مشاهده نسخه کامل
: سوال درباره C#.net
saeed_136915
18-03-2012, 22:58
سلام دوستان من به تازگی شروع کردم به برنامه نویسی C#.Net با VisualStudio 2010 . من میخواستم بدونم میشه توی این محیط توی اجزای ویندوز تغییری ایجاد کرد یا با این اجزا کارهای دیگه ای کرد؟؟ مثلا بخواییم پروفایل Power Plans که توی کنترل پنل هست رو تغییر داد. میدونم که میشه با کدهای CMD این کارو کرد ولی من میخوام مستقیم این کارا رو بکنم.
معمولا اکثر کارهایی که در تغییرات سیستم عامل ویندوز دخیل هستند از سه روش قابل دسترس هستند:
1- API ها
2- Registery
3- Command ها
پس اگر تغییری مورد نیاز است و ویندوز آن را در اختیار گذارده باشد با هر زبانی می توان آن را استفاده نمود.
هر سه این روش از طریق .net نیز قابل دسترس هستند(VB.net,#C).
برای تغییر هر تنظیمات، ویندوز یک راهکار تعریف می کند مثلا برای همان مثال Power Plan خودتان، راهکار رجیستری نیز وجود دارد گرچه از طریق command مناسب تر است. ولی اختیار رفتار با شماست.
موفق باشید.
saeed_136915
19-03-2012, 12:53
معمولا اکثر کارهایی که در تغییرات سیستم عامل ویندوز دخیل هستند از سه روش قابل دسترس هستند:
1- API ها
2- Registery
3- Command ها
پس اگر تغییری مورد نیاز است و ویندوز آن را در اختیار گذارده باشد با هر زبانی می توان آن را استفاده نمود.
هر سه این روش از طریق .net نیز قابل دسترس هستند(VB.net,#C).
برای تغییر هر تنظیمات، ویندوز یک راهکار تعریف می کند مثلا برای همان مثال Power Plan خودتان، راهکار رجیستری نیز وجود دارد گرچه از طریق command مناسب تر است. ولی اختیار رفتار با شماست.
موفق باشید.
خیلی ممنون اگه ممکنه یه توضیح خیلی مختصر در مورد این API ها بدین
saeed_136915
20-03-2012, 00:29
دوستان من یه مشکل دیگه پیدا کردم اون هم اینکه من توی برنامم دوتا تایمر تعریف کردم و وقتی که برنامه رو اجرا میکنم مقداری که برنامه از رم سیستم استفاده میکنه همینطور زیاد میشه. فکر کنم مشکل از تایمر های باشه خواستم تایمر ها رو بعد از بار Tick ریست بکنم که مثل اینکه تابعی مثل Reset() ندارن. timer.stop() , timer.start() رو هم امتحان کردم. چیکار میشه کرد؟؟
از اصل تایمر نیست.
رویه رویداد Tick خود را قرار دهید یا یک توضیح راجب آن بدهید.
API ها هم مبحث طولانی می باشد. کمی در اینترنت جستجو کنید مباحث اولیه آن را پیدا خواهید کرد.
موفق باشید.
saeed_136915
20-03-2012, 19:25
سلام . خیلی ممنون از جوابتون . یکی از تابع ها اینه :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و یکی دیگه هم این :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه لازمه میتونم کل پروژه رو هم بزارم.
saeed_136915
20-03-2012, 20:00
interval چقدر هست؟
2 ثانیه......
1- خود کد ها هیچ عمل خاصی مبنی دریافت حافظه ندارد.
2- Interval به اندازه ای بالا(2000ms) هست که CPU مجبور به اخذ حافظه نشه.
3- تایمر یک الگوریتم چرخشی است و احتیاجی به Start و Stop پیوسته ندارد. با یک بار شروع بر اساس هر دوره زمانی Tick آن تکرار می شود. لازم به ذکر است که Timer فقط یک Pointer از Stack را تغییر می دهد پس اگر مراحل Tick بیشتر از دوره تناوب Timer باشد. آن اجرا نخواهد شد. یعنی شمارش Interval پس از پایان هرTick آغاز می شود.
Timer ها را روشن نکنید.ببینید باز هم دریافت از حافظه دارید یا خیر؟
کدتان را باز هم بررسی نمایید.
موفق باشید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.