ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل تایپ فارسی در یاهو مسنجر

ahmad.daneshjoo
23-03-2012, 10:34
من وقتی میخوام تو یاهو فارسی تایپ کنم حرف اول رو فارسی تایپ میگنه اما از حرف دوم به بعد اتوماتیک انگلیسی میشه و هرکاری هم میکنم فارسی نمیشه.

EXTREME
23-03-2012, 11:54
من وقتی میخوام تو یاهو فارسی تایپ کنم حرف اول رو فارسی تایپ میگنه اما از حرف دوم به بعد اتوماتیک انگلیسی میشه و هرکاری هم میکنم فارسی نمیشه.
مشكل يا از ويندوز است يا از تنظيمات reguinal language
با يك ورژن ديگه ياهو هم تست كنيد

ahmad.daneshjoo
23-03-2012, 12:06
تنظیمات منطقه وزبان ویندوز رو چک کردم.از اون نبود.دو تا نسخه یاهو رو هم چک کردم هر دو همین مشکل رو داشتند.خواستم ورژن قدیمی 7 رو نصب کنم اما بعد از نصب اصلا نتونست به آی دی من وصل شه.

EXTREME
23-03-2012, 17:33
تنظیمات منطقه وزبان ویندوز رو چک کردم.از اون نبود.دو تا نسخه یاهو رو هم چک کردم هر دو همین مشکل رو داشتند.خواستم ورژن قدیمی 7 رو نصب کنم اما بعد از نصب اصلا نتونست به آی دی من وصل شه.
ميخواست به آي دي تون وصل بشه چه پيغامي ميداد؟

ahmad.daneshjoo
23-03-2012, 23:46
ببخشید دیر سر زدم.با نسخه های بالاتر هم اول این مشکل رو داشتم اما اونا اول یه تستی میکردند بعد پیغام میدادند که با [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وصل شو .وقتی این کار رو میکردم مشکل حل میشد اما مشکل اینه که ورژنهای بالا با تایپ فارسی مشکل دارند البته اگه ابتدا جمله رو تو word تایپ کنم بعد اونو تو ym پیست کنم مشکلی نداره حتی گاهی بعدش مشکل کاملا حل میشه البته تا وقتی تو همون مکالمه مشخص هستم.

mnshahri
25-09-2013, 18:42
راه حلش اینه که شما فارسی می کنید و سپس یک حرف رو فارسی تایپ می کنه و بعد متن رو با CTRL+A یا دوبار کلیک روش انتخاب و متن مورد نظرتون رو تایپ می کنید. فقط یک بار نیاز هست و بعد درست می شه.