مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی برای خرید کارت گرافیک
سلام به همه دوستان و استادان سخت افزار :11:
دوستان من میخوام یه کارت گرافیک بگیرم با بودجه 400 تومان به نظرتون چی میتونم بگیرم البته فقط NVIDIA -Geforce باشه :46:
سیستم خودم هم اینه
MB:Asus M5A78L
CPU:AMD Phenom(tm) II X4 965 Processor 3.40GHz
POWER:Green 785
مانیتور 20 اینچ LED
کارت گرافیک فعلی GTX 460 1gig هستش
اگر قطعه دیگه ای هم لازمه بگید که من بگم بهتون ولی فکر کنم همین 4 تا که گفتم کافی هستش برای راهنمایی کردن:46:
پیشاپیش سپاس
البته من میخوام بعد از 13 فروردین بگیرم (فقط جهت اطلاع:31:)
Hamed DC
22-03-2012, 23:40
سلام امیدجون.سال نو مبارک باشه داداش.
راستش با این بودجه در حال حاضر فقط میشه روی سری 5XX انویدیا متمرکز شد. میشه برخی برندهای 560Tiرو با این بودجه خریداری
کرد. البته این در شرایط حاضر هست. امیدوارم بعد از تعطیلات بازار یه تکونی بخوره.
GeForce GTX 560 Ti Phantom...415.000
ASUS GTX560 Ti 1GB DDR5...390.000
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی حامد جان بابت راهنمایی عزیز میتونی از هر کدوم 1 عکس هم بذاری که مشخصات کاملش هم باشه:46:
همون طور که حامد جان گفتن روی GTX 560 Ti میتونید فکر کنید... از AMD هم اگه با این قیمت پیدا بشه، HD6950 2GB مناسب هست.
رزولوشن مانیتورتون چند هست؟
در ضمن اگه عجله ای ندارید و فکر میکنید همین کارت جوابگو هست، میتونید صبر کنید تا سری 600 انویدیا هم در بازار موجود بشن(این اتفاق اصلا سریع نخواهد بود)
ممنون عرفان جان
رزولوشن 900*1600 هستش
خب این سری 600 هم اگه بیاد که قیمتش خیلی بالا در میاد 100%:31:
منم زیاد نمیخوام خرج بکنم:46:
همین کارت خودت با 560 زیاد فرقی نداره ،بیخود هزینه نکن!
[/COLOR]
ممنون عرفان جان
رزولوشن 900*1600 هستش
خب این سری 600 هم اگه بیاد که قیمتش خیلی بالا در میاد 100%:31:
منم زیاد نمیخوام خرج بکنم:46:
امید جان به نظرم صبر کنید بهتره. الآن با رزولوشن مانیتور شما + قابلیت اورکلاک خوبی که GTX 460 داره، اگه یه مقدار بیشتر اورش کنید به راحتی اکثر گیم ها رو با تنظیماتِ واقعا خوب میتونید اجرا کنید!
GTX 560 ti هم خیلی کارت خوبی هست، ولی به نظرم برای ارتقا از 460 خیلی جهش بزرگی نیست یعنی ارزش زیادی برای شما نداره!
سری 600 هم تقریبا شبیه سری 500 قیمت گذاری میشن(680 که این طوری هست) و قیمت هاشون از نظر دلار بالا نخواهد بود!
در ضمن احتمال کاهش قیمت کارت های سری AMD 7000 و Nvidia 500 هست... (این دو خط رو از بازار جهانی گفتم نه بازار ایران)
پیروز باشید.
Hamed DC
23-03-2012, 11:41
من هم کاملا با عرفان موافقم، امید جان. در حال حاضر زیاد نمیشه به بازار امید داشت که با این بودجه کارت قدرتمندتری خرید!
به نظر من هم صبر کردن نتیجه بهتری رو در بر داره. البته این رو هم بیاد اضافه کنم که تا رسیدن این موج کاهش قیمتی به ایران
شاید چند سالی طول بکشه. این گزینه رو هم نباید از نظر دور نگه داشت.
باو من اگه بخوام منتظر کاهش قیمت باشم که باید سیستم رو کلا بی خیال بشم
این قیمت های بازار به قول تو حامد جان حالا حالا ها پایین که نمیاد هیچ روز به روز هم داره بالاتر میره
پس به نظرتون یعنی GTX 560 نخرم؟
میشه یه نمودار مقایسه ای از این GTX460 با GTX 560 برام بذارید
عکس هم بذارید ممنون میشم
Devicestreet
23-03-2012, 12:52
460 که خیلی بالا تره!
این هم مقایسه 560 می تونه 470 رو هم جا بذاره
Hamed DC
23-03-2012, 13:18
باو من اگه بخوام منتظر کاهش قیمت باشم که باید سیستم رو کلا بی خیال بشم
این قیمت های بازار به قول تو حامد جان حالا حالا ها پایین که نمیاد هیچ روز به روز هم داره بالاتر میره
پس به نظرتون یعنی GTX 560 نخرم؟
میشه یه نمودار مقایسه ای از این GTX460 با GTX 560 برام بذارید
عکس هم بذارید ممنون میشم
امیدجان 560 رو بی خیال شو!!!
بهترین گزینه خرید 560Ti هست نه 560!!!
560Ti هم از لحاظ کارایی از 460 جلوتر هست:
حامد جان منم منظورم از 560 همون 560Ti بود دیگه Ti آخر رو ننوشتم :31:
دوستان الان یکی از بچه ها به من گفت اگه 2 تا 460 رو SLI کنم بهتر از یه 560Ti میشه درست گفته؟
و اگه بخوام اینجوری کنم باید مادر بورد رو هم عوض کنم به نظر شما مادر بورد رو عوض کنم و یه 460 دیگه با این سیستم SLI کنم بهتره و به صرفه تره
یا اینکه یه 560Ti بگیرم؟
دوستان الان یکی از بچه ها به من گفت اگه 2 تا 460 رو SLI کنم بهتر از یه 560Ti میشه درست گفته؟
و اگه بخوام اینجوری کنم باید مادر بورد رو هم عوض کنم به نظر شما مادر بورد رو عوض کنم و یه 460 دیگه با این سیستم SLI کنم بهتره و به صرفه تره
یا اینکه یه 560Ti بگیرم؟
درسته. ولی خوب مولتی-کارت یه سری مشکلات هم داره مثل مصرف برق و ...
560ti رو که به نظرم بی خیالش شید بهتره.(مگه این که به قیمت خیلی خوب بتونید تهیه کنید و کارت خودتون رو هم خوب بخرن)
درسته. ولی خوب مولتی-کارت یه سری مشکلات هم داره مثل مصرف برق و ...
560ti رو که به نظرم بی خیالش شید بهتره.(مگه این که به قیمت خیلی خوب بتونید تهیه کنید و کارت خودتون رو هم خوب بخرن)
از چه نظر میگی بی خیال بشم؟
از نظر گرونی؟
از چه نظر میگی بی خیال بشم؟
از نظر گرونی؟
از این نظر میگم که اگه قرار باشه هزینش زیاد بشه، خیلی زیاد نسبت به 460 شما افزایش پرفرمنس نداره. البته افزایش پرفرمنس خوبی داره، ولی به نظرم اون قدری نیست که ارزش هزینه و ... داشته باشه.
از این نظر میگم که اگه قرار باشه هزینش زیاد بشه، خیلی زیاد نسبت به 460 شما افزایش پرفرمنس نداره. البته افزایش پرفرمنس خوبی داره، ولی به نظرم اون قدری نیست که ارزش هزینه و ... داشته باشه.
خب به نظرت تا چه قیمت پیدا کردم بگیرم؟
از چه برندی بگیرم؟ اگه خواستم بگیرم؟
kourosh4
23-03-2012, 15:04
دوست من مگه شما با 460 مشکلی دارید...!
یکم اورش کن راحت به همین 560 میرسه و صبر کن سری جدید بیاد....
اما اگه اصرار دارید من اینو پیشنهاد میکنم...
gtx 560ti inno3d 1g ddr5 =334
فکر نکنم از این ارزونتر گیر بیاد .....
(460 هم رده ی 5850 هست و من با این کارت دارم روی led 42 تمام بازیها رو روی حداکثر جزییات بازی میکنم . البته یکم هم اورش کردم . شما هم با یکم اورکلاک میتونید کل پولتون رو save کنید ....!)
خب به نظرت تا چه قیمت پیدا کردم بگیرم؟
از چه برندی بگیرم؟ اگه خواستم بگیرم؟
اگه مدلی که دوستمون پیشنهاد کردن همین قیمت باشه عالی هست.
+ به نظرم برای شما SLI بیشتر جواب میده تا 560ti! البته اگه بتونید با مشکلاتش کنار بیاید!
البته نظر خودم اینه که فعلا با اور سر کنید و بعدا با هزینه بیشتر مدل بهتری تهیه کنید.
پیروز باشید.
به نظر من هم 460 gpu خوبیه.یه کم اصراف تو پوله به نظرم بخواین 560 بگیرید.مگه واقعا وضعتون خیلی خوب باشه و براتون مهم نباشه!
حالا اگه می خواستین 570 یا 580 بگیرید یه چیزی.تازه ریزولوشن مانیتورتون هم که فول نیست و hd+ هست.فکر نمی کنم فعلا مشکلی تو بازیها با این کارت داشته باشید.به نظرم با توجه به اختلاف پرفورمنس اصلا معقولانه نیست.مگه واقعا پول براتون مهم نباشه که اون بحثش جداست.بابا 460 تازه موبیلیتیش الان تو لپتاپهای سری گیمینگ ایسوسه!می خواید چی کار کنید مگه!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.