PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : میکسر میکروفون در ویندوز سون کجاست؟

sinjer
18-03-2012, 22:43
با سلام خدمت دوستان پی سی ورلدی.
یه سوال
من ویندوز سون نصب کردم.ولی نمیدونم میکسر میکرفون کجا رفته.میتونین راهنماییم کنین.خیلی ضروریه.اگه جای این تاپیک اینجا نیست بهم بگین.فقط خواهشا کمکم کنین.با تشکر

jafarian
18-03-2012, 22:53
روی آیکن ولوم پایین تسکبار کلیک راست کنید بعدشم گزینه recording devices انتخاب کنید تو صفحه ای که باز میشه گزینه microphone روش دبل کلیک کنید بعدشم طبق شکل به سربرگ مورد نظر برین تیک مربوطه رو بزنید بعدم طبق شکل شماره دو میبینید که اضافه شده این آیکن:20:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

sinjer
19-03-2012, 01:19
خب یه چیزی هست.اصلا من تو سیستم بعد از اینکه سون نصب کردم استریو میکس وجود نداره.سری قبلی که سون نصب کردم با درایور مکس کارت صدامو اپدیت کردم استریو میکسش اومد.ولی الان دوباره که سون نصب کردم و کارت صدا رو اپدیت کردم هرکاری میکنم نصب نمیشه.اگه نرم افزار خاصی واسه درایور ها مد نظرتون هست بهم بگین لطفا.خواهش میکنم کمکم کنین.

jafarian
19-03-2012, 13:55
شما طبق سایت پایین برای فعال کردنش برین که شکلش قرارداده چون تعداد شکلش زیاد بود نمیشد همش آپلود کنم برای همین سایتش قراردادم سایت دوم هم هست.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]