مشاهده نسخه کامل
: xp ریختم درایورها رو نشناخته
Nocturne
24-03-2012, 19:34
سلام . ویندوز xp 64 bit روی لپ تاپم - مدل vaio ea - نصب کردم (ویندوز خودش 7 بود) ،
گرافیک و کارت صدا رو نشناخته . باید چی کار کنم ؟
ضمنا اگه بازم قطعات دیگه ای باشه که نشناخته باشه نمیدونم. من این دوتا رو متوجه شدم
پیشاپیش ممنون
Nocturne
24-03-2012, 21:47
انگار بقیه چیزا رو هم نشناخته
وقتی وایرلس رو روشن میکنم تازه یه کادر install new hardware میاره
حتی دکمه Fn هم کار نمیکنه!
سلام
تعجبی نداره که نشناخته. از سایت شرکت سازنده، درایور های مخصوص ویندوز اکس پی 64 بیتی مخصوص مدل لپ تاپتون رو دانلود کنید.
Nocturne
24-03-2012, 22:57
از سایت شرکت سازنده، درایور های مخصوص ویندوز اکس پی 64 بیتی مخصوص مدل لپ تاپتون رو دانلود کنید.
یعنی سایت سونی؟
یعنی سایت سونی؟
بله باید از سایت سونی دانلود کنید.(باید مدل خودتون رو انتخاب کنید.)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Farshid72
24-03-2012, 23:38
دوسته عزیز شما ارد سایت سازنده لپ تاپ یعنی همون سونی بشید و از اونجا تو قسمت سرچ مدل لپ تاپ خودتونو سرچ کنید و وارد صفحه اون بشید
اگه مشکلی داشتید میتونید از کمک آنلاین هم استفاده کنید
و در قسمت دانلود درایور های مورد نظر خودتونو دانلود و نصب کنید
با تشکر
Nocturne
25-03-2012, 05:13
درایورهای موجود در اون صفحه مخصوص ویندوز 7 هستند . با اپراتور سایتش هم چت کردم گفت xp رو پشتیبانی نمیکنن و مجبورم همونا رو دانلود کنم و اگه رو xp کار نکرد باید ریکاوری کنم تا همون seven ِ خودش دوباره نصب شه..
این کار جوری نیست که امتحان کردنش راحت باشه چون اینا حجمشون و تعدادشون خیلی زیاده . آیا در جاهای دیگه اینترنت میتونم درایورهای وایو رو برای xp پیدا کنم؟
+
کسی اینجا نیست که رو لپ تاپش xp ریخته باشه؟
Farshid72
25-03-2012, 05:30
نمیدونم فک نمکنم هم کار درستی باشه چون لپ تاپ مث سیستم خونگی نیست و ممکنه درایور سفرشی سازی شده باشه که مثلا فقط با اون مادربرد یا سیستم هم خونی داشته باشه
و درایور 7 هم برای XP مناسب نیستش
توصیه من هم همون ریکاوری به 7 هستش
azadeh2007
25-03-2012, 06:39
سلام...
دوست من چرا از Driver Genius Pro استفاده نمي كني البته براي استفاده از اين نرم افزار بايد اينتر نت پر سرعت داشته باشي...
اگه اينترنت پر سرعت نداري يه نرم افزار ديگه هست به نام Driver Pack Solution كه حتما درايور هاي مهم سيستمتون را ميشناسه...
براي درست كردن دكمه fn هم بايد به سايت ftp سوني سر بزنيد و Sony shared Library را دانلود بفرماييد
موفق و سر بلد باشيد
عيدتون هم مبارك
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.