ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : cpu مهمتر یا graphic

nemesis1182
24-03-2012, 15:05
با سلام امیدوارم سوالمو بد جایی مطرح نکرده باشم
از بچه هایی که کارای گرافیکی و طراحی انجام میدن میخوام بپرسم برای کار با نرم افزارهایی مثل کورل و فتوشاپ cpu مهمتر یا graphic . دو هسته ایها خوب جوابگو هستند یا چهار هسته ای بهتر ( منظورم cpu هستش )

Devicestreet
24-03-2012, 15:25
برا کارایی مثل فتوشاپ گرافیک مهم تره ولی اگه با رندر سروکار دارید پردازنده ی بالاتری بگیرید

nemesis1182
24-03-2012, 22:10
با تشکر از شما برای کارای گرافیک و طراحی مثل کورل geforce بهتر یا ati . گرافیک gt 630m از geforce چطوره ؟ کلا میشه نظرتون رو در مورد acer 5750g با گرافیک gt630 و cpu core i5 و ram 4g بدونم .

Devicestreet
24-03-2012, 22:16
کارت هایge fource داخلشون هسته هایی به اسم کودا هست که در هر کار گرافیک چه فتوشاپ چه رندر باعث می شن که پردازنده ی اصلی کمتر کار کنه و تو رندر ها رندر زنده تر هست
کلا گرافیک برای کار گرافیک بهتره از ge fource باشه
در مورد اون لپ تاپ هم لپ تاپ بدی به نظر نمی آد البته بد نیست برای تکمیل مجموعه ی اون رمش رو به 6 یا 8 ارتقا بدین

Farshid72
24-03-2012, 23:08
سلام دوست عزیز
برای دیدن بنچ مارک دقیقتر کارت های گرافیک میتونید به وب سایت

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مراجعه کنید و بررسی های تخصصی اونارو ببینید
در مورد گرافیم ها هم باید بگم که سری 5xxx پردازنده های قوی ندارند البته در مقایسه با سری 6xxx از تکنولوژی های روز استفاده نمیکنند
لپ تاپ خوبی هستش تو این رنج قیمت بهتره به سری های msi هم یه سری بزنید

V.Valizadeh9
24-03-2012, 23:09
با تشکر از شما برای کارای گرافیک و طراحی مثل کورل geforce بهتر یا ati . گرافیک gt 630m از geforce چطوره ؟ کلا میشه نظرتون رو در مورد acer 5750g با گرافیک gt630 و cpu core i5 و ram 4g بدونم .

سلام دوست عزیز
من دقیقا همین لپ تاپ رو دارم
از همه بابت خوبه فقط تو Game داغ میکنه
به نظر من اگه این لپ تاپ رو میخری حتما یه کول پد خوب هم بخر
شما چند قیمت دارید ؟
راستی هر سوالی هم که دارید بپرسید

Farshid72
25-03-2012, 02:20
از همه بابت خوبه فقط تو Game داغ میکنه
خب این سیستم پردازنده ci5 داره و عادی هست دمای بالا وشما میتونید بازی رو با تنظیمات پایین تر و همینطور با anisophy off بازی کنید

nemesis1182
25-03-2012, 15:25
V.Valizadeh9 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز
کلا این لپ تاب چطوره ؟ اگه از همه لحاظ توضیح بدی ممنون میشم . مثل کیفیت ال سی دی و قدرت سخت افزاریش.
قبل از عید قیمت گرفتم 1200

V.Valizadeh9
25-03-2012, 17:35
V.Valizadeh9 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز
کلا این لپ تاب چطوره ؟ اگه از همه لحاظ توضیح بدی ممنون میشم . مثل کیفیت ال سی دی و قدرت سخت افزاریش.
قبل از عید قیمت گرفتم 1200

در کل لپ تاپی هست که عملکردش خیلی خوبه و قابل قبوله
کیفیت LCD هم در حد خوبیه
از بالا، چپ و راست که نگاه میکنی خوبه اما از پایین نه زیاد که البته این هم طبیعیه
CPU هم که i5 2450 از نوع سندی بریدج هست (نسل جدید)
گرافیک هم که از سری 6 هست و واقعا خوبه (از سری 5 قطعا بهتره مثل GT540 و ...)
تنها ایراداش به نظر من ایناست :
قدرت خنک کنندگیش پایینه
کیبوردش خوب نیست
کیفیت ساخت بدنه بالا نیست
همین
همین لپ تاپ رو من 12 اسفند 850 تومن خریدم (البته برای خودم. فروش مشتری بالاتر هست)
در زمینه شارژ هم در حد متوسط هست البته اگه نور LCD رو پایین بیاری و ... در حد 3.5 ساعت جواب میده

Devicestreet
25-03-2012, 17:55
در کل لپ تاپی هست که عملکردش خیلی خوبه و قابل قبوله
کیفیت LCD هم در حد خوبیه
از بالا، چپ و راست که نگاه میکنی خوبه اما از پایین نه زیاد که البته این هم طبیعیه
CPU هم که i5 2450 از نوع سندی بریدج هست (نسل جدید)
گرافیک هم که از سری 6 هست و واقعا خوبه (از سری 5 قطعا بهتره مثل GT540 و ...)
تنها ایراداش به نظر من ایناست :
قدرت خنک کنندگیش پایینه
کیبوردش خوب نیست
کیفیت ساخت بدنه بالا نیست
همین
همین لپ تاپ رو من 12 اسفند 850 تومن خریدم (البته برای خودم. فروش مشتری بالاتر هست)
در زمینه شارژ هم در حد متوسط هست البته اگه نور LCD رو پایین بیاری و ... در حد 3.5 ساعت جواب میده
i7 برا مشتری چند در می اد

nemesis1182
25-03-2012, 20:08
شما تو کار لپ تابی ؟ الان همینو قیمت داری ؟