مشاهده نسخه کامل
: .: بهترین نرم افزار پخش HDTV برای گیرنده های ----T برای کامپیوتر :.
سلام.
1 ماه تمام هست که یک گیرنده دیجیتال برای کامپیوترم گرفتم ولی هنوز نتونستم به خوبی ازش استفاده کنم!!!
لطفاً اگه کسی اطلاعاتی داره به ما هم بگه!
تا حال سه تا نرم افزار امتحان کردم ولی جواب نگرفتم.
1. نرم افزار BlazeDTV نسخه معمولی و Pro. نسخه معمولی روی خود دستگاه خریدم که هر دقیقه هنگ میکنه و خیلی بی کیفیت هستش. و نسخه Pro که کرکشو ندارم!
2. نرم افزار DVBViewer که بعد از اینکه اسکن میکنم و به محض اینکه می خوام کانالها رو مشاهده کنم، هنگ می کنه! که فکر میکنم به خاطر کرکش هست!
3. نرم افزار Windows Media Center که خیلی عالیه و فقط چندتا مشکل داره : الف: تلتکس رو به زبان هچلهفت نمایش میده! (فکر کنم چینی نمایش میده). ب: تصویر در تصویر نداره! ج- من توی کامپیوترم از دو اکانت استفاده میکنم که این نرم افزار فقط توی اکانت ادمین درست کار میکنه و در اکانت دیگه درست کار نمی کنه و Error میده!
به نظر شما بهترین نرم افزار پخش تلویزیون دیجیتال بر روی کامپیوتر چیه؟
لطفا لینک دانلود نرم افزار به همراه کرک را قرار بدین. ممنون از شما.
progdvb pro را تست کن .
لینک دانلود
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
totalmedia 3.5 تست کن خوبه.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا
سریال نصب:
PMZY49-D29GGJQP63-KT7DG84T
tivme
totalmedia 3.5 تست کن خوبه.
یا
سریال نصب:
PMZY49-D29GGJQP63-KT7DG84T
دوست عزیز دوتا لینکتم Error داره!
---------- Post added at 12:02 AM ---------- Previous post was at 12:00 AM ----------
tivme
سلام.
این کرک یا سریالی نمیخواد؟
چقدر حجمش زیاده! ارزش داره دانلودش کنم؟ شما قبلا باهاش کار کردی دیگه؟
تماشا وظبط کانالهای تلوزیون در vlc
----T
در لینوکس با دستور:
vlc channels.conf
در ویندوز با کپی کردن فایل channels.conf در
دایرکتوری نصب شده نرم افزار:
C:\Program Files\VideoLAN\VLC
سپس با دستور:
vlc channels.conf
تماشا وظبط کانالهای تلوزیون در vlc
----T
در لینوکس با دستور:
vlc channels.conf
در ویندوز با کپی کردن فایل channels.conf در
دایرکتوری نصب شده نرم افزار:
C:\Program Files\VideoLAN\VLC
سپس با دستور:
vlc channels.conf
سایز کوچکتر هم جواب میده ها!
این لینک مورد داره! لطفا لینک دانلود رو تغییر بدین. ممنون از شما.
دوست عزیز دوتا لینکتم Error داره!
---------- Post added at 12:02 AM ---------- Previous post was at 12:00 AM ----------
سلام.
این کرک یا سریالی نمیخواد؟
چقدر حجمش زیاده! ارزش داره دانلودش کنم؟ شما قبلا باهاش کار کردی دیگه؟
لینک مشکل نداره . لینک رو بنداز تو idm برات میگیره.
الانم تست کردم با همین لینک کار کرد.
لینک مشکل نداره . لینک رو بنداز تو idm برات میگیره.
الانم تست کردم با همین لینک کار کرد.
تشکر. امتحان کردم درست شد. ممنون از شما.
progdvb pro را تست کن .
لینک دانلود
نصبش کردم. برنامه خوبیه. فقط Teletext رو نفهمیدم از کجاش باید بیارم. ضمنا تصویر در تصویر نداره؟
یک مسئله دیگه اینکه کنترل دستگاه کار نمی کنه!
saeednag
29-03-2012, 17:48
سلام من هر نرم افزاری میزنم باز یه مشکل هس و خود به خود وب کم رو روشن میکنه و تو محیط نرم افزار تصویر خودمو نشون میده لطفا کمک کنید
سلام من هر نرم افزاری میزنم باز یه مشکل هس و خود به خود وب کم رو روشن میکنه و تو محیط نرم افزار تصویر خودمو نشون میده لطفا کمک کنید
شما یا خود وب کم رو بردار یا کلا با نرم افزار وب کم حذف کن.
saeednag
29-03-2012, 18:13
آخه لبتاب هستش.تو برنامه blaze video hdtv این مشکل رو دارم برنامه های دیگه رو هم نمیتونم راه بندازم >شما از چه برنامه ای استفاده میکنین؟
آخه لبتاب هستش.تو برنامه blaze video hdtv این مشکل رو دارم برنامه های دیگه رو هم نمیتونم راه بندازم >شما از چه برنامه ای استفاده میکنین؟
با برنامه totalmedia تست کن.
saeednag
30-03-2012, 08:37
سلام فهمیدم ایراد از چیه ولی راه حلشو نمیدونم.وقتی آنتن رو به یو اس بی میزنم نمیتونه نرم افزاری که واسه شناسوندن آنتن هست رو نصب کنه ولی تو لپتاب برادرم نصب شد و کار کرد.شما خودتون با این نرم افزار که دادین کار میکنین.ممنون
سلام فهمیدم ایراد از چیه ولی راه حلشو نمیدونم.وقتی آنتن رو به یو اس بی میزنم نمیتونه نرم افزاری که واسه شناسوندن آنتن هست رو نصب کنه ولی تو لپتاب برادرم نصب شد و کار کرد.شما خودتون با این نرم افزار که دادین کار میکنین.ممنون
آره از اون استفاده میکنم.
ولی الان به خاطر یه مشکلاتی دستگاه سیگنالش خراب شده یعنی سیگنال نمیده چون یه طرف کابل آنتن به بدنه فلزی خورد مثلا کولر بعد فکر کنم سیگنالش خراب شد سیگنال نمیده. میخوام ببرم گارانتی.
نرم افزار خوبیه ازش استفاده کنید.
PersiBoy
31-03-2012, 01:20
سلام
فکر کنم جهت آنتن رو به طرف خودت گرفتی! :31:
از شوخی که بگذریم، احتمالا مشکلت از درایور وبکم هست.
درایور و نرم افزار های وبکمت رو پاک کن ببین چی میشه. بعد اگه گیرندت تصویر گرفت، دوباره نصبشون کن.
saeednag
01-04-2012, 09:09
حل شد یه نرم افزار بود که واسه شناسوندن آنتن تو سی دیش بود که با لبتاب من سازگار نبود با صد مصیبت از اینترنتو اون ترنت پیدا کردم.
سلام دوست عزیزنسحه شش BlazeDTV-نصب کن بروسایتش میتونی فارسی هم بکنی منو شو هیچ هم تیک نداره تازه گیرنده من از ارزوناست.
سلام
چرا کرک dvbviewer برا ما خطای:
---------------------------
AppLocker
KeyTool.exe "C:\Program Files\DVBViewer\KeyTool.exe" -install is locked. Please contact your network administrator.
OK
میده؟
یه نسخه هست با خود کرک یعنی کرک شده 4.9 اونم نصب میکنی وقتی داری کانالها رو تماشا میکنی یهو خطای:
DVBViewer Pro Error
User data error 1279: Please use KeyTool.exe to enter the
correct data
OK
میده!! و برنامه بسته میشه.
اصلا کدوم نسخه رو استفاده کنیم آخرش؟ عجیبه ها
تصمیم گرفتم از این نرم افزار استفاده کنم. چون وقتی کانال ضبط میکنی صدا رو با هر پلیری میپخشه و اگه به دی وی دی هم رایت کنی با صدا رایت میشه.
totalmedia چنین امکاناتی نداره.
خیلی باحال نیست. مال توتال رو باید با vlc ببینی! تلتکست هم که خرابه. مال dvbviewer رو میشه یه کاری کرد. نیاز به تبدیل نمیخواد.
سلام دوست عزیز نرم افزار --BlazeDTV-فقط نسخه 6 مشکل رنگ وهنگ نداره- البته درقسمت تنظیمات -کانتری و-DTV- یادت نره.
من نرم افزار TotalMedia 3.5 را نصب کرده ام. خیلی عالی است ولی مشکل نمایش فونت فارسی (تلتکس و EPG) را دارم. گسی هست که بتونه حلش کنه؟
soheilt.1369
28-09-2012, 10:07
این نرم افزر علاوه بر اینکه حجم خیلی بالایی داره زبان فارسی رو هم پشتیبانی نمیکنه
توصیه من نصب نرم افزار DVBViewer Pro 4.9.0 Full BY --- هست .epg هم فارسیه ولی برای تله تکست باید یه سری کارهایی انجام داد به نسبت --- Dream.2.2 خیلی کار باهاش راحت تره ولی ---.Dream.2.2 امکان تصویردر تصویر رو بهتون میده با این حال DVBViewer Pro 4.9.0 خیلی راحت تره
نسبت به توتال مدیا هم حجم کمی داره و برنامه باعث داغ کردن دستگاه و از دسترس خارج شدنش نمیشه .امکان اسکن دستی هم داره
و time shift رو هم پشتیبانی میکنه
اگر هم کسی نسخه های قبلی رو نصب کرده و الان میخواد این نسخه رو نصب کنه برای پاک کردن برنامه حتما از نرم افزار Your Unin-staller! استفاده کنه
و در حین نصب و تا انتهای نصب DVBViewer Pro 4.9.0 ارتباط اینترنتی خود را قطع کنید و همچنین آنتی ویروس خود را غیر فعال کنید
برنامه Your Unin-staller! را میتوانید از اینجا دانلود کنید
و برنامه DVBViewer Pro 4.9.0 رو هم از اینجا :
فایل notepad را مطالعه کنید
من از ورژن TotalMedia 3.5 استفاده میکنم و از آن راضی هستم. می خواستم بدون امکانش نیست خود این نرم افزار را تنظیم کرد تا فارسی را هم نمایش دهد.
نرم افزار windows media center هم فارسی را ساپورت نمیکند. این نرم افزار هم فوق العاده است و از ریموتمم پشتیبانی میکند.
soheilt.1369
30-09-2012, 18:00
نه توتال مدیا کلا فارسی رو پشتیبانی نمیکنه فعلا همین دوتایی که معرفی کردم پشتیبانی میکنن و هر دو هم ریموت رو پشتیبانی میکنن
dr_nima007
03-10-2012, 18:29
من توتال میدیارو دارم ولی وقتی سرچ میکنم شبکه ورزش رو نمیاره.گیرنده رو هم فقط بخاطر کانال ورزش خریدم.برنامه دیگه ای نیس که بشه بهش فرکانس کانالا رو داد واسه سرچ؟
ویرایش:با windows media center درست شد
dr_nima007
03-10-2012, 23:16
برنامه ای نیس که تصویر در تصویر داشته باشه؟؟
این میدیا سنتر خیلی عالیه کیفیت تصویر رو تا بهترین حدی که سیستمت میکشه میبره بالا.توصیه میکنم حتما تستش کنید..
soheilt.1369
04-10-2012, 12:15
چرا برنامه --- dream تصویر در تصویر داره ولی یه مصایبی داره که به تصویر در تصویرش نمی ارزه
dr_nima007
04-10-2012, 17:31
میشه لینک با کرکشو بزاری؟ممنون
ویرایش:دانلودش کردم ولی نمیدونم چجوری گیرنده دیجیتال خودمو بهش بشناسونم لطفا راهنمایی کنید
تصویر در تصویر با توتال مدیا میشه انجام داد.
دکمه: CTRL+SHIFT+S
در ضمن با dvbdream نتونستم قبلا تصویر یا صدای کانال رو بشنوم!
فکرکنم شبکه ها میومد ولی تصویر یا صدایی نبود!
در ضمن تو وبلاگم میتونی بری چیزای جالب یاد بگیری. همین فارسی کردن تلتکست و epg تو Dvbviewer . تو توتال مدیا راهی نیس.
تو پروفایلم برو بعد قسمت راست وب سایت بزن.
soheilt.1369
07-10-2012, 19:08
سلام .من مدیا سنتر رو برای دریافت کانالها الان دارم استفاده میکنم ولی یه مشکلی باهاش دارم اونم اینه که کلید تایم شیفت رو زدم و الان میخوام غیرفعالش کنم نمیدونم چه طوریه ؟ چند بار برنامه رو بستم و دوباره باز کردم ولی فایده ای نداره و تصویر کانال روبه صورت تایم شیفت ضبط میکنه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
و یه مشکل دیگه اینه که وقتی کلید اینتر رو میزنی به جای اینکه صفحه فول اسکرین بشه کانالهایی که قبل از اون پخش میشد رو نشون میده و کانال عوض میکنه
اگه کسی راه حلی داره بگه
با توجه به تعداد زیاد پلایر ها و نرم افزار های صوتی و تصویری انتخاب یکی از بین آنها بسیار دشوار به نظر میرسد.بهترین راه برای انتخاب این است که نیاز های خود را بشناسیم و با توجه به آن برای انتخاب پلایر خود اقدام کنیم.اما در این بین نرم افزار هایی وجود دارند که بخاطر داشتن امکانات بسیار زیاد و پیشرفته به عنوان یک میانبر عمل میکنند و انتخاب را راحتر میکنند.MediaPortal ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) نام یکی از این نرم افزار هاست که به داشتن امکانات پخش صوت و تصویر ،پخش شبکه های تلویزیونی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])،مدیریت مدیا،ویرایش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])و بسیاری دیگر میتواند نیاز شما رو از همه جهات برطرف کند.با MediaPortal ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کامپیوتر و تلویزیون خود را به یک سینمای خانگی کامل و زیبا تبدیل کنید.محیط کاربری فوق العاده جذاب و پیشرفته در عین حال ساده که برای هر کاربری مهم است.تمام این امکانات در MediaPortal به صورت رایگان گنجانده شده است.برای دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])اخرین نسخه MediaPortal به ادامه مطلب مراجعه کنید….
برخی ویژگی های نرم افزار MediaPortal v1.2.2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) :
- امکان جستجو در راهنمای تلویزیون و گروه بندی کانال های تلوزیونی
- امکان گوش دادن به شبکه های رادیویی
- امکان پخش تمام فیلم ها
- امکان مشاهده ی موزیک ها بر اساس نام خواننده، آلبوم و …
- امکان لیست کردن آهنگ های
- امکان تماشای تصاویر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])و فیلم ها
- امکان نمایش اسلایدشو
- امکان زوم و چرخش تصاویر
- امکان مشاهده و مدیریت برنامه های تلوزیونی ضبط شده
- بدون نیاز به داشتن سخت افزار خاص و بالا
- پشتیبانی از قابلیت Remote Controller با استفاده و کمک یک برنامه ی جانبی
- پشتیبانی کامل از انواع کارت های ----S، ----C، ----T
- پشتیبانی از تله تکست
- پشتیبانی از بیش از 30 زبان زنده ی دنیا
- پشتیبانی از بیش از 1000 کانال تلوزیونی
- پشتیبانی از 28 نوع ریموت و انواع ریموت ها
- دارای ظاهری بسیار جذاب و کاربرپسند
- دارای انواع اسکین ها و پلاگین های خاص و جذاب
- سازگار با نسخه های مختلف ویندوز
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) Latest version - V1.6.0 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
حداقل سیستم مورد نیاز
Recommended Hardware for HD[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
The following is the minimum hardware recommended for HD (1080p/i) playback for both videos and TV.
CPU: Dual-core CPU with 2,0 GHz or above
Memory: 1024 MB
Video card:
AMD: all cards that include the Universal Video Decoder ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Nvidia: all cards that include PureVideo HD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_HD)
Intel: boards that include the X 4500 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_X4500)
Codecs: LAV Filters ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (can be selected during installation as of 1.3.0 beta), although you may use any codecs you wish with MediaPortal
Supported Operating Systems[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Windows Media Center Edition 2005 with service pack 3
Windows Vista 32- and 64-bit with at least service pack 2
Windows 7 32- and 64-bit
Windows 8 32- and 64-bit (as of v1.3.0)
Windows 8.1 32- and 64-bit (as of v1.5.0)
hamidellec
11-05-2014, 20:01
سلام
دوستان برنامه ای سراغ ندارید که همزمان چند کانال ضبط کنه با این خصوصیت که کانالها از یک فرکانس نباشند!
الان از DVBViewer استفاده میکنم که فقط میشه همزمان کانالهای یک فرکانس ضبط کرد
ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام
دوستان برنامه ای سراغ ندارید که همزمان چند کانال ضبط کنه با این خصوصیت که کانالها از یک فرکانس نباشند!
الان از DVBViewer استفاده میکنم که فقط میشه همزمان کانالهای یک فرکانس ضبط کرد
ممنون میشم راهنمایی کنید.
همچین برنامه ای وجود نداره مگر اینکه کارت تی وی ٢ تا تیونر داشته باشه که حداقل تو ایران سراغ ندارم.
حتی مدلی که آنالوگ و دیجیتال داره هم دارم نمیشه همزمان حتی کانال آنالوگ ضبط کرد.
mosi_alfa
17-06-2014, 14:23
این فایل channel.conf رو از کجا گیر میارین؟؟
جدیدشو میشه یکی واسه دانلود بذاره؟؟
amirarsalaan
17-06-2014, 22:51
دوستان من ویندوز ۸ ریختم اما مثل سابق نمیتونم از نرم افزار پخش کننده استفاده کنم
نرم افزاری سراغ دارید که رو ویندوز ۸ جواب بده و بتونم باهاش شبکه هارو تماشا کنم؟؟؟؟
این فایل channel.conf رو از کجا گیر میارین؟؟
جدیدشو میشه یکی واسه دانلود بذاره؟؟
مال چیه؟!
دوستان من ویندوز ۸ ریختم اما مثل سابق نمیتونم از نرم افزار پخش کننده استفاده کنم
نرم افزاری سراغ دارید که رو ویندوز ۸ جواب بده و بتونم باهاش شبکه هارو تماشا کنم؟؟؟؟
dvbviewer کار میکنه با توتال مدیا.
bz4d1245
13-09-2014, 14:01
دوستان من از این گیرنده استفاده میکنم درایورشو از نت گرفتم و نصب کردم الان با برنامه BlazeVideo اسکن میکنه همش میگه نو سیگنال .
مشکلش چیه؟؟؟
mohammad.asghari
13-09-2014, 14:09
دوستان خواهشا سوالم رو جواب بدید.
من الان یه گیرنده دیجیتال ایکس ویژن برای کامپیوتر دارم تقریبا 1 سالی میشه ازش استفاده نکردم الان چه نرم افزاری دانلود کنم که باهاش بتونم بخوبی تلویزیون رو تماشا کنم و وقتی کانالی هم اضافه میشه بتونه پیدا کنه؟
دوستان من از این گیرنده استفاده میکنم درایورشو از نت گرفتم و نصب کردم الان با برنامه BlazeVideo اسکن میکنه همش میگه نو سیگنال .
مشکلش چیه؟؟؟
شما بهش فرکانس بدید بعد آنتن رو بچرخونید تست کنید کجا سیگنال داره. بیشتر در مراتع بالا دکل رو میزارن یا مرکز استان.
دوستان خواهشا سوالم رو جواب بدید.
من الان یه گیرنده دیجیتال ایکس ویژن برای کامپیوتر دارم تقریبا 1 سالی میشه ازش استفاده نکردم الان چه نرم افزاری دانلود کنم که باهاش بتونم بخوبی تلویزیون رو تماشا کنم و وقتی کانالی هم اضافه میشه بتونه پیدا کنه؟
شما با dvbviewer کار کنید بهترینه. فقط اسکن اوتوماتیک فک کنم نداره.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.