ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک!!!چطور باید کارت گرافیکم رو تنظیم کنم؟

E.G_band
28-03-2012, 13:19
سلام مهندسای p30worldی :

من یه مشکل با لپ تاپم دارم اونم اینه که سوییچ بین دو گرافیک دستی هستش.

گرافیک من gt555 که یکی از بهترین گرافیک های موجود هستش.

حالا سوال من اینه که چطور باید گرافیکم رو تنظیم کنم تا بازی های به راحتی اجرا بشن؟؟؟؟؟؟
اینم یه سری عکس برای راهنمایی شما عزیزان:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Manuchehrr
29-03-2012, 12:48
فقط تو عکس اولی اول برنامه یا بازی رو انتخاب کن بعد تو قسمت پایینش High .. رو انتخاب کن , هروقت خواستی اون برنامه یا بازی رو اجرا کنی سوییچ دستی رو بزن چراغش روشن شه و بازی رو اجرا کن , هروقت هم که ازش اومدی بیرون خواستی سیستم به گرافیک اصلی برگرده همون سوییچ رو یه بار دیگه بزن خاموش میشه دیگه نیاز به تنظیمات دیگه ای نیست :46:

Hamed DC
29-03-2012, 17:30
سلام مهندسای p30worldی :

من یه مشکل با لپ تاپم دارم اونم اینه که سوییچ بین دو گرافیک دستی هستش.

گرافیک من gt555 که یکی از بهترین گرافیک های موجود هستش.

حالا سوال من اینه که چطور باید گرافیکم رو تنظیم کنم تا بازی های به راحتی اجرا بشن؟؟؟؟؟؟
اینم یه سری عکس برای راهنمایی شما عزیزان:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

همون طوریکه دوستمون گفتن، گزینه اول شکل رو انتخاب کنید(High Performance) و بقیه گزینه های این بخش رو تغییر
ندین و کیفیت بازی و تسلیشن و بقیه موارد رو در بازی تنظیم کنید تا دچار افت فرم و یا لگ نشین. برای تنظیم نور هم
بهتره از همون تنظیمات بازی استفاده کنید تا این تنظیمات حالت کلی پیدا نکنن و فقط برای بازی قابل اجرا باشن.

E.G_band
29-03-2012, 22:01
آقا حامد و آقا منوچهر همیشه مارو شرمنده می کنن.:11: