ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : the disk in drive is not formatted ارور باز نشدن درایوها

N!CE^M4N
18-03-2012, 22:47
سلام ... من 5 تا درایو داشتم و کلی اطلاعات . اومدم پارتیشن مجیک نصب کردم و بی خبر فضاهای خالی که از هر درایو 3 یا 4 یا 10 گیگ خالی داشتم رو برداشتم و یک درایو جدید ایجاد کردم ! ویندوز اکس پی رو که رستارت کردم فقط درایو جدید من که ایجاد کرده بودم باز میشه با درایو C که ویندوز در اون نصب هست ! بقیه درایوها باز نمیشن ! و فقط ارور فرمت میدن ! یعنی باید زورکی فرمت کنم ! اطلاعاتم پاک میشه چیکار کنم درایوهام برگرده به حالت اولش و باز بشه ! رستور هم کردم و لی برنگشت ..... ویروس هم ندارم چون آنتی ویروس آپدیت دارم ! میشه کمک منین ؟

jafarian
18-03-2012, 23:07
از سیدی لایو knoppix که از محصولات لینوکس استفاده کنید ببینید اون درایو خودتون میتونید اطلاعاتش کپی بگیرین ازش تو سایت پایین با همین روش مشکلشون حال شده پست دوم:20:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

N!CE^M4N
18-03-2012, 23:39
از سیدی لایو knoppix که از محصولات لینوکس استفاده کنید ببینید اون درایو خودتون میتونید اطلاعاتش کپی بگیرین ازش تو سایت پایین با همین روش مشکلشون حال شده پست دوم:20:

سلام دوست عزیز مرسی که جواب دادین ... این سی دی knoppix رو از کجا گیر بیارم ! سایتی که شما معرفی کردین انگلیسی هست متاسفانه زبان من خیلی صعیفه نیمتونم از اون سایت استفاده کنم ! راه دیگه هست بهم نشون بدین !
اگه همه درایوهامو فرمت کنم یعد از اون میتونم همه اطلاعاتمو ریکاوری کنم ؟

jafarian
19-03-2012, 14:01
برای این سیدی یک سرچ داخل اینترنت بزنید راحت میتونید پیداش کنید دانلودش کنید بعدش بصورت بوت بالا بیاین همونطور که اشاره کردم اطلاعات اون درایو که باز نمیشه رو داخل یک درایو دیگه کپی کنید فعلا این روش برین اگر جواب نداد روشهای دیگه رو بگم.