ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فوری! بالا نیامدن ویندوز

farhad_persona
28-03-2012, 00:11
سلام دوستان
امیدوارم همگی خوب باشید.
من خونه یکی از بستگان هستم و از کامپیوترشون استفاده میکنم. امروز فلشی رو به سیستم وصل کردم که ظاهرا ویروسی هستش و الان کامپیوتر رو که روشن میکنم بعد از لودینگ ویندوز صفحه سیاه میشه و متاسفانه صفحه دسکتاپ ظاهر نمیشه. الان task manager زدم و اومدم توی درایو C که تونستم Explorer رو اجرا کنم.
لطفا راهنمایی کنید این رو درستش کنم چون آبروریزی میشه اساسی!

farhad_persona
28-03-2012, 00:44
خب دوستان ظاهرا مشکل از یک ویروس به اسم regsvr هستش که فایلاش همه جا کپی شدن.
اینو چه طور پاکش کنم. حتما باید آنتی ویروس آپدیت نصب بشه تا بتونم پاک کنم؟

tajrobenik
28-03-2012, 00:54
در کل : پیشگیری بهتر از درمان...
ویندوز رو کلا از اول نصب کنید بهتره ...
اما خوب باید امتحان کنید آنتی ویروس های مختلف رو ( تا حدودی هم سلیقه ای است) ... شاید تا حدودی کارتون رو را بندازه...

jafarian
28-03-2012, 13:22
مراحل پایین تست کنید

مرحله اول

منوی run اجرا کنید داخلش دستور msconfig تایپ روی گزینه مورد نظر کلیک کنید تو صفحه ای که باز میشه به سربرگ startup برین تیک گزینه regsvr بردارین بعدم تایید اوکی کنید سیستم که ریستارت شد بالا اومد به مرحله دوم برین

مرحله دوم

منوی run اجرا داخلش دستور gpedit.msc تایپ اینتر کنید تو صفحه ای که باز میشه به این مسیر پایین برین

users configuration –> Administrative templates –> systems

روی گزینه prevent access to registry editing tools دبل کلیک کنید بعدشم گزینه disable انتخاب کنید تایید اوکی کنید بیاین بیرون

مرحله سوم

پنجره رجیستری ویندوز اجرا کنید با تایپ دستور regedit داخل منوی run بعدش به منوی edit گزینه find انتخاب کنید داخلش دستور regsvr.exe تایپ اینتر کنید بعد که این کی پیدا کردین کلا پاکش کنید بعدش به این مسیر پایین از رجیستری برین

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon

تو پنجره سمت راست طبق شکل پایین روی گزینه Shell دبل کلیک کنید تو کادری که باز میشه دستور Explorer.exe تایپ اینتر کنید رجیستری رو ببندین سیستم ریستارت کنید این مورد تو سایت پایین توضیح داده:20:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

farhad_persona
28-03-2012, 20:21
بچه ها ممنونم. با آنتی ویروس مشکلم حل شد:20: