ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در اجرای اسکریپت !

voOroOjak0090
23-03-2012, 20:20
سلام .
من تازه طراحی وب رو شروع کردم .
یه سایت استاتیک واسه خودم طراحی کردم و از css3 داخلش استفاده کردم حالا میخوام یه اسکریپت خوش امد بنویسم واسه اینترنت اکسپلورر (فقط اینترنت اکسپلورر ).
حالا که گذاشتم روی اینترنت اکسپلورر اجرا نمیشه !
این اسکریپت :
<!--[if IE 7]><script language="javascript" type="text/javascript"> alert("You sould update your browser or use from firefox") </script><![endif]-->
<!--[if IE 8]><script language="javascript" type="text/javascript"> alert("You sould update your browser or use from firefox") </script><![endif]-->

حالا وقتی اجرا میکنم اینطوری میشه :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من جاوا اسکریپت اصلا بلد نیستم . ولی قصد یادگیری دارم :)

mohrd
23-03-2012, 21:31
سلام.
این ارور معمولا وقتی پیش میاد که فایل .html صفحه رو با double-click باز کرده باشید (روی سیستم خودتون) و در نوار آدرس، آدرس با file:/// شروع بشه.
وقتی که فایل رو آپلود کنید (و یا از لوکال هاست استفاده کنید که در نوار آدرس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باشه) این مشکل برطرف میشه.

پ.ن: اگر میخواهید اسکریپتتون برای همه ی IE ها اجرا بشه، میتونید IE 7 رو به IE تغییر بدید و خط دوم رو حذف کنید.

موفق باشید ./.

voOroOjak0090
23-03-2012, 23:07
پ.ن: اگر میخواهید اسکریپتتون برای همه ی IE ها اجرا بشه، میتونید IE 7 رو به IE تغییر بدید و خط دوم رو حذف کنید.

./.

اینو خودم میدونم !

---------- Post added at 01:07 AM ---------- Previous post was at 01:06 AM ----------

ممنون :)

farsitools
02-04-2012, 15:32
:41:اگر كدها را اينجوري كه الان گذاشتين كاربردين نبايد هم اجرا بشه چون اصول جاوا توش رعايت نشده
:21:در ضمن اگر جاوا تو سيستم طرف فعال نباشه اين پيام معني نداره و بهتره از اسكريپت نويسي كمك بگيريد تا مطمئن تر عمل كنه
:5:و نكته اصلي تو طراحي وب كد نويسي به نحوي است كه در هر مرورگر و هر ورژيني كار بده و ساده و سبك باشه نه كاربر را گيج و امر و نهي كنه
اينا گفتم چون گفتيد تازه كار هستيد از اول بدونيد