مشاهده نسخه کامل
: کلیپ های 3d برای تست تلویزیون های 3d
matinpour
23-07-2013, 12:08
چرا هیچکی راهنمایی نمیکنه
دوست عزیز از این دو سایت می توانید استفاده کنید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D9%88%DB%8C+%D8%AA%D8%A8%D9%84%DB%8C%D8%BA%D8%A7%D 8%AA%DB%8C+%D8%B3%D8%A7%D9%85%D8%B3%D9%88%D9%86%DA %AF+%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C+%D8%AA%D9%84%D9%88%D8 %B2%DB%8C%D9%88%D9%86+%D8%B3%D9%87+%D8%A8%D8%B9%D8 %AF%DB%8C
دوستان من میخوام یه کلیپ 3dبگیرم اگه بزارین ممنوم میشم واسه تلوزیون sony ex720 میخوام اگه کسی میدونه چجوری روی این تلوزیون میشه فایل 3d رو بدون بلوری پلیر پخش کرد ممنون میشم جواب بده
سلام
از همین کلیپ های تاپیک میتونین استفاده کنید ,کلیپ رو بریزین روی فلش بعد بزنین به تیوی از روی فلش کلیپ رو اجرا و بعد از روی کنترل تیوی حالت 3d رو
نسبت به تصویر انتخاب کنید(بالا به پایین ,چپ و راست)
مستند بسیار زیبای
Sea Rex 3D Journey to a Prehistoric World
حجم:2.7gb
Sea Rex 3D Journey to a Prehistoric World ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D_BDRip_1080p.mkv.html)
کسی کلیپ فوتبالی نداره ؟؟
مثلا فینال جام باشگاهای اروپا
فقط گل هاش هم باشه کافیه فقط حدف تجربه کردن هست.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
matinpour
04-08-2013, 11:26
کسی کلیپ فوتبالی نداره ؟؟
مثلا فینال جام باشگاهای اروپا
فقط گل هاش هم باشه کافیه فقط حدف تجربه کردن هست.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
دوست عزیز
برای دانلود کلیپ فوتبال به این سایت بروید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دانلود-کلیپ-فوتبال-سه-بعدی
Samsung_HD_3D_TV__Demo_-_Colour_Of_China
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Panasonic_3D_Demo_-_Sports
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
LG_Cinema_3D_DEMO...تفاوت پسیو با اکتیو
3D_Aquarium_-_Introduction
mohammad2407
07-08-2013, 01:48
دوستان چند تا کلیپ توپ قرار بدید
بعضی هاشون عالی بودن مثل چنگ میوه ها
matinpour
07-08-2013, 11:26
دوستان چند تا کلیپ توپ قرار بدید
بعضی هاشون عالی بودن مثل چنگ میوه ها
دوست عزیز
از این سایت استفاده کنید
کسایی که قبلا کلیپاشو دیده باشن میدونن کلیپ های جالبی داره این شخص...
Extreme_3D_Fireworks
reza6966
09-08-2013, 02:17
سلام
لینکش سالمه که...
حالا اگه نتونستی دان کنی بگو از جایی دیگه اپ کنم
این کلیپ سامسونگ هم اگه ندیدی خوبه....
#427 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این کلیپ عالی بود
همچنین این [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی دوست عزیز , بازم بذار از اینجور 3D ها
سپاس
reza6966
09-08-2013, 02:23
سلام
3 تا کلیپ جدید و خفن
Genki_Rockets_make.believe_in_3D
حجم:105mb
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Panasonic_3D_Demo_-_Forest_Tweet
حجم:49mb
SONY_3D_SBS_DEMO
حجم:62mb
متاسفانه , این لینک ها همه از کار افتادن , اگر ممکن هست دوباره بذارید
کلیپ هایی که گذاشتی حرف نداره آقا وحید
سپاس
reza6966
09-08-2013, 10:13
LG 3D Demo 1080p HD
میخواین تا جلوی صورتتون بیاد بیرون!!! پس دانلود کنید
3D_Video_extreme
3D_Video_Extreme ii
Arash4484
11-08-2013, 13:29
اینها احتمال زیاد گذاشته شده. ولی این دوتا لینک تا دستکم یک ماه ونیم دایرکتن:
پروموی LG روی کنسرت ریودوژانیرو
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
هایلایت کنسرت Black Eyed Peas
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
LG_3D_DEMO_-_World_Cities_-_Barcelona
saeedazami
16-08-2013, 17:41
سلام دوستان.
من چند تا عکس سه بعدی باکیفیت وبا عمق وبیرون زدگی فوق العاده میخوام که فامیل هامون اومدن خونمون بهشون نشون بدم:n02:
تلویزیون ما LG 47LW4500هستش.
ممنون میشم سریع تر قرار بدید.چون کم کم دارن میان:n20:
اینها احتمال زیاد گذاشته شده. ولی این دوتا لینک تا دستکم یک ماه ونیم دایرکتن:
پروموی LG روی کنسرت ریودوژانیرو
هایلایت کنسرت Black Eyed Peas
اقا اینا لینکشون خراب شده
چرا لینک ها ی اول کار نمیکنن
.:Bardia:.
27-08-2013, 10:00
سلام دوستان.
من چند تا عکس سه بعدی باکیفیت وبا عمق وبیرون زدگی فوق العاده میخوام که فامیل هامون اومدن خونمون بهشون نشون بدم:n02:
تلویزیون ما LG 47LW4500هستش.
ممنون میشم سریع تر قرار بدید.چون کم کم دارن میان:n20:
پست های قبل رو نگاه کنید ...
کلیپ های زیادی هست ...
کارتونش خداست تبلیغشو دیدم، خیلی باحاله:n07:اما ازونجا که میدونم ایران فیلم حتما دوبله ی 3بعدیشو میزاره دست نگه میدارم تا اونوقت، راستی اینارو اگه ندیدین حتما ببینین، چون فیلم 3بعدی دوبله یه حال دیگه داره...پرومتئوس 2012 سه بعدی SBS دوبله 1080p بدون حذفیات[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ماداگاسکار 3 2012 سه بعدی SBS دوبله 1080p بدون حذفیات[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%a7%d8%b1-3-%d8%af%d9%88%d8%a8%d9%84%d9%87-%da%af%d9%84%d9%88%d8%b1/1600MBIce Age 2012 سه بعدی SBS دوبله 1080p بدون حذفیات[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اگه فیلتر شد اول آدرس یک واحد به عدد آخر ایران فیلم اضافه کنید، مثلا اگه 51 بود، بجاش بنویسید 52، اگه کار نکرد، 53، 54، 55 و ...... رو امتحان کنید تا جواب بده.سلام ببهشید این ایران فیلم ....خودش نمیفروشه واسه ما که اینترنت پر سرعات نداریم ؟؟؟؟ میخوام همین عنواین دوبله رو بخرم میشه یه جای خوب معرفی کنید که به روز باشه ممنون
31-08-2013, 19:22
چنتا کلیپ لیچ کردم امیدوارم خوش تون بیاد :n26: »
03-09-2013, 10:59
[B]کلیپ های جدید »
SOROUSHTAJ48
07-09-2013, 12:32
لینکاشون چرا خرابه؟
SOROUSHTAJ48
07-09-2013, 12:47
لینک خراب است
07-09-2013, 21:24
لینک خراب است
چرا پست رو نقل قول نمیکنید ؟
الان کدوم لینک مد نظر تون هست ؟
ajam1366
09-09-2013, 11:35
بابام این کلیپ ها که دیگه قدیمی شده جدید بذارین...
oOomid.M
09-09-2013, 17:49
لینکاشون چرا خرابه؟
لینک خراب است
دوستان اکثر این کلیپ ها تو این سایت هست : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو همون دو صفحه اولش
prodoctornuke
17-09-2013, 16:28
یک سوالی نمیدونم ربط داره یا نه ولی تفاوت اکتیو و پسیو چی هست ؟
کدوم بهتره؟
17-09-2013, 18:14
کدوم بهتره؟
صد در صد اکتیو بهتره .
26-09-2013, 09:42
[B]2 تا جدید :
mohsen_gh1991
04-10-2013, 12:38
سلام به همه
یه چنتا سوال داشتم
میخواستم بدونم رزولوشن تو سه بعدی تر شدن فیلم تاثیر داره؟
مثلا من فیلم the croods رو دیشب دنبالش میگشتم دوتا لینک سه بعدی پیدا کردم. اولی سه بعدی ساید بای ساید بود با حجم 705 مگ (720p) دومی حجمش 1.4 گیگ بود (blue ray) . میخوام بدونم الان این فیلم 1.4 گیگ تو حالت سه بعدی عمق بیشتری هم پیدا میکنه یا صرفا فقط رزولوشنش بالاتر رفته. و اینکه اصن این فیلم 1.4 گیگ سه بعدی اصله یا نه؟ چون تو همین تاپیک دوستان کلیپ سه بعدی گذاشتن با دو دیقه ولی نزدیک 200مگ حجم داره. دوستان لطفا توضیح بدن که این سه تا حالتی که گفتم براتون تفاوتی هم تو عمق دهی به تصویر داره یا نه.
و اینکه تو پست اول تاپیک یه سایت گذاشتین که فیلمای سه بعدی اصل و تبدیل شده رو مشخص کرده. تفاوت این دوتا دسته از فیلما در چیه؟ و اینکه فیلم اصلی واقعا در حد این سینما سه بعدیای شهر بازیا هست یا نه؟
ممنون
سلام دوستان
پسورد لینکهای دانلود از سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که در پست های بالا گذاشتین چی هست ؟ من نمیتونم دانلود کنم !
کدوم بهتره؟
اونایی رو من گذاشتم پسووردشون 1 هست
ardi1989
13-10-2013, 20:31
سلام
دوستان یه سایت هم واسه کلیپ ها یا فیلم های دوبعدی بلوری با بیت ریت بالا معرفی میکنید
24-10-2013, 11:29
سلام به همه
یه چنتا سوال داشتم
میخواستم بدونم رزولوشن تو سه بعدی تر شدن فیلم تاثیر داره؟
مثلا من فیلم the croods رو دیشب دنبالش میگشتم دوتا لینک سه بعدی پیدا کردم. اولی سه بعدی ساید بای ساید بود با حجم 705 مگ (720p) دومی حجمش 1.4 گیگ بود (blue ray) . میخوام بدونم الان این فیلم 1.4 گیگ تو حالت سه بعدی عمق بیشتری هم پیدا میکنه یا صرفا فقط رزولوشنش بالاتر رفته. و اینکه اصن این فیلم 1.4 گیگ سه بعدی اصله یا نه؟ چون تو همین تاپیک دوستان کلیپ سه بعدی گذاشتن با دو دیقه ولی نزدیک 200مگ حجم داره. دوستان لطفا توضیح بدن که این سه تا حالتی که گفتم براتون تفاوتی هم تو عمق دهی به تصویر داره یا نه.
و اینکه تو پست اول تاپیک یه سایت گذاشتین که فیلمای سه بعدی اصل و تبدیل شده رو مشخص کرده. تفاوت این دوتا دسته از فیلما در چیه؟ و اینکه فیلم اصلی واقعا در حد این سینما سه بعدیای شهر بازیا هست یا نه؟
ممنون
دوست من فرمت 3D حجم بالايي داره و هيچ وقت يك فيلم 1.5 گيگي اون قدر كه شما فكر ميكنيد عمق نداره ...
همون طور كه خودتون درباره كليپ هاي 200 مگي چند دقيقه اي متوجه شديد ، بيت ريت بايد بالا باشه تا تصوير عمق پيدا كنه .
چيزي كه مد نظر شما هست رو فقط فيلم 3D بلوري با حجم هاي 50 گيگ يا MKV ها 15 گيگي براورده كنه ...
انكود هاي 1.5 گيگ يا 700 مگي اصلاً عمق ندارن .
24-10-2013, 11:31
سلام
دوستان یه سایت هم واسه کلیپ ها یا فیلم های دوبعدی بلوری با بیت ریت بالا معرفی میکنید
mohsen19x
01-11-2013, 18:55
سلام ...من یک فیلم 50 گیگی با فرمت ISO دارم ... میخوام بدونم میتونم این فیلم روی هارد اکسترنال ریخته و سپس با SAMSUNG 46 3D FULL تماشا کنم یا اینکه فقط باید دستگاه بلوری باشه ..... ممنون
05-11-2013, 18:57
05-11-2013, 18:57
سلام ...من یک فیلم 50 گیگی با فرمت ISO دارم ... میخوام بدونم میتونم این فیلم روی هارد اکسترنال ریخته و سپس با SAMSUNG 46 3D FULL تماشا کنم یا اینکه فقط باید دستگاه بلوری باشه ..... ممنون
خـــــــــــــــــير .
shervin206
07-11-2013, 16:42
یه سایتی معرفی کنید که فیلم های 3D رو با حجم 15 و 20 گیگابات به بالا قرارداده باشه...میخوام عمق رو کاملا احساس کنم:n02:
با تشکر
یه سایتی معرفی کنید که فیلم های 3D رو با حجم 15 و 20 گیگابات به بالا قرارداده باشه...میخوام عمق رو کاملا احساس کنم:n02:
با تشکر
حجم فیلم ربطی به عمق نداره
یه فیلم چه با حجم 3 گیگ چه 40 گیگ از نظر 3d یکی هستن و عمق یکسانی دارن فرقی نمیکنه
فقط از لحاظ کیفیت و صدا با هم متفاوت هستن
shervin206
08-11-2013, 09:46
دوست من فرمت 3D حجم بالايي داره و هيچ وقت يك فيلم 1.5 گيگي اون قدر كه شما فكر ميكنيد عمق نداره ...
همون طور كه خودتون درباره كليپ هاي 200 مگي چند دقيقه اي متوجه شديد ، بيت ريت بايد بالا باشه تا تصوير عمق پيدا كنه .
چيزي كه مد نظر شما هست رو فقط فيلم 3D بلوري با حجم هاي 50 گيگ يا MKV ها 15 گيگي براورده كنه ...
انكود هاي 1.5 گيگ يا 700 مگي اصلاً عمق ندارن .
یه فیلم چه با حجم 3 گیگ چه 40 گیگ از نظر 3d یکی هستن و عمق یکسانی دارن فرقی نمیکنه
کدوم رو قبول کنیم استاد؟؟:n13:
12-11-2013, 20:04
با تشکر
12-11-2013, 20:07
ببين دوست من ، ما بالاي 5 ترا فيلم Blu-Ray آرشيو داريم ...
فيلم هايي كه حجم پايين دارن از روي فيلم هاي بلوري انكود ميشن و كيفيت رو پايين ميارن مثلاً 1.5 گيگ ؛ در حالي كه اول 25 يا 50 گيگ بوده كه خودتون هم اينا رو ميدونيد ...
شما يه فيلم 1.5 گيگي به من لينك بده كه عمقش قابل قبول باشه . بعد همون رو با نسخه بلوري مقايسه كن ... تفاوت رو احساس ميكنيد !
همه كليپ هاي عمق دار اين تاپيك هم بيت ريت حدود 10 مگ دارن ...
mosicr77
19-11-2013, 15:51
کدوم رو قبول کنیم استاد؟؟:n13:
اولی رو خوب
سلام اگه میشه یکی کلیپ بزاره با کیفیت بالا 4kیا2k باشه
سلام من یک کلیپ یک دقیقه ای یا کمتر در حد 20 یا سی ثانیه از یک فیلم بلوری فول اچدی واقععی از این 50 گیگی ها لازم دارم کجا میتونم پیدا کنم؟ اگر کسی داشته باشه و بتونه برام اپلود کنه ممنون میشم.
office2007
29-12-2013, 14:07
ای کاش در کنار لینک فیلمایی که میذارین و زحمت میکشین یه توضیحی درباره محتواها هم میدادین.
معلوم نیست چی یه چیه.
sanar2111
30-12-2013, 10:52
فیلم فقط فیلم های 3d ترسناک و تخیلی واقعا نگاه کردنش باحاله بخصوص کیفیت بالاش , فیلم 3d فقط باید کیفیت بالاشو نگاه کنی
98melody
11-01-2014, 18:21
خـــــــــــــــــير .
بردیا عزیز خیر یعنی چی ؟ سوال منم هست یعنی نه نمیشه حتما باید بلوری باشه یا نه میشه با تلوزیون هم دید بدون بلوری ؟
98melody
12-01-2014, 11:49
خواهشمندم یه کلیپ 3 بعدی 1080 با تایم کم بزارید برای تست یه تلویزیون میخوام... سپاس
mr_peyman5623
18-01-2014, 15:39
Cloudy.with.a.Chance.of.Meatballs.2.3D.2013.1080p
حجم: ۱۲.۶ GB
20-01-2014, 12:44
بردیا عزیز خیر یعنی چی ؟ سوال منم هست یعنی نه نمیشه حتما باید بلوری باشه یا نه میشه با تلوزیون هم دید بدون بلوری ؟
میشه ؛ با USB یا استریم از شبکه .
sanaz200
20-01-2014, 21:53
با سلام و سپاس
لینکهای بالا دانلود نمیده ؟
راهنمایی بفرمایید
ممنون
sanar2111
21-01-2014, 04:13
Cloudy.with.a.Chance.of.Meatballs.2.3D.2013.1080p
حجم: ۱۲.۶ GB
اینم نسخه ی کم حجمش
با تشکر
من یه سری فیلم از اینجا پیدا کردم شاید بدردت بخوره
shahin317
05-02-2014, 16:24
صد در صد اکتیو بهتره .
حرف شما قابل قبول نیست!
سونی هم داره از سیستم اکتیو آرام آرام و بدون صدا کنار می کشه و داره به سوی پسیو می ره!!
05-02-2014, 21:01
حرف شما قابل قبول نیست!
سونی هم داره از سیستم اکتیو آرام آرام و بدون صدا کنار می کشه و داره به سوی پسیو می ره!!
هر کارى که شرکت ها انجام بدن يعنى درسته ؟
پسيو نسبت به اکتيو چه مزيتى داره ؟
shahin317
05-02-2014, 22:50
هر کارى که شرکت ها انجام بدن يعنى درسته ؟
پسيو نسبت به اکتيو چه مزيتى داره ؟
تمام شرکتها برای تداوم تولید و سود آوری باید به نیازها و سلیقه مشتری خود توجه داشته باشند! اکثریت شرکتهای تولیدی LED به این مسئله پی برده اند که 3D پسیو خواهان بیشتری بین مردم داره!
اما علت استقبال گسترده از پسیو:
1- کیفیت برتر 3D پسیو نسبت به اکتیو ( برای مثال شما می توانید 3D های ال جی را نسبت به سامسونگ در فروشگاهها مقایسه کنید! سامسونگ واقعا کم می آره )
2- عینکهای پسیو بسیار ساده و سبک هستند که با هزینه کم می شود تهیه کرد! ( بر عکس مدل اکتیو که گران)
3- عینکهای پسیو باتری و دردسرهای تعویض و ضعیف بودن را نداره ( مدل اکتیو باتری داره )
و .....
06-02-2014, 09:33
تمام شرکتها برای تداوم تولید و سود آوری باید به نیازها و سلیقه مشتری خود توجه داشته باشند! اکثریت شرکتهای تولیدی LED به این مسئله پی برده اند که 3D پسیو خواهان بیشتری بین مردم داره!
اما علت استقبال گسترده از پسیو:
1- کیفیت برتر 3D پسیو نسبت به اکتیو ( برای مثال شما می توانید 3D های ال جی را نسبت به سامسونگ در فروشگاهها مقایسه کنید! سامسونگ واقعا کم می آره )
2- عینکهای پسیو بسیار ساده و سبک هستند که با هزینه کم می شود تهیه کرد! ( بر عکس مدل اکتیو که گران)
3- عینکهای پسیو باتری و دردسرهای تعویض و ضعیف بودن را نداره ( مدل اکتیو باتری داره )
و .....
هر چيزى قيمتى داره دوست من ... موارد 2 و 3 که مشکل چندانى ايجاد نميکنند . شما يادتون رفت ضعف اصلى پسيو رو که رزولوشن هست ذکر کنيد ...
arash59b
06-02-2014, 10:19
همچنین کیفیت پایین تر تصویر تو حالت 2 بعدی در پسیو ها که بنظرم از همه مهتره چون تقریبا اکثر استفاده از تی وی تو حالت دوبعدی است
البته بعضی از افراد به استفاده از عینک های اکتیو حساس هستند و دچار سردرد می شن که بهتره قبلش به این موضوع هم توجه بشه
shahin317
06-02-2014, 21:56
همچنین کیفیت پایین تر تصویر تو حالت 2 بعدی در پسیو ها که بنظرم از همه مهتره چون تقریبا اکثر استفاده از تی وی تو حالت دوبعدی است
البته بعضی از افراد به استفاده از عینک های اکتیو حساس هستند و دچار سردرد می شن که بهتره قبلش به این موضوع هم توجه بشه
این مورد کیفیت پایین رو که اشاره کردید مربوط به سالهای گذشته میشه! و امروز کیفیت دو بعدی آنها بسیار پیشرفت داشته و حتی سونی هم داره به پسیو روی می آره دوست من !!
می تونی بگی چرا سونی ( بهترین تولید کننده LED بازار ) داره تکنولوژی اکتیو رو رها می کنه و به پسیو روی میآره!؟
07-02-2014, 09:54
این مورد کیفیت پایین رو که اشاره کردید مربوط به سالهای گذشته میشه! و امروز کیفیت دو بعدی آنها بسیار پیشرفت داشته و حتی سونی هم داره به پسیو روی می آره دوست من !!
می تونی بگی چرا سونی ( بهترین تولید کننده LED بازار ) داره تکنولوژی اکتیو رو رها می کنه و به پسیو روی میآره!؟
به احتمال زياد براى کاهش قيمت ها اين کار رو ميکنه .
yasamin-meshkat
07-02-2014, 13:03
و .....
در مورد شماره یکم مطمئن هستید که کیفیت و تصویری پسیو از اکتیو بهتره !!! نکنه شما فوق فوق فوق دکترای الکترونیک دارید ؟!! تمام فعالان بازار کیفیت عینک های اکتیو را انتخاب کرده اند !!! این حرف کاملا مشمئز کننده است !!
تنها مزیت عینک های پسیو ارزان و ساده بودن آنهاست...
من خودم چند سالی هست ال جی دارم ,تو 3d پسیو خیلی بهتره
چون هم عینکاش سبکن,هم ارزون,بخوای یه فیلم دو ساعته ببینینی چشمات رو اذیت نمیکنه
احتیاج به شارژ شدن ندارن و میگن به خاطر اینکه رزولیشن پسیو نصف اکتیوه پس کیفیتش پایین تره
اینا همش حرفه و واقعیت نداره ,میتونید خودتون برید مقایسه کنید عینا
کیفیت 2d هم بسیار خوبه و من ندیدم پایین باشه
اکتیو هم عینک هاش گرونن ,باید شارژ بشن , سنگین و بخوای فیلم طولانی نگاه کنی
چشمات خسته میشن و تو بعضی ها باعث سردرد و نویز هم یخورده دارن
اینا گفته های من بود,دیگه با خودتون ...
shahin317
08-02-2014, 15:13
در مورد شماره یکم مطمئن هستید که کیفیت و تصویری پسیو از اکتیو بهتره !!! نکنه شما فوق فوق فوق دکترای الکترونیک دارید ؟!! تمام فعالان بازار کیفیت عینک های اکتیو را انتخاب کرده اند !!! این حرف کاملا مشمئز کننده است !!
تنها مزیت عینک های پسیو ارزان و ساده بودن آنهاست...
سونی در تلویزیون های 4k معرفی شده از فناوری passive استفاده کرده و سه بعدی اکتیو را کنار گذاشته! و در حقیقت کیفیت برتر تکنولوژی استفاده شده توسط ال جی را تایید کرده! پس طبق نظر شما حتما سونی به دنبال کاهش قیمت و در ادامه کاهش کیفیت تصاویر دو بعدی خودش هست!!!! که مطمئنا این تصور شما غلط بوده و سونی همیشه از بهترینها بوده و خواهد بود!
amin_g_p
08-02-2014, 19:37
سونی در تلویزیون های 4k معرفی شده از فناوری passive استفاده کرده و سه بعدی اکتیو را کنار گذاشته! و در حقیقت کیفیت برتر تکنولوژی استفاده شده توسط ال جی را تایید کرده! پس طبق نظر شما حتما سونی به دنبال کاهش قیمت و در ادامه کاهش کیفیت تصاویر دو بعدی خودش هست!!!! که مطمئنا این تصور شما غلط بوده و سونی همیشه از بهترینها بوده و خواهد بود!
سونی از ماژول های ال جی استفاده می کنه خوب معلومه می ره سمت پسیو (کیفیت سه بعدی بازم نصف هست چون یه خط در میون می شه برای هر چشم ولی چون 4K هست کاهش کیفیت کمتره)
yasamin-meshkat
08-02-2014, 23:57
دوستمان جواب شما را دادند...می توانید به جای سایر تکنسین ها و منتقدان دنیای لوازم تصویری بنشینید و تمامی نظراتشان را نفی کنید !!! حتما شما درست و بهتر می دانید نه آن ها !!!!!!!!!
دوستان دیوونه شدم ازبس مطلب خوندم
برای پذیرایی خونه بالاخره f6400 یا w804 یاla7400 ؟
با در نظر گرفتن تصویر ٢بعدی, ٣بعدی, قیمت و پشتیبانی از فرمتها و زیر نویس فارسی
دوستان کسایی که بین passive و active دودل موندن به این لینک یه سری بزنن
دوستان کسایی که بین passive و active دودل موندن به این لینک یه سری بزنن
با توجه به این ظاهرا Passive بهتره
البته نظر خودمم رو همین بود
حالا بقیه پارامترها چطور
در مورد تصاویر 2 بعدی در این پنلها کدوم بهتره ؟
mehdiorgan
09-02-2014, 20:59
دوست عزیز به نظر من فقط LA8600 :n06:
به نظره من تصویر 2d شبکه های داخلی با گیرنده دیجیتال روی هر دو پنل فرقی ندارن ، ینی فرقشون محسوس نیس ! شبکه های اون ور آبی هم باز بستگی به ر*س*ی*و*ر داره ولی یه کمی اکتیو ها بهترن ولی ارزش اختلاف قیمتی که بین اکتیو و پسیو هست رو نداره !!!!
86000 خیلی گرونه
پولم بهش نمیرسه
بین 7400 و w840 ؟؟؟
mehdiorgan
11-02-2014, 22:53
86000 خیلی گرونه
پولم بهش نمیرسه
بین 7400 و w840 ؟؟؟
دوست عزیز مدل 86000 ایرانیه مدل 8600 هستش که اصلا پیشنهاد نمیشه. اختلاف قیمت LA8600 با LA7400 فقط 350.000 تومنه .:n01:
دوست عزیز مدل 86000 ایرانیه مدل 8600 هستش که اصلا پیشنهاد نمیشه. اختلاف قیمت LA8600 با LA7400 فقط 350.000 تومنه .:n01:
دوست عزیز علتش چیه که 86000 ایرانی رو پیشنهاد نمیدید؟
من از تعمیرکار ال جی شنیدم که نمونه های ایرانی هم ساخت کره هست
mehdiorgan
05-03-2014, 08:11
دوست عزیز علتش چیه که 86000 ایرانی رو پیشنهاد نمیدید؟
من از تعمیرکار ال جی شنیدم که نمونه های ایرانی هم ساخت کره هست
دوست عزیز شما پشت ال ای دی 86000 رو باز کن متوجه میشی پنل 100% چینی هست.:n12:
دوست عزیز شما پشت ال ای دی 86000 رو باز کن متوجه میشی پنل 100% چینی هست.:n12:
پنل 86000 ساخت ایران اصل کره هستش!! شما در اشتباهی...
:n13:
پنل 86000 ساخت ایران اصل کره هستش!! شما در اشتباهی...
:n13:
سلام
من فقط اینو می تونم بگم جایی که دست و کار ایرانی توش باشه نباید رفت
دوستان اینو بدونید که تکنولوژی چینی خیلی خیلی برتر از ایرانی هستش
سلام
کیفیت تصویر 804 کمی بهتر از 7400 هستش البته نه اونقدر که یه فرد عادی بفهمه
ولی امکانات وتصویر 7400
به نظر من 7400 بگیر من 8600 دارم که از هر نظر با 7400 یکی هستش غیر دوربین
فقط سامسونگ نگیر که بد بخت میشی
سلام
کیفیت تصویر 804 کمی بهتر از 7400 هستش البته نه اونقدر که یه فرد عادی بفهمه
ولی امکانات وتصویر 7400
به نظر من 7400 بگیر من 8600 دارم که از هر نظر با 7400 یکی هستش غیر دوربین
فقط سامسونگ نگیر که بد بخت میشی
من که Tecnocom 42LED Smart 3D گرفتم اصلا در مورد Passive و َActive اینا اطلاعی نداشتم ولی چیزایی که خوندم Passive هست . البته زمانی که خریدم بیشتر ملاکم 1920x1080 بود و خلاصه 2950000 پول دادم الانم که دنبال سایتش هستم چیزی پیدا نکردم :n02: ظاهرا ساخت ایتالیا هست نمیدونم اشتباه کردم یا نه .
حالا یه سوالی بعضی فیلم های سه بعدی عمقشون طوری هست تصویر بیرون هست ولی اکثر فیلم ها انگار تصویر به داخل هست . از این تریپ فیلمهای که عمقشون بیرون هست خیلی خوشم امد اولا اصطاحا اینارو چی میگن که من دوبالشون بگردم و بعد کسی سراغ داره لینک بده دمت گرم :n01:
راستی فیلم Gravity رو نگاه خیلی قشنگ بود اگه ندیدن به نظر من که خوب بود .
reachdoorsdown
30-03-2014, 14:47
سلام.من یک ال ای دی سامسونگ سری 6 دارم.میخواستم یک فیلم 3D به حجم 9 گیگ با فرمت MKV با فلش ببینم.ولی وقتی میخواستم عمق سه بعدی رو زیاد کنم کلیدش غیر فعال بود و روی پیش فرض 5 بود.چه کنم که عمقش زیاد بشه؟
30-03-2014, 16:56
سلام.من یک ال ای دی سامسونگ سری 6 دارم.میخواستم یک فیلم 3D به حجم 9 گیگ با فرمت MKV با فلش ببینم.ولی وقتی میخواستم عمق سه بعدی رو زیاد کنم کلیدش غیر فعال بود و روی پیش فرض 5 بود.چه کنم که عمقش زیاد بشه؟
اون معمولاً تاثیر چندانی ایجاد نمیکنه ؛ دقیق یادم نیست ولی در همون قسمت منو 3 تا آپشن هست که عمق دومی یا سومی هست ؛ تو آپشن اول باید تنظیمات دستی 3D رو فعال کنید .
reachdoorsdown
30-03-2014, 17:05
اون معمولاً تاثیر چندانی ایجاد نمیکنه ؛ دقیق یادم نیست ولی در همون قسمت منو 3 تا آپشن هست که عمق دومی یا سومی هست ؛ تو آپشن اول باید تنظیمات دستی 3D رو فعال کنید .
چه جوری تنظیماته دستیشو فعال کنم؟
سلام یه تلویزیون سامسونگ 3d مدل 6400 گرفتم ولی هنوز هر فیلم یا کلیپ 3d گذاشتم نتونستم سه بعدی نگاه کنم خواهشا یکی راهنماییها کنه
تاریخ خبر: 1393/1/1 – 1392/11/10
تبدیل صفحه کاغذ به نمایشگر های چند ثانیه ای+ فیلم
به تازگی در اغلب کشور ها پیشرفته این تکنولوژی نمایش برای کتاب ها و روزنامه ها و مجلات پر فروش رونق گرفته است
و منتشران با چاپ این عکس ها در کنار کارهای خود پیام بیشتری را به خواننده می رسانند و همچنین فروش محصولات خود را افزایش می دهند برای نمایش این نوع فیلم ها و انیمیشن ها بر روی یک کاغذ بدون هیچ نوع پلیری نیازمند تخصص سه بعدی و تکنیک های بصری و قانون های این تکنیک و حرفه می باشد
امید اسدی عکاس و فیلمبردار سه بعدی در داخل ایران سبک این نوع تکنیک را در ایران رونمایی کرده است که فیلم ها و انیمیشن های چندین ثانیه ای و حتی چندین دقیقه ای را می توان روی یک برگه کاغذ نمایش داد در ابتدا وقتی به این برگه ها نگاه می کنید همه چیز ثابت و معمولی به نظر می رسد اما وقتی فیلم مخصوصی روی برگه با حرکت ثابت به حرکت در میاید تصاویر شروع به حرکت می کنند و بینندگان را شگفت زده می کند فیلم استفاده شده برای این عکس ها می بایست با انیمیشن هماهنگ باشد یا در واقع هر انیمیشن با هر فریم مشخصی یک نوع فیلم مخصوصی برای نمایش دارد. این انیمیشن ها با چند فضا پر و خالی تشکیل می شود که معمولا سفید و سیاه هستند و میزان فضای سفید یک ششم فضای پر است و با تکیه بر قوانین بصری این تکنیک می توان این نوع اثر ها را خلق کرد
امید اسدی در ادامه می افزاید : امید وارم توجه بیشتری به این سبک در ایران شود و باید بگویم که چیدمان فریم های این تصاویر در کنار هم بسیار حرفه ای و تخصصی می باشد و تولید کنندگان در سرتاسر جهان قبل از هر تخصصی نیازمند علم ایجاد موویشن هستند. و این تکنیک قابل استفاده در ژورنال ها و مگنز ها و روزنامه ها می باشد
دانلود نمونه ای جدید از این تکنولوژی بر روی کاغذ : ( زمان 4 دقیقه با حجم 40 مگابایت) (با رزولویشن کوچک دیده شود)
لینک دانلود از سرور اول
سلام بهتره عنوان تاپیک را عوض کنید! چندین صفحه برگشتم و دریغ از یه کلیپ 3D
01-04-2014, 10:02
سلام بهتره عنوان تاپیک را عوض کنید! چندین صفحه برگشتم و دریغ از یه کلیپ 3D
kanimanga1
08-04-2014, 17:25
دوست عزیز چجوری از این سایت دانلود کنیم ؟!
من امتحان کردم نتوستم دانلود کنم !:n03:
09-04-2014, 15:24
دوست عزیز چجوری از این سایت دانلود کنیم ؟!
من امتحان کردم نتوستم دانلود کنم !:n03:
مشکلی نداره که . این یکی از لینک ها :
rouzbeh_ziafati
28-04-2014, 11:26
دوست من تلویزیون سه بعدی سونی داره که چند سالی میشه خریده
تازه باهاش شروع کرده فیلم سه بعدی نگاه میکنه
3تا عینک داره ازونا که باطری میخورن منتها وقتی میشینی پای تلویزیون تصویر سه بعدیش بگیر نگیر داره
هی باید زاویه دیدت رو تغییر بدی سرت رو بچرخونه تا یه هو فیلم رو سه بعدی ببینی ممکنه یه تکون بدی دوباره از حالت سه بعدی بیای بیرون
می خواستم بدونم این طبیعیه ؟ کسانی که تلویزیون سه بعدی دارن عینک رو میزنن چشم تا تگاه میکنند تصویر سه بعدی می بینند و نیاز به جابجایی مکان نیست تا زاویه مناسب رو پیدا کرد؟
با تشکر
mr_khodaei2008
28-05-2014, 19:19
اقا یه سوال
این فیلمها که یعنی سه بعدی هست ولی حجمش 800 مگ تا یک گیگ هست کامل سه بعدی نیست ؟ اگه اینجوره پس چرا یه سری از فیلمهای سه بعدی 3 یا 4 5 گیگ حجمشون هست
اخه من یکی دانلود کردم 900 مگ سهبعدی هست ولی بهنظرم همه جاهاش سه بعدی نیست
Mohammad King
29-05-2014, 16:22
سلام یه کلیپ Full 3D میخواستم برای دانلود ... دوستان دارن؟
30-05-2014, 15:15
اقا یه سوال
این فیلمها که یعنی سه بعدی هست ولی حجمش 800 مگ تا یک گیگ هست کامل سه بعدی نیست ؟ اگه اینجوره پس چرا یه سری از فیلمهای سه بعدی 3 یا 4 5 گیگ حجمشون هست
اخه من یکی دانلود کردم 900 مگ سهبعدی هست ولی بهنظرم همه جاهاش سه بعدی نیست
اون نسخه ها فشرده شدن ؛ واسه همین همه فریم ها 3D نیستن . باید نسخه های پر حجم مثلاً 6/7 گیگ رو واسه 3D تهیه کنید .
سلام یه کلیپ Full 3D میخواستم برای دانلود ... دوستان دارن؟
البته همه شون خوب نیستن ... ولی چنتاشون افکت های خوبی دارن ...
slash_slash
13-06-2014, 01:33
یه کلیپ خیلی جالب کوتاه در نمایندگی ال جی دیدم یه پسره دستکش می کنه دستش با اره میاد تو حلقتون هر چی گشتم پیدا نکردم می شه یکی با بالاترین کیفیت اپلودش کنه یا لینک معتبر می ده؟
rasol2014
14-07-2014, 09:16
سلام دوستان
معذرت اینو میگم من که از فیلم های سه بعدی منصرف شدم اصلا کیفیت ندارن
سه بعدی یعنی همه چیزش سه بعدی
بعد یک ساعت یه چیز یکم از تلویزیون میاد بیرون اسمشو گذاشتن سه بعدی
rasol2014
14-07-2014, 09:18
یه خواهش دارم
این فیلم های بلوری اصل که حجمش 50 گیگ هست
کسی یه تیکشو مثلا 10 دقیقشو نداره واسه دانلود برا تست کیفیت تلویزیون؟
mahdi-mo
14-07-2014, 15:16
دوستان حدود 400 گیگ فیلم و انیمیشن و مستند 3 بعدی دانلود کردم .
اکثرا ریلیز PUBLIC HD با حجم بالا
دوستان اگه کسی خواست پیام خصوصی بده
تخفیف ویژه دوستان P30WORLD :n02:
rasol2014
14-07-2014, 21:51
دوستان قسمتی از این فیلم های با حجم 50 گیگیشو بزارید برا دانلود
M.MEHDI.SH
14-07-2014, 22:03
من حدود 2ترا ایمیج بلوری اصل دارم
10دقیقه بخوام با کیفیت اصلی اینجا بذارم حدود 1گیگ باید اپلود کنم
Sent from my LT22i
rasol2014
14-07-2014, 22:55
Sent from my LT22i
دوسته عزیز بنظرم اگه بخای 10 دقیقه اپلود کنی از یه فیلم 50 گیگی
10 دقیقش بشه 5 گیگ
میدونم سخته واسه اپلود
جای هست من بتونم دانلود کنم برا تست
سه بعدی هم نشد اشکال نداره
دو بعدی هم شد
amin_g_p
15-07-2014, 08:04
10 دقیقش بشه 5 گیگ
میدونم سخته واسه اپلود
دو بعدی هم شد
برای پخش سه بعدی بلوری را باید کامل دانلود کنی. یا اینکه کیفیت معادل پیدا کنی. (ssif بلوری سه بعدی انیمیشن لگو یک فایل 34 گیگ هست)
Sent from my LT22i
هارد 2 ترا را قرض نمی دی!؟ :n02:
Sent from my LT22i
دوست عزیز چند تا شو بده ماهم ببینیم
کجا میتونم ازتون بگیرم
روی هارد کپی کنید برام
M.MEHDI.SH
15-07-2014, 16:11
10 دقیقش بشه 5 گیگ
میدونم سخته واسه اپلود
دو بعدی هم شد
یک سایت بود قبلا که کلیپ های تبلیغاتی سامسونگ و سونی و .. میذاشت
فرمت بلوری اصلی هم بودن M2TS
الان هرچی میگردم پیداش نمیکنم
پیداش کردم همین جا میذارم
M.MEHDI.SH
15-07-2014, 16:26
دوست عزیز چند تا شو بده ماهم ببینیم
کجا میتونم ازتون بگیرم
روی هارد کپی کنید برام
هارد 2 ترا را قرض نمی دی!؟ :n02:[/QUOTE]
در خدمتم
rasol2014
18-07-2014, 16:45
سلامی دوباره
کسی تیکه ی از این فیلم های با حجم بالای 50 گیگ نداره برا تست تلویزیون دانلود کنیم
دوبعدی میخام
oOomid.M
18-07-2014, 21:19
سلامی دوباره
کسی تیکه ی از این فیلم های با حجم بالای 50 گیگ نداره برا تست تلویزیون دانلود کنیم
دوبعدی میخام
سلام
بیا این یه کلیپ 2 بعدی با کیفیت فول اچ دی 1080
3 دقیقه با حجم 224 مگابایت با فرمت m2ts
لینک دانلود : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
oOomid.M
18-07-2014, 21:26
009 cyborg panasonic
کلیپ سه بعدی Full HD 1080p Half SBS
حجم : 400 مگابایت ، با فرمت mkv
rasol2014
21-07-2014, 12:18
سلام
بیا این یه کلیپ 2 بعدی با کیفیت فول اچ دی 1080
3 دقیقه با حجم 224 مگابایت با فرمت m2ts
لینک دانلود : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوسته عزیز اون چیزی که من می گم سه دققیش باید بشه 5 گیگ
من خیلی این کیفیتارو تو سیستم دارم
من کیفیت اصل که می گن هر فیلمش 50 گیگ هست میخام
oOomid.M
21-07-2014, 18:03
دوسته عزیز اون چیزی که من می گم سه دققیش باید بشه 5 گیگ
من خیلی این کیفیتارو تو سیستم دارم
من کیفیت اصل که می گن هر فیلمش 50 گیگ هست میخام
سلام
فرمت اون فایلی که گذاشتم m2ts هست ، همونطور که میدونی m2ts فرمت فایل های بلوری هست
M2TS is a filename extension used for the Blu-ray Disc Audio-Video (BDAV) MPEG-2 Transport Stream (M2TS)
حقیقتش من خودم زیاد سر در نمیارم ، اما فکر میکنم اون بلوری هایی که 25 گیگ هستن سه بعدی فول ساید بای ساید هستن
فول ساید بای ساید یعنی اینکه دو تا تصویر کنار همدیگه هستن ( تقریبا حجم فیلم دو برابر باید باشه دیگه )
رزولوشن فایل رو هم اگر ببینی 1080*1920 هست که یعنی همین Full HD
حالا علاوه بر رزولوشن عوامل دیگه ای هم در حجم فایل دخیل هست ، مثل بیت ریت ، فریم ریت ، کیفیت صدا و ....
این لینکی که پایین میزارم هم یه کلیپ 4K Ultra HD هست با رزولوشن 2160*3840 با حجم 573 مگابایت به مدت 5 دقیقه
احمد1379
22-07-2014, 08:52
فیلم های بلوری سه بعدی اصلی معمولا حجمشون بالای 60 گیگ هست (مثلا بلوری سه بعدی فیلم هابیت حدود 65 گیگ هست )یعنی روی دو تا بلوری رایت میشه
فرمت فول ساید بای ساید یه فرمت تبدیل شده هست و فرمت اصلی بلوری نیست . فرمت های بلوری اصلی ساید بای ساید نیست.
amin_g_p
23-07-2014, 07:21
فیلم های بلوری سه بعدی اصلی معمولا حجمشون بالای 60 گیگ هست (مثلا بلوری سه بعدی فیلم هابیت حدود 65 گیگ هست )یعنی روی دو تا بلوری رایت میشه
فرمت فول ساید بای ساید یه فرمت تبدیل شده هست و فرمت اصلی بلوری نیست . فرمت های بلوری اصلی ساید بای ساید نیست.
معمولا روی یک بلوری هست و فیلم های طولانی (و با امکانات اضافی) بیشتر از یک دیسک می باشد.
mr_peyman5623
06-08-2014, 15:42
فیلم دوبله فارسی The Lego Movie با سه کیفیت متفاوت 3D و 1080p و 720p با لینک مستقیم جهت دانلود:
amir_t6262
10-08-2014, 13:56
دوستان یک تاپیک مخصوص دانلود فیلمهای تبلیغاتی تلویزیون ها بود که یک سایت هم برای دانلود این کلیپ ها معرفی کرده بود، هرچی میگردم پیدایش نمیکنم.
شما آدرسی ازش دارید؟
amir_t6262
10-08-2014, 14:04
دوستان یک تاپیک مخصوص دانلود فیلمهای تبلیغاتی تلویزیون ها بود که یک سایت هم برای دانلود این کلیپ ها معرفی کرده بود، هرچی میگردم پیدایش نمیکنم.
شما آدرسی ازش دارید؟
mr_khodaei2008
05-09-2014, 20:32
اقا یه سایت معرفی کنید که فیلمهای سه بعدی واقعی و کامل داشته باشه چون یه فیلم سه بعدی واقعی و کامل بالای 20 گیگ حجم داره ولی اکثر سایتها که دارن همشون حدود 2 یا3 گیگ هست و تمام فریم نیستن
احمد1379
05-09-2014, 21:19
اقا یه سایت معرفی کنید که فیلمهای سه بعدی واقعی و کامل داشته باشه چون یه فیلم سه بعدی واقعی و کامل بالای 20 گیگ حجم داره ولی اکثر سایتها که دارن همشون حدود 2 یا3 گیگ هست و تمام فریم نیستن
یه بلوری سه بعدی که منتشر میشه از نسخه های 2 - 3 گیگ تا 10 تا 20 گیگ ازش استخراج میشه که همان نسخه های ساید بای ساید هستن ولی همانگونه که گفته شد سه بعدی های کامل و دست نخورده بیش از 40 گیگ معمولا یا برخی بیشتر از این حجم دارند که اگه برای دانلودشون مشکلی ندارید این سایت یکی از بهترین سایت های غیر تورنت هستش که لینکهای دانلود بلوری های کامل و همچنین نسخه ای کم حجم تر را میگذاره
mr_peyman5623
05-09-2014, 23:23
۲۰ گیگ کجا بود؟؟؟؟ نرمالش ۸ تا ۱۲ گیگا بایت هستش (بصورت HSBS) . خود بلوری ۲۵ گیگ حجم داره که وقتی تبدیل به MKV میشه حجمش در همین حدود ۸-۱۲ میشه
سایت برای دانلود سه بعدی هم اینا هستن:
amin_g_p
06-09-2014, 07:18
یه بلوری سه بعدی که منتشر میشه از نسخه های 2 - 3 گیگ تا 10 تا 20 گیگ ازش استخراج میشه که همان نسخه های ساید بای ساید هستن ولی همانگونه که گفته شد سه بعدی های کامل و دست نخورده بیش از 40 گیگ معمولا یا برخی بیشتر از این حجم دارند
۲۰ گیگ کجا بود؟؟؟؟ نرمالش ۸ تا ۱۲ گیگا بایت هستش (بصورت HSBS) . خود بلوری ۲۵ گیگ حجم داره که وقتی تبدیل به MKV میشه حجمش در همین حدود ۸-۱۲ میشه
سه بعدی اصلی و فول فریم می شه ایزو های بلوری که معمولا در سایت های تورنت یا فروم های اشتراک گذاری فیلم (که لینک ها معمولا مدت کمی سالم هستند) یافت می شوند (به دوصورت دست نخورده untouched و حذف اضافات remux) . بقیه فیلم های mkv به صورت hsbs یا hou هستند که کیفیت به پایین تر از ایزو بلوری هست.
حجم iso های دست نخورده دست کم در حدود 30 گیگ هست و برای پخش به پلیر با قابلیت پخش iso یا AVCHD و یا یک PC نیاز هست.
mr_peyman5623
06-09-2014, 14:22
سه بعدی اصلی و فول فریم می شه ایزو های بلوری که معمولا در سایت های تورنت یا فروم های اشتراک گذاری فیلم (که لینک ها معمولا مدت کمی سالم هستند) یافت می شوند (به دوصورت دست نخورده untouched و حذف اضافات remux) . بقیه فیلم های mkv به صورت hsbs یا hou هستند که کیفیت به پایین تر از ایزو بلوری هست.
حجم iso های دست نخورده دست کم در حدود 30 گیگ هست و برای پخش به پلیر با قابلیت پخش iso یا AVCHD و یا یک PC نیاز هست.
با حساب پشت صحنه فیلم و موسیقی متن و گاهی اوقات ویدیو موزیک بله حرف شما درسته! هر بلوری ۲۵ گیگ و ISO اون هم ۲۵ گیگ که اگر بلوری دو طرفه باشه تا ۵۰ گیگ هم میرسه
ولی فیلمی مثل Habbit بعد از تبدیل به MKV حجمی بیشتر از 17 گیگ نداشت!
من چون محدود دانلود ندارم هر دو مورد رو تست کردم و تفاوت خارق العاده ای بینشون ندیدم
برای مثال فیلم Godzilla 2014 3D
فیلم بصورت ISO با حجم ۴۰ گیگابایت:
فیلم بصورت Bluray MKV 1080p با حجم ۱۸ گیگابایت:
من جفتشون رو هم گرفتم تست کردم ولی تفاوتی توی سه بعدی نداشتند (حداقل برای من!!)
amir_t6262
06-09-2014, 17:32
البته برای درک تفاوت بین حجم های مختلف، حتما هم باید سایز تلویزیونتان بزرگ باشد و هم سیستم صوتی تان کیفیتش عالی باشد.
چون بهرحال بخشی از حجم فایل مربوط به صدایش هست و بخشی مربوط به تصویر.
با کم کردن کیفیت هر کدام از این دو، خصوصا صدا، میتوان حجم فایل را کم کرد. اکثر فایلهای ISO چندین فایل صدا دارند، یعنی به زبانهای مختلف دوبله شدند، ولی در MKVها اکثرا فقط یک صدا دارند.
amin_g_p
07-09-2014, 07:14
با حساب پشت صحنه فیلم و موسیقی متن و گاهی اوقات ویدیو موزیک بله حرف شما درسته! هر بلوری ۲۵ گیگ و ISO اون هم ۲۵ گیگ که اگر بلوری دو طرفه باشه تا ۵۰ گیگ هم میرسه
ولی فیلمی مثل Habbit بعد از تبدیل به MKV حجمی بیشتر از 17 گیگ نداشت!
من چون محدود دانلود ندارم هر دو مورد رو تست کردم و تفاوت خارق العاده ای بینشون ندیدم
برای مثال فیلم Godzilla 2014 3D
فیلم بصورت ISO با حجم ۴۰ گیگابایت:
فیلم بصورت Bluray MKV 1080p با حجم ۱۸ گیگابایت:
من جفتشون رو هم گرفتم تست کردم ولی تفاوتی توی سه بعدی نداشتند (حداقل برای من!!)
من تفاوت را احساس کردم حتی انکودر های مختلف mkv هم در نتیجه تاثیر داره. (حتی در فیلم های دوبعدی mkv با توجه به تنظیمات انکود کیفیت ها مختلفه. که این موضوع تاپیک خودش را هم داره)
فرقش در این هست که در بلوری سه بعدی دو تصویر به صورت 1080 به صورت جداگانه برای هر چشم پخش می شود ولی در mkv نصف تصویر برای هر چشم و تصویر فشرده شده کشیده می شود البته mkv به صورت full frame یعنی دوتا 1080 چسبیده به هم هست (خیلی کم) که تلویزیون های fullHD چون بیش از 1920*1080 را ساپورت نمی کنن قابلیت پخش را به طور مستقیم ندارند.
درضمن بلوری های سه بعدی معمولا اضافات ندارند فقط چند صدا به زبان های مختلف و چند زیرنویس. اضافات در دیسک دو بعدی هست.
mr_peyman5623
12-09-2014, 22:55
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _SX640_SY720_.jpg
Maleficent.2014.3D.1080p.BluRay.Half-SBS.DTS.x264-HDA
MEDiA iNFO
داستان فیلم در ارتباط با زنی مهربان با قلبی پاک به نام «مالفیسنت» است که ناگهان ارتشی به سرزمین او حمله میکند و او به عنوان قدرتمندترین محافظ به شدت از سرزمین خود محافظت میکند اما به او خیانت میشود و قلب مهربان و پاکش تبدیل به سنگ میگردد…
لینک دانلود: (حجم: ۹.۴۹ گیگابایت)
mehdi speed 700
08-10-2014, 03:27
مرسی از دوستانی که فیلمای 3d واسه هموطناشون میزارن مرسی از حس انسان دوستی و کمکتون به مردم
mr_peyman5623
08-10-2014, 18:47
مرسی از دوستانی که فیلمای 3d واسه هموطناشون میزارن مرسی از حس انسان دوستی و کمکتون به مردم
فیلم درخواستی داشتید بفرمایید
mr_peyman5623
19-10-2014, 13:29
How.to.Train.Your.Dragon.2.2014.3D.1080p.BluRay.Ha lf-SBS
Silent TR
22-10-2014, 22:52
دوستای گلم من یکسری فیلم Mkv 3D SBS دانلود کردم که 1080P هستن و کیفیتشون هم خیلی خوبه !!! فقط حجمشون حداکثر 2 گیگ هستش !!!
خوب الان یعنی این فیلم ها بدرد نمیخوره ؟؟؟؟ یعنی خوب سه بعدی نمیشه ؟؟ فرقش چیه با این فیلم های 10 گیگیه سه بعدی ؟؟؟
یه کلیپ کوتاه جدید هم ممنون میشم برای تست سه بعدی الجی قرار بدید
mr_peyman5623
23-10-2014, 12:00
دوستای گلم من یکسری فیلم Mkv 3D SBS دانلود کردم که 1080P هستن و کیفیتشون هم خیلی خوبه !!! فقط حجمشون حداکثر 2 گیگ هستش !!!
خوب الان یعنی این فیلم ها بدرد نمیخوره ؟؟؟؟ یعنی خوب سه بعدی نمیشه ؟؟ فرقش چیه با این فیلم های 10 گیگیه سه بعدی ؟؟؟
یه کلیپ کوتاه جدید هم ممنون میشم برای تست سه بعدی الجی قرار بدید
کیفیت بهتری داره و سه بعدی عمیق تر
Silent TR
25-10-2014, 01:17
کیفیت بهتری داره و سه بعدی عمیق تر
فیلم gravity رو امروز دیدم ،، حجمش چیزی حدود 1.8 گیگ بود ! و فقط تصویر برجسته میشد و اونطور جلو نمیومد و عمق نداشت !!!!!
ممنون میشم بهترین مستند و فیلم ترسناک سه بعدی که خوب هم عمق داشته باشه و قشتگ از تصویر بیاد جلو رو لینک دانلودش رو بهم بدید
اگه از آپلودباز باشه خیلی بهتره
Silent TR
26-10-2014, 02:02
کسی نیست کمک کنه ؟؟
hamidrezaj
26-10-2014, 18:48
سلام دوستان
این فیلمهایی که توی سینمای 6 بعدی و X بعدی نمایش میدن چیه؟ چون خیلی با تلویزیون فرق دارن و کاملا تصویر میاد جلوی صورت آدم ولی توی تلویزیون فقط در کلیپهای سه بعدی ساخت سامسونگ و ال جی , حالت سه بعدی رو کامل حس کردم و اکثر فیلمهای سینمایی بیشتر عمق دارن تا از صفحه بیرون بزنه,
اگه سایتی برای دانلود فیلمهایی که توی سینمای 6 بعدی نشون میدن که بشه توی تلویزیون نگاه کرد میشناسید بگید ممنون میشم
سلام دوستان
این فیلمهایی که توی سینمای 6 بعدی و X بعدی نمایش میدن چیه؟ چون خیلی با تلویزیون فرق دارن و کاملا تصویر میاد جلوی صورت آدم ولی توی تلویزیون فقط در کلیپهای سه بعدی ساخت سامسونگ و ال جی , حالت سه بعدی رو کامل حس کردم و اکثر فیلمهای سینمایی بیشتر عمق دارن تا از صفحه بیرون بزنه,
اگه سایتی برای دانلود فیلمهایی که توی سینمای 6 بعدی نشون میدن که بشه توی تلویزیون نگاه کرد میشناسید بگید ممنون میشم
با تشکرازشما حرف دل من رو زدی هر سایتی بیان کردم کسی فیلمی نذاشت لطفا فیلمهای سینمای چند بعدی که در ایران نمایش داده میشه بذازین با تشکر
matinpour
02-11-2014, 12:22
با تشکرازشما حرف دل من رو زدی هر سایتی بیان کردم کسی فیلمی نذاشت لطفا فیلمهای سینمای چند بعدی که در ایران نمایش داده میشه بذازین با تشکر
دوست عزیز
ببینید این چطور است
Pejvak61
05-11-2014, 12:28
تا الآن كه دنبال ميكردم هيچ كس در مورد عكس حرف نميزنه همه در مورد فيلم بحث ميكنن. آيا اصلاً امكان ديدن عكس سه بعدي براي اينجور تلويزيون ها هست؟
و اما يك سئوالي هم دارم كه فكر ميكنم جاش اينجا نيست. من iso فيلم Avengers سه بعدي با حجم 40 گيگابايت دارم ولي نميدونم چطوري بايد پخشش كنم. البته بلوري پلير هم ندارم فقط تلويزيون LED سامسونگ سه بعدي دارم و يك كامپيوتر پرقدرت.
M.MEHDI.SH
05-11-2014, 12:31
تا الآن كه دنبال ميكردم هيچ كس در مورد عكس حرف نميزنه همه در مورد فيلم بحث ميكنن. آيا اصلاً امكان ديدن عكس سه بعدي براي اينجور تلويزيون ها هست؟
و اما يك سئوالي هم دارم كه فكر ميكنم جاش اينجا نيست. من iso فيلم Avengers سه بعدي با حجم 40 گيگابايت دارم ولي نميدونم چطوري بايد پخشش كنم. البته بلوري پلير هم ندارم فقط تلويزيون LED سامسونگ سه بعدي دارم و يك كامپيوتر پرقدرت.
از طریق کابل HDMI کامپیوتر رو به تلویزیون وصل کنید
و با نرم افزار POWER DVD اخرین ورژنش اقدام به پخش کردن اون بکنید
یادتون نره که حالت سه بعدی رو برای فیلم از توی نرم افزار فعال کنید
Pejvak61
05-11-2014, 12:38
سلام دوستان
بيرون زدن تصوير از تلويزيون وابسته به نوعي فيلمبرداري هستش كه كمتر در فيلم هاي سينمايي ديده ميشه و در تبليغات تلويزيون هاي سه بعدي ال جي و سامسونگ براي نشون دادن قابليت اين تلويزيونهاست كه اونطوري فيلمبرداري ميكنن. من هم ديد شما را دارم و به همين دليل دنبال اين طور فيلمها هستم كه قاعدتاً نيازي به دانلود يك فيلم با حجم بسيار بالا نيست چرا كه توي يك فيلم 90 دقيقه اي شايد يك يا دو صحنه سه بعدي خوب داشته باشه ولي اينطور فيلمها با وجود كوتاهي ولي بسيار پربارتر هستن.
Pejvak61
05-11-2014, 12:39
از طریق کابل HDMI کامپیوتر رو به تلویزیون وصل کنید
و با نرم افزار POWER DVD اخرین ورژنش اقدام به پخش کردن اون بکنید
یادتون نره که حالت سه بعدی رو برای فیلم از توی نرم افزار فعال کنید
با powerdvd فايل ايزوي بلوري سه بعدي پخش ميشه؟
من كمي جستجو كردم و دو نرم افزار Aiseesoft Bluray Player 6.2 و iDeer.Blu-ray.Player.v1.1.6.1112 را پيدا كردم. اينها چطورن؟
راستي من اين فيلمو دو سال پيش دانلود كردم و با يك نرم افزاري كه الآن اسمش يادم نيست از طريق تصوير مربوط به يك چشم تونستم فيلمشو ببينم. انصافاً كيفيتش فوق العاده است و قابل مقايسه با فرمت هاي انكد شده مثل mp4 يا mkv و مثالهم نيست. من حتي فيلمو نگهداشتم تا ببينم چقدر نويز داره. باورتون نميشه اصلاً نويز نداشت و هر فريمش كيفيت عكس ديجيتالو داشت! اميدوارم با راهنمايي شما بتونم سه بعديشو ببينم.
Silent TR
18-11-2014, 02:57
Guardians of the Galaxy 3D رو میشه یکی قرار بده ؟؟؟ با یه لینک خوب
منظورم 3D حجیم mkv هستش !!
hadi-dindar
29-11-2014, 00:12
دوستان امکان داره این بلوری ها رو ماها که panasonic v20 داریم و سه بعدی نیست ولی سیستم حرفه ای با پخش بلوری داریم که صدای dts هم ساپورت میکنه ببینیم یت تصویر دو تا نشون داده میشه ؟
Silent TR
29-11-2014, 23:59
کلیپ سه بعدی
3D_Video_Chain_Saw با حجم 166 مگابایت
خیلی عالی کسایی میخواین عمق بیرون زدگی رو تجربه کنن حتما دانلودش کنن
چون تا نوک دماغت میاد جلو.....
آپلودباز فعلا سیاتش باز نمیشه اینو کسی لینک دیگه ایی ازش داره ؟
چه تایپیکه خوبی خسته نباشید دوستان.به نظرخودم باشما مشورتی بکنم خوبه 1دستگاه تلوزیون 50اینچ پاناسونیک مدل vt60 موجوده حالا برای دیدن فیلم های با حجم 1گیگ به بالا که به تلوزیون وصل میکنم مشکل دارم که بعد از 15مین حالت تصویر slow میشه مثل سی دی خش دار یا فیلمو 1دفه میزنی جلو از وسط ببینی هم اینطور میشه هارد یواس بی 2 هم امتحان کردم فلش silicon power marvell7 هم زدم فایده نداشت نمیدونم مشکل از کجاست ایا اپدیت نرم افزاری تلوزیون تاثیر داره در درست شدنش؟
اگر درست نمیشه پیشنهاد شما در خرید بلوری چی هست که فیلم های با حجم iso بدون مشکل دید خودم این جنند مدل رو دیدم خوبه به نظرتون؟
کدوم از این 4مدل بهتر هست برای خرید؟
دراخر هم بگم به نظرشما یک ر س ی و ر مدل vu duo2 بگیرم هم فیلم های حجم بالا بهش وصل کنم مشکلی نداره که راحت پخش کنه از 1طرف پول این ر س ی و ر چند برابر قیمت بلوری هست با این تفاوت که دیسک نمیخوره نظر شما چیه؟
mr_khodaei2008
18-01-2015, 21:36
دوستان این سایت هم خوبه و قیمتاش مناسب
امیدوارم بخش خوبی رو پیدا کرده باشم و تا اینجا که مطالب خیلی کمیاب و مفیدی نسبت به فروم های دیگه پیدا کردم
و امیدوارم جواب سوالاتم رو خیلی زود بگیرم و پستهام بی جواب نمونه!
لطف کنید اگر کلیپ یا قسمت کوتاهی از بلوری واقعی(بیت ریت) دارید بگذارید برای تست
پیشاپیش ممنون
سلام دوستان اگر امکان داره یه چنتا کلیپ خیلی با کیفیت و با عمق بالا اینجا قرار بدید رو تی وی تست کنیم.
لینک های تاپیک اکثرا از کار افتاده.
مرسی.
سلام من فیلم هابیت رو گرفتم سه بعدی 16 گیگ ولی وقتی پخشش میکنم دو تا تصویر نشون میده تنظیمات هم نداره درستش کنم...باید چیکار کنم؟؟؟
سلام من فیلم هابیت رو گرفتم سه بعدی 16 گیگ ولی وقتی پخشش میکنم دو تا تصویر نشون میده تنظیمات هم نداره درستش کنم...باید چیکار کنم؟؟؟
بچه ها کسی راه حلی نداره؟
بچه ها کسی راه حلی نداره؟
حالا چرا با یوزر قبلیت نیومدی :n13:
با این مشکلت حل نشد
راه حل برای تصویر هم اینه که فایل رو از pc با نرم افزار PowerDVD اجرا کنید از منوی tv حالت سه بعدی رو با توجه به نوع فیلم تغییر بدید.
حالا چرا با یوزر قبلیت نیومدی :n13:
با این مشکلت حل نشد
یوزر قبلی؟؟ اشتبا گرفتی داداش تست میکنم خبر میدم
داداش منوی tv کجای power dvd هست؟ همچین گزینه ای پیدا نکردم
amir_t6262
17-03-2015, 11:32
شما با چی فیلم میبینی؟
اگر تلویزیونت سه بعدی است که موقع پخش، دکمه 3D را بزن تا تصویر سه بعدی شود. بعد با عینک فیلم را ببین.
اگر تلویزیونت سه بعدی نیست میتوانی در رایانه با استفاده از برنامه Kmplayer تصویر سه بعدی را دو بعدی کنی و دو بعدی فیلم را ببینی.
شما با چی فیلم میبینی؟
اگر تلویزیونت سه بعدی است که موقع پخش، دکمه 3D را بزن تا تصویر سه بعدی شود. بعد با عینک فیلم را ببین.
اگر تلویزیونت سه بعدی نیست میتوانی در رایانه با استفاده از برنامه Kmplayer تصویر سه بعدی را دو بعدی کنی و دو بعدی فیلم را ببینی.
تلوزیون سه بعدیه ولی مشکلم اینه که
رو این فیلمه دکمه سه بعدیو که میزنم فقط حالت سه بعدی خاموش و روشن میشه و همون حالت دو تصویرست ولی رو یه سری فیلما این دکمه رو که میزنم میتونم رو چن تا حالت سه بعدی سوویچ کنم همون ساید بای سایدو اینا..
مشکل از فیلمه؟ شونزده گیگ دان کردما
amir_t6262
17-03-2015, 14:54
رو این فیلمه دکمه سه بعدیو که میزنم فقط حالت سه بعدی خاموش و روشن میشه و همون حالت دو تصویرست ولی رو یه سری فیلما این دکمه رو که میزنم میتونم رو چن تا حالت سه بعدی سوویچ کنم همون ساید بای سایدو اینا..
روی کامپیوتر و با KMplayer تست کنید، ببینید میتوانید تصویر سه بعدی را دو بعدی کنید یا نه.
اگر نشد، یعنی فیلمتان ایراد دارد.
یوزر قبلی؟؟ اشتبا گرفتی داداش تست میکنم خبر میدم
بیخیال کی به کیه اینجا :n01:یوزر قبلی erfan5103 :n02: نگو که اتفاقی جفتتون فیلم هابیت 16 گیگی 3dدانلود کردید دوتا تونم h7000 دارید و مشکل تصویر
داداش منوی tv کجای power dvd هست؟ همچین گزینه ای پیدا نکردم
از توی تنظیماتش tv حالت 3 بعدی ساید بای ساید یا ..... با توجه به فیلم تنظیم کن
احمد1379
17-03-2015, 20:18
اگه این ریلیز (The.Hobbit.The.Battle.of.the.Five.Armies.2014..10 80p.3D.BluRay.Half-SBS.DTS.x264-HDAccess) را دانلود کردی این نسخه اشکال فنی داره و روی بیشتر تلویزیونها تصویر را به هم ریخته نشون میده . برای این ریلیز یه نسخه اصلاحی بیرون اومده با حجم 17 گیگ . البته به گفته یکی از دوستان در سایت ایران فیلم میشه با نرم افزار درستش کردبرای توضیحات بیشتر برو به این آدرس:
بیخیال کی به کیه اینجا :n01:یوزر قبلی erfan5103 :n02: نگو که اتفاقی جفتتون فیلم هابیت 16 گیگی 3dدانلود کردید دوتا تونم h7000 دارید و مشکل تصویر
از توی تنظیماتش tv حالت 3 بعدی ساید بای ساید یا ..... با توجه به فیلم تنظیم کن
تلوزیون ub830 هست عزیز فیلم هابیتم تازه اومده خیلیا دان میکنن :V3:
online_2007
28-03-2015, 18:36
با سلام
کسی فیلم هایی که تو سینما چهار بعدی ها پخش میشه داره مثل فیلم جزیره گمشده ، وحشت در موزه , سرنوشت شوم
حسام عدالت
21-04-2015, 08:30
به احتمال قوی فیلم مشکل داره
sabzefosfori
13-06-2015, 01:52
دوستان کليپ های 3 بعدی همه مثل هم هستن تو کيفيت و رزوليشن ?
يک جا ديدم نوشته بود با رزوليشن 4k
سلام
فیلمهای 3 بعدی که 2 تکه نیستند
(قرمز و آبی ) چطوری میشه در تلوزیون 3d مشاهده کرد؟
07-07-2015, 09:17
سلام
فیلمهای 3 بعدی که 2 تکه نیستند
(قرمز و آبی ) چطوری میشه در تلوزیون 3d مشاهده کرد؟
اون سری از فیلم ها قدیمی هستند ؛ یک سری عینک های مخصوص هم دارن قرمز و آبی هست ؛ فکر نکنم در TV های جدید ( حداقل سامسونگ ) بشه اجرا کرد ؛ اما توی PC ، با KM PLAYER قابل اجرا هستند .
mohsenz2006
13-07-2015, 19:58
سلام.
تو صفحه اول یه کلیپی هست به اسم 3D Balloon clip in side by side 3D format که خیلی ازش تعریف می کنن ولی لینکش در دسترس نیست. ممکنه یکی از دوستان آپلودش کنه؟
ممنون.
سلام.
تو صفحه اول یه کلیپی هست به اسم 3D Balloon clip in side by side 3D format که خیلی ازش تعریف می کنن ولی لینکش در دسترس نیست. ممکنه یکی از دوستان آپلودش کنه؟
ممنون.
اینم شانست دوست عزیز از قبلا داشتمش:n06:
3D_Ballon_coming_out_of_your_screen ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mohsenz2006
14-07-2015, 01:05
اینم شانست دوست عزیز از قبلا داشتمش:n06:
3D_Ballon_coming_out_of_your_screen ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
صمیمانه ازت تشکر میکنم دوست عزیز
واقعا جالب بود. در واقع می تونم بگم علیرغم وضوح تصویر و بیت ریت نه چندان بالا، ولی فوق العاده بود.
Mehdi_Ros
16-08-2015, 14:32
سلام.
من وقتی یه کلیپ سه بعدی رو با کا ام پلیر پلی میکنم وثتی دکمه سه بعدی رو میزنم سایه قرمز رنگ روی کاراکترهای تصویر ایجاد میشه. وقتی هم عینکو میزنم همینجوری دیده میشه و تصویر سه بعدی نمیشه. عکسشو گذاشتم. یه عکس برای موقعیه که دکمه سه بعدی کام اوم رو نزدم. اون یکی عکس که سایه های قرمز داره دکمه رو زدم.
دوستان مشکل چی میتونه باشه؟
کابلم 1.4 سه بعدیه.
دکمه سه بعدی تی وی هم فعاله.
کارت گرافیک لپ تاپ intel hd graphics 3000
تو تنظیمات گارت گرافیک قسمت سه بعدی داره که فعاله.
عینک هم روی خود تی وی بود.
آیا مشکل از گرافیک لپ تاپه؟ مثلا خیلی قدیمی باشه.
Mehdi_Ros
16-08-2015, 14:37
سلام.من وقتی یه کلیپ سه بعدی رو با کا ام پلیر پلی میکنم وثتی دکمه سه بعدی رو میزنم سایه قرمز رنگ روی کاراکترهای تصویر ایجاد میشه. وقتی هم عینکو میزنم همینجوری دیده میشه و تصویر سه بعدی نمیشه. عکسشو گذاشتم. یه عکس برای موقعیه که دکمه سه بعدی کام اوم رو نزدم. اون یکی عکس که سایه های قرمز داره دکمه رو زدم.دوستان مشکل چی میتونه باشه؟کابلم 1.4 سه بعدیه. دکمه سه بعدی تی وی هم فعاله. کارت گرافیک لپ تاپ intel hd graphics 3000تو تنظیمات گارت گرافیک قسمت سه بعدی داره که فعاله.عینک هم روی خود تی وی بود. آیا مشکل از گرافیک لپ تاپه؟ مثلا خیلی قدیمی باشه.
دوستان کسی فرق برجستگی و عمق رو میدونه فیلمهایی که برجستست خیلی قشنگتره مثل بالون اگه یکی بگه که فرقشون چیه ممنون میشم
hamidreza_4u
19-10-2015, 19:50
دوستان کسی فرق برجستگی و عمق رو میدونه فیلمهایی که برجستست خیلی قشنگتره مثل بالون اگه یکی بگه که فرقشون چیه ممنون میشم
شما اگه میتونی همینو با عمق ببین. بگو چه تفاوتی باهم دارن
کدومش بهتره؟
دوستان سوال دارم در مورد 3d world LG
ببخشید اگه سوالم تاپیک مناسبی نیست اما سوالم:
اینکه برادرم قبلا 3d world رو اجرا کرده و احتمالا قوانینی رو امضا کرده که من مطلع نبودم و این برنامه گویا تاریخ انقضا داشته و من خبر نداشتم حالا که پیغامش اومده منقضی شده من تازه با پیغام متوجه شدم:n36: :n02:(میدونستم هست اما استفاده ای ازش نکردم) حالا راه تمدیدش پولیه؟چجوریه؟:n28:
ghassam2
23-01-2016, 20:20
من فیلمی مثل پارک ژوراسیک 2015 با حجم 10 گیگی گرفتم اما می بینم زیاد بیرون نمیزنن اشیا ... ولی چند تا کلیپ گرفتم مثلا یه زنی شمشیر رو جلوی دوربین میگیره و تا نوک دماغ میاد چرا اینطوریه؟ یعنی فیلمهای هالیوود عمقشو عمدا کمه؟
سلام
با تلویزیون SONY 40EX720 چطور میشه فیلم سه بعدی دید؟
با فلش میشه یا حتما پلیر بلوری میخواد؟
فرمت فیلم چی باید باشه؟ mkv رو میخونه؟
ghassam2
24-01-2016, 15:33
یه ال ای دی الجی 65200دارم بهترین تنظیم 3D چطوره دو گزینه داره یکی عمق سه بعدی که تا بیست میره که الان روی ده می باشد و یکی هم نقطه دید می باشد لطفا راهنمایی کنید اونا چطوری تنظیم کنم که بهترین عمق سه بعدی و زیرنویسو داشته باشم؟
dr.shomali
25-07-2016, 08:40
سلام من یک کلیپ یک دقیقه ای یا کمتر در حد 20 یا سی ثانیه از یک فیلم بلوری فول اچدی واقععی از این 50 گیگی ها لازم دارم کجا میتونم پیدا کنم؟ اگر کسی داشته باشه و بتونه برام اپلود کنه ممنون میشم.
dr.shomali
25-07-2016, 09:03
لام من یک کلیپ یک دقیقه ای یا کمتر در حد 20 یا سی ثانیه از یک فیلم بلوری فول اچدی واقععی از این 50 گیگی ها لازم دارم کجا میتونم پیدا کنم؟ اگر کسی داشته باشه و بتونه برام اپلود کنه ممنون میشم.
dr.shomali
25-07-2016, 09:04
سلام
ممنون میشم اگه پاسخ بدید
dr.shomali
25-07-2016, 09:26
راز بقا با کيفيت بالا 3 بعدی ندارید
dr.shomali
25-07-2016, 10:04
لطفا چند فیلم کوتاه 3D
dr.shomali
25-07-2016, 10:35
لطفا چند فیلم کوتاه 3D
farshid_bm
30-10-2016, 08:42
دوستان من یه مشکلی دارم تو پخش فیلم های 3 دی و اون اینکه فیلمی که دانلود کردم به صورد ساید بای سایده و وقتی میریزم رو فلش و وصل میکنم به تلویزیون باز همون جوری 2 تکه نشون میده با اینکه دکمه 3 دی رو میزنم و مینویسه که 3 دی فعال شد اما باز فرقی نمیکنه قبل از اینکه فیلم رو پخش کنم تنظیمات 3 دی رو میزارم رو ساید بای ساید اما وقتی میرم رو فلش میزنم 3 دی رو هیچ اتفاقی نمیوفته و دوباره که خارج میشم تنظیمات دوباره چک میکنم از رو حالت ساید بای ساید خارج شده رفته رو حالت 3 دی به 2 دی البته فیلمهای 3 دی دیگه ای که ساید بای ساید هم نیستن باهاش پخش کردم اما باز 3 دی نشون نمیده البته وقتی میرم رو فلش وگرنه رو خوده تلویزیون رو شبکه ها وقتی 3 دی رو میزنم و مثلا ساید بای ساید رو میزنم تصویر رو میریزه به هم اما تو فلش این کار رو نمیکنم خیلی فیلم 3 دی هم دانلود کردم چون فک می کردم شاید مشکل از فیلم ها باشه اما کلا 3 دی نشون نمیده داخل فلش تلویزیون ما lg uh850 هستش ممنون میشم از دوستان جواب بدن بطور کامل چون واقعا حسرت فیلم 3 بعدی تو دلم مونده
amir_t6262
30-10-2016, 21:17
دوستان من یه مشکلی دارم تو پخش فیلم های 3 دی و اون اینکه فیلمی که دانلود کردم به صورد ساید بای سایده و وقتی میریزم رو فلش و وصل میکنم به تلویزیون باز همون جوری 2 تکه نشون میده با اینکه دکمه 3 دی رو میزنم و مینویسه که 3 دی فعال شد اما باز فرقی نمیکنه قبل از اینکه فیلم رو پخش کنم تنظیمات 3 دی رو میزارم رو ساید بای ساید اما وقتی میرم رو فلش میزنم 3 دی رو هیچ اتفاقی نمیوفته و دوباره که خارج میشم تنظیمات دوباره چک میکنم از رو حالت ساید بای ساید خارج شده رفته رو حالت 3 دی به 2 دی البته فیلمهای 3 دی دیگه ای که ساید بای ساید هم نیستن باهاش پخش کردم اما باز 3 دی نشون نمیده البته وقتی میرم رو فلش وگرنه رو خوده تلویزیون رو شبکه ها وقتی 3 دی رو میزنم و مثلا ساید بای ساید رو میزنم تصویر رو میریزه به هم اما تو فلش این کار رو نمیکنم خیلی فیلم 3 دی هم دانلود کردم چون فک می کردم شاید مشکل از فیلم ها باشه اما کلا 3 دی نشون نمیده داخل فلش تلویزیون ما lg uh850 هستش ممنون میشم از دوستان جواب بدن بطور کامل چون واقعا حسرت فیلم 3 بعدی تو دلم مونده
فیلم سه بعدی با چه حجم و فرمتی میگیری؟
روی کامپیوتر و با برنامه kmplayer هم تست کردی؟ این برنامه هم قابلیت تبدیل فیلم سه بعدی به دو بعدی را دارد. یک بار تست کن و ببین اصلا فیلمهایی که گرفتی درست هستند یا نه؟
farshid_bm
30-10-2016, 23:27
فیلم سه بعدی با چه حجم و فرمتی میگیری؟
روی کامپیوتر و با برنامه kmplayer هم تست کردی؟ این برنامه هم قابلیت تبدیل فیلم سه بعدی به دو بعدی را دارد. یک بار تست کن و ببین اصلا فیلمهایی که گرفتی درست هستند یا نه؟
فیلم ها کمتر از 50 مگ بودن و با فرمت mp4 رو kmp نشون میده همونجوری بصورت دو تصویر اما وقتی ساید بای ساید(sbs) رو میزنم تو تنظیمات kmp یه تصویر میشه که رنگ های قرمز و آبی داره و واضح نیست با عینکهای تلویزیون هم نگاه کردم هیچ فرقی نداشت با بدون عینک
amir_t6262
31-10-2016, 09:59
فیلم ها کمتر از 50 مگ بودن و با فرمت mp4 رو kmp نشون میده همونجوری بصورت دو تصویر اما وقتی ساید بای ساید(sbs) رو میزنم تو تنظیمات kmp یه تصویر میشه که رنگ های قرمز و آبی داره و واضح نیست با عینکهای تلویزیون هم نگاه کردم هیچ فرقی نداشت با بدون عینک
در kmplayer روی صفحه نمایش کلیک کن و گزینه 3D Screen Control و بعد گزینه side by side --> 2D را بزن. اینطوری تست که تصویر درست نمایش داده میشود یا نه؟
اگر امکانش را داری، کلیپ های کوتاه با حجم بالاتر دانلود کن
عینک تلویزیون هم مربوط به خود تلویزیون است نه نمایشگر دیگر ( مانیتور و ...)
farshid_bm
31-10-2016, 18:36
در kmplayer روی صفحه نمایش کلیک کن و گزینه 3D Screen Control و بعد گزینه side by side --> 2D را بزن. اینطوری تست که تصویر درست نمایش داده میشود یا نه؟
اگر امکانش را داری، کلیپ های کوتاه با حجم بالاتر دانلود کن
عینک تلویزیون هم مربوط به خود تلویزیون است نه نمایشگر دیگر ( مانیتور و ...)
دوست عزیزگفتم که تو kmpوقتی اون گزینه رو میزنم دو تا تصویر میشه یه تصویر من مشکلم اینه که تو تلویزیون هم دو تصویرنشون میده و 3 دی نمیشه
amir_t6262
03-11-2016, 19:01
دوست عزیزگفتم که تو kmpوقتی اون گزینه رو میزنم دو تا تصویر میشه یه تصویر من مشکلم اینه که تو تلویزیون هم دو تصویرنشون میده و 3 دی نمیشه
میدونم. اول خواستم از سالم بودن فیلمهایت مطمئن بشم که معلوم شد سالم هستن.
بهرحال نظر من را میخوای همان که قبلا گفتم را عمل کن. فیلم دیگری با حجم بالاتر دانلود کن یا از کسی بگیر و تست کن.
skyeagle
30-01-2017, 09:38
باسلام
دوستان سعی کنید از پلیر های قدرتمند تر استفاده کنید
Km پلیر بیشتر برای خوندن فرمتهای جدید البته در زمان ورودش بین مردم جا باز کرد اما الان دیگه زیاد جالب نیست و البته از نرم افزار رایگان انتظار زیادی هم نباید داشت
پلیر هایی مثل CyberLink PowerDVD بهترین کیفیت رو برای پخش ارائه میدن
در ضمن خوشبختانه ما که قرار نیست پول برای نرم افزار بدیم چرا سراغ نرم افزار های رایگان بریم
mr korash
30-01-2017, 20:45
ویدیو های کوتاه 3D
tahasama
04-04-2017, 08:28
سلام
این درسته که کلا فناوری 3D از روی تلویزیون ها داره حذف میشه ؟
واقعا از سال دیگه برند ها ی مطرح فناوری 3D رو استفاده نمیکنن یا مثلا احتمال داره سایتها هم فیلمها رو با کیفیت 3D نزارن ؟
najafi-55
16-07-2017, 16:15
من فیلم سه بعدی از اپارت برای سامسونگ دانلود کردم ولی سه بعدی نشان نمیدهد کم توضیح دهید تنظیم خاصی یا فیلم سه بعدی خاصی نیاز نتوانستم راهنمایی فرمایید
najafi-55
16-07-2017, 16:16
من فیلم سه بعدی از اپارت برای سامسونگ دانلود کردم ولی سه بعدی نشان نمیدهد کم توضیح دهید تنظیم خاصی یا فیلم سه بعدی خاصی نیاز نتوانستم راهنمایی فرمایید
ببخشید..با اینکه سوال قدیمیه...ولی کیفیت سه بعدی های اپارات و خیلی از سایتهای دیگه اصلا قابله مقایسه نیست با سه بعدی با کیفیت و واقعی...تو گوگل بزنین دموی سه بعدی به لاتین..اونجا واسه دانلود زیاده..یا همین فروم چندتا سایت خوب رو معرفی کرده..
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.