مشاهده نسخه کامل
: راهنمايي براي تعريف آرايه 2 بعدي در php
ZahhhraGh
28-03-2012, 21:33
چطور ميتونم يك آرايه 2بعدي تعريف كنم بعد در يك حلقه هر بار يك رديف (از يك جدول كه از ديتابيس خارج ميكنم) از اون رو كه شامل چند ستون هست رو پر كنم؟
با تشكر
moein_ak
30-03-2012, 12:16
چطور ميتونم يك آرايه 2بعدي تعريف كنم بعد در يك حلقه هر بار يك رديف (از يك جدول كه از ديتابيس خارج ميكنم) از اون رو كه شامل چند ستون هست رو پر كنم؟
با تشكر
دوست عزیز آرایه دو بعدی هم مثل یه بعدیه
مثلا اگه میخوای اطلاعات یه تیبل دیتابیسو ببری تو یه آرایه ی دو بعدی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو این مثال $row خودش یه آرایست و وقتی توی یه آرایه دیگه میندازیش با هم میشن یه آرایه دو بعدی
حالا اگه میخوای به ردیف سوم ستون دوم این آرایه ۲ بعدی دسترسی پیدا کنی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امیدوارم سوالتو درست فهمیده باشم
ZahhhraGh
30-03-2012, 16:10
ممنونم
بله كمكتون عالي بود.
فقط راستش من ميخوام براي تمام ستونهاي اين آرايه 2بعدي كه تشكيل دادم يعضي از فيلدهاي جدول رو نمايش بدم.
توي برنامه من هر صفحه (page) يك شي از كلاس page هست كه تابع SetContent محتواي اون رو تشكيل ميده و شامل كدهاي html هست فقط.
مشكل من هم اينجاست كه هم ميخوام از حلقه استفاده كنم واسه تمام فيلدهاي جدول هم يه جوري چاپشون كنم كه داخل تابع SetContent باشه
Mr.Moqadam
31-03-2012, 12:15
دوست عزیز آرایه دو بعدی هم مثل یه بعدیه
مثلا اگه میخوای اطلاعات یه تیبل دیتابیسو ببری تو یه آرایه ی دو بعدی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتو این مثال $row خودش یه آرایست و وقتی توی یه آرایه دیگه میندازیش با هم میشن یه آرایه دو بعدی
حالا اگه میخوای به ردیف سوم ستون دوم این آرایه ۲ بعدی دسترسی پیدا کنی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدامیدوارم سوالتو درست فهمیده باشم
نام متغیر نباید با عدد شروع بشه!
فقط راستش من ميخوام براي تمام ستونهاي اين آرايه 2بعدي كه تشكيل دادم يعضي از فيلدهاي جدول رو نمايش بدم.
توي برنامه من هر صفحه (page) يك شي از كلاس page هست كه تابع SetContent محتواي اون رو تشكيل ميده و شامل كدهاي html هست فقط.
مشكل من هم اينجاست كه هم ميخوام از حلقه استفاده كنم واسه تمام فيلدهاي جدول هم يه جوري چاپشون كنم كه داخل تابع SetContent باشه
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])آرایه ای که moein_ak ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز گفتن رو به متد SetContent پاس بده و در اونجا با foreach نمایش بده یا درون خود تابع SetContent مقادیر رو از دیتابیس بخون
shhrestany
26-12-2012, 15:57
در همين موضوع من هم يه سوال داشتم،
فرض كنيد ما آرايه 2d_array رو داريم حالا ميخوايم اين آرايه رو با استفاده از يكي از ستون هاش ثورت كنيم :n13:
مثلا فرض كنيم اطلاعات آرايه دو بعدي ما اين باشه:
[0]
[1]
[0]
A
1
[1]
B
5
[2]
C
3
[3]
F
9
[4]
w
2
حالا من ميخوام ستون دوم از بزرگ به كوچك بشه، كه در اين صورت بايد ستون اول هم تغيير كنه .
چطوري حالا بايد عمل كنيم؟؟؟؟
از تابع sort() ميشه استفاده كرد؟؟؟
با تشكر
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.