مشاهده نسخه کامل
: کمک کنید لطفا_ win32/sirefef.er
*Forgotten*
27-03-2012, 00:29
سلام
:2::2:
من دو سه روزه میبینم که آنتی ویروس من نود 32 این ویروس رو یعنی win32/sirefef.er همش در هر 3 تا 4 دقیقه اخطار میده و فایل رو به قرنطینه میفرسته یعنی ظرف 1 ساعت شاید 10 تا فایل dll رو که محتوی این ویروسه وارد قرنطینه میکنه
کارش به این صورته که هر 4 تا 5 دقیقه یک فایل dll با نام های مختلف میسازه در پوشه system32 و همزمان که فایل ساخته میشه نود 32 اونو قرنطینه میکنه
جالب اینجاست همشون محتوی این تروجانه یعنی win32/sirefef.er و همه فایل های dll حجمشون 5632 بایت هست
لطفا اساتید محترم در این زمینه منو راهنمایی و کمک کنید :11::11:
:2:
سلام
:2::2:
من دو سه روزه میبینم که آنتی ویروس من نود 32 این ویروس رو یعنی win32/sirefef.er همش در هر 3 تا 4 دقیقه اخطار میده و فایل رو به قرنطینه میفرسته یعنی ظرف 1 ساعت شاید 10 تا فایل dll رو که محتوی این ویروسه وارد قرنطینه میکنه
کارش به این صورته که هر 4 تا 5 دقیقه یک فایل dll با نام های مختلف میسازه در پوشه system32 و همزمان که فایل ساخته میشه نود 32 اونو قرنطینه میکنه
جالب اینجاست همشون محتوی این تروجانه یعنی win32/sirefef.er و همه فایل های dll حجمشون 5632 بایت هست
لطفا اساتید محترم در این زمینه منو راهنمایی و کمک کنید :11::11:
:2:
سلام
اینــــــــــجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یک نرم افزار از خود نود32 برای پاکسازی این مخرب گذاشته شده است این را تست کنید
*Forgotten*
27-03-2012, 08:38
سلام
اینــــــــــجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یک نرم افزار از خود نود32 برای پاکسازی این مخرب گذاشته شده است این را تست کنید
عزیز یک به اندازه یه دنیا ازت ممنونم
کارساز بود و فایلی اصلی ویروس رو فرستاد تو قرنطینه
فقط یک سوال الان کلا از قرنطینه delete کنمش یا بهتره تو قرنطینه بمونه ؟؟؟؟
امکان داره اگه کلا از قرنطینه delete بشه دوباره سیستم رو آلوده کنه ؟؟؟
فایل اصلی ویروس اینهcdrom.sys.vir تو system32 خودشو جای cdrom.sys جازده ولی با فرمت vir.
اینم یک عکس فقط لطفا سوالات بالا رو پاسخ بدید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان دیگه اگه همچین فایلی تو پوشه windows شون موجوده سریع بدم قرنطینه
عزیز یک به اندازه یه دنیا ازت ممنونم
کارساز بود و فایلی اصلی ویروس رو فرستاد تو قرنطینه
فقط یک سوال الان کلا از قرنطینه delete کنمش یا بهتره تو قرنطینه بمونه ؟؟؟؟
امکان داره اگه کلا از قرنطینه delete بشه دوباره سیستم رو آلوده کنه ؟؟؟
فایل اصلی ویروس اینهcdrom.sys.vir تو system32 خودشو جای cdrom.sys جازده ولی با فرمت vir.
اینم یک عکس فقط لطفا سوالات بالا رو پاسخ بدید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان دیگه اگه همچین فایلی تو پوشه windows شون موجوده سریع بدم قرنطینه
نه مشکلی نداره میتونید پاک کنید فقط مواظب باشید ریستور نکنید , قرنطینه برای این است که اگر فایلی به اشتباه پاک شد شما آن را برگردانید و اگر از قرنطینه پاکش کنید برای همیشه از سیستم شما پاک میشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.