ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : روشن نشدن پاور 530 گرین

moslem47
23-03-2012, 15:00
دوستان سلام
یک عدد پاور 530 گرین خریداری شده که بعد از نصب کردن روشن نمیشه. مشکل چی میتونه باشه؟
:11:

saeed_136915
23-03-2012, 15:06
سلام
مشخصات سیستمتون چیه؟ کلا روشن نمیشه یا روشن میشه بعد خاموش میشه؟؟ کابل هایی که به مادربرد وصل میشن رو چک کنین.

moslem47
23-03-2012, 15:19
کلا روشن نمیشه

ازراک 890GX pro3
cpu athlon x2 260 3.2

armin khafan
23-03-2012, 17:22
به احتمال زیاد شما کابل هایی که به مادربورد وصل می شوند را درست یا اصلا وصل نکردید لطفا تمامی کابل ها رو چک، البته ممکن است مادربورد سوخته یا قطعی داشته باشد و اگر هم مطمعن هستید که مشکل از پاور است و بازم مشکل روشن شدن داشت بهتر است هرچه سریعتر به نماییندگی پاور خود مراجعه کنید دوست عزیز.:20:

EXTREME
23-03-2012, 17:31
اگه پاور خارج از سيستم روشن بشه و ولتاژهاي خروجيش درست باشه پاور نبايد مشكلي داشته باشه
پس اين مشكل يا از درست وصل نكردن دكمه ي سوئيچ ميتونه باشه هم از شل بودن اتصالات پاور روي مين
هم اتصال بدنه
بهتره سيستم رو باز كنيد و به صورت open air مجددا سيستم رو اسمبل كنيد
اگه با اين كارها بازم سيستم روشن نميشد بايد مين چك شود

sadegh-sg
24-03-2012, 08:33
کابل های
کیس سالم هستن ؟
با پیچ گوشتی
پین های سویچ پاور روی مین اطصال کوتاه شود

moslem47
24-03-2012, 10:01
کابل های
کیس سالم هستن ؟
با پیچ گوشتی
پین های سویچ پاور روی مین اطصال کوتاه شود
دوست عزیز من متوجه نشدم. پاور را دقیقا چطور تست می کنند؟

sadegh-sg
24-03-2012, 10:57
به نظر من رو یک سیستم دیگه تست کن
اما پاور رو با دستگاهی به نام
تستر تست میکنن

---------- Post added at 12:57 PM ---------- Previous post was at 12:55 PM ----------

اطمینان حاصل کن
که سیم های کیس
سالم باشن
نمیدونم منظور رو رسندوم یا نه

ess_1362
24-03-2012, 11:24
برای تست پاور سیم های سبز کمرنگ و خاکستری کمرنگ را در جامپر 24 یین به هم اتصال بدین تا سنسور فعال بشه
پاور بدین صورت روشن میشه
موردخاص دیگه ای را لازم نیست تست کنید فقط می تونید ولتاژهای 5 و 12 ولت را بررسی کنید که بعید هست مشکلی داشته باشه
این مورد بیشتر از کلید پاور کیس می تونه باشه

پ.ن : این دو سیم تقریبا وسط جامپر هستند و تقریبا روبری همدیگه هستند

EXTREME
24-03-2012, 11:36
برای تست پاور سیم های سبز کمرنگ و خاکستری کمرنگ را در جامپر 24 یین به هم اتصال بدین تا سنسور فعال بشه
پاور بدین صورت روشن میشه
موردخاص دیگه ای را لازم نیست تست کنید فقط می تونید ولتاژهای 5 و 12 ولت را بررسی کنید که بعید هست مشکلی داشته باشه
این مورد بیشتر از کلید پاور کیس می تونه باشه

پ.ن : این دو سیم تقریبا وسط جامپر هستند و تقریبا روبری همدیگه هستند
احسان جان فكر كنم منظورتون سبز و مشكي(گراند) بود چون فقط يك خاكستري تو پاور هست اونم 5 ولته

EXTREME
24-03-2012, 16:34
بهترين كار همونطور كه گفتم بايد تست كنيد ببينيد پاور خارج از كيس روشن ميشه يا نه اگه روشن شد ولتاژهاي خروجيش بايد
با مولتي متر گرفته شود اگه ولتاژها درست بود بايد دكمه سوئيچ چك بشه كه درست وصل شده باشه و همچنين اتصالات پاور روي مين و چك بشه كه اتصال بدنه وجود نداشته باشه
اگه اين موارد چك شد و درست بود يا پاور ايراد داره يا مين
اگر مشكل از مين باشه علت هاي زياد ي داره

ess_1362
25-03-2012, 12:52
احسان جان فكر كنم منظورتون سبز و مشكي(گراند) بود چون فقط يك خاكستري تو پاور هست اونم 5 ولته

سلام

من به سبز و خاکستری کمرنگ می زنم و کار می کنه
این دو سیم تقریبا روبروی همدیگه هستند و همون دو سیمی هستند که سنسور برای کلید کیس می فرستند
اینم نقشه اسکماتیک کانکتور
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا زده سبز و مشکی هم این کار را انجام میده
موفق باشید

moslem47
31-03-2012, 22:44
طبق این عکس دقیقا کدوم ها را باید به هم وصل کنیم ؟

EXTREME
31-03-2012, 23:22
سلام

من به سبز و خاکستری کمرنگ می زنم و کار می کنه
این دو سیم تقریبا روبروی همدیگه هستند و همون دو سیمی هستند که سنسور برای کلید کیس می فرستند
اینم نقشه اسکماتیک کانکتور
اینجا زده سبز و مشکی هم این کار را انجام میده
موفق باشید
احسان جان ولتاژ سوئیچ سبز است که 2.5 تا 5ولته و باید با گراند اتصال پیدا کنه تا پاور سوئیچ کنه
کلید پاور هم ولتاژشو از سیم سبز میگیره که وقتی کلید رو میزنی با سر منفی که گراند است اتصال کرده و سیستم سوئیچ میشه

طبق این عکس دقیقا کدوم ها را باید به هم وصل کنیم ؟
شما سبز و مشکی رو به هم وصل کنید

zamanphp
25-04-2012, 23:16
من سیستم بدون اینکه کاری انجام داده باشم ، روشن نمیشه. دوستانم گفتن مشکل از پاورت هست
من بازش کردم و طبق گفته دوستان اینجا ، من پین های سیز و مشکلی رو به هم وصل کردم که ببینم پاور کار می کنه یا نه
متاسفانه کار نمی کنه. یعنی پاور مشکل دار شده؟
ارزش رو داره که بدم تعمیر کنند یا یه پاور جدید بگیرم؟
آخه قصد داشتم که بفروشمش که این مشکل ایجاد شد واسه همین نمی خوام روی پاور زیاد هزینه کنم
با تشکر

EXTREME
25-04-2012, 23:18
من سیستم بدون اینکه کاری انجام داده باشم ، روشن نمیشه. دوستانم گفتن مشکل از پاورت هست
من بازش کردم و طبق گفته دوستان اینجا ، من پین های سیز و مشکلی رو به هم وصل کردم که ببینم پاور کار می کنه یا نه
متاسفانه کار نمی کنه. یعنی پاور مشکل دار شده؟
ارزش رو داره که بدم تعمیر کنند یا یه پاور جدید بگیرم؟
آخه قصد داشتم که بفروشمش که این مشکل ایجاد شد واسه همین نمی خوام روی پاور زیاد هزینه کنم
با تشکر
بهتر بود یک تاپیک جدا میزدید ولی حالا شما پاور رو که on میکنید و سیم سبز و مشکی رو به هم اتصال میدید پاور کلا روشن نمیشه ؟
مولتی متر دارین ؟

zamanphp
25-04-2012, 23:51
بهتر بود یک تاپیک جدا میزدید ولی حالا شما پاور رو که on میکنید و سیم سبز و مشکی رو به هم اتصال میدید پاور کلا روشن نمیشه ؟
مولتی متر دارین ؟
ممنون
نه روشن نمیشه ولی با فازمتر که روی بعضی از سیمهای داخل پاور نگه می دارم led فازمتر روشن میشه
من مولتی متر ندارم

EXTREME
25-04-2012, 23:57
ممنون
نه روشن نمیشه ولی با فازمتر که روی بعضی از سیمهای داخل پاور نگه می دارم led فازمتر روشن میشه
من مولتی متر ندارم
تست پاور بدون مولتی متر سخته الان اگه مولتی متر داشتین میتونستیم ولتاز های خروجی رو ببینیم
روشن نشدن پاور علت عمدش میتونه از فن و لحیم سردی قطعات باشه بخصوص فت و ترانزیستورهای مدار اولیه
اگه مولتی متر در دسترستون بود بهتون میگفتم

zamanphp
26-04-2012, 00:19
تست پاور بدون مولتی متر سخته الان اگه مولتی متر داشتین میتونستیم ولتاز های خروجی رو ببینیم
روشن نشدن پاور علت عمدش میتونه از فن و لحیم سردی قطعات باشه بخصوص فت و ترانزیستورهای مدار اولیه
اگه مولتی متر در دسترستون بود بهتون میگفتم
ممنون دوست عزیز
پس باید برم بدم تعمیر . به نظرتون قابل تعمیر هست؟

EXTREME
26-04-2012, 16:38
ممنون دوست عزیز
پس باید برم بدم تعمیر . به نظرتون قابل تعمیر هست؟
بله قابل تعمیره

mjdn77
02-03-2014, 17:00
با سلام.من یه پاور دارم که به علت تبدیل ولتاژ توسط کلید 110 سوخته بود.ماسفت های سوئیچینگ و دیودهای خروجی رو تعویض کردم.الآن برق قسمت های ولتاژ تا سیم بنفش 5 ولت قسمت لو(low) ولتاژ را کامل دارم.اما پاور روشن نمی شه.خازنی که پایه مثبت اون به سیم بنفش وصله رو هم تعویض کردم(50 ولت 470 میکروفاراد):n03:.به نظر شما علت چیه؟

EXTREME
02-03-2014, 19:07
با سلام.من یه پاور دارم که به علت تبدیل ولتاژ توسط کلید 110 سوخته بود.ماسفت های سوئیچینگ و دیودهای خروجی رو تعویض کردم.الآن برق قسمت های ولتاژ تا سیم بنفش 5 ولت قسمت لو(low) ولتاژ را کامل دارم.اما پاور روشن نمی شه.خازنی که پایه مثبت اون به سیم بنفش وصله رو هم تعویض کردم(50 ولت 470 میکروفاراد):n03:.به نظر شما علت چیه؟

یک لحیم سردی قطعات رو بگیرید و فیوز پل دیودی و خازن های 300 ولتی رو دوباره بررسی کنید از سالم بودن ترانزیستور و ماسفت های سوئیچینگ و قطعات اطرافش مطمئن بشید

خط سبز هم قطعاتشو رو بررسی کنید

یک بار فن پاور رو از برد جدا کنید ببینید پاور روشن میشه یا نه

amirkanaani
22-05-2014, 13:34

وقتی پاور میزننین به برق فن یه تکون خیلی ریز نمیخوره ؟ با دقت نگاه کنید و جواب بدین

mah1353
23-11-2014, 15:38
وقتی پاور میزننین به برق فن یه تکون خیلی ریز نمیخوره ؟ با دقت نگاه کنید و جواب بدین

اقا پاور من همین حالت را که شما گفتید دار ه یعنی وقت سبز ومشکی را وصل میکنم یک تکون خیلی کوچیک میخوره حتی یکبارهم روشن شد میشه راهنمایی کنید

amirkanaani
28-11-2014, 15:37
اقا پاور من همین حالت را که شما گفتید دار ه یعنی وقت سبز ومشکی را وصل میکنم یک تکون خیلی کوچیک میخوره حتی یکبارهم روشن شد میشه راهنمایی کنید

خواهش میکنم

لطفا خازنهای خروجی لاین 12 ولت عوض کنید . اگر نشد آیسی 7500 عوض کنید .

مشکل دیگه ای بود بفرمائید