مشاهده نسخه کامل
: مشاوره خرید مودم GSM
behrooz_chz
27-03-2012, 21:08
سلام
من میخوام یه مودم gsm بخرم کلا توی بازار یه مدل درست و حسابی دیدم اونم D-link بود حدود 70000 تومان که رم میخورد و 3G هم بود ایا کسی از دوستان از این مودم ها استفاده کرده مشکل انتن دهی و ویندوز 7 اینها رو نداره ایا مدل بهتری هم هست که بشه خرید
Hamed DC
29-03-2012, 13:56
سلام
من میخوام یه مودم gsm بخرم کلا توی بازار یه مدل درست و حسابی دیدم اونم D-link بود حدود 70000 تومان که رم میخورد و 3G هم بود ایا کسی از دوستان از این مودم ها استفاده کرده مشکل انتن دهی و ویندوز 7 اینها رو نداره ایا مدل بهتری هم هست که بشه خرید
سلام.
مدل مد نظر شما چیه؟؟؟
farhad resalati
16-04-2012, 12:32
حامد جان مودم مد نظرش فکر کنم دی لینک D-Link DWM-156 هست که الان چندین ماه قیمتش ثابته و 70 تومنه :D
مودم دی لینک تو مارک های که من امروز دیدم و پرسیدم از چیزایی مثل HSDPA و هاوایی خیلی بهتره
کلا دی لینک کار اصلیش مودمه و از 15 سال پیش که همه مودم دایل آپ میخریدیم جزو بهترین ها بوده و تو شبکه که همیشه اول بوده تا الان که سیسکو اولیشو یکمی خراب کرده تو شبکه
اگه مشکل مالی نداری و میخوای از خریدت مطمن باشی همین دی لینک بخر اما اگه اهل ریسکی بعضی از همین جنسای نو نیم چینی خوب در میاد :31:
h_kh_1367
30-04-2012, 10:34
سلام
من مودم جی اس ام دارم البته واسه خودم نیست امانت هست ، با همراه اول کار میکنه ولی ایرانسل نه
البته اونجایی که زندگی می کنم ایرانسل آنتن دهیش ضعیف هست ولی با موبایل راحت کار می کردم با سرعت بالا ولی همونجا همراه اول خوب کار میکنه - بعضی موقع - ولی محل کارم که هم ایرانسل هم همراه اول آنتن دهیش خوبه هیچکدوم کار نمیکنه:41:
می خوام یه مودم خوب بخرم که هم با همراه اول کار کنه هم با ایرانسل - از نظر قیمت و کیفیت هم مناسب باشه
مشخصات مودم فعلی : medax 3g wireless data card
مرسی
h_kh_1367
05-06-2012, 21:53
سلام
من مودم جی اس ام دارم البته واسه خودم نیست امانت هست ، با همراه اول کار میکنه ولی ایرانسل نه
البته اونجایی که زندگی می کنم ایرانسل آنتن دهیش ضعیف هست ولی با موبایل راحت کار می کردم با سرعت بالا ولی همونجا همراه اول خوب کار میکنه - بعضی موقع - ولی محل کارم که هم ایرانسل هم همراه اول آنتن دهیش خوبه هیچکدوم کار نمیکنه:41:
می خوام یه مودم خوب بخرم که هم با همراه اول کار کنه هم با ایرانسل - از نظر قیمت و کیفیت هم مناسب باشه
مرسی
دوستان کسی نیست جواب مارو بده ؟
فرق hsupa و hsdpa چیه ؟
mtchabok
11-06-2012, 12:07
سلام
من مودم d-link دارم ولی آنتن دهیش به گوشی اصلا نمیرسه و درضمن متاسفانه فارسی رو هم پشتیبانی نمی کنه ( اس ام اس فارسی )
ولی از لحاظ سرعت عالیه و خیلی ساده به سیستمت وصل میکنی و کانکت میشی هیچ دنگوفنگی هم نداره . یه چیز دیگه اینکه به خاطر اینکه edge داره اگه اس ام اس براتون بیاد کمی سرعت کم میشه و بعدش درست میشه و دیگه اینکه با این مودم امکان تماس صوتی نداریم و تمامی تماسهای رسیده بهتون رو اشغال میزنه . رفتم تو سایتش دیدم متاسفانه فریمورش آپدیت نمیشه و یه نسخه بالاترش هس که هنوز تو ایران نیومده ولی اون یکی امکان آپدیت فریمور داره و یه سری امکانات بیشتر ...
Hamed DC
11-06-2012, 15:52
سلام
مرسی
سلام.
مدل زیر کیفیت و کارایی سیار خوبی داره:
D-Link DWM-156
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.