مشاهده نسخه کامل
: بهترین گزینه خرید دوربین بین 500 تا 600 تومان
دوستان لطفا راهنمایی کنین که تو رنج قیمت 500 تا 600 تومن چه دوربینی بگیرم! سرچی که خودم کردم canon X230 و x220 ازبقیه گزینه ها بهتر بودن توی کامپکتها اما الان گیج شدم که با این بودجه کامپکت بگیرم یا مدلهای حرفه ای تر !!:41:
ممنون میشم راهنمایی کنین!:11:
دوستان لطفا راهنمایی کنین که تو رنج قیمت 500 تا 600 تومن چه دوربینی بگیرم! سرچی که خودم کردم canon X230 و x220 ازبقیه گزینه ها بهتر بودن توی کامپکتها اما الان گیج شدم که با این بودجه کامپکت بگیرم یا مدلهای حرفه ای تر !!:41:
ممنون میشم راهنمایی کنین!:11:
با این پول مدل حرفه ای تر نمیتونی بگیری جز HS20 که گزینه خوبی هستش و البته فوجی یکی دو مدل دیگه هم داره ارزونتر. اما اگر استفاده خونگی و راحت می خوای شاید همون کنون رو بگیری بهتر باشه
اینجا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بیشتر میتونی جواب بگیری
عینا تو یه تاپیک دیگه هم اینو نوشتم:
sx210 امروز قیمت گرفتم 489هزار تومن-sx220هم 519 هزار تومن و sx230 ششصد هزار تومن بود.از نمایندگی کانن
و nex-c3 سونی رو هم دیدم که سنسور بسیار بزرگی داره و کیفیت عکساش باید خیلی عالی باشه.اما فلش یرخود نداره و باید جداگانه بخرید.همچنین قابلیت تعویض لنز داذه. با یک لنز معمولی و زوم بالا 750 بود و با دو لنز که لنز واید رو هم شامل میشد 890! البته گفت تا 189 فروردین یه مموری 20؟! گیگ فکر کنم اشانتیون میدیم که خودش ممکنه 100 قیمتش باشه. و یجورایی خرید اینو بجای sx230 توجیه پذیر میکنه...
فکر کنم تو این مایه ها اینا خوبن.یعنی sx220 بگیرید 519 (چون sx230 فقط gps رو اضافه داره) nex-c3 هم خیلی خوش آبو رنگه..
قیمت سونی خیلی زیاد میشه! فکر میکنم همون sx220 یا 230 مناسب تر باشه واسه مصرف خونگی !!! حالا خودم بعدا نسبت به نیازم یه مدل حرفه ای میگیرم...
دوستان یه توضیحی هم در مورد مموری میدین؟ چه مدلی بگیرم؟
hoggy_kn
29-03-2012, 23:54
قیمت سونی خیلی زیاد میشه! فکر میکنم همون sx220 یا 230 مناسب تر باشه واسه مصرف خونگی !!! حالا خودم بعدا نسبت به نیازم یه مدل حرفه ای میگیرم...
دوستان یه توضیحی هم در مورد مموری میدین؟ چه مدلی بگیرم؟
منم مثل شما دنبال دوربینم تو همین رنج .... فعلا اس 4000 فوجی و اس 4200 و اس 4500 رو مد نظر دارم البته دو مدل اخر هنوز نیومده
دوستان منم تا 600 یا 650 همین حدودا میخوام هزینه کنم،
دوست خوبم ELSIN کمک های زیادی به من کرد تا منو رسوند به مدل های "sx240 "کنون و "hs10 یا hS 20 "از فوجی
حالا هم عاشق کیفیت 240 شدم هم امکانات و جذابیت فوجی.
دیگه موندم کل اینترنت و زیر و رو کردم یکی میگه فوجی کیفیت نداره کنون خوبه یکی میگه کنون چیه فوجی خداست!!!!
دیگه موندم شما نظر بدین.خودم نظرم hs10 هستش که فقط یه سری گفتن بعضی مود های عکاسیش نویز زیاد داره.
راستی علاقه مند به عکاسی ماکرو هستم و اینم میدونم این مدل فوجی ماکروش بهتره. شما بی طرف نظر بدین!هرچه زودتر بهتر چون قصد خرید دارم همین روزا :11:
دوستان منم تا 600 یا 650 همین حدودا میخوام هزینه کنم،
دوست خوبم ELSIN کمک های زیادی به من کرد تا منو رسوند به مدل های "sx240 "کنون و "hs10 یا hS 20 "از فوجی
حالا هم عاشق کیفیت 240 شدم هم امکانات و جذابیت فوجی.
دیگه موندم کل اینترنت و زیر و رو کردم یکی میگه فوجی کیفیت نداره کنون خوبه یکی میگه کنون چیه فوجی خداست!!!!
دیگه موندم شما نظر بدین.خودم نظرم hs10 هستش که فقط یه سری گفتن بعضی مود های عکاسیش نویز زیاد داره.
راستی علاقه مند به عکاسی ماکرو هستم و اینم میدونم این مدل فوجی ماکروش بهتره. شما بی طرف نظر بدین!هرچه زودتر بهتر چون قصد خرید دارم همین روزا :11:
میشه جواب بدن اساتید؟قبلا این سایت قوی تر عمل میکرد؟.....
میشه جواب بدن اساتید؟قبلا این سایت قوی تر عمل میکرد؟.....
:grrr: . . . . .
کار با hs10 یا 20 کمی سخته یعنی باید حسابی وقت بزاری و حال داشته باشی اما در عوض اماده میشی برای کار با دوربین های حرفه ای اما 240 این جوری نیست یه دوربین ببین و بگیر هست ، اگر دوست داری پیشرفت کنی برو سراغ فوجی اگر نه فقط میخای عکسی بگیری برو سراغ کنن
بازم به مرام تو داش.من که حسابی مزاحمت بودم میخواستم نظر دیگران و بدونم.اما انگار دیگرانی وجود نداره!!!!!!! خیلی آقایی
قسمت لپتاپ این فروم عالی بود یعنی پست گذاشتم درجا همه نظر دادن فرداش رفتم لپتاپو گرفتم
اما این انجمن عکاسی,دو هفتس ده تا تاپیک زدم اما فقط خودت جواب دادی...
بالاخره خریدم sx260 به قیمت 19/6/91 740000 اطراف بازار موبایل.با رم توشیبا 14 و کیف شد 700.عالیه فقط نمیدونم چرا 5 دقیقه فیلمبرداری کردم با full hd دو یا سه جا خش میده فک کنم به خاطر رم باشه.فرمت خاصی داره؟
رو فیلمبرداری زوم میکنم بدون کوچکترین تار شدن تا آخرین پله ی زوم.کاش یه جا واسه سمپل تو این فروم بود فیلممو میزاشتم اونجا بچه ها میدیدن
فقط و فقط و فقط از ELSIN عزیز تشکر میکنم!
مبارکه جیگر لنزش برات بچرخه و عکسای خوبی باهاش بگیری :10:
خش میده یعنی چی ؟
نوکرتم.فوق العادست...تو تاریکی مطلق از اتاقم یه عکسایی مبگبرم که هرکی میبینه باور نمیکنه...
حالت خش گرفتن یه لحظه گیر میکنه
خیلی دوس دارم معجزشو به تو یا همه ی کسایی که میخوان بخرن نشون بدم!شاید یه فتو بلاگ راه انداختم!!!در این حد!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.