مشاهده نسخه کامل
: برنامهی کسی خوابه؟
NET DOCTOR
20-03-2012, 00:46
کسی خوابه؟/ شبکه یک
مجموعه طنز "کسی خوابه؟" به کارگردانی جواد رضویان و تهیهکنندگی فرهاد گلی در شبکه یک پخش میشود. در این مجموعه فتحعلی اویسی، سید جواد رضویان، ارژنگ امیر فضلی، نصرالله رادش، علی صادقی، نعیمه نظامدوست، لاله صبوری و یوسف صیادی به ایفای نقش میپردازند.
رضویان در این مجموعه به شوخی با معضلات اجتماعی و مسائل و مشکلات روز جامعه پرداخته است
---------------
این مجموعه ساعت 20 هر شب پخش میشه و امشب قسمت اولش پخش شد
تکرار هر روز بعد از تکرار فیلم سینمایی شبکه یک - حدود ساعت 11 صبح
تیکه دبلیو خودرو(منظور ای..ران خودرو!!!!!!)خیلی با حال بود
Majid-6120
20-03-2012, 20:27
وای وای این برنامه چیه ! :دی
چقدر تیکه داره ... اونم +18 .
امشب یه زنه زنگ زده بود به آیتم دکترش ، یه جوری حرف میزد که ولش کن اصلا : دی
زیاد با مزه نیست ولی هرزگاهی تیکه های باحالی میندازن !
ویرایش :
این پیام بازرگانیه رو دیدیدن که از رو کلپ جنیفر لوپز ساختن ؟ چه باحاله !:دی
ای کاش همیشه خدا تو مملکت عید بود !
خیلی برنامه بی مزه ای هست.
بازیگرهای خوبی داره اما بخاطر متن ضعیف و بی مزه اش فوق العاده افتضاح شده.
تو آنوس یا تیزر تبلیغاتیش جواد آهنگهای جالبی میخونه برگرفته از خواننده ها!! :31::27:
دیشب هم نشون داد شما فک کنم گفتین امشب اولین قسمتش بود. ما که دیشب هم دیدم ولی کامل نه.
NET DOCTOR
20-03-2012, 22:18
تو آنوس یا تیزر تبلیغاتیش جواد آهنگهای جالبی میخونه برگرفته از خواننده ها!! :31::27:
دیشب هم نشون داد شما فک کنم گفتین امشب اولین قسمتش بود. ما که دیشب هم دیدم ولی کامل نه.
نه چون از نصفه شب گذشته بود پستم برای یه روز بعد ثبت شده
---------------
قسمت دوم هم پخش شد
به نظر من که تیکه های بسیار باحالی می پرونه
تعجبه که به برخی جاهاش مجوز دادن
مثلا امروز برگشت گفت
اگه قطعات دبلیو خودرو (ای...ران...!) رو بخری ،سر هم کنی 3 میلیون هم نمیشه اما دبلیوخودرو ماشین رو 15 میلیون بار ملت می کنه!!!!!!!!!!!!!
تو قسمت اول هم اسم فیلم "کسی از گربه های ایرانی خبر ندارد" رو علنا برد
به جامعه پزشکی هم امشب گیرهای جالبی داده بود
اون قسمت کشتی کج و شوی لباس هم که به شکل تبلیغات نشون میده به نظرم برای اولین بار از صدا و سیمای ایران پخش میشه
تقلید جواد از آهنگ محسن یگانه هم جالب بود
mohsen_gh1991
20-03-2012, 22:36
ساعت چند پخش میشه؟
ساعت چند پخش میشه؟
گفته دیگه چرا خودتو به اون راه میزنی؟ :31: اون پست اولی رو بنگاه. توجه مینمویی؟ : دی
این مجموعه ساعت 20 هر شب پخش میشه
تکرارشو هم بگین.
به معنای واقعی مزخرف و بی مزه
اخری کار خوبی که دیدم از جواد رضویان سریال پاورچین بود که مهران مدیری کارگردانش بود و میدونست چطور بازی بگیره ازش الان هم داره ifilm نشون میده دوباره بعد از اون همش بی مزه و لوس و تو هر سریالش شبیه هم
NET DOCTOR
21-03-2012, 16:08
تکرار داشته بید؟
تکرارشو هم بگین.
پست اول ویرایش شد
تکرار هر روز بعد از تکرار فیلم سینمایی شبکه یک - حدود ساعت 11 صبح
NET DOCTOR
27-03-2012, 12:25
متاسفانه قسمت مورد علاقه من رو سانسور کردن ظاهرا چون چند روزه دیگه از قسمت "های دکتر جون سلام" خبری نیست
قسمت آهنگ ها و کشتی کج و مدل ها رو هم متاسفانه مدتیست پخش نمیکنن و این گمانه زنی در مورد دست داشتن سیستم فیل/ترینگ در این موارد رو زیاد می کنه
ولی کماکان تیکه پرانی به مدیرانی که قدرت رو قبضه کردن در قسمت "دبلیو خودرو" ادامه داره و هنوز زورشون به این یکی نرسیده
تعداد شغل های مدیر شرکت دبلیو خودرو هم که سر به فلک کشیده(میر هواپیمایی ایمن پرواز-مدیر صادرات و واردات-مدیر بانک خانواده و مدیر اشتغالزایی)
سیستم هواپیمایی رو با تیکه هاش به باد داد!
توی قسمتی که ادای آنونس فیلم ها رو درمیاره هم به مشکلات اجتماعی خوبی می پردازه مثل مشکلات ازدواج و خونه دار شدن
قسمت های پزشکی و مرد بد شانس هم به نظرم کیفیتش پایینه(پزشکی خیلی افت کرده)
NET DOCTOR
28-03-2012, 11:16
اگر میدونستم که پستام اینقدر موثره زودتر پست می دادم!
دیشب تمام قسمت هایی که چندین شب بود منتظرش بودیم پخش شد الا قسمت موسیقی
تیکه "های دکتر جون سلام" خیلی باحال بود
تیکه های به قول خودش -26!!! هم توش زیاده مثلا تو قسمت شب شعرم که زیاد چنگی به دل نمیزنه طرف برگشت گفت:نیت کن
اونم گفت:کردم!!!
باید دید عاقبت فیلم ترسناک "دالان وحشت" که دیشب کلید خورد چی میشه(این قسمت -26!!! است)
کسی میتونه اون قسمت موسیقی ها رو بزاره؟ :31:
هر قسمتی که میاد. چند قسمتش که موسیقی نداشت!
بعدشم ادامه اون -26 چی شد؟ من فک کنم اولشو دیدم بقیشو نه. اونجاش که در باز میشه و تموم میشه. چون همش یادم میره باید گوشیم رو کوک کنم رو وقت سریال!! :31:
بعدشم ادامه اون -26 چی شد؟ من فک کنم اولشو دیدم بقیشو نه. اونجاش که در باز میشه و تموم میشه. چون همش یادم میره باید گوشیم رو کوک کنم رو وقت سریال!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان نشون داد دیگه:|
الان نشون داد دیگه:|
کفتم دیگه یادم میره نمیبینم شما تعریف کن :31:
NET DOCTOR
29-03-2012, 23:24
کسی میتونه اون قسمت موسیقی ها رو بزاره؟ :31:
هر قسمتی که میاد. چند قسمتش که موسیقی نداشت!
بعدشم ادامه اون -26 چی شد؟ من فک کنم اولشو دیدم بقیشو نه. اونجاش که در باز میشه و تموم میشه. چون همش یادم میره باید گوشیم رو کوک کنم رو وقت سریال!! :31:
4 شنبه که پخش نشد
5 شنبه بعد مدت ها تیکه آهنگ ها پخش شد
اینبار هم آهنگی از محسن یگانه
با کمی جستجو احتمالا لینک دانلود مجموعه گیر بیاد(از سایت شبکه یک هم ممکنه بتونید دان کنید) اما لینک جداگانه برای قسمت موسیقی بعیده گیر بیارید
اون فیلم رو از جای قبلی شروع نکرد یعنی فرض کرد که در باز شده اما باز هم کسی پشت در نبوده
در عوض فیلم رو از اینجا شروع کرد که یه بنده خدایی(ظاهرا از همسایه ها)میاد سوار آسانسور بشه که این زن و مرد رو توی آسانسور می بینه
پرسید اینجا چیکار می کنید
مرده گفت خانمم نمیاد خونه من اومدم پیشش تنها نباشه!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون مرده از آسانسور بیرونشون کرد و مرده زنش رو که از وجود جن توی خونه می ترسید با این جمله پر معنا راضی کرد که به خونه برگرده:
این شهر با این جمعیت برای آدما جا نداره چه برسه به جن!!!!!!
توی خونه زنه در مورد یه فیلم ترسناک(کلبه وحشت)که قبلا دیده بودن صحبت می کرد و سر به سر شوهرش میزاشت که یهو برق رفت
رفتن در خونه همسایه ها رو بزنن بلکه کسی کمکشون کنه که یهو از خونه یکی از همسایه ها فتحعلی اویسی با موهای سیخ اومد بیرون و اینا داشتن از ترس می مردن که گفت:
این داستان ادامه دارد!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
--------------------
قسمت "های دکتر جون سلام" کماکان باحال است!
باز هم یه زنه زنگ زده بود و ....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نکته قابل توجه تقلید صدای جواد رضویانه که کلی از صداهای بینندگان رو خودش درمیاره
دان کردم نگاهیدمش :31:
اون آقا که پشت صحنه حرف میزنه با صدای کلفت هم باحاله ها. گاهی وقتا با اون حرف میزنن باحالتر میشه! :31:
بعدشم کنار اون دکتر جون سلام اون آقاهه هم باحاله. اون موقع هایی که سرفه میکنه! :31: اصلا چرا گاهی جاها سرفه میکنه؟! منظورش چیه؟ اضافه تر میکنه چیزایی که گفته رو مال دکتر جون رو : دی
میگما این کشتی کج رو چرا کامل نشون نمیده؟! مثل اون فیلم های تبلیغاتی که پخش میکنن آنوس :31:
جوجو اینو بنداز کنار ! D: میگم جوجو خانومه؟ اونجا که فک کنم یکی گفت دخترم ! : دی
تیکه بین حمامش هم خیلی باحال بود!! j :D-:
کلا دکتر جون سلام خیلی باحالــــه :31: علیک سلام :31:
NET DOCTOR
07-04-2012, 22:03
دانلود تیتراژ مجموعه کسی خوابه با صدای جواد رضویان
تیتراژ زیبای این مجموعه رو می تونید در تاپیک زیر دانلود کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.