مشاهده نسخه کامل
: دوربين كامپكت 400 تومني چي بگيرم؟
دوستان تو مایه های 400 تومن چی پیشنهاد میکنین یه دوربین کامپکت با کیفیت و انتظاراتم کیفیت عکس و فیلم خوب با زوم بالا.
:40:
دوست عزیزم اگه دو ماه پیش بود میگفتم sx230 کانن بگیر که "فکر میکنم"بهترین کامپکت موجوده اما الان نمیدونم چی مناسبه تو این قیمت و آیا هنوز sx230 ارزش 550 تومن هزینه رو داره یا میشه از یه سری قابلیت های جانبی صرفنظر کرد و دوربینی با همین کیفیت عکسبرداری و فیلمبرداری پیدا کرد؟:41:
منتظر میمونم تا حرفه ای تر ها بیان جواب تو رو که سوال من هم هست رو بدن...
sx210 امروز قیمت گرفتم 489هزار تومن-sx220هم 519 هزار تومن و sx230 ششصد هزار تومن بود.از نمایندگی کانن البته.
ای بابا قیمتا چرا اینقد بالاست:|
ای بابا قیمتا چرا اینقد بالاست:|
چون تحریم ها اثری ندارد!
کاش یک نفر بیاد نظری بده چون خودمم دنبال همین قضیه که تو این رنج دوربین بگیرم..
دیروز nex-c3 سونی رو هم دیدم که سنسور بسیار بزرگی داره و کیفیت عکساش باید خیلی عالی باشه.اما فلش یرخود نداره و باید جداگانه بخرید.همچنین قابلیت تعویض لنز داذه. با یک لنز معمولی و زوم بالا 750 بود و با دو لنز که لنز واید رو هم شامل میشد 890! البته گفت تا 189 فروردین یه مموری 20؟! گیگ فکر کنم اشانتیون میدیم که خودش ممکنه 100 قیمتش باشه. و یجورایی خرید اینو بجای sx230 توجیه پذیر میکنه...
چون تحریم ها اثری ندارد!
کاش یک نفر بیاد نظری بده چون خودمم دنبال همین قضیه که تو این رنج دوربین بگیرم..
دیروز nex-c3 سونی رو هم دیدم که سنسور بسیار بزرگی داره و کیفیت عکساش باید خیلی عالی باشه.اما فلش یرخود نداره و باید جداگانه بخرید.همچنین قابلیت تعویض لنز داذه. با یک لنز معمولی و زوم بالا 750 بود و با دو لنز که لنز واید رو هم شامل میشد 890! البته گفت تا 189 فروردین یه مموری 20؟! گیگ فکر کنم اشانتیون میدیم که خودش ممکنه 100 قیمتش باشه. و یجورایی خرید اینو بجای sx230 توجیه پذیر میکنه...
این دوربین بالای 800 قیمت می خوره.
این دوربین بالای 800 قیمت می خوره.
بصورت پیش فرض دو لنز داشت 890 اما میشد از یک لنزش صرفنظر کرد و 750 با یک لنز خریدش.نمایندگی بود.اهواز.
HamiD-Xfors
29-03-2012, 18:09
منم ميخوام بگيرم اين مدل چطوره ؟Sony Cyber-Shot DSC-WX7
ديجيكالا زده 385 تومن!
mostafa_360
29-03-2012, 21:27
به نظر من CANON A3300 رو بخر.به نظر من تا 400 تومن جزو بهترین هاست و شاید بهترین است.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.