ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : برنامه‌ی كلاه قرمزی 91

ragbar12
18-03-2012, 14:02
نوروز 91 "باکلاه قرمزی"

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پخش مجوعه "کلاه قرمزی" با اجرای ایرج طهماسب در ایام نوروز 91 از شبکه دو سیما قطعی و از چند روز پیش تولید آن آغاز شده‌است.

مجموعه "کلاه قرمزی" امسال بیشتر با محوریت عروسک‌ها پخش خواهد شد و ایرج طهماسب و حمید جبلی به تهیه‌کنندگی حمید مدرسی از اوائل بهمن ماه مشغول طراحی و نگارش آن هستند.

ضبط این مجموعه با تکمیل دکور برنامه از چند وقت پیش شروع شده‌است، اما گروه برای پرهیز از حواشی سعی کردند این کار را بدون پوشش خبری و در آرامش کامل تهیه کنند.

مجموعه "کلاه قرمزی" در 13 قسمت 40 دقیقه‌ای تهیه می‌شود و قرار است در ایام نوروز هر شب ساعت 20 روی آنتن شبکه دو برود.

این مجموعه ساعت 15 هر روز تکرار خواهد شد. مجموعه "کلاه قرمزی" از تولیدات گروه خردسال و کودک شبکه دو است و امسال چهار عروسک جدید به این مجموعه اضافه می‌شود.
از بازيگران اين مجموعه ميتوان به صابر ابر و نگار جواهريان اشاره اكرد.

شنیده‌ها حاکی از آن است که فیلم سینمایی "کلاه قرمزی و بچه ننه" بعنوان تازه‌ترین نسخه سینمایی با حضور این عروسک‌های دوست‌داشتنی هم مراحل مونتاژ را سپری می‌کند و احتمالا سال آینده در سینماها اکران خواهد شد.

مجموعه "کلاه قرمزی" یکی از برگ‌های برنده شبکه دو در ایام نوروز بوده‌است که در سال‌های قبل توانست مخاطبان زیادی را پای جعبه جادویی بنشاند. بازپخش سری ویژه این برنامه برای نوروز90 از چند شب پیش در کنداکتور پخش شبکه دوم قرار گرفته‌است.

بی باک بی بال
18-03-2012, 22:13
امیدواروم:31: مثل همیشه توپ باشه :8:

Ssarshar
18-03-2012, 22:20

مرجع خبری پرسپولیس : شماره 8 پرسپولیس وعده اولیه حضور در این برنامه را به ایرج طهماسب داده است و احتمالا در ایام نوروز مهمان کلاه قرمزی ، پسر خاله و فامیل دور خواهد بود!

کلاه قرمزی و پسر خاله کاراکترهایی هستند که علاوه بر کودکان امروز، برای متولدین دهه 60 هم خاطرات بسیاری را ساخته اند

و نسل روزهای جنگ و پس از آن تا شروع دهه 70 هنوز هم پای ثابت برنامه های این شخصیت های عروسکی هستند.

ایرج طهماسب و حمید جبلی که مشغول ساخت سری جدید این برنامه برای پخش در نوروز 91 هستند یک سورپرایز ویژه برای برنامه امسال تدارک دیده اند.

شماره 8 افسانه ای و غیرقابل پیش بینی پرسپولیس که از مصاحبه و قرار گرفتن مقابل لنز دوربین گریزان است بار دیگر قصد دارد هوادارانش را غافلگیر کند و مهمان کلاه قرمزی و پسر خاله در ایام عید باستانی نوروز باشد.

کریمی وعده اولیه حضور در این برنامه را به ایرج طهماسب داده و اگر برنامه های باشگاه پرسپولیس مانع از این اتفاق نشود، جادوگر سرخ در ایام نوروز 91 مهمان این دو شخصیت خاطره انگیز عروسکی خواهد بود.

مجموعه کلاه قرمزی و پسر خاله در نوروز 90 هم گوی سبقت را از سایر برنامه های تلویزیونی ربود و بیشترین آمار بینندگان را با اختلاف زیاد به خود اختصاص داد.

mmf66
19-03-2012, 01:38
خیلی برنامه قشنگیه ادم رو یاد قدیما میندازه

babak2002
19-03-2012, 09:56
کسی می دونه کدوم شخصیت ها هستن ؟ کدوما نیستن ؟
من که از فامیل دور و این بره خوشم اومده بود سال قبل ، امیدوارم امسال هم باشن

wwwatiw
19-03-2012, 14:11
کسی می دونه کدوم شخصیت ها هستن ؟ کدوما نیستن ؟
من که از فامیل دور و این بره خوشم اومده بود سال قبل ، امیدوارم امسال هم باشن

همه ي شخصيت هاي پارسال هستن .

altair
21-03-2012, 21:09
امسال هم مثل سال قبل و قبل تر دوباره عروسک های دوست داشتنی به خانه ما برگشتن تا لحظاتی شاد رو ایجاد کنن:

"کلاه قرمزی"در نوروز 91
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] fa%2Fnews%2F59508%2F%25DA%25A9%25D9%2584%25D8%25A7 %25D9%2587-%25D9%2582%25D8%25B1%25D9%2585%25D8%25B2%25DB%258C %25D8%25AF%25D8%25B1-%25D9%2586%25D9%2588%25D8%25B1%25D9%2588%25D8%25B2-91)

مجموعه "کلاه قرمزی" امسال بیشتر با محوریت عروسک‌ها پخش خواهد شد و ایرج طهماسب و حمید جبلی به تهیه‌کنندگی حمید مدرسی از اوائل بهمن ماه مشغول طراحی و نگارش آن هستند.

پخش مجموعه "کلاه قرمزی" با اجرای ایرج طهماسب در ایام نوروز 91 از شبکه دو سیما قطعی و از چند روز پیش تولید آن آغاز شده‌است.

به گزارش خبرنگار مهر، مجموعه "کلاه قرمزی" امسال بیشتر با محوریت عروسک‌ها پخش خواهد شد و ایرج طهماسب و حمید جبلی به تهیه‌کنندگی حمید مدرسی از اوائل بهمن ماه مشغول طراحی و نگارش آن هستند.

ضبط این مجموعه با تکمیل دکور برنامه از چند روز پیش شروع شده‌است، اما گروه برای پرهیز از حواشی سعی کردند این کار را بدون پوشش خبری و در آرامش کامل تهیه کنند.

مجموعه "کلاه قرمزی" در 13 قسمت 40 دقیقه‌ای تهیه می‌شود و قرار است در ایام نوروز هر شب ساعت 20 روی آنتن شبکه دو برود.

این مجموعه ساعت 15 هر روز تکرار خواهد شد. مجموعه "کلاه قرمزی" از تولیدات گروه خردسال و کودک شبکه دو است و امسال چهار عروسک جدید به این مجموعه اضافه می‌شود.

شنیده‌ها حاکی از آن است که فیلم سینمایی "کلاه قرمزی و بچه ننه" بعنوان تازه‌ترین نسخه سینمایی با حضور این عروسک‌های دوست‌داشتنی هم مراحل مونتاژ را سپری می‌کند و احتمالا سال آینده در سینماها اکران خواهد شد.

مجموعه "کلاه قرمزی" یکی از برگ‌های برنده شبکه دو در ایام نوروز بوده‌است که در سال‌های قبل توانست مخاطبان زیادی را پای جعبه جادویی بنشاند. بازپخش سری ویژه این برنامه برای نوروز90 از چند شب پیش در کنداکتور پخش شبکه دوم قرار گرفته‌است.
این خبر خب دیگه قدیمی شده چون الان دیگه پخش سری جدید شروع شده ولی خب گفتم باشه تا یه مقدمه ای بشه.
سری جدید هر شب ساعت 20 از کانال دو پخش میشه که فعلا سه قسمت ازش نشون داده شد.

altair
21-03-2012, 21:25
نه متاسفانه با اینترنت لاک پشتی من فکرشو باید از ذهنم بندازم بیرون.

jeremy28
21-03-2012, 22:27
وای... امروز آخرش بود!!!!

داشتم متلاشی می شدم از خنده!

اون تیکه که بندری و کردی و ... می خوندن خیلی باحال بود

واقعاً باید سر تا پای این ایرج طهماسب و حمید جبلی رو طلا بگیرن، عجب موجوداتی هستن اینا!
ای کاش می شد به اینا هم اسکار داد:40:

اون خره که اومده بود اسمش جـــــــــــیگر بود، فامیل دور بهش می گفت شما عقابی، شما پروانه ای، اصلا شما فامیلی.... من خرم:31:

همه چی رو هم سه بار تکرار می کنه و به ترتیب ولومو می بره بالا...

اون خواهرزاده پسرعمه زا هم خدا بود، می گفت 7 بار ازم عیدی گرفته:31:

تو قسمت دیروزی، خوابیدنش هم باحال بود، چقدر پیچیده می خوابوندنش!

واقعاً دمشون گرم، وحشتناک حال می کنم با این کلاه قرمزی.

ragbar12
21-03-2012, 22:51
تاپيك قبلا ايجاد شده

alavi71
22-03-2012, 17:34
فکر کنم پر طرفدار ترین برنامه نوروز 91 بشود دی:

jeremy28
23-03-2012, 22:51
امروز اون تیکه که فکرا رو می خوند، خیلی باحال بود!

مخصوصاً فکر ببعی و خواهرزاده پسرعمه زا:

ببعی: کاهو... کرفس... کُندر... کاهو........:31:

خواهرزاده هه (وای چقدر خوردنیه!) : هه... هه... هه... عیدی بده.... اِه... اِه... اِه... عیدی بده:31:
بعد آقای مجری هم گفت: همـــــــــــــین! (یعنی فکرش فقط در همین حده؟؟!!)

در کل ... :40:

mostafa1400
24-03-2012, 00:26
فکر برقکار چی بود؟ فحش میداد؟

Mr.Crow
24-03-2012, 10:10
آقا تکرارش ساعت چنده ؟!

altair
25-03-2012, 13:47
آقا تکرارش ساعت چنده ؟! شب ساعت 8 و تکرارشم روز بعد ساعت 2:30 بعد از ظهر.
دیروز ته خنده بود همه دعوا گرفتن به خاطر یک کیسه پلاستیک هر کی میگفت ماله منه. پسر عمه زا دعوا گرفته بود و داد میزد نه ماله منه بعد که پلاستیکو میبرد دوباره بر میگشت مبگفت این چه به درد من میخوره!
تو بخش اخرشم هم خر نقش پدر داماد رو داشت و پسر عمه زا نقش پدر عروس بعد برگشته میگه چرا پدر داماد خره؟

Amir_oscar
26-03-2012, 21:12
این همساده خیلی باحال بود! " داغونم ها! هه هه هه هه هه..." :دی

Ezel
26-03-2012, 21:52

بنده خدا میگفت من اصلا زن نداشتم رفته بودم محضر برای سند ماشین ، ولی اونجا نمیدونم چی شد ازم طلاق گرفتن و هنوزم داره مهریه میدم !!! ولی نمیدونم به کی :39::27::39:

ویرایش : بزرگواران دست اندر کار هنر هفتم لطف کنن تگها رو ادیت کنند ، من بیشتر از 2 تا نتونستم اضاف :31: کنم :

آقای مجری
ببعی
ایرج طهماسب
حمید جبلی
فامیل دور
دختر بچه
خواهرزاده زا
همساده :31:

sepid12ir
26-03-2012, 22:26
جداً دم ایرج طهماسب، حمید جبلی و تمامی عوامل این مجموعه گرم ...

امروز وقتی جناب هم ساده :27: وارد شد، داشتم فکر میکردم که چقدر روی شخصیت ها و عروسکهای تازه وارد ، خوب و ظریف کار شده که مخاطب در دقایق اول باهاش ارتباط برقرار میکنه.
معمولا برقراری ارتباط با شخصیت های جدید زمان بر هست، ولی در مجموعه ی کلاه قرمزی، تمامی شخصیت ها در بدو ورود در دل مخاطب جا باز میکنن.

و از این جهت دست مریزاد داره ...

از طرفی عروسک گردانی فوق العاده است. امروز که فامیل دور داشت با آقای مجری درد و دل میکرد، حرکت دستها و صورتش واقعا عالی بود.

خیلی کار محترمی ست...

Zaghan_13
26-03-2012, 22:45

این "هم"(زیاد باهاش ارتباط برقرار کردم ... احساس نزدیکی بهش میکنم.. برا همین با اسم کوچیک صداش میکنم:31:) توی حرفاش چی میگفت؟

لِلـِ ام ؟ لِلَم ؟ لِهَم ؟

چی میگفت دقیقا؟

+

دمشون گرم ... خیلی کرکر خندست:27:

Ssarshar
26-03-2012, 22:58
کلاه قرمزی جنسی است گران قیمت - ارزشمند و بی نظیر در بازار سوت و کوری که در اون تکرار و دلزدگی بیداد میکنه :40:

jeremy28
27-03-2012, 01:38
امروز کم مونده بود از خنـــــــــــــــــده، اقدام به خودزنی کنم:18:

عجب چیزی درست کرده!!

همساده، فامیل دور، همه و همه عالی بودن....
قیافه ی هم ساده (مخصوصاً ابروهاش) + لهجه ی شیرازیش عالی بود.

ای خدا، این ایرج طهماسب، حمید جبلی، مرضیه محبوب و .... از کدوم سیاره اومدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!

راستی دیروز اون یارو این ـه هم خیلی باحال بود، حرف زدنش، جوکش...

حیف ضبط نکردم.
بعد از اینکه تموم شد، در اولین فرصت می زنم رو دانلود و مثل کلاه قرمزی 88 و 90، می شینم هر قسمتشو 7 بار نگاه می کنم:5:

واقعاً هر کی کلاه قرمزی رو نبینه، متاع بزرگی رو از دست داده، از ما گفتن بود!

hojjatinho
27-03-2012, 04:15
از طرفی عروسک گردانی فوق العاده است. امروز که فامیل دور داشت با آقای مجری درد و دل میکرد، حرکت دستها و صورتش واقعا عالی بود.

اتفاقا من در جمعی بودم همین بحث عروسک گردانی شد ..
اکثر موافق بودند که عروسک گردان فامیل دور یک سر گردن بالاتر هست .
به نظر من هم هماهنگ ترین کار رو بین act و صدا همین فامیل دور داره .

jeremy28
27-03-2012, 14:44
این "هم"(زیاد باهاش ارتباط برقرار کردم ... احساس نزدیکی بهش میکنم.. برا همین با اسم کوچیک صداش میکنم:31:) توی حرفاش چی میگفت؟

لِلـِ ام ؟ لِلَم ؟ لِهَم ؟

چی میگفت دقیقا؟

+

دمشون گرم ... خیلی کرکر خندست:27:
به نظرم می گفت: لِه لِه ام ها (یعنی لِه شده هستم، خورد شدم ها:31:)

امروز تکرارشم نگاه کردم همینو می گفت، حالا نمی دونم این عبارت بین شیرازی ها هم مصطلحه یا اوریجینال مال خود همساده اس؟!

در ضمن، اسم عوامل مربوط به صدای عروسکها رو هم در تیتراژ پایانی دیدم، فکر کنم صدای همساده رو "کاظم سیاحی" در میاره!

وای چه باحال می خنده...

aazp
27-03-2012, 14:56
واقعا برنامه کار شده ایه ،خلاقیتهای این گروه انگار بی پایانه، همه به اندازه توی سکانسها هستن ، هر شخصیت جدیدی هم که معرفی کردن عالی بوده از پسر عمه زا بگیر تا این آخریش همساده ، همه به دل میشینن بدون شک ،ولی هیچ کسی فامیل دور نمیشه.

sepid12ir
27-03-2012, 16:17
در ضمن، اسم عوامل مربوط به صدای عروسکها رو هم در تیتراژ پایانی دیدم، فکر کنم صدای همساده رو "کاظم سیاحی" در میاره!در صفحه ی اختصاصی آقای هم ساده ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Faghaiehamsade) در fb ، اینطور نوشته شده:

دوستان عزیز ابتدا باید عرض کنیم صدا پیشه آقای هم ساده جناب آقای محمد بهرانی می باشند که در عین حال صدا پیشه عروسک ببعی نیز می باشند
عروسک گردان آقای هم ساده نیز خانم شیما بخشنده می باشند که عروسک گردانی خواهر عمه زا و خواهر زاده زا را نیز بر عهده دارند
به افتخار هر دوی این عزیزان و برای تشکر از زحماتشان همه این پست را لایک کنید تا منم داغون نشم!

عکسشون هم ضمیمه شد...

bleu2u4u
27-03-2012, 16:57
این همساده اولش که اومد خیلی مضخرف بود
ولی وقتی رسید به تیکه محضر و طلاق من فقط در و دیوار و گاز میگرفتم
پ.ن:جیگر تو fb پیج نداره؟

kkkaktoos
27-03-2012, 17:10
خیلی باحال بود این قسمتش.
من که داغون شدم. الان له له ام.
تکه های طلاق و اوردن ماشین هم باحال بود.
کلا کرکر خنده بود.

کسی قسمت 4 رو واسه دانلود داره.

altair
27-03-2012, 17:19
اون تیکه نمایشنامه اوتللو رو کسی دید؟ ته خنده بود که پریشب داد فرقش با نمایشنامه اصلی شکسپیر که مثلا خیانت بود رو عوض کرده بودن و گذاشته بودن که کلاه قرمزی همسر دور توش فینگ کرده پس یه خیانته و توهین به دور! این پسرعمه زا چرا اینقدر خنده داره هی میگفت بکش بکش به منم عیدی نداده بعدا به تو بده بکش بکش اخرشم که دور گفت چرا اینکارو کردی و به من دروغ گفتی پسرعمه زا میگه: اخه من اهداف پلید داشتم خیلی هم باحال میگه علاوه بر متن خوب این برنامه دوبلورای عالی هم داره و هم چنین عروسک گردونای عالی خدایی دستشون درد نکنه که بعد از هر روز سخت یه ارامشی به ما میدن انگار که تو حموم عمومیه خسته اید یهو یکی میاد قشنگ کیسه میکشه بهتون جونتون تازه میشه.
بی صبرانه منتظر فیلم جدید کلاه قرمزی با نام کلاه قرمزی و بچه ننه هستم.

bleu2u4u
27-03-2012, 17:36
تلفظ دسدمونا هم عالی بود

jeremy28
27-03-2012, 20:21
فامیل دور: گوش منم موسیخ اییه:39:

راستی بچه ها کسی می دونه اسم اون آهنگی که اون آقای سرود:31: گذاشت و گفت که احساسشونو بگن، اسمش چیه و مال کیه؟

مرسی

Hamid Hamid
27-03-2012, 20:27
يعني اين ايرج طهماسبو داغونم كرده ها : دی

آقاي همساده _ صب کُن ببینمممم صب کُن ببینم
نکنه شماها.!
آی فرشید اق غلام گرفتمش گرفتم
پنچر کنو رو گرفتمم گرفتمش
صب کن قف فرمونو رو بیارم
الان بهت می گم لاستیک پنچِر کن
یه هفتست داغونم کِردی تو

+

يه موردي كه به ذهنم ميرسه اينه كه عروسك ها رو دوباره سازي كردن ... درسته؟! مثلا كلاه قرمزي يه ذره فرق كرده با اون كلاه قرمزي سال قبل ... نه؟

+

اين آهنگه هم كه پسر عمه زا ميگفت ياد " مرگ " ميوفتم خيلي باحال بود : دی

aazp
27-03-2012, 20:43
يعني اين ايرج طهماسبو داغونم كرده ها : دی

آقاي همساده _ صب کُن ببینمممم صب کُن ببینم
نکنه شماها.!
آی فرشید اق غلام گرفتمش گرفتم
پنچر کنو رو گرفتمم گرفتمش
صب کن قف فرمونو رو بیارم
الان بهت می گم لاستیک پنچِر کن
یه هفتست داغونم کِردی تو

+

يه موردي كه به ذهنم ميرسه اينه كه عروسك ها رو دوباره سازي كردن ... درسته؟! مثلا كلاه قرمزي يه ذره فرق كرده با اون كلاه قرمزي سال قبل ... نه؟

+

اين آهنگه هم كه پسر عمه زا ميگفت ياد " مرگ " ميوفتم خيلي باحال بود : دی

آره عروسک کلاه قرمزی همونه که تو فیلم سینماییش استفاده کردن با اون سال پیشیه فرق داره بقیه همونن فکر کنم

pp8khat
27-03-2012, 20:45
به نظر من شخصیت فامیل دور کلاً باید حذف می شد تا همه عروسک ها بچه باشند،جو محیط رو بد جوری خراب کرده:13:...اون بره هم باید شخصیتی شبیه حلزون اسفنج باب می داشت نه اون صدای کلفت مسخره:2:...
یه بنده خدایی تو IMDB می گفت:طنزی که از اول تا آخرش لبخند رو لب هات باشه و منتظر جایی باشی که واقعاً بخندی، اصل ارزش اینو که بهش اً طنز بگی نداره،سرکاریه...(البته اگه کلاه قرمزی رو طنز حساب کنیم)

Masoud-Susa
27-03-2012, 21:01
امشــب واقعـا عالی بـود ...
اون قسمت موسیقی و رقص و خوندنشون بـه کنار اصن ...:31:

اونجـایی که جیــگر(خره) از حموم اومد بیـرون بـاحال بود ....
اگه اشتباه نکنم اینجوری بود:
مجری:ببین رفتی حموم بوی خوب میدی چه خوبه
فامیل دور: نـه بابا ای مجری خر همون خره فقط پالونش عوض شده

جیــگر: من اسبم ...

فامیل دور : ببین آی مجری ایـن دوبار دیگه بره حموم ادعای آدم بودن میـکنه ها ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
...توووپ بود یعنی ! :31:

wwwatiw
27-03-2012, 21:10
امشب هم ساده هم بود؟؟؟؟ من ندیدم

babak2002
27-03-2012, 21:25
به نظر من شخصیت فامیل دور کلاً باید حذف می شد تا همه عروسک ها بچه باشند،جو محیط رو بد جوری خراب کرده:13:...اون بره هم باید شخصیتی شبیه حلزون اسفنج باب می داشت نه اون صدای کلفت مسخره:2:...

جو محیط !!؟
مگه جو سریال چه مشکلی داره ؟
به نظر من فامیل دور اگه بامزه ترین شخصیت نباشه یکی از بامزه هاست ، عروس گردانیش هم عالیه و شخصیت پردازی خوبی هم داره و تیکه هایی که میاد بعضی وقت ها نشون می ده که روش کار شده
اون بره هم صدای کلفت اتفاقاً بهش می یاد من اگه بودم می ذاشتم بیشتر انگلیسی حرف بزنه من که با صدای کسی که جاش صحبت می کنه کلی حال می کنم :31:

Ezel
27-03-2012, 21:51
یه بنده خدایی تو IMDB می گفت:طنزی که از اول تا آخرش لبخند رو لب هات باشه و منتظر جایی باشی که واقعاً بخندی، اصل ارزش اینو که بهش اً طنز بگی نداره،سرکاریه...(البته اگه کلاه قرمزی رو طنز حساب کنیم) والا توی این مجموعه کوچکترین صحبت و حرکت برخی کرکترها مثل فامیل - ببعی و پسرعمه زا کافیه تا از خنده "روده بر" بشیم و به نظر من اصلا نیازی نیست تا منتظر جایی باشیم که واقعا بخندیم /

در این برهوت نوروزی تلویزیون ، علاوه بر اینکه به "کانال همساده" پناه میبریم ، همین پنجاه دقیقه ی کلاه قرمزی ( که با احتساب زمان تام و جری و شیپ و آقای خط شاید 35 دقیقه بشه در بهترین حالت ) یادمون میاره که عید نوروز هست ! :31:

ضمن اینکه پرمخاطب ترین برنامه ی نوروز بودن ، اونهم در حالیکه به ظاهر برای رده ی سنی کودک ساخته شده ، فقط از دست تیم کاربلد طهماسب-جبلی برمیاد به نظرم .
+
در بحث نمایشهای عروسکی ، میتونیم این نمایش رو مقایسه کنیم با پنگول ! و ... واقعا ؟؟؟

پی نوشت : کودکان امروز ( حداقل کدوکان اطراف من) علاقه ای به این مجموعه ندارند ، ولی ما کودکان دیروز و پریروز هنوز هم که هنوزه کلاه قرمزی و اون حس نوستالژیکش رو با امثال دیجیمونها و بن تن ها و ... عوض نمیکنیم :20:

تکبیر ! :31:

Zaghan_13
27-03-2012, 23:46
الله اکبر ... طهماسب-جبلی رهبر :31:

به نظر من شخصیت فامیل دور کلاً باید حذف می شد تا همه عروسک ها بچه باشند،جو محیط رو بد جوری خراب کرده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اون بره هم باید شخصیتی شبیه حلزون اسفنج باب می داشت نه اون صدای کلفت مسخره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه بنده خدایی تو IMDB می گفت:طنزی که از اول تا آخرش لبخند رو لب هات باشه و منتظر جایی باشی که واقعاً بخندی، اصل ارزش اینو که بهش اً طنز بگی نداره،سرکاریه...(البته اگه کلاه قرمزی رو طنز حساب کنیم)

این پست رو که دیدم منتظر جواب jeremy28 بود(اسمِت رو نمیدونم:10:) ولی هنوز چیزی نگفته ... حالا من میگم:

:18::18::18::18:چــــــــــــی داری میگی؟!!!!!؟!!!؟؟!؟!!!!!!؟!؟!؟!؟!؟؟! ؟!:18::18::18:
کرکتر به این باحالی.......
کل شخصیت ها یک طرف ... فامیل هم همون طرف(:31:)

همینطور که بچه ها گفتن عروسک گردونیش از همه بهتره... صداش هم که دیگه ...
تیکه هایی که میندازه... مثل همین:
فامیل دور : ببین آی مجری ایـن دوبار دیگه بره حموم ادعای آدم بودن میـکنه ها ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حرف زدنش ... همه شون باحالن.

این فامیل که حرف میزنه من دیالوگ ها و حرکاتی که توی 90 انجام میداد هی یادم میومد نمیدونستم به کدوم بخندم:31:

فقط خواستم بگم دیگه از اینجور حرفا نزنی که ناراحت میکنی همه رو(شوخی:31:...به دل نگیری که میان پستمو پاک میکنن:31:)

حالا منتظر جواب jeremy28 هم باش تا بیاد حالتو بگیره:31:
---------------
همه ش شوخی بود ولی جدا شخصیت به این باحالی .. چرا فکر کردی باید حذف میشد؟!
+

هم امسال هم پارسال و هم سال88 بهترین عیدی ای بود که صدا و سیما به من داد...شما رو نمیدونم.
خدا حفظ کنه این برادرا طهماسب-جبلی رو که کلاه قرمزی با همین کیفیت تا صدها سال بعد ادامه داشته باشه ..... چی میشه!!!:31:
نوشابه لازم میشیم .. :31:

bleu2u4u
28-03-2012, 00:04

ای اقا فامیل دور که از همشون بچه تره
فقط یه نمه صداش کلفته

aazp
28-03-2012, 00:43
اولین باره میشنوم میگن فامیل دور باید حذف می شد ، برای من به شخصه دوست داشتنی ترین شخصیته خصوصا اون صدای حساب شدش که علیرغم کلفتی صدا از جوجه هم میترسه ، واقعا نمیدونم چی بگم مثل این که شما از صدای کلفت میترسی

amirjamshid
28-03-2012, 01:42
فاميل دور چه جوريه!!!!!!!!!!

linkinpark20
28-03-2012, 08:31
به نظر من هم فامیل دور از همه بهتره فقط نمیدونم چرا پسر خاله انقدر کم رنگ شده

Ezel
28-03-2012, 11:05
به نظر من هم فامیل دور از همه بهتره فقط نمیدونم چرا پسر خاله انقدر کم رنگ شده

به نظر من با هوشمندی خاصی زوج طهماسب-جبلی ، پسرخاله و حتی کلاه قرمزی رو کمرنگ تر میکنند نسبت به گذشته ، میدونید انگار یه جورایی میخوان این دو شخصیت خیلی دست خورده نشن ، چون همه جا اینها رو با نام "کلاه قرمزی و پسرخاله" میشناسند نه مثلا کلاه قرمزی و پسرعمه زا یا ...

نظر شخصیم اینه که میخوان حداکثر بهره برداری از این دو شخصیت رو در فیلمهای سینماییشون انجام بدن . :20:

Carl
28-03-2012, 12:02
فامیل دور: گوش منم موسیخ اییه:39:

راستی بچه ها کسی می دونه اسم اون آهنگی که اون آقای سرود:31: گذاشت و گفت که احساسشونو بگن، اسمش چیه و مال کیه؟

مرسی
یکی از آهنگ‌های گروه Secret Gardenئه به اسم Atlantia (از آلبوم Songs from a Secret Garden).
+
جدّاً تک‌تک تیکه‌هاشون آدمو ریفرش می‌کنه!
بره: آقای مجری.. خره.. واقعاً خره! + من لیف بودم! :‌دی

و همچنین صدای در مترو.. (توقّع ندارید بتونم صداشو اینجا بنویسم که! :‌دی)

jeremy28
28-03-2012, 12:05

اول اینو بگم که نظر شما کاملاً محترمه و هر کسی می تونه برداشت شخصی خودش رو از این مجموعه داشته باشه:20:

ولی دوست دارم یه نکته ای رو عرض کنم:

این که در پست های قبلیم هم اشاره کردم که تقریباً می شه گفت زوج جبلی-طهماسب اسطوره هستند، فقط نظر شخصی خودم و علاقه ی زیاد من به این مجموعه نیست!

با توجه به اینکه خودم هم مدتی تجربه تئاتر (بازی و طراحی صحنه) رو داشتم و متاسفانه الان کنار گذاشته شده و از این دنیای اعجاب انگیز فقط دیدن مداوم تئاتر برام باقی مونده و اینکه تا حدودی مطالعه در مورد تئاتر عروسکی داشتم، می تونم به جرات بگم که این مجموعه بی نظیره...

منی که هر فیلمی رو با دقت بسیار زیاد نگاه می کنم و علاوه بر موضوع و فیلمنامه و بازیگران، معمولاً روی مواردی مثل میزانسن، حرکت دوربین، نورپردازی و ... هم دقیق می شم، به ندرت پیش می یاد که بتونم تکرار یه فیلم رو تحمل کنم (یعنی معمولاً یک بار بیشتر نمی تونم ببینم!)

ولی در مورد کلاه قرمزی 88 و 90 می تونم بگم که از پارسال اردیبهشت تا اسفند ماه، هر قسمت رو بالغ بر 6-7 بار به طور کامل دیدم (البته با وجود مشغله بسیار زیادی که دارم!!) برای اینکه هر بار یک نکته جدیدی از هر قسمت کشف می کردم که فقط من رو به خنده وانمی داشت بلکه به وجد می آورد. ظرافت هایی در این مجموعه ها وجود داره که بدون اغراق میشه در موردش کتاب نوشت (خیلی دوست داشتم خودم این کار رو بکنم ولی متاسفانه فرصت دست نداد، ولی از کسانی که شغلشون مرتبط به این موضوع هست لااقل انتظار همچین کاری می رفت!!)

برای من فقط عروسک ها (که همشون روح دارن!) جذاب نیستند، بازی خود آقای مجری هم به شدت حرفه ایه.

حالا این ها جدای از تیکه های خنده دار اون هست، همونطور که دوستان دیگه هم گفتن، شخصیت پردازی فوق العاده قویه و یک مجموعه ی کاملاً هارمونیکه.

در مجموع، اگه یه خرده دیگه بهم رو می دادن، می گفتم که خود جبلی-طهماسب و گروهش هم نمی دونن چی ساختن:31:

در ضمن یه نکته خیلی مهم در مورد اون هم اینه که این مجموعه کاملاً بومیه و ابداً تقلیدی در اون دیده نمیشه و مقایسه اون با موارد خارجی و عروسکی دیگه، قیاس مع الفارقه!
در مورد مخاطب این سریال هم همونطور که دوستمون sir0ci اشاره کردن، ابداً بچه های امروز نیست (و تا حدودی شاید بشه گفت مناسب بچه ها هم نیست) و مخاطب اصلی، بچه های دیروز و پریروز (بزرگسال) هستن که ارزش اون رو بتونن درک کنن.
نمایش های عروسکی ساده تر برای بچه ها مناسب تر هست (این کاملاً نظر شخصی بود:46:)

ولی به هر ترتیب، نگاه شما یا هر دوست دیگه ای که این مجموعه رو نمی پسنده، قابل احترامه و انجمن هم جایی هست که همه افراد با هر ایده و نظری بتونن به راحتی گفتگو کنن.
هدف من هم از این پست، مخالفت با حرف شما نیست ولی خب، گفتن این مطالب رو در ارتباط با پست شما مناسب تر دیدم.

موفق باشید:11:

EngineeR EhsaN
28-03-2012, 12:35
تکرارش کی پخش میشه؟!

Ezel
28-03-2012, 12:45
تکرارش کی پخش میشه؟!

هر روز 14:30

jeremy28
28-03-2012, 15:47
امروز تکرارشو که می دیدم چند تا نکته حال انگیز داشت که خواستم شادی هامو با شما شریک شم:31:

آقای مجری: بو بکش ببین چه بویی میده؟
کلاه قرمزی: می خوای ما رو معتاد کنی؟ اولش با همین بو شروع می شه، اولش بو می کشی یواش یواش چیزای دیگه می کشی...

---------------------------------------------------------

آقای مجری: چرا فکر می کنید این سطل آشغالو همیشه باید من ببرم؟
فامیل: آقای مجری من فکر کردم شما عمداً این آشغالا رو جمع می کنید؛
آقای مجری: نه، من چرا باید این آشغالو جمع کنم، به چه منظوری، نه به چه دلیل من باید این آشغالا رو جمع آوری کنم؟
فامیل: من فکر کردم که می خواین ببینین که ما تو شرایط سخت بدبو چه جوری باید مقاومت کنیم، ها ؟! :goatee:

----------------------------------------------------------

آقای مجری: این (نعنا / فلفل) چه بویی میده؟
فامیل: هوووووووووووووووووووووومم مممممممممم (بو کشیدن فامیل دور!) ....... صابون با طعم خیار :26:

-----------------------------------------------------------

آقای مجری: این جیگر خیلی بوی بدی میده.
فامیل: بوی سطل آشغال جیگرکی می ده!!
دوباره فامیل: بوی جوب موریان آید همی...

جیگر: من بو نمی دم.
سه باره فامیل:) آقای مجری این خَربو ـــه:31:
بوی خودشو نمی فهمه، همینه که می تونه به زندگیش ادامه بده!
من می گم ببریمش "خرواش".

آقای مجری: وقتی من صداتون می کردم، شما صدای منو نشنیدی؟

پسرعمه زا: مـَـ شنیــــــــــــــــــدِم، اهمیت ندادِم! (عجب بچه پررو اییه:27:)

در آخر هم وقتی موزیک موبایل آقای سرود (اسمش کاظم سیاحی بود، توی تیتراژ دیدم) پخش شد، قر و فراشون منو کشته بود:
قِر جیگر، فامیل، ببعی و .... پسرعمه زا.

امین لفتافی
28-03-2012, 15:55
نمی دونم چجوریه که دیگه اینها هم حال ده 70 رو ندارن و یک چیز کلیشه ای و و بی مزه ای هست از ناظر محترم هم خواهش می کنم این تایپیک بسته شه

YAHYA-PRO
28-03-2012, 16:05
ما هم از شما کاربر محترم میخوایم دیگه اینجا نیاید و فکر کنید بسته شده!

امین لفتافی
28-03-2012, 16:32
ما هم از شما کاربر محترم میخوایم دیگه اینجا نیاید و فکر کنید بسته شده!

جمع کنید بابا تا فردا اینجا جمع شده این خط اینم سه خط

Mohammad Yek110
28-03-2012, 16:54
خب چون شما بدتون میاد از این برنامه باید ببندنش؟
خیلی از بزرگسالا با همین برنامه حال میکنن
یحیی جان راست گفتن شما فکر کن بستنش
___

بچه ها تگ های تاپیکو ببینید:
خواهر زاده زا:31::31::31:
نکنه همچین کاراکتری هست و من ندیدم؟

aazp
28-03-2012, 17:00
کاظم سیاحی همون مربی سرود که بخش آخر دیشب اومد فکر کنم گوینده جیگر باشه

sepid12ir
28-03-2012, 17:25
نمی دونم چجوریه که دیگه اینها هم حال ده 70 رو ندارن و یک چیز کلیشه ای و و بی مزه ای هست از ناظر محترم هم خواهش می کنم این تایپیک بسته شه

جمع کنید بابا تا فردا اینجا جمع شده این خط اینم سه خط

دوست عزیز

سلیقه ها و علایق متفاوت هست، ای کاش بتونیم به سلایق هم احترام بذاریم.

مجموعه ی کلاه قرمزی به خودی خود، مجموعه ی بسیار محترمی ست و بدون شک اگر هم به این مجموعه انتقادی هست، لایق یک انتقاد حساب شده و محترم هست.

بنابراین اگر نقد خاصی در رابطه با این مجموعه دارید، میخوانیم.

موفق باشید :11:

---------- Post added at 06:25 PM ---------- Previous post was at 06:23 PM ----------

خواهر زاده زا[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شخصیت جدید این مجموعه، فامیل پسرعمه زا که همش عیدی میخواد
متاسفانه من قسمت های اول را ندیدم و اسم دقیقش را نمیدونم، ولی یکی از دوستان اینطور نوشته بود

اگر اشتباه هست، بگین، اصلاح کنم :46:

ممنون :11:

Ezel
28-03-2012, 17:32
خواهر زاده زا[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شخصیت جدید این مجموعه، فامیل پسرعمه زا که همش عیدی میخواد
متاسفانه من قسمت های اول را ندیدم و اسم دقیقش را نمیدونم، ولی یکی از دوستان اینطور نوشته بود

اسمش دختر بچه هست ، نسبتش هم خواهرزاده زاست :31:

Mohammad Yek110
28-03-2012, 18:19
اوه اوه تگ ادیت شد
ولی واقعا "خواهرزاده زا"خیلی باحاله
صدای پسر عمه زا محمد رضا هدایتیه؟ همون یاور طغرل خودمون؟

jeremy28
28-03-2012, 20:26
صدای پسر عمه زا محمد رضا هدایتیه؟ همون یاور طغرل خودمون؟
یاور طغرل خودتـــــــــــــون؟!!!
یاور طغرل خودمون یا یاور طغرل خودشـــون؟ :10:

- بله، محمد رضا هدایتیه.

چند تا تیکه باحال امشب (به قول فامیل دور: من باب اطلاع رسانی):

جیگر: گفتم غم تو دارم گفتا غمت سرآید .... نه، گفتی یا نگفتی؟ گفتی یا نگفتی؟

پسرعمه زا: مُلطان غم مادر!

خواهرزاده زاده: دادای موجی، دادای موجی، بَخَل شما مــــــــــن (آخ قربون شکلش برم:15:)

ببعی: بعد از خوندن شعر .......بــَع: ع بده!

بقیه تیکه ها رو هم فردا که تکرارشو دیدم میام می گم:33:

uni
28-03-2012, 20:37
دقت کردین ظاهر فامیل دور چقدر شبیه آقای مجریه ( از لحاظ کچلی و سیبیل :31:)

Mo5tafa
28-03-2012, 20:42
بابا ایول پی سی ورلدی ها، در مورد کلاه قرمزی هم تاپیک زدید :31: مرسییییییییییی

yoosef_st
28-03-2012, 21:07
قسمت 2 شب قبلترش که هم ساده اومده بود واقعا شاهکاره به تمام معناست
"خورد و خاک شیر اصن ... ها ها ها هاه ها!"
ای جووونم
واقعا لذت میبرم میبینمش
خانوادم تعجب میکنن از اینکه من انقدر از یه برنامه تلویزیون خوشم میاد

بچه ها، سایتی میشناسین که با کیفیت بالا بذاره دانلود کنیم؟

OSEN
28-03-2012, 21:22
امشبش هم بسیار زیبا بود ....
حیف که پسر خاله کمرنگه . باز خوبه امشب چش و چالمون به جمالش روشن شد :31:.
لامصب قلمبه ی مرام و معرفته این پسر خاله . این از امشب که تو مسابقه ی مچ اندازی ترکِ زمین! کرد که رفیقش برنده بشه .
اونم از چند شب پیشاش که یه کیک فاسد رو کلا خورد که گربه ها مسموم نشن از دیوار بیفتن و مورچه ها مسموم نشن چون نمیشه بشون سرم زد ....:20:
کلا خراب اخلاقیاتِ این عروسکم من ....:40:

راستی این خنده های پسرخاله (هه هه هه!) تو کاراکتر قبلیش هم بوده ؟ همونی که زمان بچگی هامون پخش میشد ؟
یا جدیدا از شخصیت کفاشیان این خنده رو بش اضافه کردن :15:؟ چون من یادم نمیاد پسرخاله ای که بچگی میدیدیم اینجوری بخنده !

اون قسمتی که ببعی و جیگر میخواستن بدون حرکت باشن هم محشر بود .
مخصوصا اونجا که جیگر خوابید کفِ اتاق و آقای مجری از روش رد شد .
جیگر : چرا ... چرا ... چرا :16:.

.

ashjaee
29-03-2012, 00:22
من بیشتر از همه از پسر خاله و ببعی خوشم میاد. چی مگه؟! سلیقس دیگه! :31:
پسرخاله که همیشه دوست داشتنیه. ببعی هم وقتی انگلیسی حرف میزنه خیلی حال می کنم. It's nice to be important but it's more important to be nice. :27:
تیکه های "در" فامیل دور هم شاهکاره. (درمانند :31:)

امین لفتافی
29-03-2012, 12:59
من امشبشو دقت کردم خیلی قشنگه من واقعا نعذرت می خام که به این برنامه توهین کردم از همه دوستداران این برنامه معذرت می خام خیلی قشنگههههههههههههههههههههه ههههههه

molaali
29-03-2012, 17:26
امثال کلاه قرمزی تنها سریالیه که از تلویزیون تماشا میکنم.و واقعاً از تمام قسمت هاش لذت بردم و همشون رو هم ضبط کردم.
به نظرم یکی از دلایل موفقیت سری کلاه قرمزی اینه که هر کدوم از عروسک ها یه شخصیت متفاوت برای خودشون دارند.و یه جورایی من احساس نمیکنم که فقط با چند تا عروسک طرف هستم!
من به شخصه همه ی شخصیت ها رو دوست دارم ولی اگه بخوام انتخواب کنم: پسر خاله برای من یه چیزه دیگست!

Mr.Crow
29-03-2012, 19:49
این همساده امشب خدا بود !!!!!!!!!!!

Hamid Hamid
29-03-2012, 20:00
سلام ... آقا امشب عالي بودش ...

اين 2 تا ديالوگ رو شنيدم مردم از خنده :

جيگر _ اين لباس كوتاهه؟!

فاميل دور _ آره يكم ... ببينم مگه معلومه؟! :31:

پسر عمه زا _ نه اصلا معلوم نيست ! فقط شبيه ش.و.ر.ت بي بي دوز شده ! :31:

+

اينم يه حرف باحال از آقاي همساده :

_ آقا رفتيم بازي تيم زردا ! ورزشگاه 100 هزار نفري خالي از تماشاچيو ... ديگه هيچي 28 تا توپ خورد تو سر و كله ي ما ! حالا دندونوم هم مصنوعي بودش ! يك توپو خورد تو دندونم ! هيچي آقا رفت پايين تا مري همه رو پاره كرد:31: ... من الان دستگاه گوارش ندارما :31: يعني داغونم آقو :31:

امشب خيلي باحال بودش :20:

Amirdb
29-03-2012, 20:02
یعنی مردم امشب از خنده :31:
اون تیکش که گفت داور اومد اخراجم کرد ......خخخخخخخخ!
آقوی همساده:یعنی داغونما ، له لهم :31:

linkinpark20
30-03-2012, 10:44
یعنی قسمت دیشب دیگه ترکوند مخصوصا تیکه های آقای همساده خیلی با حال بود واقعا درست کردن چنین مجموعه ای برای شاد کردن دل غمگین مردم ایران واقعا تشکر و دست مریزاد داره.امیدوارم همه عوامل مجموعه همیشه با همین کیفیت به کار ادامه بدن.

moraddad
30-03-2012, 21:24
وااااای این همساده خیــــــــــلی خوبه لعـــــنتی !!

یعنی 10 دقیقه یه بند داشتم میخندیدم ! اصن شوکه شده بودم از این سطح طنز !

اونجاها که فامیل دور با احترام و ملایمت باهاش حرف میزد خداااا بود ... وسط خنده یدفعه سرشو انداخت پایین ، ولوم صدارو کم کرد گفت آقای محترم حداقل تو جمع احترام خودتو نگه دار !! :دی :دی

Masoud-Susa
30-03-2012, 23:08
خیلی جالبه ! دقت کردین وقتی آقای همساده شـروع میکنه به حرف زدن کل صحنه رو یه تنه دست میگیـره ؟! :‌)
اصلا وقتی این صحبت میکنـه بقیه کاراکترهایی که تو صحنه هستن به حاشیـه میرن ناخودآگاه !!

پ.ن: چـقد هم بلـا سرش اومده این همساده بنده خدا ! از اون استادیوم رفتن هاش گرفته تا این مسافرت هاش ! :31:

Hamid Hamid
31-03-2012, 00:20
سلام دوستان ... اينم چيزي كه من از ديالوگ محشر آقاي هم ساده يادم مياد :

هم ساده _ آقو يه بار با قطارو رفتيم سفر ... ما رفتيم توالت قطار ! ديدم كه خدايا اين چرا تهش معلومه ! ريلو رو ميديدم ! آقو خلاصه ما 4 ساعت و نيم يه بند نگاه ميكرديم به ريلو !! چشموم 9 و نيم نمره آستيكمات ضعيف شداااا ! آقو داغون شدم اصلا :31: الان من شما رو نميبينم كه ! از صدا تشخيص ميدم كه كجاي وويسادي : دی‌ هه هه هه ! يعني آقو داغونما !

فاميل دور ( با تعجب در حد فضا ! ) _ آقاي مجري خيلي ببخشيد !! ولي اين چرا اينجوريه؟!! :31:

اين يه تيكه رو كه شنيدم بلند بلند ميخنديدما ! انقدر خنديدم كه آقو قفسه سينم داغون شداااا :31:

Amirdb
31-03-2012, 00:21
ايقدر كه آقوی همساده به خوبی شيرازيها رو به دنيا معرفي كرد حافظ و سعدی نتونستند :31:

Kurosh
31-03-2012, 04:22
یعنی باورم نمی‌شد 7 نفر آدم تا سر حد مرگ بخندیم از دست این هم‌ساده :دی:دی:دی
سر این خاطرات ورزشگاه رفتنش کل خونه ترکیده بود از خنده ! یعنی همه اشک از چشماشون می‌اومد !! یه جاییش دیگه داداشم گذاشت رفت گفت بسه دیگه بابا مردم، من دیگه جون ندارم بخندم، فکم درد گرفت : ))

الان شب خواب سپ پلاترو می‌بینم : ))))))))

من الان داغــــــونم : ))))))

از خنده‌های این موجود هم می‌ترکیدیم از خنده :دی:دی:دی

شاهکاری است !
پارسال با رو کردن فامیل دور فکر می‌کردم دیگه هیچ عروسکی نتونه در حد اون منو به وجد بیاره !
ولی این مونولوگ‌هایی که واسه این هم‌ساده می‌نویسن شاهکاره !

+

این وسط از دوبله‌ی معرکه‌ی شخصیت خواهر زاده‌ی پسر عمه زا هم باید یاد کنم !!
قسمت پریشب رو که دیدم این بچه فوق‌العاده بود !!

کثیفیای ایکبیری : )))

linkinpark20
31-03-2012, 10:04
اون قسمتش که میگفت مهماندار رو کشیدم کنار گفتم این چه طرز برخوردی بود دیگه آخر خنده بود:27:

Masoud-Susa
31-03-2012, 13:19
با اجـازه مدیریـت بخش
ایـن لینـک خـاطرات آقـوی همساده از ورزشگـاه رفتن بـه مدت 7:48 ...لحظه به لحظه‌ش خـندس !!:39:
حجم: 20 مگ
یـوتیوب:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسـایبر تـیوب:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدRodfile:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیه سری تیکه باحال از همین ویدیو:31:: اینترپل ما رو گرفت ما رو تبعید کردن گفتیم بریم یه بازی هم همینجا ببینیم؛ رفتیم بازی منچستر-بازل یه پف فیل هم خریدیم نشستیم تو تماشاگرا ...
آقو منچستر یونایتد با بازل مساوی کرد تماشاگرای چلسی ریختن سرمون مارو به حد مرگ زدن !!:39:
+
مجری: بعضیا شانس ندارن دیگه!
همساده:کی شانس نداره؟!!!
مجری :خودمو میگم !
همساده: ها ها ها شانس اصن یه چی تخیلی‌ــه !:31:
+
همساده:حالا آقو بیا با هم بریم ورزشگاه خوش میگذره !
مجری:من با شما بیام یکم دلواپس میشم!
همساده:اتفاقا با من بیا خیــالت راحت باشه ! ینی تــش و بــرق از آسمون بیاد مستقیمــا میخوره تو کله من! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پ.ن: خودتون ویـدیو رو ببینید اینجور فایــده نداره اصلا ! :31:

mf.designing
31-03-2012, 13:26
سلام .
منم واقعا لذت میبرم از این برنامه . هرچند نتونستم چند قسمت بیشتر ببینم .

آقای مجری: واسه چی در ُ باز گذاشتی؟
فامیل دور: واسه بهار.

از در بسته دزد رد می‌شه ولی از در باز رد نمی‌شه.
... وقتی یه در ُ باز بذاری که دزد نمیاد توش. فکر می‌کنه یکی هست که در ُ بازگذاشتی دیگه. ولی وقتی در بسته باشه، فکر می‌کنه کسی نیست ُ یه عالمه چیز خوب اون‌تو هست ُ می‌ره سراغ‌شون دیگه.
... در باز ُ کسی نمی‌زنه. ولی در بسته رو همه می‌زنند. خود شما به خاطر این‌که بدونی توی این پسته دربسته چی ئه، می‌شکنیدش.
شکسته می‌شه اون در.
دل آدم هم مثل همین پسته می‌مونه.
یه سری از دل‌ها درشون باز ئه. می‌فهمی تو دلش چی ئه. ولی یه سری از دل‌هاهست که درش بسته‌اس.
این‌قدر بسته نگه‌اش می‌دارند که بالاخره یه روز مجبور می‌شند بشکنند و همه‌چی خراب می‌شه.

آقای مجری: در دل آدم چه‌جوری باز می‌شه؟
فامیل دور: در دل, با درد دل ئه که باز می‌شه.

ragbar12
31-03-2012, 16:39
سلام
تشكر ميكنم از دوستان چقدر فني ودقيق فيلم رو مي بينيد
من هر چي از اين مجموعه بگم فكر كنم تكراري باشه
واقعا دستشون درد نكنه مدتها بود باصداي بلند نخنديده بودم
يه جايي كه من تركيدم تو قسمتاي قبل اونجا بود كه فاميل دور با تعجب بعد از حرفا و خنده هاي همساده ميگفت:
چرا اين اينجوريه

jeremy28
31-03-2012, 21:15
سلام به همه

من سه قسمته که فرصت نمی کنم شبا ببینم و به جاش تکرارش رو می بینم (مثلاً همین امشب هم نتونستم ببینم------ البته عیب نداره، بعداً 7-8 بار جبرانش می کنم:31:)

قسمت های دیشب و پریشب که آقای همساده هم حضور داشتند فوق العاده بود!

راستی من هم عجیب از این خواهرزاده هه خوشم میاد، یعنی خوشم می یاد که نه، می میرم واسش در حد همساده و ...

توی قسمت پریشب، اون کثیفیای ایکبیری رو که گفت واقعاً داغونــــــــــــــــم کرد:31:
توی قسمت دیشب هم اونجا که توی ماشین (وای، چقدر هنرمندانه اون سکانسو اجرا کردن:40:) می گفت: نگه دار، نگه دار، من دستشویی دارم. بعد که فامیل دور گفت خودتو نگه دار برسیم به یه جایی، گفت: آخه می ریزه:26:

همساده رو هم که بی خیال، بخوام بنویسم به اندازه 10 تا تاپیک باید فضا بگیریم. عجب خالی بندی هم هست بی شرف!
اون تیکه ی کشتی تایتانیکش خدا بود، فامیل دور هم بهش مشکوک شده بود...

خاطرات کلاه قرمزی از اون مهمونی آنچنانی که با خاله رفته بود، آخرش بود (توی قسمت پریشب):
می گفت صاحب خونه با شورت و زیرپیرهن اومد. بعد می گفت رفتم آشپرخونه دیدم چند نفر نشستن دود همه جا رو برداشته... راستی یه جایی هم بود توی طبقه بالاش که اگه بگم چه خبر بود، منو می اندازی بیرون تو جوف بخوابم:27:

چقدر امروزی فکر می کنن و واقعاً چه چیزایی رو مطرح می کنن این حمید جبلی و ایرج طهماسب!

اونجا هم که جای عروسکها عوض شده بود، خیلی باحال بودن.

تو قسمت دیشبی هم یعنی فریم به فریم اون تیکه رانندگی عالـــــــــــــی بود، لذت بردم.

آفای مجری: بچه نباید روی صندلی جلو بشینه.
فامیل دور: آقای پلیس، ما داشتیم دنده عقب می رفتیم، اینه که نشوندیمش صندلی جلو:31:
خواهرزاده زا: بده، بده، عیدی بده:36:

فامیل دور هم که می ترسید صندلی جلو بشینه!
فرمون کلاه قرمزی هم در قابلمه دم کنی بود...

فقط ثانیه به ثانیه اش خنده اس، خیلی باید بادقت نگاه کرد.

و اما... جوک کلاه قرمزی که منو پخش زمین کرد:

یه آقایی رفته بود بنزین بزنه، به جای بنزین ماست ریخت تو باک ماشین. بوق ماشینو که زد، ماشینه گفت: دوغ... دوغ:39:

jeremy28
31-03-2012, 21:37
راستی بچه ها یه خواهشی داشتم:

کسایی که گرافیک کار حرفه ای هستن، می تونن چند تا Wallpaper خوب از این شخصیت ها طراحی کنن؟!

خیلی خوبه اگه همه شخصیت ها حضور داشته باشن و جاهایی که توی تصویر قرار می گیرن، حساب شده و متناسب باشه!

من پارسال Wallpaper لپ تاپم دو تا عکس بود که از اینترنت گرفتم و فقط پسرعمه زا، کلاه قرمزی و پسرخاله توش بودن.

خیلی دوست دارم چند تا عکس داشته باشم که همه توش باشن و واقعاً حرفه ای طراحی شده باشه، چون اگه همین جوری عادی عکس هر کدومو بچینیم کنار هم، زیاد باحال نمیشه...

اگه چیدمان عروسک ها و پس زمینه طوری باشه که خود عکسه یه جورایی گویای شخصیت هر کدومشون باشه و خیلی تمیز و هنری هم کار شده باشه خیلی عالی میشه!

کسی می تونه این کارو بکنه و به این تاپیک یه حال اساسی بده؟؟؟؟!!!!!

مرسی:11:

---------- Post added at 10:37 PM ---------- Previous post was at 10:35 PM ----------

شکسته می‌شه اون در...

من این سکانس رو 7-8 بار دیدم، یعنی مُرده ی این تیکه شم!

jeremy28
31-03-2012, 21:43
راستی توی قسمت دیشب، فامیل دور با سبیل هاش ادای برف (شیشه) پاک کن چراغ ماشین های مدل بالا رو در می آورد... کولاک بود کولاکــــــــــــــــ !

yoosef_st
31-03-2012, 22:44
راستی بچه ها یه خواهشی داشتم:

کسایی که گرافیک کار حرفه ای هستن، می تونن چند تا Wallpaper خوب از این شخصیت ها طراحی کنن؟!

خیلی خوبه اگه همه شخصیت ها حضور داشته باشن و جاهایی که توی تصویر قرار می گیرن، حساب شده و متناسب باشه!

من پارسال Wallpaper لپ تاپم دو تا عکس بود که از اینترنت گرفتم و فقط پسرعمه زا، کلاه قرمزی و پسرخاله توش بودن.

خیلی دوست دارم چند تا عکس داشته باشم که همه توش باشن و واقعاً حرفه ای طراحی شده باشه، چون اگه همین جوری عادی عکس هر کدومو بچینیم کنار هم، زیاد باحال نمیشه...

اگه چیدمان عروسک ها و پس زمینه طوری باشه که خود عکسه یه جورایی گویای شخصیت هر کدومشون باشه و خیلی تمیز و هنری هم کار شده باشه خیلی عالی میشه!

کسی می تونه این کارو بکنه و به این تاپیک یه حال اساسی بده؟؟؟؟!!!!!

مرسی:11:

---------- Post added at 10:37 PM ---------- Previous post was at 10:35 PM ----------

من این سکانس رو 7-8 بار دیدم، یعنی مُرده ی این تیکه شم!
اگه یکی پیدا بشه از این خنده های هم ساده
یدونه GIF متحرک درست کنه من یک دنیا ممنونش میشم
همینجوری که دستش رو میذاره رو شیکمش بالا پایین میره
وااااااای آخرشه!:31:

5ajad
31-03-2012, 23:20
بچه ها من الان اومدم تو تاپیک همش دارم غصه میخورم واقعا:(
خیلی ناراحتم که این برنامه هاشو ندیدم...:|
میگم حالا کدوم قسمت هاش از همه بهتر بود....تاریخ پخشش یا شماره قسمتـش رو بگین من بگردم دانلود کنم:(

ghfg
31-03-2012, 23:33
سلام دوستان
من اومدم یه یاد اوری از یه نفر بکنم وبرم.
اگه اولین فیلم سینماییه کلاه قرمزی رو ببینین یا دیده باشین تو اون فیلم کلاه قرمزی یه خاله ای داشت فکر کنم خاله مژگان بود.که من اسم واقعیشو نمیگم.بچه تیزا خوب فهمیدن کیو میگم.واسه شادیه روحش یه فاتحه بخونین.واقعا حیف شد از دستش دادیم

Hamid Hamid
01-04-2012, 21:07
سلام دوستان ...

خب يك بار ديگه هم به آخر يكي از پر طرفدارترين مجموعه هاي تلويزيوني در تاريخ تلويزيون ايران رسيديم ... مجموعه اي كه چندين و چند سال هستش كه افراد زيادي رو به خودش وابسته كرده ... از بچه هاي 4-5 ساله بگير كه تازه باهاش آشنا شدم تا بزرگتر هاي حتي 50-60 ساله كه سابقه ي زيادي در ديدن اين مجموعه و ديدن كارهاي اين تيم دارن.

كلاه قرمزي 91 هم به پايان رسيد ... اما همه ميدونيم كه امسال كار آقاي ايراج طهماسب و حميد جبلي و تيم اين 2 هنرمند به مراتب از سال هاي قبل سخت تر و پر زحمت تر بودش ... چون حالا ديگه كلاه قرمزي وسعت پيدا كرده و فقط محدود نميشه به همون كلاه قرمزي و پسر خاله كه 2 شخصيت ثابت اين مجموعه هستند. مردم انتظار هاشون به حق و به جا از اين مجموعه بالا بودش چون ميدونند كه ايرج طهماسب و حميد جبلي كارشون رو خيلي خوب بلد هستند و هيچ وقت نبايد منتظر يك مجموعه ي ضعيف و كليشه اي باشند. در نتيحه هر سال بايد طرحي نو و حركتي رو به جلو در كار اين تيم وجود دشته باشه.

لذا امسال هم اين تيم طرح ويژه اي براي بالتر بردن كيفيت و يا حداقل حفظ كيفيتي كه همه ي ما ازشون انتظار داريم داشتند. امسال خيلي كم از مهمون هاي هنرمند در برنامه استفاده شد و يه افزايش خيره كنندي اي رو در تعداد عروسك ها داشتيم كه اين مساله يه ريسك خيلي بزرگي هستش چون ايرج طهماسب 100 درصد مطمئن نبوده كه اين طرح با موفقيت انجام ميشه يا نه ...
اما اين كار انجام شد و چند شخصيت دوست داشتني اضافه شدن ... شخصيت هايي مثل " جيگر " كه اخلاق و رفتار منحصر به فرد خودش رو داره و كسي اصلا نيمتونه بگه كه خب اين شخصيتي تكراري و هجو هستش. واسه ي خودش يه شخصيت منحصر به فرد و متمايز از ديگران رو داشت.

و شخصيت اقاي هم ساده ! كه به نظرم اين " رل " و اين نحوه ي بيان و اين نوع بازي يك چيزي منحصر به فردي بود ... الانه كه فكر ميكنم شخصيتي مشابه رو توي طنز ايران نميبينم كه كاملا اينجوري باشه... يعني يه آدم خيلي ساده اي كه هر بلايي سرش مياد ميخنده و خوشحال هستش و در ضمن از چيزي هم گله نمي كنه و خودش بارها گفته كه " من به شانس اعتقادي ندارم " : دی

خب اما شخصيت هاي ديگه رو هم داشتيم مثل " دختر عمه زا " خواهر زاده زا و اون آقاي دلاك و شاگرد دارو فروش كه اين ها همه به تنهايي رل هاي خودشون رو خوب بازي كردن.

يه نكته ي مثبت ديگه اي كه بايد درباره ي مجموعه گفتش اينه كه خب اين مجموعه تماما حرفه اي هست ... مثلا عروسك گرداني كا ربه نحوي انجام ميشد كه طرف واقعا فكر نميكرد اين شخصيت ها عروسك باشن ... همه باور ميكردن كه اين ها هم واسه خودشون عالمي دارن و حتي شخصيت دارن و آدم هستند. كه اين باز نقش بالاي عروسك گرداني و دوبله ي بسيار حسي و عميق كار رو نشون ميده كه واقعا بايد سپاس گذار اين تيم بودش.

نكته ي ديگه در باره ي شخصيت هاي قديمي ... مثل كلاه قرمزي / پسر خاله / پسر عمه زا و ... جالب اينه كه هرچي جلوتر ميريم عوض اينكه اين شخصيت ها و حركات و حرفاشون كليشه اي بشه ... ميبينيم كه انگار يه دريچه ي نو و جديدي باز ميشه براي بيننده و هر از گاهي يه بعد جديد شخصيتي رو از اين افراد ميبينيم كه واقعا نشون ميده از همون اول و لحظه ي خلق اين شخصيت ها تا به همين الان تيم سازنده و نويسنده ها ايده هاي خيلي خوبي رو دارن براي افزايش هيجان و دادن نشاط به بيننده و اينكه بيننده حتي از شخصيت هاي قديمي هم انتظار نمايش هاي جديد و حركات و رفتار نو رو داشته باشه.

يه تشكر ويچه هم ميكنم از آقاي " حميد جبلي " كسي كه به حق هر سال داره روي يك شخصيت جديد حرف ميزنه و صحبت ميكنه ! اين نشون ميده صداي خيلي قابل انعطافي داره ... چيزي كه در كمتر كسي يه همچين خصوصيتي رو ديديم. و اين فقط و فقط حاكي از هنر بالاي اين مرد هنرمند و خلاق داره ... اميدوارم هميشه سالم و سلامت باشه كه الحق لحظه هاي فرح بخشي رو براي همه ما رقم زده. ايرج طهماسب هم قطعا در شكوفايي و كمك به ايشون نقش بسزايي رو داشته و نبايد از ايشون ياد نكرد ... اميدوارم همچنان اين 2 مرد دوست داشتني سينما و تلويزيون ما به كارشون در كنار هم ادامه بدند.

در آخر باز هم تشكر ميكنيم از آقاي طهماسب و جبلي و تمام زحمت كشان اين مجموعه كه به حق چند سالي هستش عنوان " بهترين مجموعه ي تلويزيوني در عيد " رو ميتونه به خودش اختصاص بده. اميدوارم سال هاي بعد هم باز شايده حضور اين عزيزان در تلويزيون با همين قدرت و با همين خلاقيت باشيم.

پ.ن : تماما حرفاي دل خودم

موفق باشيد

Last Night
02-04-2012, 00:08
خیلی مجموعه قشنگی بود واقعا دستشون درد نکنه...من باید تمام قسمتاشو دانلود کنم دوباره ببینم...

_اجرای اقای مجری که تک بود واقعا صبوریش مثال زدنی بود:دی(قسمتی که ذره بین گرفته بود داشت به بچه ها توضیح میداد یه لحظه ذره بینو جلو دست خودش گرفت...فامیل دور تعجب کرد همینجوری مونده بود بس که کثیف بود:31:)

_کلاه قرمزی یه مقدار تو تعدد شخصیت ها ذوب شده بود درست میگم؟با این حال شخصیت اصلی بود(اون قسمتی که رفته بود مهمونی...توبالکن فک کنم مختلط بود که میترسید برای اقای مجری تعریف کنه)

_پسرخاله که نماد معرفت و تواضع(به تبعیت از پوریای ولی از شرکت تو فینال مسابقه مچ انصراف داد:18:)

_پسر عمه زا مظهر یه پسر شیطون و ساده و یکمی هم کثیف:دی یکسره درحال خاروندن خودش بود...خنده های بامزه ای هم داشت(امشب قاط زده بود میگفت سیزده بدر تموم شد بَریم دیگَه طبیعتَ مردم خوردن تموم شد بریم دیگَه.:27:...
یا پیشنهاد میداد:یَک جا هست اشغال میرزن بَریم اونجا اسباب بازی پَیدا کنیم......)

_فامیل دور ستاره پارسال....سیبیلاش منو گرفت...امسال زنش نبود ،دوره یادتون هست؟(من الان چه جوریم؟)

_بره خیلی بانمکه امسال یکم زبون باز کرده بود .پارسال اون قسمت اشپزیشو یادتون میاد؟(دو جا خیلی حال کردم باهاش .یکیش اونجای که با یه حالت باحالی گفت:خر واقعا خره!!!!!!!:27:
یه جام امشب میگفت وانت بگیریم بریم بیرون گفتjolo of vanet منظورش بودجلوی وانت. یعنی پوکیدم از خنده:31:)

_جیگر وقتی میگفت :گفتم یانگفتم نمیدونم چرا یاد اون اهنگ محسن چاوشی عزیز میفتادم که میخوند بگو گفتم یا نگفتم(امشب پیشنهاد میداد بریم باشگاه اسب دوانی...یه بارم که عروسکا جاهاشونو با هم عوض کرده بودن جیگر لباسای کیو پوشیده بود؟افرین اقای مجری. که دیگه اقای مجری سر و تشو زود هم اورد)

_همساده.ستاره بی چون و چرای 91...با اون خاطره های دیوانه وارش یعنی داغونُم کِرد.کلا سیستم گوارش نداشت.تصور کن:27:...(بخشی از دیالوگاش: بحد مرگ کتکم زدن...فکُم از سه جا شکست...حداقل تو جمع درست صحبت کن...گر زه حکمت ببندد دری زرحمت گشاید در دیگری:31:...به شانس اعتقادی ندارم:18:!!!!!!!!!!!)

---------- Post added at 02:08 AM ---------- Previous post was at 02:06 AM ----------

راستی توی قسمت دیشب، فامیل دور با سبیل هاش ادای برف (شیشه) پاک کن چراغ ماشین های مدل بالا رو در می آورد... کولاک بود کولاکــــــــــــــــ !
جناب شما اگه اون شعری که فامیل دور میخوند بذاری امضات دیگه همه چی تکمیله...
گرفتی کدومو میگم.تو این مایه ها بود:اگر در درمان پسندد.............نمیدونم درست گفتم؟

H a m e e d
02-04-2012, 14:06
من با اینکه نتونستم کامل و مرتب همه قسمتا رو ببینم اما بسیار لذت بردم
اکثر تعریف و تمجیدها رو دوستان گفتن دیگه چیزی واسه من نمونده:دی
فقط یه نکته خیلی مهم که تو ذهنم هست اینه که این گروه از پس سالها و نام و اعتباری که هر کدومشون برای خودشون دست و پا کردن، هنوز انسجام گذشتشونو دارن؛ مثلا عروسک گردانای قدیمیشون یعنی دنیا فنی زاده و مرضیه محبوب یا طراح صحنه شون مجید میر فخرایی که هنوز حاضره برای کودکان وقت بذاره یا محمدرضا علیقلی، آهنگساز اثر و... که همه از بزرگان حیطه خودشون در سینما و تلویزیون هستن و قطعا یکی از رموز موفقیت برنامشون این تیم تواناست؛ وقتی آدم به گذشته فکر میکنه میبینه چه نامهایی برای کودک فعالیت میکردن: بیژن بیرنگ، مرضیه برومند، بهروز بقایی،... الآن چی؟:13:

NET DOCTOR
02-04-2012, 16:25
هر چقدر باقی برنامه ها مزخرف بودن ؛ این یکی باحال بود

هنوز تو کف اون آهنگیم که بع بعی خوند!!!!!

دست همشون درد نکنه

بیوگرافی ایرج طهماسب در اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

به یاد کودکی های نه چندان دور

molaali
02-04-2012, 20:11

sepid12ir
02-04-2012, 20:37
بچه ها دقت کردین یکی از چشمهای کلاه قرمزی سبز هست و یکی آبی
اگه اشتباه نکنم پسر عمه زا هم همینطور

ولی نمیفهمم چرا ؟! : دی

molaali
02-04-2012, 21:10

ولی نمیفهمم چرا ؟! : دی این عکس نشون میده این طور نیست:

:31:

امین لفتافی
02-04-2012, 21:11
اه غم باد ردم این فیلم چرا اخه داره تموم میشه مردم ما دلخوشی این بود شب تلویزیون روشن کنیم کلاه قرمزی ببینیم حالا هیچی من نمی دونم اینو چرا مثلا در قالب های عنوانی مثلا اسم قالب مهمانیو تولدو حمام کردن پسر عمه زاو مثلا کلاه قرزی درس خان می شود و کلا حرفم اینه چرا ادامش نمی دن مگه نمی گن هر روز عیده هان اه من که غمباد کردم باید از این مجموعه جدا شیممممممممممممممممممممممم مممممممممم

aazp
02-04-2012, 21:38
این عکس نشون میده این طور نیست:

از همون اول چشماش تا به تا بود هنوزم هست دلیل خاصیم نداره

5ajad
02-04-2012, 23:15
میگم این عکس بالایی از کدوم فیلمه؟

MILAD MGH
02-04-2012, 23:24
میگم این عکس بالایی از کدوم فیلمه؟

فک کنم واسه «کلاه قرمزی و بچه‌ننه» هست.

CAnZO
02-04-2012, 23:55
سبک کارشون خیلی شبیه به کارهای مرضیه برومند هست مثلا خونه مادربزرگه.
فرضا کاراکتری به اسم آقای "زون" یا ( حلزون) در خونه مادر بزرگه از همون طنز بعبعی یا خر این سریال بهره میبره.
با این تفاوت که این مردانه تر و آداب شکن تر هست و اون زنانه تر و متمایل به تربیت رسمی.
یه رویارویی هم با مرضیه برومند و زیزیگولو داشتند توی نوروز 88. که صحبت از شربت ترک اعتیاد بود برای گیگیلیD:

Morteza4SN
03-04-2012, 01:11
بی شک کلاه قرمزی برنامه ایه که تنها رقیبش قسمت های قبلی اون هست، بنظرم برنامه سال 90 از متن قوی تری برخوردار بود که در عین خنده شما رو بیشتر به فکر مینداخت مثلا از دیالوگ های فامیل دور که در همین تاپیک هم اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یک نمونه اش یادآوری شد. البته باید بدونیم که ویژه برنامه عید بلافاصله بعد از تصویربرداری فیلم کلاه قرمزی و بچه ننه در اسفند شروع شده بود. با این تفاسیر همونطور که دوستان اشاره کردند برنامه هنوز هم تازگی و طراوت خودش رو حفظ کرده و بعد از بازگشت موفق کلاه قرمزی 88 و ادامه اش در نوروز 90 و 91 حالا دیگه نوروز تلویزیون بدون این برنامه یه چیزی کم خواهد داشت

برنامه ای که صداقت حرفاش از درون گروهی حرفه ای و دوست داشتنی، تیپ هایی منحصربفرد رو خیلی سریع به شخصیت تبدیل میکنه ، شخصیت هایی کاملا زنده که برگرفته از روحیات دست نخورده ی سازندگانشون هستند ، در راس اونها مجری دوست داشتنی برنامه ایرج طهماسب که عکس العمل هاش ما رو هر چه بیشتر به دنیای واقعی مهمان هاش نزدیک میکنه و به همین دلیل میشه همونقدر که از دیدن برنامه لذت برد از دنبال کردن بحث ها در این تاپیک و جمع های دوستانه به هیجان اومد و از شیرینی شخصیت های زنده و باور پذیرشون برای هم تعریف کرد .

+

در کنار همه شیطنت ها و ماجراها نمایش هاشون رو دوست داشتم ، خواستگاری چای از قند با ایده ی بامزه اش ، دزدمینا و کنسرتی که برامون اجرا کردن دیدنی بود . نامگذازی شخصیت ها هم همچنان عالی است . هم ساده پدیده ی امسال برنامه بود و باقی شخصیت های جدید هم سریع با بقیه همراه شدن و خودمونی در حد لِهِ لِه :دی

راستی اون ترانه ای که ببعی توی قسمت ماشین بازی میخوند :
از تو دلگیرم / که نیستی کنارم / من دارم می میرم ...
آهنگ دلگیرم از آلبوم ماه میخنده محمد رضا هدایتی (پسر عمه زا) بود .

ولی نمیفهمم چرا ؟! : دی
کلاه قرمزی از همون ابتدای حضورش در برنامه صندوق پست (سال 1371) چشمای رنگ به رنگ داشت، یک عروسک مهمان که خیلی زود ماندگار شد و البته این بچه هنوز با وجود پخته تر شدن اصالت خودش رو حفظ کرده ، پسر عمه زا هم که بالاخره عمه زاشونه : )

jeremy28
03-04-2012, 02:58
سلام

بچه ها کلاه قرمزی هم تموم شد، البته برای من و امثال من تازه شروع شده:8:

یه چند تا تیکه از قسمت آخر :41: و یکی مونده به آخر :41: بگم:

قسمت 12:

جوک ببعی: به یه ببعی میگن بازی مورد علاقه ات چیه؟ میگه: مممممممنچ!

آقای مجری: بچه ها فکر کنین و یه خاطره ی جالب تعریف کنین.

پسرعمه زا کله پا شد که خون به مغزش برسه :31: ... وای چه جورابای باحالی داشت!

خاطره فامیل دور از اون خونه ی "بی دری" هم که جای خودش رو داره.

اما بخش دومش که اون کنسرتو با هیچی و تنها تکیه کلام های خودشون اجرا کردن هم عالی بود... عجب رَپریه این ببعی :46:

اونجایی که بادکنک ها رو باد می کردن:

فامیل دور: آقای مجری فقط باد اون تهشو خالی کن، نزدیک کفشم بود یکم هوای بوجورابی گرفته.

باد کردن پسرعمه زا هم آخرش بود، عین تراکتور باد می کرد. سر اون باد کردن مدل دارش منفجر شدم.
ته نفسش و اون بادکنک کوچیکه هم که دیگه هیچی :39:

خدایا از سوژه ی الکی ببین چیا ساختن :11:

شخصیت پردازی یعنی این، هر کدوم مطابق با ویژگی های خودشون برخوردهای متفاوت و درخور با این موضوع ساده داشتن.

"یکم سینماگران ما بشینن یاد بگیرن"

توی بخش بعدی، آقای مجری به کلاه قرمزی توضیح می داد که تو مثل گل از باغچه دراومدی. اون می گفت قبلش کجا بودم؟؟؟؟!
بعدش که پسرعمه زا اومد و اون خنده های معنی دارررررش از حرفای آقای مجری... هیچی نگم بهتره.
چه موضوعات مهمی رو مطرح می کنن!

قسمت 13:

ادا درآوردن های جیگر و ببعی، سر خوردن اون سبزه منو کشته بود.
وقتی ادای همدیگه رو در می آوردن، اونجا که ببعی اشتباهی ادای آقای مجری رو درآورد، ترکــــــــیدم.

قسمت بعدیش که هر کدوم پیشنهاد یه جا واسه 13 به در رو می داد، اینقدر تیکه های خنده دار که چه عرض کنم "دل و روده در آر" داشت که توان نوشتنش رو ندارم...

فقط یه تیکه هم ساده: آقو از 2 بعد از ظهر تا 8 شب دنبال جا می گشتیم، آخرش هم پیدا نکردیم.
بعد همه ریختن سر مُـ تا حد مرگ زدن ما رو. ها منم صندلی سوم نشسته بودما، گفتم من چی کار کردم آخه؟!
یعنی، این تیکه های بیهوده و بی ربطش منو از درون داغــــــــــــــون می کنه...

آخرش هم که خداحافظی می کردن:

صدا، لهجه و تیپ خواهر پسرعمه زا داشت منو دیونه می کرد- دیگه از خنده گذشته بود- :34:

دخترش هم که (جیــــگر منه، البته این جیگر اون جیگر نیست!) جلوی مامانش به آقای مجری می گفت: کو عیدی ندادی؟

صحنه ی آخرش هم که تمام این شخصیت ها مناسب حال خودشون شادی و با همه ی ماها خداحافظی می کردن:
اما این پایان، اون پایان نیست...

اینا هیچ کدوم عروسک نیستن، اینا همیشه در ذهن من و دیگر دوستداران اونها جاودانه اند و دارن به زندگیشون و ماجراهاشون ادامه میدن.

و اما...

آقای طهماسب و جبلی و گروه غیر قابل پیش بینی و دوست داشتنی شما...

بضاعتی ندارم که ازتون تشکری بکنم که لایقش هستین، تنها کاری که می تونم بکنم اینه که اگر عمری باقی باشه، وقتی فیلم جدیدتون اکران شد، چندین بار برم و اون رو توی سینما تماشا کنم و هر جا که می رسم تبلیغ این فیلم رو بکنم تا شاید فروش زیاد این فیلم بتونه یه تشکر کوچک باشه!

شما واقعاً لیاقت داشتن فیلم ماندگار و پرفروش رو دارین، ای کاش توی این مملکت هر امتیازی بر اساس لیاقت و توان، توزیع می شد...

در ضمن، آقای طهماسب و جبلی و ... من آخرین باری که چشمم به سالن سینما تاریک شد، برمیگرده به اواسط اردیبهشت ماه سال 88 و فیلم مزخرف "وقتی همه خوابیم".

ممنون

R A H A
03-04-2012, 21:43
امسال که اون جیگر رو اضافه کردن هم خیلی برنامشون جالب شده بود
خیلی قشنگه این کارتون:40:

linkinpark20
04-04-2012, 06:54
دوستان جایی رو سراغ دارین که با کیفیت بالاش رو برای دانلود گذاشته باشن؟

neda_traveler
04-04-2012, 08:28
سلام به همه دوستان
بله واقعا برنامه زیبایی بود
و فکر کنم بیشتر ببنندش بزرگترها بودن تا بچه ها:31:

Kurosh
06-04-2012, 16:36
کافه‌سینما-سید آریا قریشی: نمونه‌اش را در نقاط دیگر جهان زیاد به یاد داریم. اما در سینما و تلویزیون ایران به یاد نمی‌آوریم که پدیده‌ای به این میزان از محبوبیت رسیده و در مدت زمانی چنین طولانی، نه تنها این محبوبیت را از دست ندهد، بلکه بتواند به محبوبیتی فراتر از دوران اولیه‌اش برسد!

مجموعه آثار مرتبط با کاراکتر/ پدیده کلاه‌قرمزی، از این نظر یک نمونه منحصر به فرد در ایران به شمار می‌رود. به خصوص در مدیوم تلویزیون و در دوره‌ای که با نوسان‌های پیش آمده در پخش مستقیم مسابقات فوتبال، میزان هیجان‌برانگیز بودن برنامه‌های تلویزیون به صفر نزدیک شده است، جذابیت مجموعه «کلاه‌قرمزی 91» بیش از پیش جلوه‌گر می‌شود. اولین نکته، همین است: تلاش مداوم برای خلق لحظات جذاب. هیچ وقت نشده که حرف‌های گنده و شعارهای دهان‌پرکن، جلوی ایجاد جذابیت را در مجموعه‌های کلاه قرمزی بگیرد. طهماسب و جبلی به عنوان دو مغز متفکر مجموعه، البته این‌قدر زرنگ هستند که کلی حرف‌های آموزنده و پیام اخلاقی در میان قطعات جذابشان بگنجانند. اما این کار را به قدری حساب‌شده و هوشمندانه انجام می‌دهند که تماشاگر نه تنها از این حرف‌های رو و شعاری، آزرده نمی‌شود، بلکه به راحتی می‌تواند آن‌ها را بپذیرد. دلیل تأثیرگذاری بالای چنین حرف‌هایی این است که طهماسب و جبلی هرگز از الگوهای پذیرفته شده اندرزگویی در ایران پیروی نمی‌کنند! (این هم از عجایب روزگار است. الگوهایی که باید نقش اصلی را در پرورش یک نسل ایفا کنند، دقیقاً غیر جذاب‌ترین ایده‌ها و الگوهای ممکنند!) اول از همه این که مهم‌ترین پیام‌های اخلاقی برنامه، همواره در میانه یک سری دیالوگ بامزه و نشاط‌آور عرضه می‌شوند. یعنی دقیقاً زمانی که تماشاگر آن‌قدر خلع سلاح شده که هر حرفی را از سوی آقای مجری بپذیرد. نکته بعدی این است که شخصیت‌های عروسکی ماجرا هیچ‌وقت کاراکترهایی کاملاً جدا از محیط اطراف نبوده‌اند. از «پسرخاله» گرفته که از همان شروع به کار مجموعه برنامه‌های کلاه‌قرمزی همیشه به فکر جمع‌آوری و ذخیره نفت و نان و هندوانه بود (ظاهراً پسرخاله از همان زمان رسیدن به شرایط امروز را پیش‌بینی کرده بود!) تا کاراکتر تازه ایجاد شده «هم ساده» که تلخ‌ترین و وحشتناک‌ترین اتفاقات ممکن را تجربه کرده و همه آن‌ها را با خنده‌ای شدید بیان می‌کند (و چنین رفتاری چقدر شبیه زندگی و رفتار خیلی از ماست!) آقای مجری (با حضور همیشه درخشان ایرج طهماسب) هم هیچ شباهتی به تیپ آشنا و اعصاب‌خردکن آدم اندرزگو ندارد. ماجرا اصلاً به این سادگی نیست که آقای مجری به عنوان بزرگتر ماجرا، عروسک‌های اطرافش را نصیحت کند و آن‌ها هم سرشان را پایین بیندازند، از کرده‌های خود پشیمان شوند و مثل بچه مثبت‌های حرص‌درآر، بلافاصله عذرخواهی کرده و حرف‌های «آدم بزرگه» ماجرا را بپذیرند. آقای مجری گاهی به اندازه عروسک‌های اطرافش شر و بازیگوش است. (یک بار آقای مجری پسرعمه‌زا را به گلی تشبیه کرد که دوست دارد آن را بکند!) عروسک‌ها هم همیشه به جای پذیرش بی قید و شرط حرف‌های مجری، با او وارد کل‌کل می‌شوند (همین سه چهار شب پیش بود که کلاه‌قرمزی به مجری گفت: «سرش رو شیره مالیدی که بادکنک باد نکنی»؟!) پس قضیه اصلاً به سادگی و مسخرگی یک بزرگ‌تر دانا و مشتی کوچک‌تر نادان نیست. ضمن این که نصیحت‌های آقای مجری همیشه در این حد نیست که مثلاً‌ بچه خوبی باشید یا در زمان دید و بازدید عید از تناول بی‌رویه آجیل و شیرینی خودداری کنید! تصورش را بکنید که یکی از توصیه‌های امسال آقای مجری به بچه‌ها این بود که بزرگ‌ترها هم بعضی وقت‌ها نمی‌توانند بعضی از کارها را انجام دهند! از جمله باد کردن بادکنک! آن وقت پسرعمه‌زا با نمایش توانایی‌اش در باد کردن بادکنک، آقای مجری را متحیر (و کمی خجل) می‌کرد!
روزهای اول عید، برنامه‌ای را از تلویزیون می‌دیدم که در آن دو مجری زن (هر کدام متعلق به یک نسل) در حال صحبت با یکدیگر بودند. مجری جوان‌تر مدام به این اشاره می‌کرد که نسل قدیم چقدر نسل بهتری بود و نسل ما چقدر مشکل دارد و خیلی چیزها را خراب کرده است. مجری مسن‌تر هم با سکوتش عملاً حرف‌های مجری جوان‌تر را تأیید می‌کرد. این شیوه از خودانتقادی (!) را مقایسه کنید با همین مثال آخری که از کلاه‌قرمزی زدم. جایی که خیلی وقت‌ها این عروسک‌ها هستند که چیزهایی به آقای مجری یاد می‌دهند و او را متحیر می‌کنند. راستش را بخواهید، این شیوه نصیحت کردن خیلی دلچسب‌تر، تأثیرگذارتر و البته به نظرم صادقانه‌تر از همه اندرزهای مثلاً دوستانه و بزرگوارانه‌ای است که در اطرافمان می‌بینیم!

کافه‌سینما/تهران امروز

Greedy
08-04-2012, 17:16
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]همشهری-جوان-353.jpg

Mr7 Illusive
08-04-2012, 17:58
آقوی همساده خیلی باحال بود
تقلیدی از آقوی زیگلری بود.دی:
کسی تمام کلیپ های اقوی همساده را داره؟

ragbar12
09-04-2012, 03:57
صدا پیشه "همساده" و "ببعی" از کلاه قرمزی91 می گوید

صداپیشه شخصیت "همساده" گفت: آقای طهماسب به من گفتند این شخصیت خیلی بلا سرش آمده اما می‌خندد. من هم این ایده را گرفتم و شروع کردم به شاخ و برگ دادن به آن. ایده لهجه شیرازی از خودم بود و خودم هم شیرازی هستم. راستش کار با این شخصیت کمی متفاوت بود.

به گزارش خبرآنلاین، محمد بحرانی متولد سال 1360 است. او لیسانس بازیگری از دانشکده هنرهای زیبا و کارشناسی ارشد کارگردانی از دانشگاه تربیت مدرس دارد. بحرانی از سال 1380 وارد تلویزیون شد و اکثر کارهایش کودک و عروسکی بوده است.

او به جای شخصیت‌های عروسکی «مخ‌دان» و «استاد همه‌چی‌دون» صحبت کرده، در تئاتر عروسکی «کنسرت حشرات» صداپیشگی وعروسک گردانی کرده و در فیلم «رفیق بد» نیز نقشی کوتاه داشته و امسال در سریال «مکتب‌خانه غیرانتفاعی» بازی کرده که از شبکه آموزش روی آنتن رفته است.

او صداپیشه «ببعی» و «هم ساده» است، دو شخصیت محبوب مجموعه «کلاه قرمزی 91» که در طول تعطیلات نوروز روی آنتن شبکه دو رفت و مخاطبان بسیاری داشت. موفقیت این مجموعه بهانه‌ای شد تا گپی کوتاه با بحرانی بزنیم.

چطور شد که با تیم «کلاه قرمزی» همراه شدید؟
آشنایی ما به زمانی برمی‌گردد که در فیلم «رفیق بد» با آقای طهماسب و جبلی همکاری کردم و در نقشی کوتاه بازی کردم. سال 1390 آنها برای یک شخصیت جدید دنبال صداپیشه بودند. امیر سلطان‌احمدی که عروسک‌گردان «پسرعمه‌زا» است از دوست‌های قدیمی من است. او از سال 88 با گروه همکاری کرده و مرا پیشنهاد کرد. من هم رفتم و تست صدا دادم و با گروه همراه شدم.

ایده شخصیت «ببعی» از چه کسی بود، آیا شخصیت کاملا پرداخت شده بود یا شما خودتان آن را پرداخت کردید، در کار بداهه‌پردازی هم می‌کردید، ایده انگلیسی صحبت کردن ببعی از کجا آمد؟
راستش اینطور بود که آقای طهماسب ذهنیتی از یک شخصیت در ذهن داشتند. طبق روال همیشگی در تمرینات همه صداپیشه‌ها و عروسک‌گردان‌ها برای شخصیت تست صدا زدند تا یکی را انتخاب کنیم. ذهنیت اولیه این بود که صدای «ببعی» خیلی ناز و گوگولی باشد، اما آقای طهماسب صدای مرا که تضاد بیشتری با چهره عروسک داشت، پسندیدند. درمورد انگلیسی صحبت کردن «ببعی» هم بگویم که در خانواده من تقریبا همه اهل زبان هستند اما خودم نه چندان. پارسال در یکی از قسمت‌ها آقای طهماسب گفتند یک کتاب جلوی «ببعی» باشد و پیشنهاد دادند کتاب انگلیسی باشد. در واقع این شخصیت با ذهنیت آقای طهماسب شکل گرفت و منِ صداپیشه به همراه عروسک گردان خانم بنفشه صمدی تا جایی که می توانستیم آن را پرورش دادیم.

ایده شخصیت «همساده» که امسال به مجموعه اضافه شد از کجا آمد، درمورد شیرازی بودن و پرداخت شخصیت هم توضیح دهید.
ما 20 روز قبل از شروع ضبط تمرین داشتیم. در سه چهار روز آخر قرار شد یک شخصیت جدید به مجموعه اضافه کنیم .وقتی خانم محبوب عروسک را سر تمرین آوردند مثل همیشه همگی به جای شخصیت تست صدا زدیم و از صدایی که من برای «همساده» انتخاب کرده بودم خوششان آمد. آقای طهماسب به من گفتند این شخصیت خیلی بلا سرش آمده اما می‌خندد. من هم این ایده را گرفتم و شروع کردم به شاخ و برگ دادن به آن. ایده لهجه شیرازی از خودم بود و خودم هم شیرازی هستم. راستش کار با این شخصیت کمی متفاوت بود. ما در زمان ضبط، فیلمنامه به آن معنای رایج نداریم. در تمرینات یک موضوع پیشنهاد داده می‌شود و با آن موضوع شروع به کار می‌کنیم و درواقع بخش زیادی بداهه است. ما تقریبا روزی یک قسمت ضبط داشتیم. در نهایت چارچوب کلی هر اپیزود زیر نظر آقای طهماسب و جبلی شکل می‌گرفت و تثبیت می‌شد. مثلا به من گفتند «همساده» رفته است ورزشگاه و کتک خورده. خاطرات «همساده» در ورزشگاه در لحظه شکل گرفتند. خودم قبل از ضبط به اینکه او چه بگوید فکر نمی‌کردم، چون می‌خواستم تازگی داشته باشد و برای خودم هم خنده‌دار باشد تا موقع تعریف خاطره خنده‌هایش واقعی باشند.

از راست به چپ، محمد بحرانی (صداپیشه ببعی و همساده)، بهادر مالکی (صداپیشه فامیل دور) و حمید جبلی (نویسنده و صداپیشه کلاه قرمزی و پسرخاله)

هماهنگی خیلی خوبی بین عروسک‌گردان‌های مجموعه و صداپیشه‌ها وجود دارد، این هماهنگی چطور شکل گرفت و عروسک‌گردان چه نقشی در شکل‌گیری شخصیت دارند؟
به نظرم 50 درصد کار توسط عروسک‌گردان انجام می‌شود و 50 درصد توسط صداپیشه. هماهنگی هم در تمرین شکل گرفت، هرچه تمرینات بیشتر باشد این هماهنگی بیشتر می‌شود تا جایی که انگار خود عروسک جان دارد و راه می‌رود و حرف می‌زند. عروسک‌گردان همچنین در اینکه شخصیت چطور حرف بزند یا چه بگوید هم صاحب‌نظر است. مثلا برای چند بخش از حضور «همساده» من قبل از ضبط با خانم شیما بخشنده (عروسک‌گردان «همساده») نشستم و درمورد اینکه این شخصیت چه بگوید با هم مشورت کردیم و با هم به نتیجه رسیدیم.

طراحی عروسک‌ها براساس چهره صداپیشه انجام می‌شود یا قبل از تست صدا عروسک طراحی می‌شود؟
اول عروسک طراحی می‌شود. آقای طهماسب یا جبلی براساس ذهنیتی که از یک شخصیت دارد با خانم مرضیه محبوب (طراح عروسک‌ها) صحبت می‌کند. بعد عروسک ساخته می‌شود. وقتی صداپیشه مشخص شد، پیشنهادهایی داده می‌شود، مثلا موی سر عروسک کمتر باشد یا کمی گونه داشته باشد. تغییراتی خیلی جزئی ممکن است در طراحی عروسک داده شود.

«کلاه قرمزی 91» و دو شخصیت «ببعی» و «هم ساده» با استقبال گسترده مخاطب همراه شدند. خودتان توقع چنین انتظاری از مخاطبان داشتید؟
پارسال که «ببعی» را کار کردم توقع‌اش را نداشتم، اما او به شخصیت محبوبی تبدیل شد و امسال سعی کردم کمی متفاوت باشد تا باز هم برای بیننده تازگی داشته باشد. درمورد «همساده» اما هیچ انتظاری نداشتم چون حضورش بسیار کوتاه است. کار فیلمبرداری ما 11 فروردین تمام شد و من هنوز خیلی در میان مردم نرفتم تا ببینم واکنش چطور است. اما اگر همانطور که می‌گویید واقعا «همساده» برای خودش در میان مخاطبان جایی پیدا کرده، خیلی خوشحال هستم. در آخر هم بگویم از اینکه با این گروه همکاری کردم واقعا خوشحال هستم و همچنین خوشحال هستم که مردم با دیدن مجموعه خندیدند.

از راست به چپ، محمد بحرانی (صداپیشه ببعی و همساده)، بهادر مالکی (صداپیشه فامیل دور) و حمید جبلی (نویسنده و صداپیشه کلاه قرمزی و پسرخاله)

Greedy
10-05-2012, 14:28
پخش قسمت جدید كلاه‌ قرمزی از تلویزیون

مدير گروه خردسال و كودك شبكه 2 از پخش يك قسمت جديد از مجموعه «كلاه قرمزي» در روز جمعه 22 ارديبهشت به مناسبت روز مادر خبر داد.

به گزارش انتخاب به نقل از جام جم آنلاین، علي زارعان مدير گروه خردسال و كودك شبكه 2 سيما در اين باره گفت: قصد داريم به مناسبت روز مادر ويژه‌برنامه جذاب و مفرحي براي بچه‌ها پخش كنيم تا بتوانيم روزي به ياد ماندني براي آنها و خانواده‌هايشان فراهم كنيم.

وي ادامه داد: به همين دليل پخش قسمت جديد برنامه كلاه قرمزي را در نظر گرفتيم. 14 قسمت از اين مجموعه كه هميشه با استقبال مخاطبان روبه‌رو شده است در ايام نوروز روي آنتن رفت و قسمت 15 با فضايي مفرح روز جمعه به مناسبت روز مادر ساعت 21 از شبكه 2 پخش مي‌شود.

قصه اين قسمت از مجموعه كلاه قرمزي حتماً براي بچه‌ها جذاب خواهد بود. مدير گروه خردسال و كودك شبكه 2 تاكيد كرد: تكرار اين برنامه هم روز شنبه 23 ارديبهشت ساعت 18 پخش مي‌شود.

عروسك‌ها در قسمت جديد كلاه قرمزي همان عروسك‌هايي است كه نوروز مهمان خانه‌ها بود. در اين قسمت كلاه قرمزي، پسرخاله، پسر عمه‌زا، فاميل دور، همساده، بع‌بعي و... حضور دارند تا يك جمعه شاد را براي بچه‌ها رقم بزنند.

وي با ذكر اين نكته كه قصد داريم در اعياد بزرگ قسمت‌هاي جديدي از مجموعه كلاه قرمزي را پخش كنيم. گفت: اميدواريم بتوانيم نظر بچه‌ها را با پخش برنامه‌هاي مفرح و آموزنده جلب كنيم.

زارعان گفت: همچنين مجيد قناد همراه گروهش برنامه شاد «جمعه به جمعه» را وي‍ژه روز مادر آماده كرده‌‌است. اين برنامه صبح روز جمعه 22 ارديبهشت پخش مي‌شود.

jeremy28
10-05-2012, 15:36
پخش قسمت جدید كلاه‌ قرمزی از تلویزیون

مدير گروه خردسال و كودك شبكه 2 از پخش يك قسمت جديد از مجموعه «كلاه قرمزي» در روز جمعه 22 ارديبهشت به مناسبت روز مادر خبر داد.

به گزارش انتخاب به نقل از جام جم آنلاین، علي زارعان مدير گروه خردسال و كودك شبكه 2 سيما در اين باره گفت: قصد داريم به مناسبت روز مادر ويژه‌برنامه جذاب و مفرحي براي بچه‌ها پخش كنيم تا بتوانيم روزي به ياد ماندني براي آنها و خانواده‌هايشان فراهم كنيم.

وي ادامه داد: به همين دليل پخش قسمت جديد برنامه كلاه قرمزي را در نظر گرفتيم. 14 قسمت از اين مجموعه كه هميشه با استقبال مخاطبان روبه‌رو شده است در ايام نوروز روي آنتن رفت و قسمت 15 با فضايي مفرح روز جمعه به مناسبت روز مادر ساعت 21 از شبكه 2 پخش مي‌شود.

قصه اين قسمت از مجموعه كلاه قرمزي حتماً براي بچه‌ها جذاب خواهد بود. مدير گروه خردسال و كودك شبكه 2 تاكيد كرد: تكرار اين برنامه هم روز شنبه 23 ارديبهشت ساعت 18 پخش مي‌شود.

عروسك‌ها در قسمت جديد كلاه قرمزي همان عروسك‌هايي است كه نوروز مهمان خانه‌ها بود. در اين قسمت كلاه قرمزي، پسرخاله، پسر عمه‌زا، فاميل دور، همساده، بع‌بعي و... حضور دارند تا يك جمعه شاد را براي بچه‌ها رقم بزنند.

وي با ذكر اين نكته كه قصد داريم در اعياد بزرگ قسمت‌هاي جديدي از مجموعه كلاه قرمزي را پخش كنيم. گفت: اميدواريم بتوانيم نظر بچه‌ها را با پخش برنامه‌هاي مفرح و آموزنده جلب كنيم.

زارعان گفت: همچنين مجيد قناد همراه گروهش برنامه شاد «جمعه به جمعه» را وي‍ژه روز مادر آماده كرده‌‌است. اين برنامه صبح روز جمعه 22 ارديبهشت پخش مي‌شود.

وای چه شود؟!!!!!

یکی از بهترین خبرهایی بود که توی چند هفته اخیر شنیدم.

مرسی آقا

jeremy28
11-05-2012, 20:48
وای چه باحال بود فامیل دور مردم از خنده....

می گفت پشت موهای من، اون وری بر می گرده بهش بیگودی می بندم که این وری برگرده:31:

بچه ها اگه الان دارین می بینین بیاین اینجا حال میده:10:

jeremy28
11-05-2012, 21:00
میریم که داشته باشیم یه گزارش آنلاین دیگه:33:

فامیل دور: آقای مجری فقط قسمت های کاغذی نگاهمو ببینین ها، کل نگاهمو نبینین!

jeremy28
11-05-2012, 21:17
فامیل دور: یک نفر عاشق کَره باید این سس رو درست کنه (منظورش یک قاشق کَره بود!)

شماره تلفن دادن ببعی هم آخرش بود.

دمشون گرم، بازم یه حال دیگه بهمون دادن:40:

Zaghan_13
12-05-2012, 11:51
وای خدا مُردم از خنده:39:
خیلی باحال بود:26:
وقتی خبر رو خوندم که قراره ساعت 9 پخش بشه درس و امتحان رو تنظیم کردم تا ساعت 9 بشینم ببینم ولی نامردا فوتبال پخش کردن .. با این وجود بازم دیدمش ولی اگه لینک ازش اومد توی اینترنت برام بفرستین.
ممنون

ghfg
25-05-2012, 19:51
دیشب توی صرفا جهت اطلاع ازشون تقدیر شد.توی گزارش اخر کار نجفی درباره ی رسالت رساته در باب حمایت از تولید داخلی.تنها برنامه ای که خیلی هم غیر مستقیم ازش تقدیر شد همین بود.
دم کل گروه گرررررررررررررررررررررررر رررررررررررررم

kortol
26-05-2012, 00:15
دم کل گروه گرررررررررررررررررررررررر رررررررررررررم
سس بریز ..سس بریززز.. سس بریززززززززززز
خیلی با این تیکه حال می کنم !!! از مجا این شخصیت ها رو پیدا می کننن اینها .. عمرا به ذهن کسی خطور نمی کرد از یه الاغ بشه همچین چیزی ساخت !!! سره قضیه ماشین تا دو روز فکم روزمین بود !!! خدایاااااااااااا
گفتی یا نگفتی

Nocturne
27-05-2012, 09:59
هیچ میدونستید شعری که فامیل دور میخوند مال حافظه؟!

ashjaee
27-05-2012, 13:46
هیچ میدونستید شعری که فامیل دور میخوند مال حافظه؟!

اون شعری هم که یک بار دیگه خواند از سعدی هست. (از در درامدی و من از خود به در شدم :31: )

Last Night
08-06-2012, 14:37
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

uni
17-06-2012, 16:01
به گزارش روابط عمومی شبکه دو سیما، برنامه محبوب «کلاه قرمزی» با حضور آقای مجری، پسرخاله، پسر عمه زا، فامیل دور و ... یکشنبه شب ساعت 21 از این شبکه پخش خواهد شد و تکرار آن روز دوشنبه همزمان با روز مبعث پیامبر اکرم اسلام (ص) خواهد بود.

پایگاه اطلاع رسانی شبکه 2

[/url][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [url]

aluminum
17-06-2012, 20:45
قسمت خوبی بود و کلی لذت بردیم
i nedd bibi

مصطفی
17-06-2012, 22:58
من یه سری wallpaper از این برنامه پیدا کردم
آدرس عکسها رو کپی و توی نوار آدرس paste کنید تا اندازه بزرگ واقعیش رو ببینید

--
تشکر فراموش نشه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 417104_n.jpg

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 955881_o.jpg

Manager_66
18-06-2012, 01:05
سلام .

من ویژه برنامه ساعت 9 رو ندیدم . تکرارش ساعت چنده امروز ؟ (عجب جمله بندی شد :27:)

ghfg
18-06-2012, 18:50
اقا این مجموعه خیلی جالبه ولی من یه انتقاد کوچولو دارم.همه این برنامه رو به اسم کلاه قرمزی میشناسن در صورتی که نقش دوتا عروسک اولیه یعنی کلاه قرمزی و پسر خاله خیلی کم رنگ شده و بیشتر شخصیتای جدید دارن جذب مخاطب میکنن.مثل فامیل دور و اقوی همساده.بهتر نیست اسم این مجموعه یه چیز عمومی تری باشه ؟
حق بقیه شخصیتا داره ضایع میشه:3:

مصطفی
18-06-2012, 19:15
به گزارش روابط عمومی شبکه دو سیما، برنامه محبوب «کلاه قرمزی» با حضور آقای مجری، پسرخاله، پسر عمه زا، فامیل دور و ... یکشنبه شب ساعت 21 از این شبکه پخش خواهد شد و تکرار آن روز دوشنبه همزمان با روز مبعث پیامبر اکرم اسلام (ص) خواهد بود.
پایگاه اطلاع رسانی شبکه 2
[/url][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][url]

با برنامه ریزی دقیقی که از صدا و سیما انتظار میرفت کلاه قرمزی امروز (دوشنبه ) پخش نشد !

uni
19-06-2012, 07:49
چرا پخش شد فقط ساعتش 3:30 بود:41:

با برنامه ریزی دقیقی که از صدا و سیما انتظار میرفت کلاه قرمزی امروز (دوشنبه ) پخش نشد !

مصطفی
02-07-2012, 20:23
کلاه قرمزی 91 به مناسبت نیمه شعبان 14 تیر ساعت 9:30 شب شبکه 2 پخش خواهد شد

aluminum
28-08-2012, 21:49
امروز یک خبر در مورد برنامه کلاه قرمزی شنیدم که امیدوارم درست نباشه
و اون اینکه شخصیت جیگر به علت بد آموزی از برنامه کنار گذاشته شده
جیگر به نظرم یکی از شخصیت های جالب بود که نبودش صد در صد احساس خواهد شد

yoosef_st
29-08-2012, 09:59
بله منم چند جا خوندم
ظاهرا حتی توی تکراری که الان داره از شبکه جام جم چخش میشه همه سکانسهای جیگر رو حذف کردن

در مورد دلیلش هم، من هم بد آموزی رو خوندم، هم اینکه مثل اینکه خیلی ضخصیتش شبیه به یه نفر بوده...
به هر حال من جیگر رو خیلی دوست داشتم و دارم

Kurosh
29-08-2012, 11:47
خب خدا رو صد هزار بار شکر که این خبر تکذیب شد ...

جیگر، جیگر منه :40: :دی

دیر گروه کودک و نوجوان شبکه دو سیما حذف و یا ممنوع التصویری این عروسک را تکذیب کرد.

به گزارش خبر آنلاین، روز گذشته خبری مبنی بر ممنوع التصویر شدن شخصیت عروسکی «جیگر» یکی از شخصیت‌های برنامه عروسکی «کلاه قرمزی» منتشر شد. دلیل حذف این شخصیت عروسکی بدآموزی او عنوان شده بود.

عروسک «جیگر» یک الاغ است که از نوروز امسال به مجموعه کلاه قرمزی اضافه شد و تکیه کلام او «جگرم» خیلی زود سر زبان‌ها افتاد.

این خبر روز گذشته 7 شهریور در حالی روی خروجی سایت‌های مختلف قرار گرفت که عوامل این مجموعه تلویزیونی از ماجرای حذف شخصیت «جیگر» کاملا بی‌خبر بودند.

حمید مدرسی تهیه‌کننده مجموعه «کلاه قرمزی» در گفت‌و‌گو با خبرآنلاین، در مورد این موضوع اظهار بی‌اطلاعی کرد و گفت او در جریان این اتفاق نبوده و چنین خبری را تازه دارد می‌شنود.

برنامه تلویزیونی «کلاه قرمزی» یکی از پر‌بیننده‌ترین برنامه‌های تلویزیون است که پخش آن از اوایل دهه 70 از سیمای جمهوری اسلامی ایران آغاز شد. در ابتدا کلاه قرمزی و پسرخاله شخصیت‌های اصلی این مجموعه بودند و به تدریج شخصیت‌های دیگری چون پسر عمه زا، فامیل دور، گیگیلی، ببعی، آقوی همساده، دختر عمه زا و... هم به جمع عروسک‌های این مجموعه اضافه شدند.

علی زارعان مدیر گروه کودک و نوجوان شبکه دو اما در گفت و گو با دو خبرگزاری فارس و ایسنا این خبر را تکذیب کرده و گفته که «من با آقای طهماسب و آقای جبلی، مدیر شبکه نمایش، مدیر شبکه جام جم و... صحبت کرده و از آن‌ها درباره حذف این شخصیت عروسکی سوال کردم که همگی متفق القول این مطلب را تکذیب و عنوان کردند که در این باره هیچ گونه اظهارنظری نداشته‌اند. حذف و یا ممنوع التصویری این عروسک را تکذیب می‌کنیم.»

او ادامه داد: «شخصیت جیگر یک شخصیت محبوب است که در کنار کلاه قرمزی، پسرعمه زا، آقوی همساده، بچه ننه، پسرخاله و... قرار دارد و هیچکدام از آن‌ها حذف نشده‌اند.»

زارعان درباره عنوان برخی مطالب راجع به بدآموزی عروسک جیگر تصریح کرد: «به هیچ عنوان این عروسک بدآموزی نداشته و خوشبختانه از نوروز که جیگر به جمع عروسک‌های مجموعه کلاه قرمزی پیوست، با استقبال فراوانی روبرو شد و حتی آقای ضرغامی به طور مستقل از سازندگان این برنامه تشکر کردند. همچنین آقای دارابی نیز در جلسه‌ای دیگر به خاطر خلق چنین شخصیت‌های عروسکی پرطرفداری از خالق آن‌ها تشکر کرد و حدود دو هفته پیش نیز آقای بخشی‌زاده مدیر شبکه دو از سازندگان کلاه قرمزی تجلیل کرد.»

مدیر گروه کودک و نوجوان شبکه دو درباره ساخت مجموعه کلاه قرمزی ویژه نوروز 92 نیز گفت: «صحبت‌های مقدماتی انجام شده و قرار است کلاه قرمزی به همراه سایر عروسک‌های این برنامه در نوروز 92 نیز ویژه برنامه‌ای را داشته باشند.»

او در پاسخ به این سوال که آیا امکان حذف عروسک جیگر در برنامه نوروزی 92 وجود دارد؟ افزود: «خیر. فکر نمی‌کنم که این عروسک حذف شود. مگر اینکه آقای طهماسب به تصمیم تازه‌ای در این باره برسند که احتمال آن خیلی کم است و قرار بر حذف هیچکدام از عروسک‌ها نیست.»

این روز‌ها فیلم سینمایی «کلاه قرمزی و بچه ننه» اکران سینما‌ها را به خود اختصاص داده است و با استقبال خوب تماشاگرانش روبرو شده است. تا کنون 3 فیلم سینمایی با حضور کلاه قرمزی و برخی از عروسک‌های همراهش روی پرده رفته که هر سه با استقبال مواجه شده‌اند. روز گذشته فیلم سینمایی «کلاه قرمزی و بچه ننه» با گذشت 13 روز از اکران توانست یک میلیارد و 60 میلیون تومان در تهران به دست آورد.

molaali
17-09-2012, 17:18
عامل اصلی آشفتگی بازار سکه مشخص شد.در پایین می تونید اعترافات متهم رو بخونید:

آقو ما دیروز رفتیم از تلفن سکه ای زنگ بزنیم یه سکه صد تومنی داشتیم دیدیم سکه پنجاهی میخواد./ رفتیم به یه سوپریه گفتیم:کاکو / ای سکه صد تومنیو بگیر دوتا سکه پنجاهی بده / آقو تا ما اینو نگفتیم بالانس بازار سکه ایران بهم خورد! ها ها ها...داغون شدا...له له شد!
دولت تا یه هفته بهم فرصت داده سکه رو برسونم به 100 هزار تومن وگرنه اعدامم میکنن!...ها ها ها...داغونما...! ///

اینم عکسی از متهم:

:31::31::31: