مشاهده نسخه کامل
: بعد از نصب ویندوز 7 توی داس دوتا استارت آپ ویندوز 7 دارم .چطوری یکشو پا کنم ؟
mahyarSAMSUNG
18-03-2012, 21:46
بعد از نصب ویندوز 7 توی داس دوتا استارت آپ ویندوز 7 دارم .چطوری یکشو پا کنم ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
jafarian
18-03-2012, 22:39
منوی run اجرا داخل دستور msconfig بزنید اینتر کنید بعدشم به سربرگ boot برین اونجا گزینه ای که اضافه هست روی کلیک کنید بعدشم گزینه Delete بزنیدتایید کنید بیاین بیرون:20:
mahyarSAMSUNG
19-03-2012, 16:43
مرسی ... یه سوال دیگه ... من تا حالا دوتا ویندوز دانلود کردم که وقتی روی دی وی دی رایتش میکنم و کامپیوتر رو ریست میکنم ویندوز توی دی وی دی بوت نمیشه و دوباره ویندوزم بالا میاد ... ویندوزم که نصب 32 بیت هستش و ویندوزی که دانلود کردم و میخوام نصب کنم 64 بیت .. نا گفته نماند که یه ویندوز 32 بیتی دارم که دانلودش نکردم و خریدمش ولی اون بوت میشه .. یعنی میخوام بگم تنظیمات بوت رو نگاه کردم و مشکلی نداره .. فقط نمیدونم چرا اینی که رایت میکنم بوت نمیشه و نمیتونم ویندوز 64 نصب کنم ... آیا رایتش روی دی وی دی حالت خاصی داره چون من حالت دیتا رایت میکنم ....
اینم تصویری از فایلهای موجود توی دی وی دی ویندوز 64 بیت که دانلودش کردم و حالت دیتا رایتش کردم
rexar051
19-03-2012, 17:01
مرسی ... یه سوال دیگه ... من تا حالا دوتا ویندوز دانلود کردم که وقتی روی دی وی دی رایتش میکنم و کامپیوتر رو ریست میکنم ویندوز توی دی وی دی بوت نمیشه و دوباره ویندوزم بالا میاد ... ویندوزم که نصب 32 بیت هستش و ویندوزی که دانلود کردم و میخوام نصب کنم 64 بیت .. نا گفته نماند که یه ویندوز 32 بیتی دارم که دانلودش نکردم و خریدمش ولی اون بوت میشه .. یعنی میخوام بگم تنظیمات بوت رو نگاه کردم و مشکلی نداره .. فقط نمیدونم چرا اینی که رایت میکنم بوت نمیشه و نمیتونم ویندوز 64 نصب کنم ... آیا رایتش روی دی وی دی حالت خاصی داره چون من حالت دیتا رایت میکنم ....
اینم تصویری از فایلهای موجود توی دی وی دی ویندوز 64 بیت که دانلودش کردم و حالت دیتا رایتش کردم
سلام این ویندوزی که دانلود کردید احتمالا iso بوده؟
یعنی ایمیج بوده؟ یا zip بوده؟
mahyarSAMSUNG
19-03-2012, 18:18
اولش 4 تا پارت زیپ بود که بعد یکیش که کردم iso بوده که بعد با برنامه clone بازش کردم و محتویات توشو کپی کردم روی هارد و از روی هارد بصورت دیتا رایتش کردم و البته باید بگم که iso رو هم پاک کردم توروخدا نگو که نباید پاک میکردی آخه فکر نکنم فرقی کنه ....
ولی اگه فرقی میکنه توروخدا راهشو بگو با همین راش بندازم چون 3.5 گیگ دانلود شبانه کردم ... الانم که یادم اومد اون ویندوز 8 بتا رو که دانلود کرده بودم دیگه از حالت iso خارجش نکردم و روی همون فایل iso کلیک کردم و بعد مستقیما رایتش اومد که رایت کردم بوت شد ...
gnulinux
19-03-2012, 19:36
سلام عزیز اشتباه شما همین جا بود دیگه شما فایل ایزو ویندوزو باز کردین محتویاتشو دیتا کردین تو دی وی دی خب با این کار دیگه دی وی دی شما قابلیت بوت شدن نداره شما باید خود فایل ایزو رو روی دی وی دی رایت میکردین
mahyarSAMSUNG
19-03-2012, 20:07
خوب یعنی این فایلی که دارم هیچییییییییییییی ؟ یعنی هیچ راهی نداره بوت بشه ؟
تنها راهی که به ذهنم می رسه استفاده از RT_Seven_Lite هستش. این نرم افزار، پوشه استخراج شده ی ویندوز سون رو دریافت می کنه و تازه میشه روی ویندوز تغییرات هم ایجاد کرد که کاری بهش نداریم و آخر سر خودش بوتیبلش می کنه ویندوز رو. در آخر یه فایل ISO میده که رایتش می کنید.
ولی از این به بعد هیچوقت فایل ISO بوتیبل رو استخراج برای رایت نکنید چون دردسر های بالا رو داره.
jafarian
20-03-2012, 13:00
شما برنامه ImgBurn ازلینک اول دانلود کنید بعدشم فایلی که داخل لینک دوم گذاشتم دانلود کنید طبق اون پیش برین برای بوت کردن ویندوز سون مشکلی بود بگین راهنمایی کنم:20:
mahyarSAMSUNG
20-03-2012, 20:49
دوتا سوال دارم ... ویندوز من از روز اول 64 بیت بود که حالا به دلایلی 32 نصب کردم ولی دیدم رم من که 6 گیگ هستش جلوش پرانتز باز کرده نوشته 2.9 گیگ usable .... برای همین دوباره خواستم 64 بیت بریزم آیا روی 32 6 گیگ شناخته شده ؟ یا باید 64 بیت بریزم ؟ اصلا فرق 32 بیت و 64 چیه ؟ آیا با هم مساوی هستن یا 64 نسبت به 32 ارجعیت داره ؟
سوالم دومم .. آیا نصب ویندوز از طریق ویندوز نصب شده کار درستیه ؟ یعنی منظورم اینه که ویندوز وقتی فعاله سی دی رو بزاریم و از طریق اتوران ویندوز جدید رو نصب کنیم آیا اینکار عقلانی که بخوایم ویندوز جدیدی داشته باشیم ؟ یا بهتره از طریق داس اینکارو کنیم ؟
دوتا سوال دارم ... ویندوز من از روز اول 64 بیت بود که حالا به دلایلی 32 نصب کردم ولی دیدم رم من که 6 گیگ هستش جلوش پرانتز باز کرده نوشته 2.9 گیگ usable .... برای همین دوباره خواستم 64 بیت بریزم آیا روی 32 6 گیگ شناخته شده ؟ یا باید 64 بیت بریزم ؟ اصلا فرق 32 بیت و 64 چیه ؟ آیا با هم مساوی هستن یا 64 نسبت به 32 ارجعیت داره ؟
سوالم دومم .. آیا نصب ویندوز از طریق ویندوز نصب شده کار درستیه ؟ یعنی منظورم اینه که ویندوز وقتی فعاله سی دی رو بزاریم و از طریق اتوران ویندوز جدید رو نصب کنیم آیا اینکار عقلانی که بخوایم ویندوز جدیدی داشته باشیم ؟ یا بهتره از طریق داس اینکارو کنیم ؟
جواب 1 :
ویندوز 32 بیتی فقط تا 4 گیگ حافظه رو میتونه آدرس دهی کنه که مقداری از اون هم برای آدرس دهی مموری کارت گرافیک و ... مصرف میشه . بنابراین هر چقدر باقی بمونه رو به رم اختصاص میده . به عکس پایین دقت کن :
یعنی سیستم شما با ویندوز 32 بیتی نمیتونه از گل 6 گیگ استفاده کنه . فقط 2.9 گیگ رو استفاده میکنه . بنابراین برای استفاده ی بهینه از منابع سخت افزاری ، شما بهتره 64 بیت بریزی .
جواب 2 :
کار دور از عقلی نیست ، چون در هر صورت سیستم خودش اتوماتیک ریستارت میشه . ولی خوب چه کاریه ، شما dvd یا فلشی که ویندوز روش هست رو بذار و از طریق دکمه ی بوت منوی دستگاهت (توی هر مادربوردی متفاوته مثل توی مادربوردهای دسکتاپ asus دکمه ی f8 هست) dvd یا فلش رو برای بوت انتخاب کن . اگر هم نشد برو توی bios و first boot device رو روی اون چیزی که میخوای تغییر بده و بعد خیلی راحت قبل از بالا اومدن ویندوز قبلی ، پارتیشن primary رو فرمت کن و ویندوز رو روش نصب کن که به مشکلات احتمالی هم نخوری .
mahyarSAMSUNG
21-03-2012, 00:06
مرسی از جواب ... پس حتما 64 بیت نصب میکنم ...
یه سوال دیگه ... وقتی در لپ تاپم رو میبندم لپ تاپ میره روی حالت اسلیپ وقتی درشو باز میکنم صفحش روشن میشه و صفحه ی یوزرها رو جلوم ظاهر میشه .. ولی من میخوام وقتی درشو باز میکنم دسکتاپم فعال شه ... نا گفته نماند که من هیچ پسوردی روی لپ تاپم ندارم که بخواد روی صفحه یوزرهام بیاد ... یه دونه یوزر هم بیشتر ندارم ...
مرسی از جواب ... پس حتما 64 بیت نصب میکنم ...
یه سوال دیگه ... وقتی در لپ تاپم رو میبندم لپ تاپ میره روی حالت اسلیپ وقتی درشو باز میکنم صفحش روشن میشه و صفحه ی یوزرها رو جلوم ظاهر میشه .. ولی من میخوام وقتی درشو باز میکنم دسکتاپم فعال شه ... نا گفته نماند که من هیچ پسوردی روی لپ تاپم ندارم که بخواد روی صفحه یوزرهام بیاد ... یه دونه یوزر هم بیشتر ندارم ...
سلام
hassan232
27-03-2012, 11:53
منوی run اجرا داخل دستور msconfig بزنید اینتر کنید بعدشم به سربرگ boot برین اونجا گزینه ای که اضافه هست روی کلیک کنید بعدشم گزینه Delete بزنیدتایید کنید بیاین بیرون:20:
سلام
خیلی ممنون
چند وقت بود دنبال همین بودم.
یا علی ع
:20::20:
mahyarSAMSUNG
30-03-2012, 21:13
ببخشید یه مشکل دیگه دارم ... موس لپ تاپم طوری که وقتی یه دکمه از کیبور رو فشار میدم برای 1 تا 2 ثانیه تاچ پد لپ تاپم کار نمیکنه .... که واقعا برای من که تند با کامپیوتر کار میکنم آزار دهندست ... اینطوری بگم که اگه من یکی از دکمه های کیبورد رو همینطوری هی بزنم تاج پدم اصلا کار نمیکنه .... ایم موضوع زمانی پیش میاد که من برنامه Elan که ماله موسم هستش و امکانات مالتی تاج رو برای تاچ پدم راه میندازه بوجود میاد ...
mahyarSAMSUNG
02-04-2012, 08:08
مشکل قبلیم که فکر کنم جواب نداشت
میشه بگید با این یکی مشکلم باید چکار کنم ؟ حتی ویندوز هم نصب میکنم برنامه هام رو که نصب میکنم این ارور بعد از هر روشن کردن کامپیوتر میاد البته این c++ رو هم از اول نصب کردم ولی درست نمیشه
اول این میاد
بعد این میاد ( با اومدن این ارور موس گیر میکنه و تیک تیک حرکت میکنه )
Dew Drop
02-04-2012, 11:50
mahyarSAMSUNG ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز ...
لطفاً برای نظم بیشتر,برای سوالهای خودتون تاپیک جدید با عنوان مناسب انتخاب کنید تا کسانی که مشکل مشابهی دارند
دسترسی به جوابهای داده شده راحتتر باشه.شما در این تاپیک سوالهایی پرسیدید که بی ارتباط با عنوان تاپیک هستش!!!
در ضمن اگه در انجمن لپ تاپ سوالهای مربوط به لپ تاپ رو بپرسید بهتر جواب می گیرید.
jafarian
02-04-2012, 13:16
مشکل قبلیم که فکر کنم جواب نداشت
میشه بگید با این یکی مشکلم باید چکار کنم ؟ حتی ویندوز هم نصب میکنم برنامه هام رو که نصب میکنم این ارور بعد از هر روشن کردن کامپیوتر میاد البته این c++ رو هم از اول نصب کردم ولی درست نمیشه
اول این میاد
بعد این میاد ( با اومدن این ارور موس گیر میکنه و تیک تیک حرکت میکنه )
اگر با این روشهایی که گفتم جواب نگرفتین تو همون انجمن لپ تاپ که گفته شده سئوال خودتون مطرح کنید زودتر به جواب میرسین
روش اول
این برنامه Microsoft Visual C++ 2008 Redistributable Package که برای شما پایین لینک کردم دانلود کنید روش کلیک راست گزینه run as administrator انتخاب کنید بعدش نصب کنید سیستم ریستارت کنید ببینید فیکس شده همین ورژن دانلود کنید
روش دوم
منوی run اجرا کنید داخلش دستور msconfig تایپ کنید اینتر کنید تو صفحه ای که باز میشه طبق شکل اول عمل کنید تیک گزینه های مورد نظر بزنید بعدشم تایید اوکی کنید روی گزینه restart که میاد کلیک کنید تا سیستم ریستارت بشه بعدشم طبق شکل دوم به مسیری که قرار دادم برین تیک گزینه مورد نظر بزنید تایید اوکی کنید بیاین بیرون.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mahyarSAMSUNG
02-04-2012, 14:26
آقای جعفریان ممنون تست میکنم میگم
mahyarSAMSUNG ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز ...
لطفاً برای نظم بیشتر,برای سوالهای خودتون تاپیک جدید با عنوان مناسب انتخاب کنید تا کسانی که مشکل مشابهی دارند
دسترسی به جوابهای داده شده راحتتر باشه.شما در این تاپیک سوالهایی پرسیدید که بی ارتباط با عنوان تاپیک هستش!!!
در ضمن اگه در انجمن لپ تاپ سوالهای مربوط به لپ تاپ رو بپرسید بهتر جواب می گیرید.
این چیزی رو که شما میگید میدونم ولی دقت کردید توی همین تاپیک چندتا سوال پرسیدم اگه قرار بود برای هرکدوم یه تاپیک جدا باز کنم که خیلی شلوغ میشد .تازه این مشکل لپ تاپ نیست مشکل سیستم عامل ویندوز 7 هستش که باید توی این تاپیک مطرح بشه .. من این مشکل رو روی دسکتاپم هم دارم طوری که کامیپوتر خونه و همیشه slpeep میکنیم تا این ارور نیاد ...من برام سوالات زیادی بوجود میاد ... من بیشتر تو فکر سایت بودم که علکی برای یه سوال تاپیک باز نشه .... ولی از این بعد باشه تاپیک باز میکنم ...
sdfssdfs
03-04-2012, 08:32
برای سوال اول باید بگم اگه از نرم افزار های خاص استفاده نکنی و رمت کمتر از 4 گیگ باشه خیلی 32 و 64 بیت فرقی نداره ولی برای رم 6 گیگ باید 64 بیتی نصب کنی تا بتونی از همه توان سیستمت استفاده کنی
فرق نصب از طریق ویندوز و داس فقط در اپگرید کذدنه اگه از داس نصب کنی فقط میتونی یک ورژن تازه بریزی ولی اگه از ویندوز قبلی بنصبی میتونی ویندوزتو به ویندوز جدید تبدیل کنی و همه برنامه های قبلیتو داشته باشی البته فقط بعضی از ویندوزها به هم اپگرید میشن
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.