ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دو مشکل با ویندوز XP

Memonex
21-03-2012, 21:50
با سلام خدمت دوستان عزیز،

یه سری مشکل با XP دارم که هر طور ترفندی میزنم بهش درست نمیشه. اولین مورد بعضی ماقع وقتی سیستم برای مثال 5 ساعت میره تو حالت استندبای هست وقتی روشن میشه فقط عکس دسکتاپ ویندوز رو میشه دید و حتی تولبار و ایکن ها هم دیده نمیشند. در واقع ویندوز هنگ کرده و حتی Task manager هم باز نمیشه. تنها راه این هست که از روی کیس ریست کنم. با ویندوز سون چنین مشکلی رو نداشتم. ویندوز رو هم تازه نصب کردم و از سایت میهن دانلود آخرین نسخه رو گرفتم.

مشکل دوم این هست وقتی یه هارد اکسترنال رو به دستگاه وصل میکنم بعضی مواقع نه همیشه تمام Explorer ویندوز هنگ میکنه و Task Manager هم بالا نمیاد. موس هم رو هرچیزی که کلیک کنم عمل نمیکنه. بنابراین باز مجبورم از خود کیس ریست کنم.

نمیدونم چه مشکلی وجود داره Event Viewer ویندوز هم خطای خاصی رو نشون نمیده.

Memonex
25-03-2012, 00:43
بابا کمک کنید دیگه سوال سختی پرسیدم؟! چرا اینقدر بعضی ها بی خیر هستند واقعا !!!

وقتی هارد اکسترنال رو به سیستم وصل میکنم تمام سیستم هنگ میکنه و تنها راه این هست که سیستم رو از کیس ریست کنم. به لحاظ نرم افزاری هم هارد رو نصب و شناسایی کردم. با ویندوز سون چنین مشکلی نداشتم. هنگام کپی کردن فایلها به هارد اگه یه کار دیگه هم انجام بدم کل سیستم آهسته میشه و باعث میشه بعضی برنامه ها هنگ کنند و زمان کپی شدن رو سه برابر افزایش میده. چرا XP اینطوریه آخه؟؟؟؟؟؟؟؟ لطفا یه راه حلی بدید این مشکل رو حل کنم. درایور USB 2 هم فکر میکنم نصبه

tajrobenik
26-03-2012, 02:10
نصب آنتی ویروس و آپدیت شده ... حذف استارت آپ های اضافی ...

rsp1369
26-03-2012, 02:37
احتمال خراب شدن رم و یا پایین بودن RAM
با یه ویندوز دیگه نصب کن شاید ویندوز خرابه

Memonex
26-03-2012, 18:38
از دوستانی که راهنمایی کردند واقعا ممنونم. مشکل فریز شدن سیستم بعد از اتصال هارد اکسترنال رو دو هفته دنبال علتش گشتم و همه می گفتند مشکل از ویندوز و سیستم و رم و ... است در صورتی که مربوط به این چیزا نمیشد. سر نخ مسئله رو آخر گرفتم با تحقیقاتی که تو اینترنت انجام دادم دیگه کارم کشید به پشتیبانی رسمی NOD32 تو اینجا:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مشکل از نسخه های جدید NOD32 با شماره 5.0.95.0 هست این نسخه به دلیل ویژگی True Crypt و یه سری موارد دیگه تداخلاتی در هنگام اتصال هاردهای اکسترنال ایجاد میکنه بطوری که تمام سیستم فریز میشه و باید حتما از کیس سیستم رو ریست کنیم. دوستان دیگه ای هم که مشکل فریز شدن رو جدیدا دارند از نسخه NOD32 4.0.72 استفاده کنند تا این مشکل برطرف بشه تو آپدیت جدید ESET . مشکل بدجور پیچیده شده بود. فعلا باید یه Dump از سیستم بگیرم و بفرستم به مارکوس (از مدیران ESET) تا علت اصلی تداخل رو تو نسخه بعدی پیدا کنه و حذف بشه.

----------------------------------------

فقط الان یه مشکل کوچیک دارم که تو ویندوز سون نداشتم زمان کپی کردن اطلاعات روی درایوهای مختلف صدای هارد بیش از اندازه در میاد در صورتی که با سون اصلا اینطوری نبود و یه مقدار هم تو انتقال فایل حتی سریعتر عمل میکرد. با این تفاسیر مشکل سخت افزاری هم نیست. درایورهای ساتا دو و USB 2 هم نصب هستند و از این بابت هم مشکلی وجود نداره. ویندوز هم مطمئنم موردی نداره چون از سایت میهن دانلود با آخرین آپدیت گرفتم که یک میلیون بار دانلود شده بود. گزینه Enable Write Caching مربوط به دیسک هم فعال هست. آیا ممکنه از Page File باشه و غیر فعال کنم درست میشه؟ چون الان صدای عادی نداره هارد و اگه موقع کپی کردن فایلها کار دیگه ای هم انجام بدم روی زمان انتقال فایل تاثیر زیادی میزاره.

اگه ممکنه در مورد این مشکل راهنمایی کنید واقعا ممنون میشم.

tajrobenik
26-03-2012, 21:06
وقتی روی هارد اطلاعات جابه جا بشه صدا می‌ده و بستگی به کیفیت هارد داره میزان صدا و یا دیفرگ بودن یا نبودن هارد ...
و در ضمن آنتی ویروس ناد سی و دو اونم کرک شدش پیشنهاد نمی‌شه...

shahbazi62
09-10-2012, 11:29
از دوستانی که راهنمایی کردند واقعا ممنونم. مشکل فریز شدن سیستم بعد از اتصال هارد اکسترنال رو دو هفته دنبال علتش گشتم و همه می گفتند مشکل از ویندوز و سیستم و رم و ... است در صورتی که مربوط به این چیزا نمیشد. سر نخ مسئله رو آخر گرفتم با تحقیقاتی که تو اینترنت انجام دادم دیگه کارم کشید به پشتیبانی رسمی NOD32 تو اینجا:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

مشکل از نسخه های جدید NOD32 با شماره 5.0.95.0 هست این نسخه به دلیل ویژگی True Crypt و یه سری موارد دیگه تداخلاتی در هنگام اتصال هاردهای اکسترنال ایجاد میکنه بطوری که تمام سیستم فریز میشه و باید حتما از کیس سیستم رو ریست کنیم. دوستان دیگه ای هم که مشکل فریز شدن رو جدیدا دارند از نسخه NOD32 4.0.72 استفاده کنند تا این مشکل برطرف بشه تو آپدیت جدید ESET . مشکل بدجور پیچیده شده بود. فعلا باید یه Dump از سیستم بگیرم و بفرستم به مارکوس (از مدیران ESET) تا علت اصلی تداخل رو تو نسخه بعدی پیدا کنه و حذف بشه.

----------------------------------------

فقط الان یه مشکل کوچیک دارم که تو ویندوز سون نداشتم زمان کپی کردن اطلاعات روی درایوهای مختلف صدای هارد بیش از اندازه در میاد در صورتی که با سون اصلا اینطوری نبود و یه مقدار هم تو انتقال فایل حتی سریعتر عمل میکرد. با این تفاسیر مشکل سخت افزاری هم نیست. درایورهای ساتا دو و USB 2 هم نصب هستند و از این بابت هم مشکلی وجود نداره. ویندوز هم مطمئنم موردی نداره چون از سایت میهن دانلود با آخرین آپدیت گرفتم که یک میلیون بار دانلود شده بود. گزینه Enable Write Caching مربوط به دیسک هم فعال هست. آیا ممکنه از Page File باشه و غیر فعال کنم درست میشه؟ چون الان صدای عادی نداره هارد و اگه موقع کپی کردن فایلها کار دیگه ای هم انجام بدم روی زمان انتقال فایل تاثیر زیادی میزاره.

اگه ممکنه در مورد این مشکل راهنمایی کنید واقعا ممنون میشم.

جزاك الله خيرا

بسیار ممنون، این مشکل هارد اکسترنال واقعا کلافه ام کرده بود