ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کپی کردن کل ویندوز!

SevenCity
25-03-2012, 10:47
یک سوال ویژه دارم
فرض کنید در 2 درایو 2 ویندوز پک 3 نصب کردیم حالا در یک ویندوز کلی برنامه و درایور و اینجور چیزا ریختیم ایا با کپی پیست ساده میشه کل درایو رو کپی کرد تو ویندوزی که هیچ برنامه ای نداره
document and setting
program files
windows
و اون ویندوز هم مثل این بشه؟
اینکارو برای برای وقت تلف نکردن میخوام انجام بدم چون دوتا ویندوز مثل هم میخوان و من یکی رو با کلی برنامه نصب کردم

hapoogold
25-03-2012, 11:11
نخیر معلومه که نمیشه
با یه کپی پیست ساده نمیشه.
شاید بشه بعضی ازین فولدرهارو جایگزین کرد اونم نه با یه کپی پیست ساده، و بستگی به تنظیمات و نرم‌افزارهای نصب شده هم داره.

SevenCity
25-03-2012, 11:59
کار نشد نداره یه ویندوزه معمولیه دیگه
تاحالا از این ویندوز سفارشیا ندیدی؟
منم میخوام کل درایو مربوط به ویندوز رو کپی کنم
فقط فکر نکنم اجازه بده

Ghaioom
25-03-2012, 12:08
فقط فکر نکنم اجازه بده
همین اجازه فک کنم نمیده !

hapoogold
25-03-2012, 12:14
کار نشد نداره یه ویندوزه معمولیه دیگه
تاحالا از این ویندوز سفارشیا ندیدی؟
منم میخوام کل درایو مربوط به ویندوز رو کپی کنم
فقط فکر نکنم اجازه بده

این ویندوز سفارشیا همینجوری با یه کپی کردن که درست نشدن

از داخل ویندوز که بهت اجازه نمیده کپی بگیری از فایلهاش مخصوصن از فایلهای کانفیگ مربوط به رجیستری علاوه بر این
مشکلات زیادی وجود داره، اولیش اینه که تو تنظیماتی که داخل فایلهای سیستمی ویندوز ذخیره شده آدرس درایوها تفاوت داره.

ak313
25-03-2012, 12:14
خیلی از برنامه ها برای اجرا نیاز به تنظیمات خاصی توی رجیستری دارن لذا معمولا با جابجائی توی ویندوز کار نمی کنن یا با مشکل مواجه میشن اما برخی از برنامه ها و بازی ها در صورتی که کامپوننت اونها روی ویندوز دیگه باشن بدون نصب اجرا میشن
به طور کلی روش مد نظر شما درست نیست و احتمالا در ویندوز صحیح شما اشکالاتی رو ایجاد می کنه

SevenCity
25-03-2012, 12:54
جز مسئله آدرس درایوها که به نظرم درسته
این رجیستری و این چیزها که میگید مگه کجا هستند؟ همگی داخل اون پوشه هاست و هیچ چیز خارج از اینها نیست
من خودم اصلا برنامه هام رو import export نمیکنم که
مثلا بعد از نصب ویندوزم در سون کل پوشه users و program files رو کپی میکنم و برنامه هام بدون مشکل اجرا میشن
همه میگن مثلا بوکمارک جستجوگرها یا سیو های وینپ باید بکاپ گرفته بشه در حالیکه همش داخل local و roaming هستند و با یه کپی ساده انجام میشه

hapoogold
25-03-2012, 15:08
system32/config

خب اینکه برنامه های شما کار میکنند به نوع برنامه ها بستگی داره، در بعضی موارد میشه با یه کپی کردن ساده دوباره برنامه هارو اجرا کرد، ولی مثلا برنامه ای مثل آفیس یا ویژوال استودیو و ... با کپی پیست منتقل نمیشن.

شما میتونین از داخل یه سیستم عامل دیگه (مثل لینوکس) فایل های قفل شده ویندوز رو کپی کنین و یه جای دیگه پیست کنین ولی بازهم مشکل اسم درایوها باقیه.

tajrobenik
26-03-2012, 02:08
بستگی به نرم افزار داره ... در مورد ویندوز و تنظیماتش این امکان با کپی و پیس معمولی نمی‌شه...