یه کولپدی بگیریم که خودش با لپ تاپ فیت باشه، سروصداش هم کم باشه.
در مورد محافظ صفحه کلید، محافظی نیست که قسمت پایین صفحه کلید رو هم پوشش بده؟ آخه دست من خیلی عرق میکنه و اگه یه جاش بدون محافظ باشه فکر نمیکنم زیاد دووم بیاره، درست مثل این میمونه که بخوام قسمت بالای کیبورد و ماوس کلا ضدآب باشه و آب نفوذ نکنه.
یه سوالم داشتم، من در مورد قطعات پی سی نسبتا اطلاعاتم بیشتر از لپ تاپ هست ولی لپ تاپ در حد یه سری سرچهای اینترنتی اطلاع دارم، میخواستم بدونم این اسم گذاری سی پی یوهای لپتاپها هم مثل پی سی هستن؟ مثلا core i7 ها 4 هسته ای و 6 هسته ایند؟ cpu i5 ایسر5755 چهارهسته ای هست دیگه درسته؟
linkinpark20
30-03-2012, 10:35
به نظرم hp pro book 4530 s با کانفیگ core i 5 هم گزینه خیلی خوبی هست که امتحانش رو هم پس داده بسیار لپ تاپ خوبیه
Mr.Mazmamfi
30-03-2012, 10:51
لطف میکنید یه کولینگ پد خوب هم برای این لپ تاپ بهم معرفی کنید، اون پستتونو دیدم که گفته بودین مال خودتوتون رو با لپ تاپ فیتش کردین، میخوام یه کولپدی بگیریم که خودش با لپ تاپ فیت باشه، سروصداش هم کم باشه.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد محافظ صفحه کلید، محافظی نیست که قسمت پایین صفحه کلید رو هم پوشش بده؟ آخه دست من خیلی عرق میکنه و اگه یه جاش بدون محافظ باشه فکر نمیکنم زیاد دووم بیاره، درست مثل این میمونه که بخوام قسمت بالای کیبورد و ماوس کلا ضدآب باشه و آب نفوذ نکنه.
من چنین چیزی که شما میخوایی رو ندیدم ، ولی فکر میکنم برای تاچ پد محافظ جدا داشته باشه . ( یه حالت برچسبی داره )
من متوجه نمیشم ، مگه دستت چه قدر عرق میکنه ؟ در حدیه که قطره قطره آب بچکه ؟ :18:
یه سوالم داشتم، من در مورد قطعات پی سی نسبتا اطلاعاتم بیشتر از لپ تاپ هست ولی لپ تاپ در حد یه سری سرچهای اینترنتی اطلاع دارم، میخواستم بدونم این اسم گذاری سی پی یوهای لپتاپها هم مثل پی سی هستن؟ مثلا core i7 ها 4 هسته ای و 6 هسته ایند؟ cpu i5 ایسر5755 چهارهسته ای هست دیگه درسته؟
بله همونجوریه .
ولی الان core i5 مدل 5755 2 هسته ایه ، نه 4 هسته ای !!!
بنچمارک CPU های لپ تاپ :
موفق باشید .
به نظرم hp pro book 4530 s با کانفیگ core i 5 هم گزینه خیلی خوبی هست که امتحانش رو هم پس داده بسیار لپ تاپ خوبیه
خیلی ممنون،
لپ تاپ خوبیه ولی هم یه خورده از لحاظ قدرت از 5755 ضعیفتره هم ظاهرش زیاد به دل نمیشینه. میخوام ظاهرش هم شیک باشه.
من متوجه نمیشم ، مگه دستت چه قدر عرق میکنه ؟ در حدیه که قطره قطره آب بچکه ؟ :18:
ّبله همینطوره. به همین خاطرم عرض کردم.
بله همونجوریه .
ولی الان core i5 مدل 5755 2 هسته ایه ، نه 4 هسته ای !!!
یعنی مدلهای دیگه core i5 ها چهار هسته اند؟ اینطوری که زیاد خوب نمیشه چون الان گیمها تا مرز حداقل سیستم مورد نیاز دوهسته ای 2400 رسیدن. یه مدت دیگه فکر نکنم جواب بده، راستی 5755 توربو بوست هست یعنی خودش اتوماتیک تا 3 اورکلاک میکنه؟ قیمت نهایت صد-دویست تومن بالاتر یعنی تا حدود 1.5 یه لپتاپ بهتر و چهار هسته ای سراغ ندارین؟ ظاهرشم شیک باشه :20:
امکاناتی که باید داشته باشه چیزی توصیه نمیکنید که موقع خرید دقت کنم داشته باشه؟ مثل HDMI و ... من زیاد تو این موارد اطلاع ندارم.
اون لینکی هم که در مورد کول پد دادین رو دیدم، آخه اونجا طرف کول پد سی تومنی خواسته. من میخوام حدالامکان مناسب باشه. البته اگه به نظرتون ارزششو داره بیشتر خرجش کنم لطفا بگید.
کلا تو فروم و اون تاپیک کول پد زیاد معرفی شده میشه شما بگید واسه این لپ تاپ کدومو صلاح میدونین؟
از بابت راهنماییهاتون یه دنیا ممنون :11:
Saeed-Totti
31-03-2012, 17:05
سلام.دوستان به نظره شما رزولیشن 1,366x768 برای لپ تاپ 15.6 اینچی (5755) کم نیست؟ یا کافیه؟
SAJAD0936
31-03-2012, 18:35
ج 1 : گرافیک قدرتمندیه ، و بازی های روزو فعلا میکشه . البته بعضی هاشون رو شاید تو حالت High نتونه بکشه .
ج 2 : من خودم مدل 5742 ( بابای 5750 ) رو دارم ، و روزی راحت 10 ساعت دارم باهاش کار میکنم و پشم درد نگرفتم ، حالا اگر شما خیلی حساسی یکی از مدل های 5742 و 5750 و 5755 و 4750 و 4752 و 4750 رو یه نگاهی بنداز. ( تو حالت روشن یه ربع باهاش کار کن )
موفق باشید .
وای خدا مردم از خنده:27::27::27::27::27::27:
یعنی مدلهای دیگه core i5 ها چهار هسته اند؟ اینطوری که زیاد خوب نمیشه چون الان گیمها تا مرز حداقل سیستم مورد نیاز دوهسته ای 2400 رسیدن. یه مدت دیگه فکر نکنم جواب بده، راستی 5755 توربو بوست هست یعنی خودش اتوماتیک تا 3 اورکلاک میکنه؟ قیمت نهایت صد-دویست تومن بالاتر یعنی تا حدود 1.5 یه لپتاپ بهتر و چهار هسته ای سراغ ندارین؟ ظاهرشم شیک باشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
asus n55sf البته از قیمتهای بازار الان اطلاع ندارم گمونم از ۱.۵ بالاتر رفته باشه.کارت گرافیکش هم واسه گیم عالیه
پردازنده Corei5 لپتاپ بعضیها دو هستهای و بعضیها چهارهستهای هستند باید مدلش رو تو سایت اینتل چک کنی خودت
توربو بوست تا جایی که میدونم روی تمام پردازندههای جدید اینتل هستش غیر از سری پنتیوم
سلام.دوستان به نظره شما رزولیشن 1,366x768 برای لپ تاپ 15.6 اینچی (5755) کم نیست؟ یا کافیه؟
مشکلی نداره اکثر لپتاپها رزولوشن صفحه نمایششون همینه
asus n55sf البته از قیمتهای بازار الان اطلاع ندارم گمونم از ۱.۵ بالاتر رفته باشه.کارت گرافیکش هم واسه گیم عالیه
پردازنده Corei5 لپتاپ بعضیها دو هستهای و بعضیها چهارهستهای هستند باید مدلش رو تو سایت اینتل چک کنی خودت
توربو بوست تا جایی که میدونم روی تمام پردازندههای جدید اینتل هستش غیر از سری پنتیوم
چون من دگمه تشکر ندارم باید پست بدم تشکر کنم :31:
خیلی ممنون از جوابتون :11:
فقط نمیدونم چرا دوستان معمولا آخرهای تاپیک جواب نمیدن، اکثر تاپیکها رو که نگاه میکردم همینطوری بودن و نیمه تمام ول شده بودن، دوستان زحمت میکشن راهنمایی میکنن فقط کاش یخورده بیشتر حوصله به خرج بدن. :20:
Mr.Mazmamfi
31-03-2012, 23:13
وای خدا مردم از خنده:27::27::27::27::27::27:
سلام
ممنون از اینکه ایرادمو گرفتید . :11:
موفق باشید.
Mr.Mazmamfi
31-03-2012, 23:22
قیمت نهایت صد-دویست تومن بالاتر یعنی تا حدود 1.5 یه لپتاپ بهتر و چهار هسته ای سراغ ندارین؟ ظاهرشم شیک باشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]از برند HP فکر میکنم بتونی 6160 رو بخری ، که هم ظاهر زیبایی داره و هم اینکه گرافیک قدرتمندی داره .
از برند ایسوس هم مدل های A53 SV و K53 SC میتونه گزینه های مناسبی باشه .
از لنوو هم مدل Z570 البته مثل اینکه سریه جدیدش اومده .
همه ی این مدل هایی که گفتم زیبا هستن .
امکاناتی که باید داشته باشه چیزی توصیه نمیکنید که موقع خرید دقت کنم داشته باشه؟ مثل HDMI و ... من زیاد تو این موارد اطلاع ندارم.موراد عمومی رو همه دارن .
اون لینکی هم که در مورد کول پد دادین رو دیدم، آخه اونجا طرف کول پد سی تومنی خواسته. من میخوام حدالامکان مناسب باشه. البته اگه به نظرتون ارزششو داره بیشتر خرجش کنم لطفا بگید.شرمنده اطلاعات بیشتری ندارم .
---------- Post added at 12:21 AM ---------- Previous post was at 12:19 AM ----------
دیگه الان اکثر لپ تاپ های 15 اینچی دارای همین رزولیشن هستن و برای کارهای معمولی مناسبه .
---------- Post added at 12:22 AM ---------- Previous post was at 12:21 AM ----------
asus n55sf البته از قیمتهای بازار الان اطلاع ندارم گمونم از ۱.۵ بالاتر رفته باشه.
این مدل الان حدود 1700 هست ، تازه با گرافیگ 1 گیگ 555 و صفحه نمایش HD .
Mr.Mazmamfi
31-03-2012, 23:28
فقط نمیدونم چرا دوستان معمولا آخرهای تاپیک جواب نمیدن، اکثر تاپیکها رو که نگاه میکردم همینطوری بودن و نیمه تمام ول شده بودن، دوستان زحمت میکشن راهنمایی میکنن فقط کاش یخورده بیشتر حوصله به خرج بدن. :20:
حرفتون رو کاملا قبول دارم ، ولی حق رو به ما هم بدید ، ما انقدر سوالهای تکراری جواب دادیم دیگه خسته شدیم ، یعنی به جرآت میتونم بگم ، هر کی که میخواد لپ تاپ بخره ، اگر 5 صفحه تمام مشاوره های "لپ تاپ های عادی / خونگی " رو بخونه به راحتی میتونه لپ تاپ مورد نظرشو انتخاب کنه و جواب همه ی سوالهاشو بگیره ، و حتی میتونه به دیگران هم مشاوره بده .
من خودم به شخصه ( البته همه ی کاربران فعال انجمن لپ تاپ این جورین ) جواب هارو کامل میدیم ، و از جون و دل مایه میذاریم .
ولی الان انصافا خسته شدیم .
فرض کن 6 ماه هی سوال تکراری جواب بدی ، چه حسی بهت دست میده ؟ :41:
من حتی تو امضام هم نوشتم ( جمله ی آبی زنگ )
راستی مراحل انتخاب لپ تاپ رو بخون .
موفق باشید.
با این قیمت این مدل ها رو پیشنهاد می کنم
samsung RV818 core i5 4 DDR3 500 HDD vga: GT520 1gb
acer 5750 g core i5 4 DDR3 640 HDD vga: GT520 1gb
hp G6 - 1256 core i5 6 DDR3 640 HDD
دیروز رفتم از یه جایی قیمت کنم تا اگه با قبل عید تفاوتی نکرده باشه بخرم، فروشنده یه حرف عجیبی در مورد کارت گرافیک accer 5755 بهم گفت که به نظرم کاملا مسخرست ولی گفتم برای اینکه مطمئن بشم نظر اساتید رو هم بپرسم. وقتی ازش پرسیدم که کارت گرافیکی که زدین 4-2 گیگ، مدلش GT 540M هست یا 630 ؟ ، بهم گفت دوتاشون یکیند و اگه بخواید درایور 630 رو براتون نصب میکنیم! وقتی که من در جوابش گفتم یکی نیستن برگشت گفت، از نظر سخت افزار یکی هستن و مونده به اینکه ما کدوم درایور رو براتون نصب کنیم، اگه 540 بخواید درایور 540 رو براتون نصب میکنیم اگرم 630 بخواید درایور اونو! به شما مشتری ها وقتی ما بگیم یکیند قبول نمیکنید و باید بهتون بگیم فرق دارن و اینطور حرفا، خلاصه محکوممون هم کرد. تا جایی که من مطالعه کردم و دیدم، میدونم که این دو از لحاظ سخت افزاری فرق میکنن حالا باز دوستانی که اطلاع دارن لطفا نظرشونو در این مورد بگن ما هم مطلع بشیم کدوم درسته!
یکی هم اینکه یکی دو تا از دوستان میگن تا یکی دو هفته دیگه از اردیبهشت احتمالا قیمتها میشکنه، به نظرتون این حرف درسته و چقدر احتمالش هست قیمتها پایین بیاد؟ میخوام بدونم به ریسکش می ارزه صبر کنم یا نه.
با تشکر
راستی به سرم زده برای خرید لپ تاپ برم از تهران بگیرم، چون یک اینکه همه شرکتها از تهران میخرن و قیمتش مناسبتره (حالا هزینه سفر به کنار) و هم اینکه تنوع مارکها و کانفیگها زیاده، نظر شما چیه؟ کدوم پاساژ و مغازه رو برای خرید پیشنهاد میکنید؟
Mr.Mazmamfi
04-04-2012, 15:07
دیروز رفتم از یه جایی قیمت کنم تا اگه با قبل عید تفاوتی نکرده باشه بخرم، فروشنده یه حرف عجیبی در مورد کارت گرافیک accer 5755 بهم گفت که به نظرم کاملا مسخرست ولی گفتم برای اینکه مطمئن بشم نظر اساتید رو هم بپرسم. وقتی ازش پرسیدم که کارت گرافیکی که زدین 4-2 گیگ، مدلش GT 540M هست یا 630 ؟ ، بهم گفت دوتاشون یکیند و اگه بخواید درایور 630 رو براتون نصب میکنیم! وقتی که من در جوابش گفتم یکی نیستن برگشت گفت، از نظر سخت افزار یکی هستن و مونده به اینکه ما کدوم درایور رو براتون نصب کنیم، اگه 540 بخواید درایور 540 رو براتون نصب میکنیم اگرم 630 بخواید درایور اونو! به شما مشتری ها وقتی ما بگیم یکیند قبول نمیکنید و باید بهتون بگیم فرق دارن و اینطور حرفا، خلاصه محکوممون هم کرد. تا جایی که من مطالعه کردم و دیدم، میدونم که این دو از لحاظ سخت افزاری فرق میکنن حالا باز دوستانی که اطلاع دارن لطفا نظرشونو در این مورد بگن ما هم مطلع بشیم کدوم درسته!
راست گفته گرافیک 540 با گرافیک 630 قدرتشون یکیه .
این دو کارت گرافیک خیلی شبیه همه ، و به نوعی میشه گفت 630 آپدیت شده ی 540 هست . ولی اینکه میشه درایور 540 رو رو 630 نصب کرد ، اطلاعی ندارم .
یکی هم اینکه یکی دو تا از دوستان میگن تا یکی دو هفته دیگه از اردیبهشت احتمالا قیمتها میشکنه، به نظرتون این حرف درسته و چقدر احتمالش هست قیمتها پایین بیاد؟ میخوام بدونم به ریسکش می ارزه صبر کنم یا نه.
احتمال داره بیاد پایین ولی فاحش نیست . فعلا که قیمت ها ثابته .
راستی به سرم زده برای خرید لپ تاپ برم از تهران بگیرم، چون یک اینکه همه شرکتها از تهران میخرن و قیمتش مناسبتره (حالا هزینه سفر به کنار) و هم اینکه تنوع مارکها و کانفیگها زیاده، نظر شما چیه؟ کدوم پاساژ و مغازه رو برای خرید پیشنهاد میکنید؟
شما الان به چه مدلی رسیدی ؟
تو شهرتون چند ه ؟ آمارشو تو تهران هم در بیار بعد + هزینه ی رفت آمد کن ، ببین کدوم به صرفه تره .
الان بعضی از سایت های اینترنتی قیمت مناسبی برای فروش دارن . اون هارو هم یه سر بزن .
Highbury
04-04-2012, 22:18
این تاپیک داره میشه از اون تاپیکا :31:
میخوام یه لپ تاپ بگیرم، قیمت در حدود 1.300 همه کارم باهاش انجام میدم، اینترنت، موسیقی، گیم و البته نرم افزارهای رشته ی عمران مثل اتوکد.
همین فردا برو 5755 رو با گارانتی سازگار ارقام بگیر
630 بیشتر جنبه تبلیغات داره. در عمل یه چیزن، اصلا نمیتونه ملاک خرید باشه
Dell 5110 چطوره؟
کانفیگ قوی اما کیفیت پایین. توصیه نمیشه
با توجه به مواردی که گفتید به نظرتون در کل گرافیک قدرتمندی هست و از عهده گیمها به خوبی بر میاد؟
همچین انتظاری نداشته باش اما انتخابی جز این نداری. فرض کن شلوارت پاره شده اما پول خرید شلوار نو رو نداری. بهترین کار رفو کردنه :31:( البته 540 در این حد نیست اما بهترین و تنها انتخاب همینه)
در مورد مانیتورم من کارم با لپ تاپ میشه گفت زیاده به نظرتون کیفیت مانیتورش اینقدر خوب هست که در مواقع کار کردن بلند مدت چشم رو اذیت نکنه؟
الان چند ساله که لبتابها LED شدن. من با LCD هم مشکل ندارم. کیفیتاشون تقریبا یه چیزه.
از لحاظ دوام و همینطور دما به نظرتون چطوره؟ البته اون تاپیک مربوط به 5755 رو مطالعه کردم اونجا هم دیدم بعضی دوستان به این موارد اشاره کرده بودن و بعضیها هم ردش کرده بودن میخواستم بدونم نظر شما چیه؟ میخوام مطمئن بشم لپ تاپ درست و مطمئنی میخرم چون به این زودیا قصد عوض کردنشو ندارم.
دمای مرضی و مشکل دار نداره. تو بازی گرما میده که ترجیحا از کول پد استفاده کن.
آخه دست من خیلی عرق میکنه
بازی آرسنال-نیوکاسل بود. آرسنال 4 گل جلو بود اما تو 20 دقیقه آخر 4 گل خورد. اعصابم تخیلی شد یه لیوان چای ریخت روی لبتابم، عین خیالم نبود:31:
مگه میشه انقدر عرق کنی؟ احتمالا پرکاری تیروئید نداری؟ وزنت کم شده باشه و انرژی زیادی داشته باشی و ...؟ تو پخ بهم بگو
این دو تا هیچ فرقی باهم ندارن. بیشتر جنبه تبلیغاتی داره
=======
بقیه سوالات رو هم مسترمزممفی گفت و تایید میشه :31:
راست گفته گرافیک 540 با گرافیک 630 قدرتشون یکیه .
این دو کارت گرافیک خیلی شبیه همه ، و به نوعی میشه گفت 630 آپدیت شده ی 540 هست . ولی اینکه میشه درایور 540 رو رو 630 نصب کرد ، اطلاعی ندارم .
آره داداش میدونم قدرتشون تقریبا یکیه، ولی این فروشنده هه میگفت سخت افزارشونم یکیه! یعنی فقط درایورشون فرق میکنه، که اگه یه خریدار 540 خواست درایور اونو نصب میکنن و هرکی هم 630 بخواد درایور اونو! والا اصلا با عقل خودم که جور در نمیاد.
شما الان به چه مدلی رسیدی ؟
تو شهرتون چند ه ؟ آمارشو تو تهران هم در بیار بعد + هزینه ی رفت آمد کن ، ببین کدوم به صرفه تره .
دو مدل رو در نظر دارم،
گزینه ی اولم همون Accer 5755 ئه و گزینه دوم HP 4530 که البته زیاد مطمئن نیستم در موردش چون برتریهاش نسبت به 5755 یکی کیفیت مانیتورش یخورده بهتره و بدنش هم محکم تره که بدنه اصلا برام مهم نیست، در عوض فکر میکنم گرافیکش ضعیفتره و کانفیگش نسبت به 5755 ضعیفتر باید باشه.
این کانفیگ از 5755 رو قیمت گرفتم:
cpu: 2.5-3.1 3 Ram: 4-6-8 HDD: 750 LCD: 15.6 Brite VGA: 540gt or 630gt 2 up to 4G + intel 3000 seven USB3-HDMI-BT-card reader-wifi-web-DVDWriter
با رم 4 قیمتش 1.320 و با رم 8 1.370 تومن گفته.
البته یه سوالم برام پیش اومده من تا حالا هر لپ تاپی چه 5755 چه از مدلها و برندهای دیگه که دیدم cpu شون 2.4 بوده مثلا 2.9-2.4 ولی این 3.1-2.5 هست، عجیب نیست به نظرتون؟ کلا نمیدونم چرا به این فروشنده هه همینطوری مشکوکم :31:
فروشنده میگه چهار هسته ای هست خودشم! شما گفتید این سری دو هسته ای هستن، به نظرتون دروغ میگه یا ممکنه بعضیهاشون 4 هسته ای باشن، (البته موقع خرید میخوام یه نرم افزار مثل speccy تو فلش با خودم ببرم که قبل از خرید تستش کنم و هسته ها و سایر مشخصات رو ببینم :20: )
راستی این 540 ها هم اکثرا همه جا 1 گیگشون هست و اینجا زدن 4-2 ، آیا 1 یا همون 3-1 گیگ تو کارایی با 2 گیگ خیلی فرق داره؟
همین فردا برو 5755 رو با گارانتی سازگار ارقام بگیر
فکر میکنم گارانتی دیجیتالم خوبه درسته؟
مگه میشه انقدر عرق کنی؟ احتمالا پرکاری تیروئید نداری؟ وزنت کم شده باشه و انرژی زیادی داشته باشی و ...؟ تو پخ بهم بگو
تقریبا از بچگی اینطوره، میشه گفت از 12 ساعت روز 10-8 ساعتش تقریبا دستم مدام عرق میکنه اونم خیلی شدید، تو دانشگاهم موقع نوشتن همیشه یه A4 رو چهارقد تا میکنم میذارم زیر دستم وگرنه در عرض دو ثانیه کاغذ زیردستم غیرقابل نوشتن میشه. وزنم کم نمیشه هیچ روز به روز بیشترم میشه، شدیدا تو دور رژیم افتادم لاغر کنم :31:
والا چند بار دکتر رفتم، یه بار کامل آزمایش دادم، فعالیت غده تیروئید رو عادی نشون داد، دکتر گفت از استرس و هیجان اینطور میشه. البته راستم میگه، هرچند زیاد اهل استرس و اینطور چیزا نیستم و بیش از اندازه هیجان زده
هم نمیشم ولی به نوعی به اینطور مسائل ربط داره. دکترا چند باری که رفتم گفتن درمانی براش وجود نداره. نمیدونم والا خودم الان تو فکرش هستم یه سایت مشاوره پزشکی آمریکایی یا اروپایی که دکترای معتبر دنیا توش مشاوره کنن رو بتونم پیدا کنم و ازشون بپرسم اونا راه حلی واسه این قضیه پیدا کردن یا نه، اینجا که اگه چیزی هم تو دنیا واسه این مورد کشف شده باشه دیر خبردار میشیم و شایدم اصلا خبردار نشیم!
Highbury
05-04-2012, 12:17
دو مدل رو در نظر دارم،
گزینه ی اولم همون Accer 5755 ئه و گزینه دوم HP 4530 که البته زیاد مطمئن نیستم در موردش چون برتریهاش نسبت به 5755 یکی کیفیت مانیتورش یخورده بهتره و بدنش هم محکم تره که بدنه اصلا برام مهم نیست، در عوض فکر میکنم گرافیکش ضعیفتره و کانفیگش نسبت به 5755 ضعیفتر باید باشه.
این کانفیگ از 5755 رو قیمت گرفتم:
cpu: 2.5-3.1 3 Ram: 4-6-8 HDD: 750 LCD: 15.6 Brite VGA: 540gt or 630gt 2 up to 4G + intel 3000 seven USB3-HDMI-BT-card reader-wifi-web-DVDWriter
با رم 4 قیمتش 1.320 و با رم 8 1.370 تومن گفته.
البته یه سوالم برام پیش اومده من تا حالا هر لپ تاپی چه 5755 چه از مدلها و برندهای دیگه که دیدم cpu شون 2.4 بوده مثلا 2.9-2.4 ولی این 3.1-2.5 هست، عجیب نیست به نظرتون؟ کلا نمیدونم چرا به این فروشنده هه همینطوری مشکوکم
فروشنده میگه چهار هسته ای هست خودشم! شما گفتید این سری دو هسته ای هستن، به نظرتون دروغ میگه یا ممکنه بعضیهاشون 4 هسته ای باشن، (البته موقع خرید میخوام یه نرم افزار مثل speccy تو فلش با خودم ببرم که قبل از خرید تستش کنم و هسته ها و سایر مشخصات رو ببینم )
راستی این 540 ها هم اکثرا همه جا 1 گیگشون هست و اینجا زدن 4-2 ، آیا 1 یا همون 3-1 گیگ تو کارایی با 2 گیگ خیلی فرق داره؟
به پزشکی میگن فلان دارو چطوری ساخته میشه ؟ میگه به من ربطی نداره ، اینو میدونم که برای فلان مرض خوبه.
ایسر رو پلمپ شده با گارانتی سازگار ارقام بگیر دیگه کارت نباشه. یا با گارانتی سازگار یا بدون گارانتی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Mr.Mazmamfi
05-04-2012, 13:53
فکر میکنم گارانتی دیجیتالم خوبه درسته؟
بله گارانتیه خوبیه .
اگر سازگار پیدا نکردی با این گارانتی بخر .
میبخشید میتونم نظرتونو در مورد Asus A53SV هم بپرسم؟ از لحاظ کانفیگ و قیمت میشه گفت درست مثل accer 5755 هست (core i5 و gt540m ) میخواستم ببینم نظرتون در موردش چیه و به نظرتون این خوبه یا همون acer 5755 ؟
در مورد اینکه آیا سخت افزار 540 و 630 یکی هست یا نه هم سرچ کردم ولی متاسفانه چیزی دستگیرم نشد.
سلام من ميخام لپ تاپ بخرم بين دو مدل asus u41jf و asus k43sd نميدونم كدوم رو انتخاب كنم. مدل اولين از اين لحاظ كه شارژ بيشتري نگه ميداره خوبه ولي مدل دوم هم يه سري قابليت ها داره كه نميشه ازش گذشت. ممكنه راهنماييم كنين.
استفاده من استفاده معول از كامپيوتره ولي شايد يهو برنامه نويسي رو شروع كردم:20:
مرسي
M e t a l l i c
09-11-2012, 00:22
سلام
یکی از فامیلا میخواد لپ تاپ بگیره نظرش رو Acer هست این مدل : Acer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تعریف HP و ... شنیدم از همه جا خودمم HP دارم واقعا راضیم ولی رو ایسر مطمئن نیستم !
شنیدم ایسر فروشش حتی از ایسوز هم پایین تره !
M A M M U T
09-11-2012, 08:21
سلام
یکی از فامیلا میخواد لپ تاپ بگیره نظرش رو Acer هست این مدل : Acer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تعریف HP و ... شنیدم از همه جا خودمم HP دارم واقعا راضیم ولی رو ایسر مطمئن نیستم !
شنیدم ایسر فروشش حتی از ایسوز هم پایین تره !
فروش بیشتر یا کمتر ربطی به کیفیت نداره.البته الآن دیگه صحبت روی برند اشتباهه و روی مدل باید بحث کرد یقینا ایسر مدل هایی داره که از بعضی مدل های مثل اچ پی با کیفیت ترن اما در کل ایسر هدفش تولید لپتاپ های ارزون قیمت تر هست.در نتیجه شما متناسب با پولی که میپردازید آش میخورید از یه لپتاپ 400 دلاری ایسر نباید انتظار کارکرد یه لپتاپ 1000 دلاری ایسوز رو داشت.
ahtabdar
21-04-2013, 15:46
سلام
به نظرتون من الان لپ تاپ بگیرم یا صبر کنم ارزان تر میشود؟؟آخه میگن ارز مبادله ای میخوان به لپ تاپ ها اختصاص بدن1/2/92
ممنون میشم سریع جواب بدید
سلام
یه سوالی داشتم . لپ تاپ های مینی به غیر از اندازه فرقی هم با بقیه لپ تاپ ها دارن ؟ مثلا مدلی از لپ تاپ های مینی هست که برای بازی های کامپیوتری خوب باشه ؟
ممنون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.