ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آپدیت کردم کاتالیست

spartaqus
29-03-2012, 01:03
با سلام
برای دانلود کردن کاتالیست در لینک زیر آیا باید ببینیم که با سیستم ما سازگار هست یا نه مهم نیست و جدیدترینش رو همینجوری دانلودش کنم
AMD Catalyst™ 12.2 Pre-Certified Driver ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] us%2Fkbarticles%2FPages%2Fcatalyst122precertifiedd river.aspx)

Lord_theOne
29-03-2012, 17:09
جدیدترین رو دانلود کن معمولا مشکلات رو رگفته یا بهینه شده

Hamed DC
29-03-2012, 17:26
با سلام
برای دانلود کردن کاتالیست در لینک زیر آیا باید ببینیم که با سیستم ما سازگار هست یا نه مهم نیست و جدیدترینش رو همینجوری دانلودش کنم
AMD Catalyst™ 12.2 Pre-Certified Driver ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] us%2Fkbarticles%2FPages%2Fcatalyst122precertifiedd river.aspx)
سلام.
مدل کارت شما چیه؟؟؟

spartaqus
29-03-2012, 20:49
مدل کارت گرافیک من 6470 هست
تو یک سایتی نوشته بود برای اجرای بازی جدیدترین کاتالیست رو دانلودکنید میخوام ببینم کاتالیست هر کارت گرافیکی مخصوص خودش هست یا نه ؟! من از سایت amd جدیدترینش که لینکش رو گزاشتم دانلود کنم یانه ؟

Hamed DC
29-03-2012, 21:06
مدل کارت گرافیک من 6470 هست
تو یک سایتی نوشته بود برای اجرای بازی جدیدترین کاتالیست رو دانلودکنید میخوام ببینم کاتالیست هر کارت گرافیکی مخصوص خودش هست یا نه ؟! من از سایت amd جدیدترینش که لینکش رو گزاشتم دانلود کنم یانه ؟
حتما اپدیت کنید.
جدیدترین نسخه، نسخه 12.3هست که میتونید از سایت AMDدانلود کنید.

spartaqus
30-03-2012, 07:34
ممنون که پاسخ دادید من شک داشتم باید کاتالیست مخصوص هر کارت گرافیک رو بگیرم که اینطور نبود .
------------------------------------------------------------------
ببخشید یک سوال دیگه هم هست در اینجا که
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] us%2Fgpudownload%2FPages%2Findex.aspx)
automatic detec and inistal رو که میزنم یک فایل چند مگی دانلود میکنم حدود 4 و 5 مگ
درایورم با دانلود ونصب این فایل آیا واقعا درست آپدیت شده یا نه؟

Hamed DC
30-03-2012, 17:50
ممنون که پاسخ دادید من شک داشتم باید کاتالیست مخصوص هر کارت گرافیک رو بگیرم که اینطور نبود .
------------------------------------------------------------------
ببخشید یک سوال دیگه هم هست در اینجا که
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] us%2Fgpudownload%2FPages%2Findex.aspx)
automatic detec and inistal رو که میزنم یک فایل چند مگی دانلود میکنم حدود 4 و 5 مگ
درایورم با دانلود ونصب این فایل آیا واقعا درست آپدیت شده یا نه؟
خواهش میکنم. بله میشه. ولی بهتره نسخه کامل رو دانلود کنید. فرق آنچنانی نداره. ولی خیالتون راحت میشه:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید