ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل آپگرید (ارتقاء)کارت گرافیک

ZORO57
21-03-2012, 21:15
با سلام به دوستان ، کارت گرافیکم مدل NVIDIA-GEFORS-fx5500-256m-ddr هستش ودرایورش را هم دارم ولی حالا که ویندوز 7 (32-bit)نصب کردم به صورت مدل اصلیش نمی شناسدش بلکه بصورت استاندارد شناساییش می کنه ومی نویسه Standard VGA Graphics Adapter ومشکل اینجاست که اسکرین سیورهای متحرک و بعضی قسمت های windows color را نشان نمیده ، وبه سایتهای مختلف ازجمله سایت NVIDIA هم سرزدم و درایورش با ورژن بالاتر گیرم نیومد ، حال ازدوستان تقاضا دارم اگه کسی آدرس ورژن بالاترش را سراغ داره برام لینکشا بذاره یا اگه هم می دونید درست شدنی نیست بگویید تا برم کارت گرافیک بالا تری بخرم . با تشکر

avril
21-03-2012, 22:28
سلام
کارت گرافیکی که دارید قدیمی هست و اصلا درایور win 7 براش منتشر نشده تنها یه درایور vista هست که امیدوارم روی win 7 کار کنه و نصب بشه
خدمت شما

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ZORO57
26-03-2012, 00:02
سلام دوست عزیز،درایور را از آدرسی که داده بودی دانلود کردم ولی ویندوز اجازه ی نصب نداد وپیام خطا میده . با تشکر از لطفت

Lord_theOne
29-03-2012, 17:53
توی بازار DVD درایور هست از اونها یکی بگیر تست کن روی سیستمت
پیغام خطاش رو یک عکسی بگیر برامون بزار

EXTREME
29-03-2012, 18:07
سلام دوست عزیز،درایور را از آدرسی که داده بودی دانلود کردم ولی ویندوز اجازه ی نصب نداد وپیام خطا میده . با تشکر از لطفت
اگه مطمئنی درایور رو درست گرفتی قبلش درایور قبلی رو. از سیف مود پاک کن سپس درایور جدید رو از محیط ویندوز نصب کن

ZORO57
04-04-2012, 20:19
اصلا درایوری نصب نشده که بخوام پاکش کنم ویندوز خودش گرافیک را بطور عمومی واستاندارد شناسایی کرده ور قسمت نصب وحذف چیزی دیده نمی شه.در ضمن می خواستم بپرسم آیا می تونم با استفاده از نرم افزارهای xp mode و windows virtual pc درایور کارت گرافیکمو نصب کنم .با تشکر

ZORO57
04-04-2012, 20:35
پیام خطا اینه : setup detected that the operating system in use is not windows visya. This setup program and its associated drivers are designed to run only on windows vista. The installation will be terminated