مشاهده نسخه کامل
: لپ تاپ میخوام
سلام
من یه لپ تاپ میخوام
وب گردی و موزیک وافیس و...اینا رو انجام میدم...
تا700تومن میتونم مایه بذارم.. در ضمن میخوام بدنه اش مات باشه
لطفا بهم پیشنهاد خوب بدین
تو این قیمتHP مدل خوبی داره؟
کسی اینجا نیست؟؟
ترو خدا یکی کمک کمکم کنه:42::42::42::42::42::42::42::42::42::42:
lakers320
28-03-2012, 21:02
چه مشخصاتی میخواین لپ تاپ بتون داشته باشه؟؟؟؟
در مورد رم و گرافیک و سی پی یو میگم!!! مثلا رم تان میخواهید چند باشه و دیگر مولفه هاتون؟؟؟؟
از ایسر میتونی 5749 رو بگیری با این پول حدود ۷۲۰ باشه گمونم! که مشخصات جالبی نداره ولی کارتو راه میندازه! بدنهاش مات نیست البته
از اچپی باید کمی هزینه رو افزایش بدی سری G6 حاقل قیمتش الان ۷۵۰ هزاره گمونم که اینم من زیاد توصیه نمیکنم بهت! کیفیتش در مقایسه با بقیه کارهای اچپی چندان چنگی به دل نمیزنه!
من خودم IBM Lenovo Essential B570 رو ترجیح میدم کیفیت ساخت خیلی بالایی داره و مات هم هست بدنهاش.قیمتش هم دقیق نمیدونم حدود ۸۵۰ هزار تومن یا بالاتر! تو بازار ببین گمونم از آیبیام خوشت بیاد.
چه مشخصاتی میخواین لپ تاپ بت
ون داشته باشه؟؟؟؟
در مورد رم و گرافیک و سی پی یو میگم!!! مثلا رم تان میخواهید چند باشه و دیگر مولفه هاتون؟؟؟؟
من چون کارای گرافیکی وسنگین انجام نمیدم نمیخوام چیز خیلی گرونی واسم دربیاد....
ولی در نوع خودش کیفیتش خوب باشه..
رمش3-4باشه خوبه،سی پی یو همi4 باشه حدودا
هاردش هم 320تا500 باشه ...
راستش من درمورد کارت گرافیک خیلی اطلاعات ندارم...
میخوام بدنه مات باشه...
بلوتوث داخلی و وبکم داشته باشه. واگه سه تا پورتUSB داشته باشه که خیلی خوبه.
نهایتا تا 800میتونم مایه بذارم
ممنون میشم راهنماییم کنید...
-
اگه بازی نمیکنی لنوو B570 خیلی خوبه البته بالای ۸۵۰ هزار تومنه ولی کیفیت ساخت و صفحه کلید و نمایشگر خیلی خوبی داره
متاسفانه قیمتها خیلی بالا رفته و انتخاب چندانی نمیتونی تو این رنج قیمت داشته باشی
ضمنا پردازنده i4 هم نداریم! پردازنده B570 اینتل Corei3 هستش که جوابگوی نیازهای شما میتونه باشه
از ایسر میتونی 5749 رو بگیری با این پول حدود ۷۲۰ باشه گمونم! که مشخصات جالبی نداره ولی کارتو راه میندازه! بدنهاش مات نیست البته
از اچپی باید کمی هزینه رو افزایش بدی سری G6 حاقل قیمتش الان ۷۵۰ هزاره گمونم که اینم من زیاد توصیه نمیکنم بهت! کیفیتش در مقایسه با بقیه کارهای اچپی چندان چنگی به دل نمیزنه!
من خودم IBM Lenovo Essential B570 رو ترجیح میدم کیفیت ساخت خیلی بالایی داره و مات هم هست بدنهاش.قیمتش هم دقیق نمیدونم حدود ۸۵۰ هزار تومن یا بالاتر! تو بازار ببین گمونم از آیبیام خوشت بیاد.
ممنون از راهنماییت دوست عزیز
---------- Post added at 04:14 PM ---------- Previous post was at 04:13 PM ----------
اگه بازی نمیکنی لنوو B570 خیلی خوبه البته بالای ۸۵۰ هزار تومنه ولی کیفیت ساخت و صفحه کلید و نمایشگر خیلی خوبی داره
متاسفانه قیمتها خیلی بالا رفته و انتخاب چندانی نمیتونی تو این رنج قیمت داشته باشی
ضمنا پردازنده i4 هم نداریم! پردازنده B570 اینتل Corei3 هستش که جوابگوی نیازهای شما میتونه باشه
نه من اهل بازی نیستم...
بازم لطف کردین
راستی ASUS مدل خوبی داره؟؟؟
MSIچی؟؟مدل خوبی داره؟؟
lakers320
29-03-2012, 16:31
توی سایت دی جی کالا قیمت ها هست: میتونی نگاه کنی: درضمن asus خیلی گران هست!!!!
توی سایت دی جی کالا قیمت ها هست: میتونی نگاه کنی: درضمن asus خیلی گران هست!!!!
ببخشید میخواستم بدونم قیمت های دی جی کالا به روزه یا نه؟؟
چون اکثر سایت ها قیمت هاشون واسه100قرن پیشه...
واسه خرید لپ تاپ میخوام بدونم dosبهتره یا7؟؟؟
اگه محبت کنین یکم در مورد معایب ومزیت هاشون هم بگین ممنون میشم.
میشه یکم توضیح بدین که آیا این گارانتی ها اصلا ارزش دارن یا نه؟؟؟؟
یا فقط هدر دادن پولمونه؟؟؟؟
اگه میشه درمورد کارت گرافیک هم توضیح بدین ممنون میشم......
چه چیزایی رو باید موقع خرید بیشتر توجه کنم؟؟؟
داشتن3پورتUSBچقد مهمه؟؟؟
اینم واسم مهمه:DOS بهتره یا7؟؟؟؟؟
فقط ترو خدا...من اطلاعاتم زیاد نیست...:42::42::42::42::42::42::42::42::42:
lakers320
31-03-2012, 13:29
راست میگن !! لطفا راهنمایی شان کنید؟؟؟
میشه یکم توضیح بدین که آیا این گارانتی ها اصلا ارزش دارن یا نه؟؟؟؟
یا فقط هدر دادن پولمونه؟؟؟؟
اگه میشه درمورد کارت گرافیک هم توضیح بدین ممنون میشم......
چه چیزایی رو باید موقع خرید بیشتر توجه کنم؟؟؟
داشتن3پورتUSBچقد مهمه؟؟؟
اینم واسم مهمه:DOS بهتره یا7؟؟؟؟؟
فقط ترو خدا...من اطلاعاتم زیاد نیست...:42::42::42::42::42::42::42::42::42:
داس که کاربردی نداره الانه! لپتاپ با ویندوز۷ ارجینال قطعا بهتره ولی قیمتش بالاتر میره. شما اگه بودجهات محدوده بیخودی پول سیستم عامل نده با همون داس یا لینوکس بگیر ارزونتر در بیاد. تو کشور عزیزمون کپیرایت کشکه دیگه خودت میتونی ویندوز۷ کپی بریزی روش :31:
کارت گرافیک برای گیم میخوای ۵۴۰ و بالاتر سعی کن باشه قبلا هم گفته بودم بهت گمونم! :20:
پورت یواسبی۳ داشته باشه طبیعیه که بهتره! بستگی به استفاده شما داره اگه فلش یا هارد اکسترنال یواسبی۳ نداری یا در آینده نمیخری تفاوتی نمیکنه برات!
گارانتیهای معتبر هم ارزش دارند.البته معتبر یعنی شرکتهای مثل سازگار ارقام که ایسوس و ایسر و لنوو رو گارانتی میکنه.
lakers320
31-03-2012, 19:17
پورت یواسبی۳ داشته باشه طبیعیه که بهتره! بستگی به استفاده شما داره اگه فلش یا هارد اکسترنال یواسبی۳ نداری یا در آینده نمیخری تفاوتی نمیکنه برات!
مگه یو اس بی های معمولی بهش نمیخوره!!؟؟؟ برای فلش و هاردهای اکسترنال معمولی و............
مگه یو اس بی های معمولی بهش نمیخوره!!؟؟؟ برای فلش و هاردهای اکسترنال معمولی و............
چرا.یواسبی۲ هم بهش وصل میشه ولی همون سرعت یواسبی۲ رو داری دیگه
ضمنا اونهایی که یواسبی۳ دارن معمولا یکی از پورتهاشون یواسبی۳ هست بقیهاش یواسبی۲ هستش
داس که کاربردی نداره الانه! لپتاپ با ویندوز۷ ارجینال قطعا بهتره ولی قیمتش بالاتر میره. شما اگه بودجهات محدوده بیخودی پول سیستم عامل نده با همون داس یا لینوکس بگیر ارزونتر در بیاد. تو کشور عزیزمون کپیرایت کشکه دیگه خودت میتونی ویندوز۷ کپی بریزی روش :31:
کارت گرافیک برای گیم میخوای ۵۴۰ و بالاتر سعی کن باشه قبلا هم گفته بودم بهت گمونم! :20:
گارانتیهای معتبر هم ارزش دارند.البته معتبر یعنی شرکتهای مثل سازگار ارقام که ایسوس و ایسر و لنوو رو گارانتی میکنه.
ممنون از راهنماییتون...
Mr.Mazmamfi
01-04-2012, 22:15
واسه خرید لپ تاپ میخوام بدونم dosبهتره یا7؟؟؟
اگه محبت کنین یکم در مورد معایب ومزیت هاشون هم بگین ممنون میشم.
سلام
جواب های دوست عزیزمون (merikhi) درست بود ، ولی به نظر من بهتره برای ویندوز اورجینال پول ندی ( البته قیمتش
30 الی 40 تومن افزایش پیدا میکنه ، نه 100 تومن !!! ) و با همون DOS بخری بهتره .
نسخه های ویندوزی که رو لپ تاپ ها هست نسخه HOME میباشد که ازرش ندارن .
برند ها معمولا ویندوز های اورجینال رو لپ تاپ هاشون رو دستکاری میکنن و برنامه های جانبی زیادی نصب میکنن و ... ( از Office 2010 بگیر تا آنتی ویروس Trial و . . . . ) من خودم به شخصه وقتی ویندوز اورجینال رفیق هامو عوض میکنم سریع این برنامه هارو حذف میکنم .
( شما وقتی ویندوز اورجینال رو Recovery میکنی حدود 1:30 ( دقیق یادم نیست ) طول میکشه ، بعد این مدت حالا باید بشینی برنامه های اضافی رو پاک کنی ، در صورتی که اگر خودت بخوایی ویندوز با تمام برنامه هایی که میخوایی رو نصب کنی ، حدود 1 ساعت میکشه )
پس وقتت تلف میشه .
و . . .
همه جوره DOS بهتره .
تا 800 می توانی از این مدلا انتخاب کنی
lenovo b570
samsung 300e5z -a02
سلام
جواب های دوست عزیزمون (merikhi) درست بود ، ولی به نظر من بهتره برای ویندوز اورجینال پول ندی ( البته قیمتش
30 الی 40 تومن افزایش پیدا میکنه ، نه 100 تومن !!! ) و با همون DOS بخری بهتره .
نسخه های ویندوزی که رو لپ تاپ ها هست نسخه HOME میباشد که ازرش ندارن .
برند ها معمولا ویندوز های اورجینال رو لپ تاپ هاشون رو دستکاری میکنن و برنامه های جانبی زیادی نصب میکنن و ... ( از Office 2010 بگیر تا آنتی ویروس Trial و . . . . ) من خودم به شخصه وقتی ویندوز اورجینال رفیق هامو عوض میکنم سریع این برنامه هارو حذف میکنم .
( شما وقتی ویندوز اورجینال رو Recovery میکنی حدود 1:30 ( دقیق یادم نیست ) طول میکشه ، بعد این مدت حالا باید بشینی برنامه های اضافی رو پاک کنی ، در صورتی که اگر خودت بخوایی ویندوز با تمام برنامه هایی که میخوایی رو نصب کنی ، حدود 1 ساعت میکشه )
پس وقتت تلف میشه .
و . . .
همه جوره DOS بهتره .
سلام.ممنون از راهنماییتون.
یه سوال دیگه هم داشتم از حضورتون
موقع خرید چه چیزایی باید تست بشه تا از سالم بودنش مطمئن بشم؟؟
امین لفتافی
02-04-2012, 16:04
من می گم hp 4530 واقعا عالی هست بله فوجیستو هم مدل هایی داره [/URL]که[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]یا لنوو کارتو[URL="[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]"] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])و راه بندازه اما بندنش اینه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Mr.Mazmamfi
02-04-2012, 16:41
سلام.ممنون از راهنماییتون.
یه سوال دیگه هم داشتم از حضورتون
موقع خرید چه چیزایی باید تست بشه تا از سالم بودنش مطمئن بشم؟؟
بفرمایید :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید.
بفرمایید :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید.
خیلی ممنون.خدا خیرتون بده
---------- Post added at 02:58 PM ---------- Previous post was at 02:56 PM ----------
یه سوال دارم:کدوم یکی از کارت گرافیک ها بالاترن؟؟؟؟؟
Intel HD Graphics - MB UpTo 1500 MB
ATI Radeon HD 6310M DDR3 256 MB UpTo 1695 MB
Intel HD 3000 Standard - M
---------- Post added at 03:02 PM ---------- Previous post was at 02:58 PM ----------
من می گم hp 4530 واقعا عالی هست بله فوجیستو هم مدل هایی داره که[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]یا لنوو کارتوو راه بندازه اما بندنش اینه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون4530رو خیلی خوشم اومد ولی با بودجه من جور در نمیاد.
احتمالا شایدb570 لنوو بردارم.ولی هنوزم شک دارم
Mr.Mazmamfi
03-04-2012, 14:58
یه سوال دارم:کدوم یکی از کارت گرافیک ها بالاترن؟؟؟؟؟
Intel HD Graphics - MB UpTo 1500 MB
ATI Radeon HD 6310M DDR3 256 MB UpTo 1695 MB
Intel HD 3000 Standard - M
اول اینتل 3000 هست ، بعد 6310 و در آخر GMA هست .
احتمالا شایدb570 لنوو بردارم.ولی هنوزم شک دارم
همونو بخر ، خودتو راحت کن پسر .
اول اینتل 3000 هست ، بعد 6310 و در آخر GMA هست .
همونو بخر ، خودتو راحت کن پسر .
خیلی خیلی ممنون از راهنمایی....:11::11::11::11::11::11::11::1 1::11:
خودمم دارم به این نتیجه میرسم که برم همون لنوو رو بخرم
میشه یکم درموردusb3 با usb2توضیح بدین؟؟؟که چه فرقی با هم دارن؟؟
Mr.Mazmamfi
04-04-2012, 14:44
میشه یکم درموردusb3 با usb2توضیح بدین؟؟؟که چه فرقی با هم دارن؟؟
رفیق دیگه جواب این سوال ها تو گوگل ریخته :13: کافیه فقط یه مقدار حوصله به خرج بدی و سرچ کنی ، همین !!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] +%3F&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] earch%3Fq%3D%25D9%2581%25D8%25B1%25D9%2582%2BUSB3% 2B%25D8%25A8%25D8%25A7%2BUSB2%2B%253F%26ie%3Dutf-8%26oe%3Dutf-8%26aq%3Dt%26rls%3Dorg.mozilla%3Aen-US%3Aofficial%26client%3Dfirefox-a)
رفیق دیگه جواب این سوال ها تو گوگل ریخته :13: کافیه فقط یه مقدار حوصله به خرج بدی و سرچ کنی ، همین !!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] +%3F&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] earch%3Fq%3D%25D9%2581%25D8%25B1%25D9%2582%2BUSB3% 2B%25D8%25A8%25D8%25A7%2BUSB2%2B%253F%26ie%3Dutf-8%26oe%3Dutf-8%26aq%3Dt%26rls%3Dorg.mozilla%3Aen-US%3Aofficial%26client%3Dfirefox-a)
دیگه معلومه خیلی مزاحم شما شدم...شرمنده
Mr.Mazmamfi
04-04-2012, 15:17
دیگه معلومه خیلی مزاحم شما شدم...شرمنده
اگر باعث ناراحتیتون شدم عذر میخوام :11:
ولی بهتره اول سوال هایی که به ذهنتون میرسه رو یه سرچی کنید ، و اگر به جواب نرسیدید و یا شبهه ای براتون ایجاد شد ، بپرسید .
جواب خیلی از سوال هایی که ممکنه به ذهنتون برسه تو فروم هست .
اگر باعث ناراحتیتون شدم عذر میخوام :11:
ولی بهتره اول سوال هایی که به ذهنتون میرسه رو یه سرچی کنید ، و اگر به جواب نرسیدید و یا شبهه ای براتون ایجاد شد ، بپرسید .
جواب خیلی از سوال هایی که ممکنه به ذهنتون برسه تو فروم هست .
خواهش میکنم...
بله درست میفرمایید والبته حق دارید
Highbury
04-04-2012, 22:27
زیر 850 تومان فقط لنوو بی 570
پشت سرش ایسر 5749
فکر کردن نداره،چون انتخاب دیگه ای نداری. فوجیتسو و ایسوز و...تو این قیمت مناسب نیست.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.