PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کار نکردن هارد

h1and1saman
18-03-2012, 12:58
سلام
هارد سالم بود ولی دیگه هارد رو نمیشناسه
وقتی هارد رو وصل می کنم و سیستم رو روشن می کنم این پیغام میاد
SATA hard disk:S.M.A.R.T status bad,backup and replace

مشکل چیه و چکار باید کرد
مرسی

h1and1saman
18-03-2012, 16:24
از دوستان کسی اطلاعاتی درباره این موضوع نداره؟

Farshid72
18-03-2012, 16:29
هارد اسکسترناله یا هارد معمولی ؟؟؟
با برنامه hdd regenerator بد سکتور های اونو از بین ببر

h1and1saman
18-03-2012, 16:45
نه هارد داخلیه
اصلا سیستم بالا نیماد
ویندوزم رو هارد دیگه ست که وقتی اینو به عنوان هارد دوم وصل می کنم سیستم این هاردو نمی شناسه و وقتی تکی وصل میکنم چون ویندوز نداره هیچی بالا نمیاد و وقتی هم می خوام ویندوز نصب کنم بعد از انتخاب پارتیشن اررو میده

h1and1saman
18-03-2012, 16:46
هارد داخلیه
اصلا سیستم بالا نیماد
ویندوزم رو هارد دیگه ست که وقتی اینو به عنوان هارد دوم وصل می کنم سیستم این هاردو نمی شناسه و وقتی تکی وصل میکنم چون ویندوز نداره هیچی بالا نمیاد و وقتی هم می خوام ویندوز نصب کنم بعد از انتخاب پارتیشن اررو میده

Farshid72
18-03-2012, 17:16
ببینید دوسته عزیز شما باید این دو تا هارد رو با هم raid کنید تا بتونید ازش استفاده کنید
میتونید وارد تنظیمات بایوس خودتون بشید و از اونجا
set sata as رو روی AHCI قرار بدید

djfafa
18-03-2012, 17:51
هارد به احتمال زیاد سوخته!

saeed_136915
18-03-2012, 18:02
ببینید دوسته عزیز شما باید این دو تا هارد رو با هم raid کنید تا بتونید ازش استفاده کنید
میتونید وارد تنظیمات بایوس خودتون بشید و از اونجا
set sata as رو روی AHCI قرار بدید

چه ربطی به RAID داره عزیز ؟؟؟ اگه قبلا رید 0 میکردن این کار لازم بود.
اگه SMART ارور بده به احتمال خیلی زیاد مشکل سخت افزاریه .اگه هارد کلا بالا نمیاد باید اون رو تعوض کنین یا بدین به مراکز تخصصی هارد دیسک واسه تعمیر و ریکاوری. البته احتمالا قبلا از اینکه هارد کلا از کار بیافته سیستم پیغام داده که هارد مشکل داره ولی نادیده گرفته شده.

imanpod
18-03-2012, 18:47
سلام
هارد سالم بود ولی دیگه هارد رو نمیشناسه
وقتی هارد رو وصل می کنم و سیستم رو روشن می کنم این پیغام میاد
SATA hard disk:S.M.A.R.T status bad,backup and replace

مشکل چیه و چکار باید کرد
مرسی
کاملا مشخصه هاردت مشکل سخت افزاری داره . خود smart داره میگه وضعیت هاردت بده . با یه سیستم عامل لایو مثل اوبونتو یا سی هایی مثل hiren boot یا برنامه های مخصوص هارد دیسک خودت باید اگر اجاز بدن و کار کنن از اطلاعاتت بک آپ بگیری و بعدش دست به دامن نرم افزار Hdd regenerator و low level format tools و ... بشی . اگر هم درست نشد مرحله ی آخر : تعمیرگاه البته بعد از عید :31: .

N!CE^M4N
18-03-2012, 22:52
سلام ... من 5 تا درایو داشتم و کلی اطلاعات . اومدم پارتیشن مجیک نصب کردم و بی خبر فضاهای خالی که از هر درایو 3 یا 4 یا 10 گیگ خالی داشتم رو برداشتم و یک درایو جدید ایجاد کردم ! ویندوز اکس پی رو که رستارت کردم فقط درایو جدید من که ایجاد کرده بودم باز میشه با درایو C که ویندوز در اون نصب هست ! بقیه درایوها باز نمیشن ! و فقط ارور فرمت میدن ! یعنی باید زورکی فرمت کنم ! اطلاعاتم پاک میشه چیکار کنم درایوهام برگرده به حالت اولش و باز بشه ! رستور هم کردم و لی برنگشت ..... ویروس هم ندارم چون آنتی ویروس آپدیت دارم ! میشه کمک منین ؟

h1and1saman
19-03-2012, 00:09
بله درست میگید وایم هارد مهم نیست اطلاعات داخلش مهمتره-اگه بخوام فرمت سطح پایین بزنم که کلا اطلاعاتم می پره-راهی هست که بشه اطلاعات رو کشید بیرون؟

sara_program
19-03-2012, 00:26
بله می شه. شما در اینجور موراد باید یه سرچ انگلیسی بزنین. من براتون زدم لینک آموزشش هم اینه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من زبانم بد نیست. اگه مشکلتون حل نشد بگین براتون فایل ترجمه شدشو بذارم.

---------- Post added at 01:26 AM ---------- Previous post was at 01:23 AM ----------

ضمنا اگر ورژن بایوستون کمتر از 0457 هستش آپدیتش کنید.

Farshid72
19-03-2012, 00:36
دوسته عزیز خودشم میتونست از تو دیکشنری انگلیسیشو دراره سرچ کنه
اینجا اومده جواب بگیره نه اینکه لینک بگیره

sara_program
19-03-2012, 00:45
لینکی که دادم لینک جوابه. من قصدم کمک بوده شرمنده اگه چیز دیگه ای برداشت شده. ضمنا من قید کرده بودم اگه لازمه فایل ترجمه شدشو براشون می ذارم.
خیلی از اوقات جواب بصورت لینکه دیگه. ولی شما استادی من هم شاگردیتونو میکنم. هر چی شما بگین.
یا حق

h1and1saman
19-03-2012, 01:07
نه همین که سرچ زدی ممنونم
از همه دوستان ممنون امتحان میکنم جواب گرفتم بهتون میگم
مرسی از همه:40::11:
رفتم نگاه کردم میشه یکم راهنمایی کنید گفته با برنامه هایی بکاپ بگیریم ولی تعداد برنامه ها زیاده
میشه راهنمایی کنید مرسی

moslem47
24-03-2012, 00:49
بله می شه. شما در اینجور موراد باید یه سرچ انگلیسی بزنین. من براتون زدم لینک آموزشش هم اینه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2Fquestion%2Findex%3Fqid%3D20110630054449AA5paeh)

من زبانم بد نیست. اگه مشکلتون حل نشد بگین براتون فایل ترجمه شدشو بذارم.

---------- Post added at 01:26 AM ---------- Previous post was at 01:23 AM ----------

ضمنا اگر ورژن بایوستون کمتر از 0457 هستش آپدیتش کنید.
سلام
دوستان در مورد ین مقاله و نحوه آپدیتبایوس یه توضیح می دید؟

sara_program
24-03-2012, 08:54
با سلام. در مورد اون مقاله باید درست بشینم بخونمش. ولی درباره نحوه ی آپدیت بایوس، از قبل مقاله ای آماده کرده بودم که در اختیار دوستان قرار می دم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]