مشاهده نسخه کامل
: مشکل کم شدن ناگهانی سرعت رایت سیستم
سلام دوستان
سرعت رایت سیستم من به طرز خیلی ناگهانی پایین اومده .........کمک .......کمک
از دو روز پیش که حدود 70 گیگ سریال ریختم توی هارد کامپیوتر و خواستم روی دی وی دی هرکدوم رایت کنم
سرعت سیستمم اینقدر پایین اومده که برای هر دی وی دی 40 دقیقه زمان میبره تا رایت کنه درحالی که قبلا نهایت 10 دقیقه ای رایت میکرد ، این وضع در مورد هر دوتا دی وی دی رایترم صدق میکنه ، نکته دیگه اینکه سرعت رایت هم تغییر میدم هیچ تغییری در عملکرد رایت نداره و نه سرعت کم و نه زیاد میشه
میشه لطفا کمکم کنید واقعا به کمکتون نیازمندم ، نمیدونم دقیق مشکل کجاست
منتظر نظرات دوستان هستم :40:
sara_program
18-03-2012, 16:10
سلام. شما 70 گیگ رو قبلا با dvd وارد سیستم کردین یا هارد به هارد کردین؟
اگه قبلا با dvd اینکارو کرده باشین احتمال داره چشمش ضعیف شده باشه.
یه احتمال دیگه هم میدم. سیستمتون ویروسی شده باشه و ویروس فضای رم رو اشغال کرده باشه.
---------- Post added at 05:10 PM ---------- Previous post was at 05:09 PM ----------
شما یه تست بزنید. یه dvd بذارید ببینید چقدر زمان میبره تا بخونتش
sara1992
18-03-2012, 16:12
سلام
منم دقیقا همین مشکل رو داشتم ولی واسه من به خاطره این بود که درایو c م پر شده بود واسه همین سرعت رایت خیلی اومد پایین.
این مشکل یا میتونه از ویندوز باشه
یا خرابی دی وی دی خام ها
یا این مشکل از طرف درایو هاست
شما بهتره یکی از درایو ها رو بکشین و دوباره تست کنید تا معلوم بشه مشکل از کجاست
سلام. شما 70 گیگ رو قبلا با dvd وارد سیستم کردین یا هارد به هارد کردین؟
اگه قبلا با dvd اینکارو کرده باشین احتمال داره چشمش ضعیف شده باشه.
یه احتمال دیگه هم میدم. سیستمتون ویروسی شده باشه و ویروس فضای رم رو اشغال کرده باشه.
---------- Post added at 05:10 PM ---------- Previous post was at 05:09 PM ----------
شما یه تست بزنید. یه dvd بذارید ببینید چقدر زمان میبره تا بخونتش
سلام دوستان ممنون که پاسخ دادید به پستم
من این 70 گیگ با dvd وارد کردم و ریختم تو هارد ، تست کردم واسه یکی از درایوها 20 ثانیه طول میکشه تا بالا بیاد و واسه اون یکی 35 ثانیه
به نظرتون مشکل از چشمی اش؟؟ آخه 8 ماه پیش هردوشون باهم خریدم و وصل کردم مارکش هم معتبر pioneer ، خیلی هم باهاش رایت نکردم ،دی وی دی رایتر قبلی من سامسونگ بود از این خیلی پایین تر بود ولی نزدیک دوسال خوب برام کار کرد ، میشه لطف کنید بگید حالا باید چه کار کنم ؟؟ باید دوباره هردوتا تعویض کنم و جدید بگیرم ؟؟؟
sara_program
19-03-2012, 23:40
شما نباید یه ضرب پشت سر هم ازش کار میکشیدید. ولی بازم نمیشه گفت صددرصد ضغیف شده.
اگه خیلی ضعیف شده باشه اصلاً dvd رو باز نمیکنه. حواستون بیشتر بهش باشه. درایو ویندوزتون رو تا میشه خالی کنید.
یه سوال: توی حافظه ی درایو dvd فیلم کپی کردین؟ منظورم اینه که حافظه ی dvd درایوتون پر نشده باشه.
شما نباید یه ضرب پشت سر هم ازش کار میکشیدید. ولی بازم نمیشه گفت صددرصد ضغیف شده.
اگه خیلی ضعیف شده باشه اصلاً dvd رو باز نمیکنه. حواستون بیشتر بهش باشه. درایو ویندوزتون رو تا میشه خالی کنید.
یه سوال: توی حافظه ی درایو dvd فیلم کپی کردین؟ منظورم اینه که حافظه ی dvd درایوتون پر نشده باشه.
ببخشید دیر جواب دادم گرفتار بودم ، ممنون از پاسخ تون
من توی حافظه دی وی دی درایو فیلم کپی نکردم ، حتی توی درایو ویندوز هم نریختم که پر نشه
به نظرم همون ضعیف شدن اپتیک باید باشه چون دی وی دی رایترم با یکی دیگه عوض کردم و اون مشکلی نداشت
البته همون طور که فبلا هم گفتم دی وی دی میخونه فقط سرعت رایتش شده حدود 40 دقیقه
فقط خواستم بدونم دوستان اگه اپتیکش عوض کنم مشکلش حل میشه ؟؟ اگه حل میشه بعد عید هردو بدم واسه تعویض؟؟
sara_program
25-03-2012, 16:55
شايد با تعمير درست بشه. شايد اينقدر باهاش رايت زديد چشمش كثيف شده باشه. اگه بخواين آموزش تصويريشو واستون ميذارم
شايد با تعمير درست بشه. شايد اينقدر باهاش رايت زديد چشمش كثيف شده باشه. اگه بخواين آموزش تصويريشو واستون ميذارم
خیلی متشکرم دوست عزیز به خاطر این همه توجهی که به مشکلم دارید
اگه لطف کنید و آموزش برام بذارید خییییییییییییییییلی ممنونتون میشم :11:
sara_program
30-03-2012, 00:00
به زودی براتون میذارم. قبل از 13 فروردین
sara_program
31-03-2012, 15:46
1- ابتدا سوزنی را در سوراخ کوچک dvd rom فرو کنید تا در دی وی دی رام باز بشه (یه کم باید فشار بدید)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- سپس سوزن را اهرم کنید تا در دی وی دی رام باز بشه.
3- بعد در زیرین دی وی دی رام با باز کنید. چهار تا پیچ داره که باید بازشون کنید. و در را به آرامی بلند کنید.
4- در را که بر داریم مانند شکل زیر می شه.
5- در رویی دی وی دی رام را فقط مونده که برداریم. اما ابتدا باید دو تا خار را که طرف راست و چپ هستش را آزاد کنیم.
6- حالا هر دو در ها را برداشتیم. به عکس زیر نگاه کنید. دایره قرمز رنگی که کشیدم همون چشم دی وی دی رام هستش. ابتدا روی چشم را اسپری بزنید. (زیاد نزنید چون روغن اسپری می مونه روش. فقط قصد ما استفاده از فشار هوا و الکلش هست) بعد با پارچه ی عینک، آروم روی چشمو تمیز کنید. توی نور نگاه کنید ببینید احیاناً اثر انگشت یا پرز روی چشم باقی نمونده باشه.
7- این قسمت ربطی به تمیز کردن چشم نداره. اما گفتم تا در دی وی دی رام بازه یه نکته ای را هم بگم. احیانا گاهی اوقات می شه که وقتی دکمه ی دی وی دی رام را می زنید در دی وی دی رام باز نمی شه. به این خاطره که این تسمه باید روغن کاری بشه. با روغن گریس بهتره روغنکاریش کنید. روغن مایع باعث ایجاد چسبندگی میشه و نه تنها تسمه بیشتر می چسبه بلکه باعث کشیدگی و گشاد شدن تسمه هم میشه.
8- در مرحله ی بعد در ها جا می اندازیم.
9- در مر حله ی آخر خار ها را جا می زنیم.
10- این هم دی وی دی رایتر دوران خوابگاه من!!! دلم گرفت یاد اون دوران افتارم.
خیییییییییییلی ممنون دوست عزیز
واقعا لطف کردید:11:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.