مشاهده نسخه کامل
: آموزش تعریف کلاس و اشیا، در c++
amin.akmali
17-03-2012, 23:22
بچه ها سلام....لطفا در مورد تعریف کلاس خیلی خیلی ساده بهم توضیح بدین با مثال بزنین تا من متوجه شم و راه بیفتم... منتظرم.:13:
aez_venoos
23-03-2012, 20:25
با سلام
به طور کلی اگه بخوام بگم اینه که به طور مثال شما باید یک عابر بانک طراحی کنید
چی ها می خوایید:
1.اسم دارنده حساب
2.شماره حساب
3.موجودی
4.برداشت از حساب
5.واریز به حساب
6.....
..
و همین طور الی آخر شما یک کلاس می نویسید که موارد فوق رو توش داره و متغیر خودتون رو از نوع همون کلاس تعریف می کنید و ازش حسن استفاده رو می برین امیدوارم متوجه شده باشید اگه نامفهوم بود بگید تا کاملش کنم
در ضمن اگه اینترنت پر سرعت دارین بگین یه چند تا فیلم دارم که به زبان فارسی و عالی است:10:
:46:
MaSoUd555
24-03-2012, 11:32
بچه ها سلام....لطفا در مورد تعریف کلاس خیلی خیلی ساده بهم توضیح بدین با مثال بزنین تا من متوجه شم و راه بیفتم... منتظرم.:13:
سلام
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
اگه بخوام خیلی ساده بگم، که البته امیدوارم برنامه نویسی بدون کلاس رو بلد باشین.
درست همون برنامه هایی که میشه به صورت عادی و بدون کلاس هم نوشت رو میتونی با کلاس هم بنویسی، در بعضی موارد کلاس پیچیده ش میکنه و در خیلی مواردی که تکرار زیاد داری کارتو راحت میکنه.
در حالت عادی، یه سری ورودی میدی و یه سری کار روشون انجام میدی. میتونی خیلی ورودی داشته باشی یا هرچی، اما کلاس میاد یه جورایی اون داده ها و کارهایی که روشون انجام میدی رو برات به روشی که میخوای میچینه و انجام میده، یه جوری تمیز کاری.
مثلا یه کلاس مینویسی، میگی میخوام فلان تعداد و نوع داده بگیره، بعد تو کلاس یه سری متد تعریف میکنی، میگی این کلاسه بتونه این کارا رو روی این داده ها انجام بده، یعنی توانایی انجام یه سری کارها رو داشته باشه.
بعد توی main میگی که یه سری داده دارم که نوعشونم توی کلاس تعریف کردم، میخوام این داده ها از این کلاس تبعیت کنن، و بعد میگی که میخوام از این متدها که توی این کلاسه، فلان کار رو روی فلان داده ها انجام بدم و یه متد دیگه رو روی یه سری دیگه انجام بدم.
امیدوارم به زبان ساده قابل فهم گفته باشم :11:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.