مشاهده نسخه کامل
: برنامهی مردان آهنین 91
ragbar12
20-03-2012, 23:26
سلام
در اين تاپيك ميتونيد درباره برنامه مردان اهنين كه مثل سالها قبل در ايام نوروز از شبكه 3 پخش ميشه صحبت كنيد.
جاي روح الله داداشي هم تو اين دوره از مسابقات خيلي خاليه روحش شاد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
__________________________________________________ ______________________________
محسن تقوي زنوز از پخش برنامه «مردان آهنين» در ايام نوروز خبر داد و گفت: در نوروز 91 مردم تنوع بيشتري از نظر نوع آيتم مشاهده خواهند كرد.
تهيهكننده «مردان آهنين» در گفتوگو با خبرنگار سرويس تلويزيون خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، ابتدا دربارهي ويژگيهاي برنامه «مردان آهنين» در سال 91 توضيح داد: تعداد شركتكنندگان در سال جديد 18 نفر هستند كه در سه گروه شش نفره با يكديگر به رقابت ميپردازند؛ سالهاي قبل اين رقابتها به اين شكل نبود، به دليل اينكه رقابتها بيشتر براي بينندگان جذاب باشد رقابت 18 نفره را انتخاب كرديم.
وي با اعلام خبر اينكه اين رقابتها در جزيره كيش تهيه و توليد ميشود، دربارهي تغييرات آيتمها توضيح داد: يكي از آيتمهاي جديدي كه در سال جديد به «مردان آهنين» اضافه شده است كشيدن هواپيما با طناب توسط ورزشكاران است دو آيتم جديد ديگر نيز رقابت رودروري ورزشكاران با يكديگر است، در سالهاي قبل ورزشكاران بيشتر رقابتهايشان با اجسام سرد و بيجان بود، اما با اضافه كردن اين آيتمها كه در ايران سابقه نداشته، سعي كرديم به جذابيت مسابقه اضافه كنيم.
تقوي دربارهي نحوه انتخاب 18 ورزشكار براي رقابت در مسابقه «مردان آهنين» توضيح داد: ورزشكاران جديدي هم در سال جديد حضور دارند علاوه بر ورزشكاراني كه قبلا هم حضور داشتند اما در كل اين 18 نفر منتخب رقابتهاي كشوري هستند كه وارد مسابقات تلويزيوني «مردانآهنين» ميشوند.
اين تهيهكننده خاطرنشان كرد: مرد اخلاق اين مسابقات را خود بينندگان انتخاب ميكنند كه علاوه بر تقدير از مرد اخلاق به 30 نفر از مخاطباني كه به مسابقه پيامك دادهاند جوايز ارزنده اهدا ميشود.
محسن تقوي زنوز در پايان خاطرنشان كرد: كار اجراي اين مسابقه را همچون سالهاي گذشته امين بنيالهي بر عهده دارد دليل انتخاب او هم ويژگي خوب وي است كه در اجراي اين برنامهها دارد.
به گزارش ايسنا، «مردان آهنين» در 15 قسمت 40 دقيقهاي از شبكه سه سيما در ايام نوروز روي آنتن ميرود. تصويربرداري اين مسابقه همچنين كارگرداني اين مسابقه را غلام عباس قنبري بر عهده دارد.
...
از مديرا تقاضا ميشه اسم تاپيكو كه غلط املايي داره عوض كنن _مزدان_ اهنين
farshidshd
21-03-2012, 19:09
اخبار ورزشی که قهرمانشو گفت ...
ragbar12
21-03-2012, 19:54
درسته كه قهرمان مشخص شده هرساله همين طوره برادر!
برنامه توليديه ديگه!
قطعا توي برنامه اتفاقاتي روي خواهد داد كه قابل بحث خواهد بود
MOHAMMAD2010
21-03-2012, 20:19
اخبار ورزشی که قهرمانشو گفت ...
اگه نگفته بود هم مشخصه کی میشد دیگه
------------------------------------------------------
دیشب کسی دید ؟ کی تو گروه 1 معروف بود ؟
toolhelp
21-03-2012, 23:36
مگه قرار نبود ديگه اين لات پوتارو ديگه تو تلويزيون نشون ندن؟
Bad Request
21-03-2012, 23:46
کی قهرمان میشه؟
MILAD MGH
22-03-2012, 01:02
کی قهرمان میشه؟
مسلم دارابی
Jang Bogo
22-03-2012, 10:19
عنوران تاپیک رو درست کنید. مزدان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
M . Sayid
22-03-2012, 10:29
مردان آهنین یکی دو دوره اولش خوب بود الان چنگی به دل نمی زنه
ArashMiniStar
22-03-2012, 10:49
کلا خیلی چرته.به خاطر چی خودشون رو ناقص میکنن؟؟:13:
M . Sayid
22-03-2012, 11:10
کلا خیلی چرته.به خاطر چی خودشون رو ناقص میکنن؟؟:13:
به این خاطر که بگن ما هم آره
دوستان هنوز مثل سال های قبل هست و پیشرفتی نکرده یا بهتر شده ؟ الآن چند ساله که تکرار مکررات هست و هیچ چیز جدیدی بهش اضافه نمیشه. مجریش کیه ؟!
Eblis 2011
22-03-2012, 20:53
خیلی برنامه ی بیخودیه بقرآن . . . قدیما فکر کنم زودتر میرفت رو آنتن و پخش میشد الان گذاشتن ساعت 12 و 30 . چون دیگه طرفدار نداره و بیخود شده . . . قهرمان هم که مشخص شده . . . الان دیگه مردانگی وجود نداره . . . طرف تا میبینه 10 امتیاز جلوئه و دیگه صعود کرده از ادامه ی آیتم ها خودداری میکنه ( این یعنی بی احترامی به بیننده ) .
واقعا حیف وقت گرانبها نیست که با دیدن این برنامه هدر بره ؟
M A M M U T
23-03-2012, 12:11
از اینا تست دوپینگ می گیرن؟ فک نکنم..... اینا 90 درصدشون دوپینگین....
MILAD MGH
23-03-2012, 14:19
دوستانی که میگن چرت شده و اینا به خاطر خودنمایی این کارا رو میکنن,میخواستم ببینم شما خودت میتونی همچین هیکلی رو بسازی ؟حالا اینا زیاد بدن های رو فرمی ندارن.
بعد به نظر شما بدون مکمل و به قول شما دوپینگ میشه همچین کارایی کرد؟
مثلا شما فکر کردی که وزنه برداری مثل رضازاده که یه زمانی افتخار ایران بود همینطوری قَوی به دنیا اومده؟
طرف کلی زحمت میکشه حالا کنارش یه سری مکمل هم میخوره و به قول شما دوپینگ میکنه و میاد نتیجه زحمتاش رو ببینه,باید بگیم بخاطر خودنمایی هست و اینکه بگه ما هم آره؟!
Bad Request
23-03-2012, 14:44
به خاطر خودنمایی هست دیگه والا حقوقی که بهشون نمیدن
MILAD MGH
23-03-2012, 14:51
به خاطر خودنمایی هست دیگه والا حقوقی که بهشون نمیدن
طرف کلی خرج میکنه که نتیجه زحمتشو ببینه.
اگه اینطوریه که شما میگی پس جی کاتلر هم با اون بدن بیستش که کلی زحمت براش میکشه برای خودنمایی توی مسابقات شرکت میکنه؟
البته جی کاتلر کجا و اینا کجا و اصلن رشته هاشون فرق میکنه.
Bad Request
23-03-2012, 15:14
یعنی فایده ای براشون داره اگه به فینال نرسن وجایزه رو نبرن؟
MILAD MGH
23-03-2012, 16:30
پس چون فایده نداره باید بگیم واسه خودنمایی شرکت میکنن؟
پس بقیه ورزش ها هم 3 نفر یا 3تا تیم شرکت کنن کافیه دیگه! چون به بقیه چیزی نمیرسه.
بدنسازی و رشته هاش تو ایران یکی از ورزش هاییه که فقط ضرر مالیه.
اما طرف به خاطر عشقش به بدنسازی کلی خرج میکنه,نه بخاطر جایزه.
امسال آیتم کشیدن هواپیما اضافه شده
bomberman
23-03-2012, 18:13
پس چون فایده نداره باید بگیم واسه خودنمایی شرکت میکنن؟
اما طرف به خاطر عشقش به بدنسازی کلی خرج میکنه,نه بخاطر جایزه.
جواب جمله ی اول:اینا که زیبایی اندام کار نمیکنن،اینا قدرتی کار هستند و اصلا بدنشون هم چنگی به دل نمیزنه و نمیشه گفت به خاطر نشون دادن بدنشون میان،ولی میشه گفت به خاطر نشون دادن قدرتشون میان.
جواب جمله دوم:آره درست میگی،اکثر بدنسازا به خاطر این که بدنسازی رو دوست دارن و به قول شما عشق بدنسازین این همه خرج میکنن
در ضمن شرکت در یک برنامه تلویزیونی و نشون دادن زور و قدرت و همچنین محک زدن زورشون و احتمالا بردن جایزه ،کم چیزی نیست که هی بخواین بگین اینا واسه چی اومدن
در اين تاپيك ميتونيد درباره برنامه مردان اهنين كه مثل سالها قبل در ايام نوروز از شبكه 3 پخش ميشه صحبت كنيد.
برنامه مسخره و درپیتتتتتتتتتتتتتتتتت بدم میاد . خدا رو شکر امسال یا من تی وی کمترمیبینم یا ساعت پخش رو موقعی گذاشتن که ندیدم.
Bad Request
23-03-2012, 18:47
ولی امسال همشون با دلسردی کامل دارن رقابت میکنن . حتما به خاطر اون اتفاقاتی که افتاده هست
فایده که داره ! حتی همین شرکت توی مرحله مقدماتیش هم میتونه کلی تبلیغ براشون باشه چه برسه به مراحل بالاتر .
خیلی ها که میخوان برن باشگاه های بدنسازی ، اگه ببینن سر در باشگاه نوشته شده با مدیریت آقای X از نفرات برتر مردان آهنین ، میرن توی اون باشگاه به جای باشگاه های دیگه.
M A M M U T
23-03-2012, 19:16
دوستانی که میگن چرت شده و اینا به خاطر خودنمایی این کارا رو میکنن,میخواستم ببینم شما خودت میتونی همچین هیکلی رو بسازی ؟حالا اینا زیاد بدن های رو فرمی ندارن.
بعد به نظر شما بدون مکمل و به قول شما دوپینگ میشه همچین کارایی کرد؟
مثلا شما فکر کردی که وزنه برداری مثل رضازاده که یه زمانی افتخار ایران بود همینطوری قَوی به دنیا اومده؟
طرف کلی زحمت میکشه حالا کنارش یه سری مکمل هم میخوره و به قول شما دوپینگ میکنه و میاد نتیجه زحمتاش رو ببینه,باید بگیم بخاطر خودنمایی هست و اینکه بگه ما هم آره؟!
شما یه بار دیگه این جمله تون رو ببینید:
حالا کنارش یه سری مکمل هم میخوره و به قول شما دوپینگ میکنه و میاد نتیجه زحمتاش رو ببینه
خب آدمی که مکمل می خوره و دوپینگ میکنه تا بدنش رو فرم بیاد دیگه چه زحمتی کشیده؟ یعنی چه فایده داره؟
در ضمن دوست عزیز همه ی اینا باشگاه دارن تو سطح شهر حالا اگه بیان مشهور بشن چهار نفر مثل بنده اگه بخواد بره بدن سازی میره باشگاه اشخاص شاخص..... در نتیجه قهرمانی تو مسابقات اون هم تو برنامه ی از تلویزیون پخش میشه خیلی براشون سود داره.....
در کل به نظرم ترویج چنین ورزش (!) هایی اصلا به صلاح نیس.... تلویزیون که بوکس و ووشو رو به علت خشونت پخش نمیکنه به نظرم به صلاح نیس چنین برنامه هایی رو پخش کنه......
MILAD MGH
23-03-2012, 19:30
شما یه بار دیگه این جمله تون رو ببینید:
خب آدمی که مکمل می خوره و دوپینگ میکنه تا بدنش رو فرم بیاد دیگه چه زحمتی کشیده؟ یعنی چه فایده داره؟
در ضمن دوست عزیز همه ی اینا باشگاه دارن تو سطح شهر حالا اگه بیان مشهور بشن چهار نفر مثل بنده اگه بخواد بره بدن سازی میره باشگاه اشخاص شاخص..... در نتیجه قهرمانی تو مسابقات اون هم تو برنامه ی از تلویزیون پخش میشه خیلی براشون سود داره.....
در کل به نظرم ترویج چنین ورزش (!) هایی اصلا به صلاح نیس.... تلویزیون که بوکس و ووشو رو به علت خشونت پخش نمیکنه به نظرم به صلاح نیس چنین برنامه هایی رو پخش کنه......
اگه اینطوریه که شما میگی پس لازم نیست کسی باشگاه بره.فقط بشینه مکمل بخوره بشه آرنولد!
بعد شما فکر میکنی چند نفر از اینایی که میان توی مردان آهنین شرکت میکنن باشگاه دارن؟
توی شهر ما تا اونجایی که من خبر دارم فقط جواد مافی هم توی مردان آهنین شرکت کرده و هم باشگاه داره.پس هرکسی توی قزوین میره بدنسازی میره باشگاه جواد مافی؟؟
شهرت رو هم فکر کنم به غیر از قهرمان بقیه بعد از یه مدت فراموش میشن.الان شما یادته نفر سومِ پارسال کی بود؟
M . Sayid
23-03-2012, 22:21
خیلی ها که میخوان برن باشگاه های بدنسازی ، اگه ببینن سر در باشگاه نوشته شده با مدیریت آقای X از نفرات برتر مردان آهنین ، میرن توی اون باشگاه به جای باشگاه های دیگه.
آدم یاد کنکور و این موسسات کنکوری میافته !!
ولی امسال همشون با دلسردی کامل دارن رقابت میکنن . حتما به خاطر اون اتفاقاتی که افتاده هست
چه اتفاقی ؟
MILAD MGH
23-03-2012, 22:23
چه اتفاقی ؟
فکر کنم منظورشون فوت روح الله داداشی و اون اتفاقاتی بود که برای برادرای قرایی افتاد.
EngineeR EhsaN
23-03-2012, 22:30
من یه زمانی به عشق قرایی و فاطمی میدیدم برنامه رو ، جدیدا شرکت کننده هاش یه جوری شدن :دی
bomberman
24-03-2012, 07:08
من یه زمانی به عشق قرایی و فاطمی میدیدم برنامه رو ، جدیدا شرکت کننده هاش یه جوری شدن :دی
آره،منم فقط به خاطر اون دو گروه برادران این برنامه رو میدیم
خدایی محراب فاطمی و رضا قرایی دو تا غول بی شاخ و دم بودند به طوری که وقتی از تمام زورشون استفاده نمیکردند راحت قهرمان میشدن حالا چه برسه به اینکه از تمام قدرتشون استفاده بکنند،من هیچ وقت این دوتا رو ندیدم که بخوان به خودشون زیاد فشار بیارن،ای کاش یه بار فینال با هم میفتادند
الان هم که هیچ غولی وجود نداره که از همه سرتر باشه،همه در یک حد سوسولی هستند
sajjad1973
24-03-2012, 07:53
اقا به نظر من که دارن بیخودی عمرشون رو صرف این چیزا میکنن حد اقل تو ایران کسی به این چیزا اهمیت نمیده
البته منم مثل خود شما الان چندین سال هست که این برنامه رو میبینم و برام جذاب هست ولی خب در کل هیچ برنامه خاصی برای این افراد وجود نداره - مسابقات منظم یا لیگی باشه -حمایت مالی باشه - تیم های حرفه ای به وجود بیاد - هیچی -هیچ برنامه ای براشون نیست
M A M M U T
24-03-2012, 11:18
اگه اینطوریه که شما میگی پس لازم نیست کسی باشگاه بره.فقط بشینه مکمل بخوره بشه آرنولد!
بعد شما فکر میکنی چند نفر از اینایی که میان توی مردان آهنین شرکت میکنن باشگاه دارن؟
توی شهر ما تا اونجایی که من خبر دارم فقط جواد مافی هم توی مردان آهنین شرکت کرده و هم باشگاه داره.پس هرکسی توی قزوین میره بدنسازی میره باشگاه جواد مافی؟؟
شهرت رو هم فکر کنم به غیر از قهرمان بقیه بعد از یه مدت فراموش میشن.الان شما یادته نفر سومِ پارسال کی بود؟
خدایی یادم نیس:دی خب چون علاقه ای ندارم اما.... بگذریم بیخیال .... هر کسی عقاید خودش رو دارم.... من هم به عقاید شما احترام میذارم :46:
---------------------------------------------------------------
اما جدا من یادم نیس قرایی (اون بزرگه) با محراب فاطمی تو یه دوره با هم مسابقه داده باشن.... یه دوره این شرکت میکرد یه دوره اون(شاید من یادم نیس نمیدونم....) اما از کل این دوره ها دو دوره ی اول خیلی شاخ بودن .... مخصوص با حضور ملکی خیلی جذاب شده بود....
bomberman
24-03-2012, 12:16
خدایی یادم نیس:دی خب چون علاقه ای ندارم اما.... بگذریم بیخیال .... هر کسی عقاید خودش رو دارم.... من هم به عقاید شما احترام میذارم :46:
---------------------------------------------------------------
اما جدا من یادم نیس قرایی (اون بزرگه) با محراب فاطمی تو یه دوره با هم مسابقه داده باشن.... یه دوره این شرکت میکرد یه دوره اون(شاید من یادم نیس نمیدونم....) اما از کل این دوره ها دو دوره ی اول خیلی شاخ بودن .... مخصوص با حضور ملکی خیلی جذاب شده بود....
آره،فقط یه دوره این سه نفر باهم بودن که ملکی رو اخراج کردن و رضا قرایی هم الکی گفت مصدوم شدم،محراب فاطمی هم فکر کنم گفت سرما خوردم،در کل خیلی چرت و پرتش کردن در حالی که اون دوره میتونست بهترین دوره باشه
دیگه مثل قبلنا جذاب نیست برام این برنامه ........
خدا رحمت کنه داداشی رو..
AMIR-AIRGUNNER
24-03-2012, 13:53
این قضیه برادارن قرایی چی شد اخرش ؟! تا جایی که یادم بود با شمشیر !! یکی رو کشته بودند و دست یه نفر دیگه رو قطع کرده بود !
گرفتنشون یا نه ؟!
خدایی محراب فاطمی و رضا قرایی دو تا غول بی شاخ و دم بودند به طوری که وقتی از تمام زورشون استفاده نمیکردند راحت قهرمان میشدن حالا چه برسه به اینکه از تمام قدرتشون استفاده بکنند،من هیچ وقت این دوتا رو ندیدم که بخوان به خودشون زیاد فشار بیارن،ای کاش یه بار فینال با هم میفتادندمحراب فاطمی دوسال قبل برای رقابت با قرایی وارد صحنه شد :31: ولی با پارگی عضله ی بازوی رضاقرایی و کناره گیری اجباریش و برخی مسائل داوری ، محراب سرماخوردگی رو بهونه کرد و کنار رفت /
farhad1122
25-03-2012, 13:20
محراب فاطمی دوسال قبل برای رقابت با قرایی وارد صحنه شد :31: ولی با پارگی عضله ی بازوی رضاقرایی و کناره گیری اجباریش و برخی مسائل داوری ، محراب سرماخوردگی رو بهونه کرد و کنار رفت /
ولی به نظر من رضا قرایی هم فیلم بازی میکرد هیچیش نبود! هنوز گوی رو هم تکون نداده بود قیافشو مظلوم کرد که دستش درد میکنه! به نظرم وقتی آمادگی روح الله داداشی رو دیدن و دید ازش خیلی انتظار میره در مقابل داداشی کم میاره و آبروش میره یه جوری وانمود کرد که رفت کنار...
محراب فاطمی هم ضایع تر از اون رفت کنار... اونم دید آبروش میره کنار روح الله داداشی...
رضا قرایی و محراب فاطمی زمانی که تو اوج بودن زورشون خوب بود اما دیگه زمانشون گذشته بود و کنار روح الله داداشی حرفی برا گفتن نداشتن... کاملا مشخص بود...
اگه یادتون باشه یه آیتم بود که باید سه تا کنده بلند میکردن که به ترتیب سنگین تر میشد کنده سوم رو هیچ کس نزد محراب فاطمی هم دو تا اول رو زد سومی رو گفت نمیزنه درحالی که میخواست هم نمیتونست اما داداشی حداقل تلاش کرد که سومی رو هم بزنه اونم نتونست ولی همون تلاشی که کسی مثل محراب فاطمی حاضر نشد بکنه واقعا فرق شخصیتهاشون رو نشون میداد.
مسلم دارابی و روح الله داداشی از بقیه شون خیلی با شخصیت تر و با اخلاق تر بودن همیشه! داداشی حیف بود...:41: تنها مرد آهنینی هم بود که هیکلش هم قشنگ بود. ازش معلوم بود که اخلاق هم سرش میشد! واقعا حیف بود...:41: خدا رحمتش کنه. این همه آدم الکی و به درد نخور هست الکی زنده هستن ولی یکی مثل داداشی توی 30 سالگی باید بره زیر خاک...:41:
به هر حال به نظرم محراب فاطمی و رضا قرایی از ترس رقابت با داداشی انصراف دادن نه چیز دیگه ای! چون ادعاشون میشد و 2 سال قبل اصلا آمادگی رقابت با داداشی رو نداشتن و اول نشدن براشون افت داشت. البته به نظر خودشون!
البته اینا نظر من بود.:31: نمیخوام هم سر این چیزا بحث کنم همین طوری نظرمو گفتم.:46:
مردان آهنین امسال هم زیاد جذاب نیست! مسلم دارابی یه سر و گردن از همه نظر از همه بالاتره! و رقیبی نداره! خودش هم وقتی این طوریه تمام انرِِژی شو نمیذاره برا زدن! مثل قبل زیاد جذاب نیست!:13:
موفق باشین.:11:
Lady parisa
01-04-2012, 23:23
امسال برنامه مردان اهنین نسبت به بقیه برنامه ها حداقل سریالها بهتر یود اما نمیدونم چرا به جذابیت سالهای پیش نیست
NET DOCTOR
02-04-2012, 13:22
آیتمای خنده داری گذاشتن
قبلنا با حالتر بود
من که اصلا نگاه نکردم غیر یه قسمت
خودشون هم فهمیدن به درد نمیخوره ساعت 12 شب و 8 صبح پخش میکردن
ghermezeteh
02-04-2012, 19:28
مگه هنوز هم کسی هست که این برنامه کاملا تکراری رو که برندش از چند روز قبل از آغاز سال نو در رسانه ها مشخص شده رو نگاه کنه؟
سر اون قضیه قرایی و کشته شدن داداشی هم که خیلی راز ها از گندکاریهای داور این مسابقه برداشته شد!
بی باک بی بال
02-04-2012, 22:06
چه آیتم جالبی بریدن چوب با اره:31:
این مجری بود گذاشته بودن اونجا؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به قرآن من از خونه میخواستم بگیرم خفش کنم!!!!!!!!!!
یه ذره شعور نداشت این پسره!
من جای یکی از ورزشکارا بودم حتما اونجا خفش میکردم
طرف زیر چه فشاریه بعد این....
واقعا واسش متاسفم بازم 100 رحمت به مجری قبلیه جاودانی بود فکر کنم! این رسما گند زده بود به مسابقه:2:
ragbar12
06-04-2012, 22:54
كلا كيفيت اين دوره از مسابقات مردان اهنين بالا نبود
به زموني محرابي بود برادران قرايي بودن چقد ر هيجان داشت
اينقدر مسابقه ها هيجاني و تنگاتنگ بود كه وقت نميكردن حرف بزنن!
تو اين برنامه نيم ساعت مصاحبه وحرف زدن مجري بود نيم ساعتم مسابقه!
M O B I N
07-04-2012, 11:35
کی قهرمان شد آخر ؟؟
MILAD MGH
07-04-2012, 14:11
کی قهرمان شد آخر ؟؟
مسلم دارابی.
majidgbox
07-04-2012, 22:28
چرتی پیش نبود همه ورزشکارهاش ضعیف و مجری بی خود طراحی صحنه و مراحل بی خود
آقا کسی مساببقات جهانی شو لینک دانلود شو داره همونی که روح الله داداشی اول شد ؟
Lady parisa
17-04-2012, 14:03
یعنی اینهمه زور و تلاش و پارگی رباط اونوقت یه کله شیر 10 کیلو گرمی؟
این مدل ورزشکارا روزی حداقل 5-6 وعده غذا می خورن اونم با حجم بالا؟
اونوقت همین؟!!!!
100 نفر آدم اون بالا ردیف کردن ...................
واقعا که
امسال هم که مردان آهنین پخش نمیشه ! از بس قهرماناشون یا قاتل شدن یا مقتول , صدا وسیما دیده کلا بدآموزی داره به جای اینکه تشویقی باشه برای ورزش کردن بدتر تشویقی هست برای بزهکاری و چاقوکشی و آدم کشی و ....
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.