مشاهده نسخه کامل
: مشکل پس نصب مجدد ویندوز 7
با سلام
بچه ها من چند وقتی بود که از نسخه 32 بیتی ویندوز 7 استفاده میکردم
همه چی خوب بود و منم راحت باهاش کار میکردم تا این که کم کم ویندوزم سنگین کار میکرد و منم ناچار شدم دوباره ویندوزمو عوض کنم
از نو همون نسخه ای که داشتم رو نصب کردم اولش خیلی خوب بود ولی بعد ازین که چند تا نرم افزار نصب کردم سرعت کامپیوترم به شدت پایین اومد/ خوشبختانه یه بک اپ این ویندوز جدید گرفته بودم /الان که رستور کردم خوبه ولی میترسم دوباره برنامه بریزم توش اون جوری شه
حالا چی کار کنم ؟
jafarian
26-03-2012, 15:16
سرعت کامپیوتر داخل کدوم بخش پایین اومده؟ شما کانفیگ سیستم خودتون کامل بگین در ضمن برنامه های خودتون بطور موقا داخل یک درایو دیگه نصب کنید اگر که رم سیستم هم به انداره کافی بالا هست بطور مثال اگر 4 یا 6 گیگ پیشنهاد من اینه که برنامه StarWind RAM Disk روی سیستم نصب کنید بعدش یک درایو به وسیله این سیستم از طریق رم خودتون درست کنید برنامه های خودتون داخل این درایو نصب کنید درضمن اون درایوی که داخل برنامه رو نصب میکنید حتما دیفرگ کنید به وسیله برنامه سایت پایین فعلا همین موارد انجام بدین مشخصات سیستم هم فراموش نشه:20:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Fget%2FSystem%2FHard-Disk-Utils%2FDefraggler.shtml)
اخرین بار کلا سرعتش پایین اومده بود یعنی کلیک راست که میکردم 30 ثانیه بعد عمل میکرد / منظرتون از کانفیگ سیستم مشخصاتشه ؟ اره رمم 4 هستش / این برنامه چی کار میکنه دقیقا ؟ با تشکر
jafarian
27-03-2012, 12:59
اونکه میگین کلیک راست میکنید 30 ثانیه طول میکیشه ربطی به رم نداره مشکل شما نرم افزاری شما رجیستری خودتون بابرنامه Vit Registry Fix فیکس کنید بعدشم کلیه درایورهای خودتون با برنامه ای که معرفی کردم دیفرگ کنیددرضمن اگر تو کلیک راست این مورد دارین منوی کلیک راست ویندور اگر برنامه داخلش حین عمل کلیک راست کردین زیاد نصبه برنامه های اضافی کلیک راست ویندوز پاک کنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این برنامه که معرفی کردین واقعا به درد بخور بود / وضعیت هاردم افتضاح بود :31: دارم انجام میدم نتیجه رو میگم / با تشکر
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.