مشاهده نسخه کامل
: لپ تاپ تا 1200 با گارانتی معتبر و مصرف خونگی
ab2reza1360
23-03-2012, 13:58
درود بر اساتید
نو روز مبارک.
خواهرم قصد خرید لپ تاپ داره، ی لپ تاپ سبک 14 اینچ ترجیحا و برای مصارف خونگی مثل اینترنت، کار با فوتوشاپ و گاها ی بازی سبک.
خیلی داغ نکنه و گارانتی معتبری داته باشه.
من خودم نظرم Hp 4530 هستش، اما ماسفانه 15 اینچه!حالا به نظر شما بهتره سراغ همین بریم یا تو سری های 14 اینچ چیزی مشابه این اچ پی پیدا میشه؟در ضمن گارانتی رو هم معرفی کنید لطفا؟
فک کنم واسه HP بهترینش همون فالنیک باشه، آره/
و سوال آخرم اینکه: کی بخرم؟همین هفته آینده یا یه مدت صبر کنم؟
پاس
Asus K43SJ
مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.3 کیلوگرم
پردازنده: Intel 2430M 2.4 GHz Core i5 3.0 GHz - Cache 3 MB - BUS 1333 MHz
حافظه: 4 GB DDR3
هارد دیسک: 750 GB 5400 RPM
کارت گرافیک: Nvidia GeForce GT 520M 1024 MB UpTo 4096 MB
صفحه نمایش: 14.1" - Bright LED
امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - DOS
به نظرم یک انتخاب خوبی است.
حمید031090
23-03-2012, 17:39
سلام نظر من هم بیشتر رو اسوس هست حالا هر مدلیش که باشه...هر کی داشته راضی بوووده .
ab2reza1360
24-03-2012, 10:07
اون HP که گفتم چطور؟
amin200200
24-03-2012, 12:00
سلام
دوست عزیز اون HP که خودتون فرمودید لپ تاپ خوبی هستش آخه من همینو واسه یکی از دوستام خریدمش و گهگاهی باهاش کار میکنم اما ASUS رو هم خودم دارم و در رده بالاتری قرار داره همون طوری که بقیه دوستان هم فرمودن ASUS انتخاب بهتری نسبت به انتظارات شما می باشد پس در انتخاب ASUS شک نکن اما در مورد قیمت و زمان خرید هیچ تضمینی وجود نداره ممکنه قیمت ها بالاتر یا پایین تر بیاد اما اگر بخواد طبق سال های قبل پیش بره اویایل اردیبهشت ماه قیمت ها افتی خواهد داشت . به هر حال تصمیم با شماست . موفق باشید .
Farshid72
24-03-2012, 23:32
بنظر من همون اردیبهشت میتونه زمان مناسبی برای خرید باشه چون تابستون باز قیمت ها میتونه بالاتر بره بدلیل تعطیلات تابستانی و اینکه معمولا بیشتر خونواده ها تو تابستون خرید میکنن
ab2reza1360
25-03-2012, 09:59
سپاس از عنایت همه
الآن سازگار مدل Asus K43Sa رو داره که Core i7 هستش
چندتا نمایندگیش تماس گرفتم هیچکدوم قیمت ندادن، شما قیمت حدودی ازش دارین؟
در ضمن یه کم قیافش مردونه است، یه لپ تاپ با همین مشخصات و قیمت اما شکل و قیافه دخترونه سراغ ندارید؟
سلام
یه چند مورد رو من زود بگم
1
قیمت Asus K43SJ
یک و چهارصد پنجا هستش ها البت با هارد 750 و گرانتی الماس نه یک و دیویست
2
من که ک نمی کنم قیمت پایین بیاد
یا اگرم بیاد اینقدر که دوستان می گن پایین نمی یاد
تازه جدیدا هم که سوییپت مار رو هم تحریم کرد رفت
3
جواب شعر دوستمون اینکه :
صبرم زیاده اما عمری نموده باقی
Acer
4752G
-Core i5
-4GB-
500GB
این مدل ها رو ببین بد نیست
samsung RV518
acer 8481 که کانفیگ های مختلفی داره
hp G6 1256
ab2reza1360
07-04-2012, 13:54
اون ایسوز K43 که بالا معرفی کردین قیمت گرفتم 1.380 ، اما یه مدل سونی هم دیدم Sony VAIO EH2KFX ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که قیمتش هستش 1.480به نظرتون کدوم یکی رو انتخاب کنم؟؟!!!
مشخصات کلی :
مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.2 کیلوگرم
پردازنده: Intel 2430M 2.40 GHz Core i5 3.0 GHz - Cache 3 MB - BUS 1333 MHz
حافظه: 4 GB DDR3
هارد دیسک: 320 GB 5400RPM
کارت گرافیک: Nvidia GeForce 410M 1024 MB UpTo 4096 MB
صفحه نمایش: 15.6" - Bright LED
امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - فاقد بلوتوث - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - Microsoft Windows 7
نام ها ديگر : Sony EH2 KFX
اه گیجه گرفتم به خدا!
به نظر لپ تاپ 1.200 که کلا تخمشو ملخ خورده و وجود خارجی دیگه نداره.
حالا بین چندتا مدل موندم، نظرتون چیه؟
Asus K43
Asus K53
Acer 5557
HP 4530
و همون سونی که بالا گفتم
چ کنم؟
sardabir-pk
07-04-2012, 14:06
سلام
يكم دست نگه دار
hp يه مدل جديد زده كه هم ارزونه هم امكانات متعادلي داره
تا دو سه هفته ديگه مياد
asus هم يه مدل خوب داره مياره ولي به نظر من HP خوبه ... ! :5:
Highbury
07-04-2012, 14:26
درود بر اساتید
نو روز مبارک.
خواهرم قصد خرید لپ تاپ داره، ی لپ تاپ سبک 14 اینچ ترجیحا و برای مصارف خونگی مثل اینترنت، کار با فوتوشاپ و گاها ی بازی سبک.
خیلی داغ نکنه و گارانتی معتبری داته باشه.
من خودم نظرم Hp 4530 هستش، اما ماسفانه 15 اینچه!حالا به نظر شما بهتره سراغ همین بریم یا تو سری های 14 اینچ چیزی مشابه این اچ پی پیدا میشه؟در ضمن گارانتی رو هم معرفی کنید لطفا؟
فک کنم واسه HP بهترینش همون فالنیک باشه، آره/
و سوال آخرم اینکه: کی بخرم؟همین هفته آینده یا یه مدت صبر کنم؟
پاس
معمولا اچ پی گارانتی خوبی نداره.
آینده رو کسی نمیتونه پیش بینی کنه اگه لازم داری بخر، هفته بعد میشه هفته بعد، ماه بعد میشه ماهه بعد
اما اگه حدود 1200 میخواهید هزینه کنید.
ایسر5755 گزینه مناسبتریه، از لحاظ کانفیگ به 4530 به صرفه تره و البته کیفیت خوبی هم داره
ci5-4-500-GT5402gig
به قیمت سایتها اعتباری نیست. این کانفیگ حدود 1200 و شاید کمتر با گارانتی معتبر سازگار ارقام هست.
بله فالنیک معتبرترین گارانتی اچ پی هست اما خیلی گرون در میاد
مدل ایسوز k43 sj ci5 / 4 / 750 / 1g = 1330 رو الان به من قیمت دادند اما نمیدونم با گارانتی هست یا نه
سرنوشت این تاپیک خوب نیست. به مسیر بدی داره میره
خودتو خلاص کن، کمتر گیج میشی. همون 5755 خوبه
سلام
چون گفتی برای خواهر محترمت میخواهی بخری! من هم چنین تجربه ای داشتم
باید گفت که همونطور که خودت هم میدونی دخترها در نگاه اول به ظاهر لپ تاپ اهمیت میدن . و من هم همین رو ملاک قرار دادم و یک لپ تاپ زیبای سونی خریدم. ولی بعد ها فهمیدم که وقتی برای یک خانوم لپ تاپ میخری اول وزنش رو در نظر بگیر و بعد از اون ظاهر! چرا که حمل کردن لپ تاپ با وزن بالای 2.4 اینطورا برای خانومها مشکل هست و احتمال زیاد شکایت خواهند کرد
اما پیشنهاد من به شما اینه که برند ایسوس و لنوو رو در نظر بگیر که هم قیمت مناسبی داره و هم کیفیت بالایی
سونی هم خوبه اما از نظر کارت گرافیک و ..... لپ تاپ های زیر 1.700 و 1.800 خوبی نداره! (یادش بخیر من با همین 1.700 بهترین لپ تاپ روز سونی رو خریدم!)
اما پیشنهاد من به شما ایسوس هست مخصوصا سری u که بسیار سبک هست، کمتر داغ میکنه (بهتر بگم اصلا داغ نمیکنه) ، عمر باطری بالایی داره (بیشتر از 6 ساعت) و مهمتر از همه طراحی های زیبا. فقط دقت کن بعضی مدلهای سری u دی وی دی رایتر و دیسک درایو ندارند!
اما انتخابهای خوب دیگه ای از ایسوس میتونه سری k باشه که پردازنده های amd رو استفاده کرده و مناسب یک خانوم هست چون کار سنگینی ندارند و باید بگم این پردازنده های amd هم خیلی کمتر از اینتل نیستند!
مدل k43 sj هم انتخاب کامل و خوبی هست! رنگ بندی جذابی هم داره. امکاناتش هم کامله . قیمتش هم حدود 1.300
just dell 5110
بر چه مبنایی پیشنهاد کردین؟ البته نظر شما قابل احترام هست ولی خب این مدل از سری مدلهای پر مشکل هست! هرچند متاسفانه به دلیل قیمت مناسب فروش بالایی هم داره.
just dell 5110
داشی ازین پست ها اینجا نزن مسخرت می کنن ها
بابا خرابی زیاد داره ولی فروشش زیاده معلومه هرچی فروش بیشتر باشه خرابی هم زیادتر می شه
ولی در مجموع دل تا اطلاع ثانوی توصیه نمی ش ود .
وقتی می ری مشهد همه می گن اخر شب حرم خلوته و خلاصه این میشه یه نظریه هیچی همه اخر شب می رن بعد می بینن جای سوزن انداختن نیست ... اره مثال کاره ماهم همینه همه می گن دل خرابی داره من دو تا برای دوستام خریدم یکی بره خودم خدا رو گواه می گیرم هیچ مشکلی نداشته در مغازه مقعی که می خاستم بگیرمش یارو یه asus n55 اورده بود می گفت این تویه کیفم بوده تو دانشگاه از روی میز برگشته تازه با این حال که توی کیف بوده هاردش سوخته بود تازه این ها ست چیپ هم ندارن نگاه به ست چیپ های دل 5110 بندازززززززز من تا حالا همین 5110 3یا 4 بار اساسی از دستم افتاده هاااا ولی خدا رو شکر سالم گرافیک عالی هم داره گانفینگ بره من اینه : ram:8 hdd:750 cpu :i7 gpu:525
---------- Post added at 09:21 PM ---------- Previous post was at 09:19 PM ----------
داشی ازین پست ها اینجا نزن مسخرت می کنن ها
بابا خرابی زیاد داره ولی فروشش زیاده معلومه هرچی فروش بیشتر باشه خرابی هم زیادتر می شه
ولی در مجموع دل تا اطلاع ثانوی توصیه نمی ش ود .
خیلی مسخرس یعنی مثلا 5110 که تو نظر شما بده مثلا 2 ماه دیگه عالی میشه علت توصیه نشدنش رو هم بگووو با دلیل و مدرک
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.