مشاهده نسخه کامل
: مشكل در وصل شدن به اينترنت ويندوز 7
سلام و خسته نباشيد دوستان
راستش من داشتم لپ تاب و پي سي رو با كابل كراس شبكه ميكردم كه وصل شد اما الان نتم قطع شده
هركاري هم ميكنم وصل نميشه يعني وصل مشه و كانكت هست اما نه ياهو مسنجر باز ميشه نه هيچ سايتي
يه يوزر ديگه درست كردم تو ويندوز با اون وصل ميشه اما با اين يكي نه خواهشا يه كمكي ميكنيد نميخوام يوزرم رو عوض كنم:13:
از اینترنت adsl تحت lan استفاده میکنین ؟
از اینترنت adsl تحت lan استفاده میکنین ؟
آره دوست عزيز
Farshid72
24-03-2012, 23:40
خب دوسته عزیز شما باید وارد تنظیمات IPV4 بشید و از اونجا IP برای کانکت شدن دوسیستم و همینطور dns برای اتصال به اینترنت استفاده کنید
برای dns های مناسب هم میتونید با شرکت ارائه دهنده اینترنت خودتون تماس بگیرید
خب دوسته عزیز شما باید وارد تنظیمات IPV4 بشید و از اونجا IP برای کانکت شدن دوسیستم و همینطور dns برای اتصال به اینترنت استفاده کنید
برای dns های مناسب هم میتونید با شرکت ارائه دهنده اینترنت خودتون تماس بگیرید
ممنون
اما دوست عزيز من قبل از اين كار مشكلي نداشتم
الان هم گفتم كه يوزر جديد ساختم تو ويندوز با اون مشكل نداره اما تو اين يوزرم مشكل داره كانكت ميشه اما هيچ صفحه رو باز نميكنه
Farshid72
25-03-2012, 05:36
شمابهتره تمام سیستم اینترنت این یوزر رو ریست کنید ممکنه مشکل از مرورگر ها یا تنظیمات نرم افزار هایی که با نت کار میکنن باشن
شما بهتره برای اینکه بدونید سیستم ها تو این یوزر کانکت هست یا سایتی رو باز میکنه یا نه اون سایت رو پینگ کنید به این شکل ه وارد CMD شید و از اونجا تایپ کنید :
ping [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا سایت های مشابه
در صورت مشکل میزنه :
time out
شمابهتره تمام سیستم اینترنت این یوزر رو ریست کنید ممکنه مشکل از مرورگر ها یا تنظیمات نرم افزار هایی که با نت کار میکنن باشن
شما بهتره برای اینکه بدونید سیستم ها تو این یوزر کانکت هست یا سایتی رو باز میکنه یا نه اون سایت رو پینگ کنید به این شکل ه وارد CMD شید و از اونجا تایپ کنید :
ping [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یا سایت های مشابه
در صورت مشکل میزنه :
time out
بازم ممنون
اين كارو هم قبلا كردم پينگ ميكنم تايم اوت ميزنه
ping [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یا سایت های مشابه
در صورت مشکل میزنه :
time out
اينم يادم رفت بگم من زياد با ويندوز 7 كار نكردم چطور ميتونم تمام تنظيمات اينترنت اين يوزرم رو به حالت عادي برگردونم؟؟
Farshid72
25-03-2012, 15:07
شما کانکشن جدید بسازید و قدیمی هارو پاک کنید
مرور گر ها هم فایل هاشو پاک کنید و در صورت لزوم از یه مرورگر دیگه استفاده کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.