ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : رفع بد سکتوری seagate؟

mosi2007
29-03-2012, 11:05
سلام
من تست از هاردم گرفتم و گفته هارد بدسکتور داره
نمیدونم چیکار کنم نرم افزار hdd Regenerator رو گرفتم با این میخوام شروع به رفع مشکل کنم

اگه درست نشد میخوام فرمت سطح پایین انجام بدم منتها نمیدونم چطوری فرمت سطح پایین انجام بدم ؟
گارانتی هارم از ویستا است نمدوونم اگه این کارا رو بکنم از گارانتی خارج میشه یا نه الانم چون عیده تعطیله که ببرم گارانتی ؟

ata.royalfalcon
29-03-2012, 13:22
سلام
من تست از هاردم گرفتم و گفته هارد بدسکتور داره
نمیدونم چیکار کنم نرم افزار hdd Regenerator رو گرفتم با این میخوام شروع به رفع مشکل کنم

اگه درست نشد میخوام فرمت سطح پایین انجام بدم منتها نمیدونم چطوری فرمت سطح پایین انجام بدم ؟
گارانتی هارم از ویستا است نمدوونم اگه این کارا رو بکنم از گارانتی خارج میشه یا نه الانم چون عیده تعطیله که ببرم گارانتی ؟

سلام
برای فرمت سطح پایین میتونید از نرم افزار زیر استفاده کنید . نکته اینجاست که این برنامه تحت ویندوز هست و در نتیجه هارد معیوب باید بعنوان هارد دوم و ویندوز روی هارد اول نصب شده باشد . با توجه به طولانی بودن فرایند کار ایندو نرم افزار hdd Regenerator و low level format پیشنهاد میشه دمای هارد رو با یه فن مناسب پایین نگه دارید .

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگر قصد دارید هارد رو به گارانتی ببرید هیچ حرفی راجع به کاری که انجام دادید نزنید .

mosi2007
29-03-2012, 15:58
1=برای استفاده از hdd Regenerator هم باید از دو هارد استفاده کرد یا از همین هارد معیوب میشه این کارو کرد ؟
2=من با نرم افزار Hard Disk Sentinel تست گرفتم هاردم 27% health داشت یعنی 73 در صد خراب شده بود ولی با این نرم افزار hdd Regenerator اسکن کردم هیچی بد سکتوری تشخیص نداد من هم مطمن هستم که هاردم بد سکتوری داره موندم چیکار کنم ؟

ata.royalfalcon
29-03-2012, 16:27
1=برای استفاده از hdd Regenerator هم باید از دو هارد استفاده کرد یا از همین هارد معیوب میشه این کارو کرد ؟
2=من با نرم افزار Hard Disk Sentinel تست گرفتم هاردم 27% health داشت یعنی 73 در صد خراب شده بود ولی با این نرم افزار hdd Regenerator اسکن کردم هیچی بد سکتوری تشخیص نداد من هم مطمن هستم که هاردم بد سکتوری داره موندم چیکار کنم ؟

سلام
اگر دو هارد ندارید پیشنهادم اینه که با انتخاب گزینه bootable CD/DVD یه CD/DVD بوتیبل بسازید (عکس زیر) و سپس با تنظیم کردن بایوس و قراردادن گزینه بوت اول روی رایتر ، عملیات اسکن کردن رو شروع کنید .
ضمناً از کجا مطمئن هستید که هاردتان بدسکتور دارد یه هارد علاوه بر این مشکل ، مشکلات دیگری هم میتواند داشته باشد .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mosi2007
29-03-2012, 16:50
پس باید از طریق بوتیبل این کارو انجام داد و از خود ویندوز با یه هارد نمیشه چون الان دارم با همین ویندوزی که هاردم خرابه و ویندوز روش نصبه این کارو انجام میدم و به خاطر اینه که نمیتونه هیچج ایرادی پیدا کنه اره یا نه ؟
این هم عکس از یه برنامه دیگه که تونسته تشخیص بد سکتوری بده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[IMG][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 20target=_blank%20rel=nofollow%3E[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][IMG][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

seryos
21-08-2012, 06:24
سلام
اگر دو هارد ندارید پیشنهادم اینه که با انتخاب گزینه bootable CD/DVD یه CD/DVD بوتیبل بسازید (عکس زیر) و سپس با تنظیم کردن بایوس و قراردادن گزینه بوت اول روی رایتر ، عملیات اسکن کردن رو شروع کنید .
ضمناً از کجا مطمئن هستید که هاردتان بدسکتور دارد یه هارد علاوه بر این مشکل ، مشکلات دیگری هم میتواند داشته باشد .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آیا این برنامه اطلاعات سیستم را از بین می بره یا نه ؟

ata.royalfalcon
21-08-2012, 07:06

خير اين برنامه اطلاعات ذخيره شده روي هارد رو از بين نميبره

EXTREME
21-08-2012, 08:40

این برنامه فقط میاد اون سکتوری که آدریش در فریم ویر نیست رو به فریم ویر آدرسش رو اضافه میکنه بنابراین باه اطلاعات کاری ندارد