ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ریستارت و هنگ کامپیوتر!!کمک!

MOHAMMADKH480014
26-03-2012, 12:00
سلام
من یه مشکل دارم اونم اینه که وقتی یه بازی رو کامپیوتر میکنم روی دموی اول بازی کامپیوتر ریستارت میشه...گفتم شاید مشکل از گرافیک باشه به خاطر همین گرافیکم رو با یه کامپیوتر دیگه عوض کردم، سیستم من با گرافیک دوم قفل نکرد، سیستم دوم هم با گرافیک من فقل نکرد!به نظر شما مشکل از چی میتونه باشه؟میتونه از بایوس باشه؟لازمه که اپدیتش کنم؟این کار چقدر ریسک داره؟؟
وقتی سیستم میخواد بالا بیاد مینویسه no hard disk detected! ولی ویندوز بالا میاد....یعنی هارد دیسک رو نشناخته؟؟یا بایوس هارد رو نشناخته؟
اگر میشه سریع جواب بدین...
سال نو همه مبارک:20:

EXTREME
26-03-2012, 20:32
شما بايد اول از همه ويندوز رو عوض كرده و اسكن ويروس بكنيد و درايور گرافيك رو هم آپديت كنيد
درست نشد چك كنيد ببينيد تو همه بازي ها هم همينطوره يا نه
اگه تو همه بازي ها ريست شد اول از همه دماي قطعات و پاور چك بشه
درست نشد بايد بريد سراغ رم و اسلات حافظه
در آخر خود گرافيك چك بشه
اتصالات هارد هم چك بشه
بهتره بايوس مين هم آپديت بشه و ديفالت

MOHAMMADKH480014
27-03-2012, 00:01
با سلام به شما دوست عزیز
ویندوز که یه 10 باری عوض کردم انواع ویندوزا هم نصب کردم...اسکن ویروس هم کردم....درایور گرافیک هم بروزترینه....رویه همه ی بازی ها به جر pes و angry bird ریستارت میشه بازی های دیگه هر چقدرم ریزولوشن و کیفیت و پایین بیارم بازم ریستارت میشه....خود گرافیکم رو کامپیوتر دیگه درست کار کرده....اتصالات هارد هم اگه کم و زیاد بشه ویندوز بالا نمیاد...میمونه بایوس و فن و حرارت که باید انحام بشه....فقط در مورد اپدیت بایوس میشه یکم توضیح بدین..؟؟چقدر ریسک داره؟خودم میتونم انحام بدم یا بدم به بیرون؟
ممنون از راهنماییتون

MOHAMMADKH480014
28-03-2012, 00:08
اقا تو رو خدا به دادم برسید!!
من دو تا رم 2 گیگ دارم که هر کدومشون تو رنگ های مختلفی از اسلاتها بودن بعد عوضشون کردم بردمشون تو یک رنگ خیلی بهتر شدند ولی بازم قفل میکرد...بعد یکی از رم ها رو برداشتم و با یک رم بازی کردم.... بازم بهتر شد ولی بعد از 10 دقیقه قفل میکنه...
به نظرتون مشکل از چیه؟؟چکازش کنم؟مشکل میتونه از مادربرد یا بایوس باشه؟؟یا مشکل از رم هامه؟؟لطفا سریع جواب بدین می خوام ببرمش گارانتی 10 روز بیشتر وقت نداره!!

EXTREME
29-03-2012, 16:21
کارهایی که گفتم دقیق با یک قطعه سالم انجام بدین
شما باید یک قطعه سالم داشته باشین و با اون تست کنید تا بفهمید کدوم قطعه مشکل داره
مدل دقیق مینتون رو هم بگین