ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی جهت خرید Hd Player

hosein_mic
19-03-2012, 12:26
قصد تهیه یک دستگاه hd پلیر دارم/ مورد استفاده هم پخش فیلم با حد اکثر کیفیت و عمق رنگ هست/ فرمت های dvd و بلوری رو ساپرت کنه

میخوام از لحاظ نرم افزاری و سخت افزاری واقعا بدون مشکل باشه و بدم نمیاد بتونه برام نقش یه dvd player یعنی اجرا از روی dvd رو هم برام بازی کنه بدین صورت که یا خودش درایو دی وی دی داشته باشه یا بشه اکسترنال pc رو بهش وصل کرد.

ضمنا با زیر نویس فارسی مشکلی نداشته باشه و از این بابت درد سری نکشم

مدل های زیادی تو بازاره و انتخاب رو سخت میکنه منم به همین علت این تاپیکو ایجاد کردم تا انتخابم بهترین گزینه موجود باشه/ اگه کسی دستگاه All in one هم سراغ داره بگه

ممنون میشم راهنمایی کنید و همچنین قیمت حدودی در بازار رو برای پیشنهادتون بگید.

SMAEIL2000
24-03-2012, 10:34
قصد تهیه یک دستگاه hd پلیر دارم/ مورد استفاده هم پخش فیلم با حد اکثر کیفیت و عمق رنگ هست/ فرمت های dvd و بلوری رو ساپرت کنه

میخوام از لحاظ نرم افزاری و سخت افزاری واقعا بدون مشکل باشه و بدم نمیاد بتونه برام نقش یه dvd player یعنی اجرا از روی dvd رو هم برام بازی کنه بدین صورت که یا خودش درایو دی وی دی داشته باشه یا بشه اکسترنال pc رو بهش وصل کرد.

ضمنا با زیر نویس فارسی مشکلی نداشته باشه و از این بابت درد سری نکشم

مدل های زیادی تو بازاره و انتخاب رو سخت میکنه منم به همین علت این تاپیکو ایجاد کردم تا انتخابم بهترین گزینه موجود باشه/ اگه کسی دستگاه All in one هم سراغ داره بگه

ممنون میشم راهنمایی کنید و همچنین قیمت حدودی در بازار رو برای پیشنهادتون بگید.

یکعدد اچ دی پلیر مدل هیوندایی آکبند موجود است r600k

تقریبا کامل ترینه

hosein_mic
24-03-2012, 21:22
سال نو مبارک/ کماکان چشم براه هستم

hbm_7052
05-04-2012, 09:22
Xtreamer SideWinder 2
خیلی عالیه قیمتش هم 220 تومن

ئظا
05-04-2012, 20:33
اگر --- دار نمیخوای وسترن دیجیتال خوبه وگرنه iamm یا همون نواترون و هیوندای خوبن و --- همون گیرنده دیجیتال هم دارن
یه مدل ام هست که ایمیج بلوری رو هم پخش میکنه به نظرم بیشتر تحقیق کن و همین آخری رو بگیر

sent from my xperia ray ST18i using tapatalk

mmf66
05-04-2012, 22:45
به نظر من همون وسترن بخری بهتره