ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکلات در مورد انــواع پرینتر و اسکنر

Hamed DC
29-03-2012, 14:47
سلام به همه دوستان.
با توجه به گستردگی مسائل مربوط به وسایل جانبی کامپیوتر خصوصا انواع چاپگرو اسکنرها، وجود چنین تاپیکی رو لازم دیدم.
امیدوارم با اجماع و دسته بندی مطالب این تاپیک دوستان دیگه هم بتونند از مطالب اون نهایت استفاده رو ببرن.
در مورد این تاپیک رعایت قوانین زیر الزامی می باشد:

صرفا مشکلات مربوط به چاپگر و اسکنر را مطرح کنید و از گرفتن مشاوره برای خرید خودداری کنید.
از درخواست قیمت انواع اسکنر و چاپگر در این تاپیک خودداری کنید.
از درخواست خرید در مورد انواع کارتریج و تسمه های اسکنر در این تاپیک خودداری کنید.
آموزش نصب و راه اندازی اسکنر و یا چاپگر رو فقط در این تاپیک مطرح کنید.
روش تعویض کارتریج و یا مواردی این چنینی رو در این تاپیک مطرح کنید.

با تشکر از حسن توجه شما دوستان عزیز.

sayanermia
29-03-2012, 16:02
کار خوبی است حامد عزیزسپاسگذارم
من که مشکلمو در یک تاپیک جداگانه مطرح کردم پاسخی نگرفتم امیدوارم اینجا بگیرم
من پرینتر Canon MG5140 دارم. براش کارتریج شارژی خریدم ، دست اول همه رو جوهر ریختم گذاشتم سر جاشون ، پرینتر شناسایی کرد و مثل آیینه کار میکرد کیفیت خوبی هم داشت. تا اینکه کم کم جوهرها داشت خالی میشد ، اول هم مشکی بزرگ خالی شد
کارتریج و دراوردم مثل سری اول توش جوهر ریختم گذاشتم سر جاش بعد از چند ثانیه پرینتر پیغام خطا داد :
The Following Ink tank cannot be recognized

کلا دیگه کارتریج مشکی بزرگ و نمیشناسه و میگه اصلا کارتریجی به دستگاه نیست. فکر کردم مشکل شاید از چیپست باشه.. جاشو تمیز کردم محل اتصال به چیپست رو روی پرینتر تمیز کردم بازم کار نکرد. چیپست یک کارتریج دیگه رو بهش زدم بازم نشناخت و اون پیغام داد...
دیگه دارم دیوونه میشم چرا باید اینطوری باشه اخه؟؟ راه حل این جور مشکلات در پرینترهای کانن چی هست؟ آیا برای کارتریج های شارژی عادی است؟
من برای بار دوم باید کارتریج و از جاش در میاوردم؟ یا همون توی پرینتر بود باید از کله اش درشو باز میکردم جوهر می ریختم؟
آیا مارک و برند خاصی برای کارتریج های شارژی هست که باید فقط اونو تهیه کنم برای کانن؟ یا کلا کارتریج های شارژی همینطوری یک بار مصرف هستند؟

mehran gorji
29-03-2012, 17:05
من پرینتر Canon MG5140 دارم. براش کارتریج شارژی خریدم ، دست اول همه رو جوهر ریختم گذاشتم سر جاشون ، پرینتر شناسایی کرد و مثل آیینه کار میکرد کیفیت خوبی هم داشت. تا اینکه کم کم جوهرها داشت خالی میشد ، اول هم مشکی بزرگ خالی شد
کارتریج و دراوردم مثل سری اول توش جوهر ریختم گذاشتم سر جاش بعد از چند ثانیه پرینتر پیغام خطا داد :

کلا دیگه کارتریج مشکی بزرگ و نمیشناسه و میگه اصلا کارتریجی به دستگاه نیست. فکر کردم مشکل شاید از چیپست باشه.. جاشو تمیز کردم محل اتصال به چیپست رو روی پرینتر تمیز کردم بازم کار نکرد. چیپست یک کارتریج دیگه رو بهش زدم بازم نشناخت و اون پیغام داد...
دیگه دارم دیوونه میشم چرا باید اینطوری باشه اخه؟؟ راه حل این جور مشکلات در پرینترهای کانن چی هست؟ آیا برای کارتریج های شارژی عادی است؟
من برای بار دوم باید کارتریج و از جاش در میاوردم؟ یا همون توی پرینتر بود باید از کله اش درشو باز میکردم جوهر می ریختم؟
آیا مارک و برند خاصی برای کارتریج های شارژی هست که باید فقط اونو تهیه کنم برای کانن؟ یا کلا کارتریج های شارژی همینطوری یک بار مصرف هستند؟
سلام دوست عزیز.

میتونه مشکبل از هد باشه.
هد رو در بیارید و از نوع جا بزنید.

6 چیپست جداگانه خرید کنید و جا بزنید اگر نشد باید حالی به فکر هد بکنید.
بعضی وقت ها پیش میاد اگر چیپی از شرکت باشه همراه با چیپ های دیگه مچ در نمیاد.

sayanermia
29-03-2012, 19:45
سلام دوست عزیز.

میتونه مشکبل از هد باشه.
هد رو در بیارید و از نوع جا بزنید.

6 چیپست جداگانه خرید کنید و جا بزنید اگر نشد باید حالی به فکر هد بکنید.
بعضی وقت ها پیش میاد اگر چیپی از شرکت باشه همراه با چیپ های دیگه مچ در نمیاد.

آخه خیلی جالبه کارتریج اصلی خود کانن رو میشناسه! من کارتریج یک بار مصرف کانن ( فابریک ) خریدم گذاشتم شناخت!!ولی این یه دونه کارتریج شارژی و نمیشناسه!!
میخوام بدونم ایا من کار اشتباهی در شارژ مجدد کارتریج انجام دادم که باعث شده کارتریج خراب شه؟ یا کلا کارتریج های شارژی همینطوری اند.. دو بار کار میکنند بعد مرخص میشن

mehran gorji
30-03-2012, 09:15
آخه خیلی جالبه کارتریج اصلی خود کانن رو میشناسه! من کارتریج یک بار مصرف کانن ( فابریک ) خریدم گذاشتم شناخت!!ولی این یه دونه کارتریج شارژی و نمیشناسه!!
میخوام بدونم ایا من کار اشتباهی در شارژ مجدد کارتریج انجام دادم که باعث شده کارتریج خراب شه؟ یا کلا کارتریج های شارژی همینطوری اند.. دو بار کار میکنند بعد مرخص میشن
بعضی وقت ها پیش میاد که از نوع جا میزنی یهو ارور میگیرند.

اورجینال که نیستند.

babak316i
22-12-2012, 10:50
سلام اسکنر اچ پیدارم که ظاهرن مشکلی نداره اما وقتیی اسکن میکنم نوار اسکن اون دیرشروع به حرت میکنه و گاهی اوقات میاد انتها و میمونه

Sunderlan
27-12-2012, 19:56
سلام.

من یه دونه کارتریج 12a (پرینتر لیزری 1020 hp) دارم.

روی درام کارتریج یه خط مشکی افتاده که هنگام پرینت کاغذ یه خط نازک به صورت افقی روی کاغذ می افته.
چطوری می تونم این خط مشکی روی درام رو تمیز کنم؟ با چه چیزی میشه پاکش کرد؟ تا هنگام چاپ روی کاغذ نیفته؟

درام کارتریج 12a (پرینتر لیزری 1020 hp) الان قیمتش چنده؟

ممنونم.

meysam302
06-06-2014, 11:36

دوست عزیز منم دقیقا مشکل تو رو دارم اما من یعد از چند بار کاتریج رو در آوردن و انداختن به جاش یک پرینت میزه و باز دوباره همین مراحل فقط مدل پرینتر من ip4940 هست .
من یک اموزش خارجی پیدا کردم که نتونستم انجامش بدم بهتر بگم شاید نتونستم تحلیلش کنم از شما میخوام نگاهی بندازی اگه موفق شدی به ما نیز اطلاع بدی .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

fery_lion
22-06-2014, 11:05
سلام بنده یک پرینتر اچ پی مدل 1300لیزر جت دارم قبلا روی ویندوز 8درایورش رو نصب کرده بودم اما حالا که ویندوز عوض کردم نصب نمیشه وقتی میره برای پرینت تست پیج ارور میده.اگه میشه راهنمایی کنید ضروریه لضفا