ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : قطع و وصل شدن تصویر در هنگام بالا امدن ویندوز

masoudtr
20-03-2012, 17:41
سلام.من گرافیکم 4670 است وقتی کامپیوتر را روشن میکنم و ویندوز بالا می اید
دقیقا همون موقع که ویندوز بالا می یاد حدود 20-30 باری مانیتور خاموش روشن میشه تا حدود 2-3 دقیقه و بعدش درست میشه
تو هر ویندوزی هم که میرم همین اتفاق می افته؟

EXTREME
22-03-2012, 14:20
سلام.من گرافیکم 4670 است وقتی کامپیوتر را روشن میکنم و ویندوز بالا می اید
دقیقا همون موقع که ویندوز بالا می یاد حدود 20-30 باری مانیتور خاموش روشن میشه تا حدود 2-3 دقیقه و بعدش درست میشه
تو هر ویندوزی هم که میرم همین اتفاق می افته؟
اول از همه ويندوز رو عوض كنيدو درايور گرافيك رو از سيف مود پاك كرده و آخربن ورژنشو نصب كنيد
تنظيمات ريزوليشن رو چك كنيد و تنظيمات گرافيك رو به حالت پيش فرض ببريد اين مشكلات ميتونه از درست تنظيم نبودن ريزوليشن مانيتور هم باشه
فكر نكنم مانيتور مشكل داشته باشه چون همچنين كابل ديتا و برق چون موقع لود ويندوز اين مشكل پيش مياد
همچنين در آخر گرافيك رو دربيارين اسلاتشو تميز كنيد و دوباره چك كنيد درست نشد گرافيك روي يه سيستم ديگه چك بشه تا معلوم بشه مشكل داره يا نه

masoudtr
24-04-2012, 23:26
اول از همه ويندوز رو عوض كنيدو درايور گرافيك رو از سيف مود پاك كرده و آخربن ورژنشو نصب كنيد
تنظيمات ريزوليشن رو چك كنيد و تنظيمات گرافيك رو به حالت پيش فرض ببريد اين مشكلات ميتونه از درست تنظيم نبودن ريزوليشن مانيتور هم باشه
فكر نكنم مانيتور مشكل داشته باشه چون همچنين كابل ديتا و برق چون موقع لود ويندوز اين مشكل پيش مياد
همچنين در آخر گرافيك رو دربيارين اسلاتشو تميز كنيد و دوباره چك كنيد درست نشد گرافيك روي يه سيستم ديگه چك بشه تا معلوم بشه مشكل داره يا نه
من دقیقا نفهمیدم چی میگین
ولی امروز با یک مانیتور دیگه چک کردم تصویر درست بود پس فکر کنم مشکل از گرافیک نیست
با همین مانیتورم کابل dvi را کشیدم و بجاش کابل انالوگ را زدم تصویر قطع و وصل نمیشد ولی ویندوز که بالا می اومد تصویر تا چند دقیقه می لرزید انگار مثلا فرکانس اش کمه
البته فرکانس را 75 هرتز
85 هرتز
و... گذاشتم فرقی نکرد ولی بعد چند دقیقه درست شد
دقیقا مثل دفعه قبل که کابل dvi وصل بود وچند دقیقه اول همش تصویر قطع و وصل میشد و بعد درست میشد
با خودم میگم اگه مشکل از مانیتوره چرا از همون لحظه روشن شدن کامپیوتر صفحه خاموش روشن نمیشه؟
خلاصه
کمک

EXTREME
24-04-2012, 23:57
من دقیقا نفهمیدم چی میگین
ولی امروز با یک مانیتور دیگه چک کردم تصویر درست بود پس فکر کنم مشکل از گرافیک نیست
با همین مانیتورم کابل dvi را کشیدم و بجاش کابل انالوگ را زدم تصویر قطع و وصل نمیشد ولی ویندوز که بالا می اومد تصویر تا چند دقیقه می لرزید انگار مثلا فرکانس اش کمه
البته فرکانس را 75 هرتز
85 هرتز
و... گذاشتم فرقی نکرد ولی بعد چند دقیقه درست شد
دقیقا مثل دفعه قبل که کابل dvi وصل بود وچند دقیقه اول همش تصویر قطع و وصل میشد و بعد درست میشد
با خودم میگم اگه مشکل از مانیتوره چرا از همون لحظه روشن شدن کامپیوتر صفحه خاموش روشن نمیشه؟
خلاصه
کمک
من منظور شما رو نفهمیدم
اگه با یک مانیتور دیگه و کابل vga درست شده و تصویر لرزش داشته باید درایور مانیتور رو نصب کنید و رفرش ریت رو کاهش بدین تا درست بشه
در رابطه با dvi نفهمیدم چی نوشتین یا ز مانیتور رو عوض کردین و با dvi زدین و باز به مشکل خوردین ؟

masoudtr
25-04-2012, 10:36
من منظور شما رو نفهمیدم
اگه با یک مانیتور دیگه و کابل vga درست شده و تصویر لرزش داشته باید درایور مانیتور رو نصب کنید و رفرش ریت رو کاهش بدین تا درست بشه
در رابطه با dvi نفهمیدم چی نوشتین یا ز مانیتور رو عوض کردین و با dvi زدین و باز به مشکل خوردین ؟
نگاه کنید این مانیتورم که مشکل داره پشتش دو تا جای کابل داره خب؟
یکی dvi یکی آنالوگ خب؟
من با کابل dvi به سیستم وصل اش میکنم وقتی ویندوز میاد بالا تا دو سه دقیقه هی تصویر مدام قطع میشه و وصل میشه هر دو سه ثانیه یک بار اینجوری میشه برای دو سه دقیقه و بعد درست میشه (ضمنا مانیتور خاموش نمیشه فقط تصویر میرهخ و میاد چون چراغ زیر مانیتور روشن هست) خب؟.
من با کابل
آنالوگ (همون آبیه) به سیستم وصل اش میکنم وقتی ویندوز میاد بالا تا دو سه دقیقه هی تصویر میلرزه برای دو سه دقیقه و بعد درست میشه.خب؟
حالا اومدم یک مانیتور crt را با کابل انالوگ به سیستم وصل کردم ویندوز بالا میاد هیچ مشکل قطعی یا لرزش وجود نداره
کل مشکل که توضیح دادم همینه
رفرش ریت چیه؟کجاست؟
راستی مانیتور w2284F هست

EXTREME
25-04-2012, 10:56
پس سیستمتون سالمه
شما توی اون مانیتورتون سی دی مانیتور رو اگه دارین نصب کنین و رفرش ریت رو کم کنید برای رفرش ریت رو دسکتاپ راست کلیک کرده personalize گزینه ی display setting بعد advance setting بعد تب monitor ببین میتونی رفرش ریت رو کم کنی یا نه
اگه درست نشد یا کابل دیتا مشکل داره یا ایراد از خود مانیتور میتونه باشه

ashkanx6x
14-04-2013, 17:18
سلام آقا مسعود.دقیقا همین مشکلو مانیتور منم گرفته و کم کم داره زیاد تر میشه.احتمال زیادم از خود مانیتوره.مشکل شما هم مال 1 سال پیشه و مطمئنا رفعش کردین.ایراد کار از کجاس و چیکار باید کرد و خرجش چقدره؟ممنون

masoudtr
14-04-2013, 19:27
سلام آقا مسعود.دقیقا همین مشکلو مانیتور منم گرفته و کم کم داره زیاد تر میشه.احتمال زیادم از خود مانیتوره.مشکل شما هم مال 1 سال پیشه و مطمئنا رفعش کردین.ایراد کار از کجاس و چیکار باید کرد و خرجش چقدره؟ممنون

از بالا اومدن تاپیک تعجب کردم
بله مشکل من رفع شد از مانیتور بود
دادم تعمیر 43 تومن هزینه تعمیر بردش شد
این را هم بگم که تا بحال تو این سه سالی که این مانیتور را داشتم دو بار رفته تعمیر و هر دوبار هم مشکل اش همین بود

یادش بخیر اون موقع گرافیکم 4670 بود که سوخت و مجبور شدم4650 جایگزین اش کنم

ashkanx6x
14-04-2013, 20:03
ممنون از جوابتون
راستش منم یه 22 اینچ ال جی دارم. بار اول مشکلش این بود که یهو دیگه روشن نشد و دادمش مرکز مادیران 38 تومن گرفت تعمیر کرد و 3 ماه بعد دوباره همونجور شد . منم خودم بازش کردم و پیدا کردم مشکل قبلش چی بوده و چیکارش کردن. نامردا برای یه خارن این همه پول گرفتند . رفتم با 500 تومن خازنشو خریدمو عوضش کردم و 2سال کار داد تا 2 ماه پیش که این مشکل جدیدو پیدا کرد

LP.764
05-05-2013, 11:07
ممنون از جوابتون
راستش منم یه 22 اینچ ال جی دارم. بار اول مشکلش این بود که یهو دیگه روشن نشد و دادمش مرکز مادیران 38 تومن گرفت تعمیر کرد و 3 ماه بعد دوباره همونجور شد . منم خودم بازش کردم و پیدا کردم مشکل قبلش چی بوده و چیکارش کردن. نامردا برای یه خارن این همه پول گرفتند . رفتم با 500 تومن خازنشو خریدمو عوضش کردم و 2سال کار داد تا 2 ماه پیش که این مشکل جدیدو پیدا کرد

سلام دوست عزیز
منم دقیقا همین مشکل رو دارم . برای مشکل جدید مانیتور رو برای تعمیر فرستادید ؟ هزینه تعمیرش چه قدر شد ؟
راهی هست خودم تعمیرش کنم؟

ashkanx6x
10-05-2013, 09:07
بازم سلام
من از بس این مادیران نامرد سرم کلاه گذاشت تصمیم گرفتم بازم خودم درستش کنمو خداراشکر از اولشم بهتر درستش کردم
قابل توجه دوستانی که به این مشکل بر میخورند راهنماییو بهتون میدم که الکی پول هنگفت خرج نکنید
مانیتورا آروم باز کنید . البته مواظب باشید پیمهای اطراف روکش نشکنه چون بعد که درشو میبندین ممکنه شیارش باز بمونه
مانیتورا ال سی دی و ال ای دی کلا دو قسمت اصلی داره . یه مادر بورد که کابل پاور و دیتا بهش متصل میشه و یک ماژول که روش اخطار ولتاژ بالا داده.
این مشکل هم مربوط به مادر بورده .تمام سوکت های مختلفو ازش جدا کنید که مانع کارتون نشه
روی مادر بورد اگر توجه کنید 2 یا 3 تا آی سی رگولاتور قرار داره که 3 پایه هستند . معمولا 2 تاش کناره همه که مربوط به اتصال آنالوگ و دیجیتال میشه و این دوتا هستند که تا نزدیک به سوختنشون میشه مانیتورا مرتب خاموش و روشن میکنند
معمولا برای آنالوگ از رگولاتور به شماره L1117 استفاده میشه و برای دیجیتال از شماره 7833 یا مشابه این
تعویضشون خیلی راحته و به راحتی میتونید با 1000 تا 2000 تومن مانیتورتونو کاملا درست کنید
فقط توجه کنید موقع خرید آی سی , مشخصات کاملشو بردارین ( شماره و ولتاژ)
اگه سوالی داشتین در خدمتم

LP.764
29-05-2013, 06:59
این رگولاتورها رو از کجا میشه خرید ؟

ashkanx6x
01-06-2013, 23:25
قطعات فروشا دارند
اگر هم پیدا نشد از سایت iran-micro.com بخر
(ایران-میکرو.کام) ;)

LP.764
02-06-2013, 05:30
قاب پشت مانیتور رو چطوری بازش کنم چون جای پیچ نداره مانیتور من lg2284f هست
اگه امکان داره کل مراحل رو بیشتر تویضح بدید یا چند تا عکس از این مراحل بزارید

ashkanx6x
16-06-2013, 22:29
قاب پشت مانیتور رو چطوری بازش کنم چون جای پیچ نداره مانیتور من lg2284f هست
اگه امکان داره کل مراحل رو بیشتر تویضح بدید یا چند تا عکس از این مراحل بزارید

با یه آچار خیلی باریک باید پخ های قابو آزاد کنی
در هر طرف حدود 4 تا 5 تا هست که اگه یکیشو باز کنی بقیه راحت باز میشه
اینجا کم میام اگه خواستی به آیدی my_rainyeye پیام بده . خواستی هم همونجا عکساشو میذارم