ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره خريد يك سيستم براي آهنگ سازي و كارهاي حرفه‌اي ويرايش صدا تا سقف دو و نيم ميليون

peyman_astan
18-03-2012, 10:40
سلام به همه دوستان
من بايد براي يكي از دوستانم يك سيستم حرفه‌اي صوتي ببندم.
قطعات پيشنهاديم اينها هستند.ميخواستم خواهش كنم نظرتون را اعلام كنيد و اگر ممكنه قيمت اين قطعات در بازار را هم بفرماييد.

مادر بورد : Giga GA-Z68XP-UD3-ISSD اين برد يك حافظه SSD بيست گيگ روي خودش داره كه براي
Intel Smart Response Technology استفاده ميشه.

پردازنده : INTEL Core i7 2600 or 2600k

Ram : دو تا 4GB corsair 1600

گرافيك هم نميخوام.همون HDMI كه روش هست را مستقيم ميشه به مانيتور وصل كرد ديگه. درسته ؟

براي اين پردازنده ها بايد حتما يك CPU Cooler گرفت يا لازم نيست ؟

خيلي ممنون ميشم اگر سريعتر پاسخ بدين.

Farshid72
18-03-2012, 21:47
ببین دوسته عزیز 2600 اور نمیشه ولی 2600k اور میشه برای کار های صوتی تصور من اینه که شما بیشتر یه کارت گرافیک قوی نیاز دارید...در سته ؟

Devicestreet
18-03-2012, 22:20
پردازنده اون مدل غیر k 650 تومن براتون آب می خوره
توصیه ی من استفاده از 2500 هست
پردزنده ی صوتی مادر برد چیه

BZ7
18-03-2012, 22:37
ببین دوسته عزیز 2600 اور نمیشه ولی 2600k اور میشه برای کار های صوتی تصور من اینه که شما بیشتر یه کارت گرافیک قوی نیاز دارید...در سته ؟

کی میگه اور نمیشه ؟ خوبم اور میشه ! فقط Multiplier قابل دستکاری نیست !
کار های صوتی نیازی به GPU نداره مگه با Direct Compute پردازش کنه که نرم افزار ویرایش صدایی نمیشناسم که اینطور پردازش کنه ! پس نیازی به گرافیک نیست

CPU : i7 2600K ~ 650t
MB : Asrock Z68 Pro3 ~ 220t
RAM : 2 * 4 GB DDR3 1866 CL9 ~ 170t
PSU : Green 535B-US ~ 85t
SSD : OCZ Vertex 3 120GB ~ 430t
HDD : Seagate 7200.12 1TB ~ 225t
Sound Card : M-AUDIO Fast Track Pro 4x4 Mobile USB Audio Device ~ 430t
Monitor : (any) 22inch Full HD ~ 350t
Case : Green Hunter ~ 70t

بنده در Sound Card تخصصی ندارم پس اگه چیز بهتری سراغ دارین خودتون تهیه کنین ولی تعریف اینو زیاد میکنن

Farshid72
18-03-2012, 22:53
بله درسته منظورم همون کارت صدا بود اشتباه نوشتم
ولی در مورد اون k باید بگم در حالت کلی بله بدون پس وند میشه اور بشه

AminRz
19-03-2012, 09:58
دوست عزیز شما به Monitor صدا و Sound Card هم نیاز دارید .

peyman_astan
19-03-2012, 10:42
از پاسخ همه دوستان ممنونم. حقیقتش من اهل اورکلاک نیستم. یعنی اصلا بلد نیستم. واسه همین قابلیت اورکلاک شدن واسم مهم نیست .
این دوست من آهنگسازه . اصلا کار تصویر انجام نمیده. الان یک سیستم E7400 با 8 گیگ رم داره ولی میگه کم میاره .بیشتر برای ما پردازش قوی مهمه. sound card هم خودش داره که فقط یک و نیم میلیون پول اونو داده.

برای پردازنده 2600 و بدون اورکلاک آیا CPU Cooler مورد نیازه ؟
مادربرد Giga GA-Z68XP-UD3-ISSD تو بازار پیدا میشه؟قیمتش مناسبه؟ من نقدهای خیلی خوبی تو چند تا سایت خارجی راجه به این برد خوندم . قیمتش هم حدود 250 دلار بود که نمیدونم تو بازار ایران چقدر میشه.

آیا بهتر نیست یک برد با چینش حافظه سه کاناله بگیرم ؟ خودش میگه هشت گیگ رم کافی نیست . رم باس 1600 مناسبه دیگه .درسته؟

مادربرد با خروجی HDMI نیاز به کارت گرافیک نداره دیگه .درسته ؟

یک هارد دوترابایت سرعت بالا هم معرفی کنید . خاویار بلک تو بازار هست ؟ خوبه ؟

واقعا معذرت میخوام اینقدر سوال میپرسم. آخه این دوستم خیلی گردن من حق داره .میخوام یک سیستم با کارایی عالی براش ببندم . خیلی خیلی ازتون ممنونم .

Devicestreet
19-03-2012, 11:41
از پاسخ همه دوستان ممنونم. حقیقتش من اهل اورکلاک نیستم. یعنی اصلا بلد نیستم. واسه همین قابلیت اورکلاک شدن واسم مهم نیست .
این دوست من آهنگسازه . اصلا کار تصویر انجام نمیده. الان یک سیستم E7400 با 8 گیگ رم داره ولی میگه کم میاره .بیشتر برای ما پردازش قوی مهمه. sound card هم خودش داره که فقط یک و نیم میلیون پول اونو داده.

برای پردازنده 2600 و بدون اورکلاک آیا CPU Cooler مورد نیازه ؟
مادربرد Giga GA-Z68XP-UD3-ISSD تو بازار پیدا میشه؟قیمتش مناسبه؟ من نقدهای خیلی خوبی تو چند تا سایت خارجی راجه به این برد خوندم . قیمتش هم حدود 250 دلار بود که نمیدونم تو بازار ایران چقدر میشه.

آیا بهتر نیست یک برد با چینش حافظه سه کاناله بگیرم ؟ خودش میگه هشت گیگ رم کافی نیست . رم باس 1600 مناسبه دیگه .درسته؟

مادربرد با خروجی HDMI نیاز به کارت گرافیک نداره دیگه .درسته ؟

یک هارد دوترابایت سرعت بالا هم معرفی کنید . خاویار بلک تو بازار هست ؟ خوبه ؟

واقعا معذرت میخوام اینقدر سوال میپرسم. آخه این دوستم خیلی گردن من حق داره .میخوام یک سیستم با کارایی عالی براش ببندم . خیلی خیلی ازتون ممنونم .
باس رم خوبه اما سه کاناله فقط برای مادربردای x58 هست که از پردازنده های i7-9xx استفاده می کنه این پردازنده های 3 ساله تشریف دارند گرونندو ارزش خرید ندارن در ضمن پردازنده ی گرافیک مجتمع ندارن(به عبارت دیگر باید کارت بخرین)تمام مادربردای z68&h61&h67 دارای خروجی ویدئو هستن ولی z68 توصیه می شه مادربرد خوبی رو انتخاب کردین ولی پردازنده رو به i7-2500 کاهش بدین و در عوض کارت صدای گرون تری بگیرید
دوست عزیزم bz7 ایشون گفتم اهل اور نیستن پس همون core i7 2500 کافیه