مشاهده نسخه کامل
: سیاه شدن و پریدن تصویر مانیتور پس از چند ثانیه
سلام
امروز خود به خود بعد از اینکه کامپیوتر رو روشن میکنیم هنگام بالا اومدن ویندوز (قبل از رسیدن به welcome ) صفحه مانیتور سیاه میشه و تصویر میره (البته اوایل بالا اومدن سیستم رو نشون میده)
برای نصب ویندوز بوتیبل هم این اتفاق می افته و بعد از چند ثانیه تصویر میره
مشکل از کجاها میتونه باشه؟ کدوم محتمل تره؟
خیلی ممنون پیشاپیش
pezhmantoop
24-03-2012, 14:11
سلام دوست عزیز
منم در سیستم قبلی مشکل شمارو داشتم و هرچی گشتم راه حلی پیدا نشد...
البته لپ تاپ نبود..... ولی دیگه فروختم رفت :11:
p30worldapm
24-03-2012, 14:26
من یه مانیتور سامسونگ دارم که تقریبا یه ماه پیش همین مشکل براش پیش اومد.
بردم گارانتی؛ گفتن یکی از مهتابی های پشتش سوخته. از اونجایی که این مهتابی ها سری هستن بعد از روشن شدن، سری خاموش می شه. شما اگه کامپیوتر روشن باشه و مانیتور رو روشن کنید برای یه ثانیه تصویر دارین بعد سیاه می شه. گارانتی گفت این لامپها تو بازار نیست و نمی تونیم براتون درستش کنیم!
من هم رفتم دو تا از این ال ای دی دراز ها خریدم و به جای دو تا لامپها گذاشتم. الآن داره کار می کنه.
این هم کامپیوتر دسکتاپه... لپ تاپ نیست ;)
---------- Post added at 03:31 PM ---------- Previous post was at 03:28 PM ----------
من یه مانیتور سامسونگ دارم که تقریبا یه ماه پیش همین مشکل براش پیش اومد.
بردم گارانتی؛ گفتن یکی از مهتابی های پشتش سوخته. از اونجایی که این مهتابی ها سری هستن بعد از روشن شدن، سری خاموش می شه. شما اگه کامپیوتر روشن باشه و مانیتور رو روشن کنید برای یه ثانیه تصویر دارین بعد سیاه می شه. گارانتی گفت این لامپها تو بازار نیست و نمی تونیم براتون درستش کنیم!
من هم رفتم دو تا از این ال ای دی دراز ها خریدم و به جای دو تا لامپها گذاشتم. الآن داره کار می کنه.
سلام و تشکر از پاسختون
یعنی برای شما هم چند ثانیه اول تصویر رو نشون میداد بعد سیاه میشد یا نه از همون اول تصویر نداشت؟
MTD_GOLD
24-03-2012, 14:53
مانیتور من ایسر هستش
خط های ریزی میوفته و خاموش روشن میشه
به نظر شما ویروسی شده؟
Sent from my U20i using Tapatalk
p30worldapm
24-03-2012, 15:14
سلام و تشکر از پاسختون
یعنی برای شما هم چند ثانیه اول تصویر رو نشون میداد بعد سیاه میشد یا نه از همون اول تصویر نداشت؟
سلام
بله وقتی مانبتور رو روشن می کردم، برای یک ثانیه تصویر داشت بعد قطع می شد. شما هم سامسونگ دارین؟
سلام
بله وقتی مانبتور رو روشن می کردم، برای یک ثانیه تصویر داشت بعد قطع می شد. شما هم سامسونگ دارین؟
نه ایسر هست
احتمال داره مشکلش همین مشکل شما باشه. الان تا چند قیقه دیگه یه مانیتور دستم میرسه تست میکنم خبرش رو میدم
ممنون
اين مشكل يا از كابل ديتا است يا مانيتور يا گرافيك به چيز ديگه اي مبوط نيست
nakhltalaii
07-05-2012, 06:48
سلام.اگه زماني كه تصوير زمينه كامپيوتر شما سياه ميشه،اگه يك نوشته پايين ويندوز سمت راست داره مشكل از غير قانوني بودن ويندوز است وقبلاز روشن كردن ويندوز احتمالا وينويسهresolve nowياresolve later.براي رهايي ازسياه بودن تصوير برو تو اينترنت دنبال قانوني كردن ويندوز يكه دارين بگردين (براي مثال:قانوني كردن ويندوز xp)برو دنبالش و دانلودش كن،بعد از دانلودش روي ويندوزت اجراش كن. ان شاالله كه درست ميشه.
---------- Post added at 06:48 AM ---------- Previous post was at 06:46 AM ----------
سلام.مشكل كامپيوتر من اينه كه زماني ميري تو searchتوي يكپنجره از ويندوز خالي نشون ميده اگه ميتونين كمكم كنين.باتشكر
abbasghaderi2010
11-05-2012, 12:51
سلام
مانیتور LED LG و کارت گرافیک GeForce GTS 450 دارم
از دیروز بعد از لاگین ویندوز 7 ، صفحه دسکتاپ تاریک میشه (نور صفحه کمتر میشه و دسکتاپ تاریکتر نمایش داده میشه)
دیروز درایور جدید کارت گرافیک را دانلود کردم ، درایور قبلی را آنیستال و درایور جدید را نصب کردم . مشکل حل شد
امروز دوباره دیروز بعد از لاگین ویندوز 7 ، صفحه دسکتاپ تاریک شد!؟
دوباره درایور کارت گرافیک را آنیستال و نصب کردم . مشکل حل شد
مشکل از چی هست ؟ میدونم از مانتیور نیست
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
فاطیما7680
02-07-2018, 00:40
سلام. هنگام کار با ویندوز مرتب پرش صفحه داره. چی کار کنم؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.