ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : هنگ کردن ویندوز بعد از بالا اومدن

mohsenbabaee24
17-03-2012, 21:05
سلام
توضیح مختصر:
وقتی سیستم رو روشن میکنم بعد بالا اومدن دکستاپ و آنتی ویروس سیستم هنگ نرم افزاری میکنه و فقط دستی میشه خاموش یا ریستش کرد.
چکار کنم درست بشه ، نمیخوام ویندوز عوض کنم.لطفا کمک کنید.
:41:
توضیح کامل:
دوشب پیش تو اینترنت بودم که سیستمم یهو هنگه نرم افزاری کرد طوری که موس و کیبورد کار میکرد ولی هیچ نرم افزاری کار نمیکرد مجبور شدم ریست دستی کنم و خودش اتوماتیک وارد ادونسد منو شد و هر کدوم از گزینه های سیف مد واستارت نرمالی رو میزدم دوباره ریست میشد و وارد ادونسد منو میشد.مجبور شدم با یه ویندوز دیگه ویندوزمو ریپایر کنم ، نتیجتا تونستم وارد ویندوزم بشم ولی وقتی سیستم رو روشن میکنم بعد بالا اومدن دکستاپ و آنتی ویروس سیستم هنگ نرم افزاری میکنه و فقط دستی میشه خاموش یا ریستش کرد و وقتی میخواستم وارد یکی از حالت های سیف مود بشم هم قبل از وارد شدن هنگ میکرد و فقط ریست دستی جواب میداد.ویندوز قدیمم تو درایو سی نصبه مجبور شدم یه ویندوز دیگه تو درایو جی نصب کنمو وارد کامپیوترشم.الان با این ویندوز جدید مشکلی ندارمو وارد سیف مدشم میتونم بشمو ورژنش هم از همون ویندوز قدیممه.تو ویندوز جدید درایو سی رو دیفگرمنت کردم و هارد رو با نرم افزار HDD Regenerator اسکن کردم و هیچ بد سکتوری نداشت ولی بازم سیستمم با ویندوز قدیم هنگ میکرد و وارد سیف مد نمیتونستم بشم.دوباره اومدم تو ویندوز جدید و فولدر نرم افزارایی مث دانود منیجر و یاهو منیجیر و ..... رو از تو فولدر پروگرم فایل ویندوز قدیم پاک کردم ولی بازم ویندوز قدیم وثه قبل هنگ میکنه ولی تونستم وارد سیف مد ویندوز قدیم بشم و از توش از کنترل پنل نرم افزار ذانلود منیجر و یاهو منیجر رو کامل پاک کنم. ولی هنوزم ویندوز قدیم همونجوری هنگ میکنه.
چکار کنم دوستان؟ لطفا کمکم کنید.ممنون:13::41:

sara_program
17-03-2012, 21:12
سلام. با بوتیبل آنتی ویروس kaspersky سیستمتون رو بوت کنید. اگه ویروسی باشه حین بالا اومدن ویندوز از طریق این انتی ویروس گرفته میشه.

mohsenbabaee24
17-03-2012, 22:23
ممنون از کمکتون دارم دانلودش میکنم. تو ویندوز قدیم نصبش کنم (منظورم از طریق سیف مده) یا تو ویندوز جدید؟

sara_program
17-03-2012, 23:46
نیاز به نصب نداره که. بوتیبیلشو میریزین توی سی دی. بعد با سی دی بوت میکنین

sara_program
17-03-2012, 23:54
آموزش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sara_program
18-03-2012, 15:34
مشکلتون حل شد؟

mohsenbabaee24
19-03-2012, 13:31
ممنون از کمکتون
یه درایو سی رو اسکن کردم یه بارم همه درایو هارو
پیغام دلیت چنتا فایل رو هم داد دلیت کردم
ولی بازم سیستمم هنگ میکنه.

sara_program
19-03-2012, 23:35
مشکل سخت افزاری شاید دارید. ولی من گفتم با کسپر، بوت کنید نه اسکن.

mohsenbabaee24
20-03-2012, 10:04
من اینکارو انجام دادم:
روی فلش نرم افزار Kaspersky Rescue Disk 10.0.29.6 رو ریختم سیستمو ریست کردم و وارد با f8 وارد فلش شدم و با این نرم افزار تو بوت سیستم رو اسکن کردم.
اشتباه انجام دادم؟
باید چکار کنم؟

sara_program
20-03-2012, 12:26
نه درست انجام دادید.
خب کاری که میگم رو مو به مو انجام بدید.
یه بار دیگه بذارید اسکن بشه.
تا اسکن شد سریع سیستم رو ریست کنید و با سی دی ویندوز بوت کنید و ویندوز رو ریپیر کنید.

میدونم چرا میگم اینکارو بکنید؟ چون احتمالا فایل هایی از ویندوزتون توسط ویروس تخریب شده. اما با اینکار دوباره بازسازی میشند.

ایشالا جواب میگیرید. درایو ویندوزتون رو از برنامه های اضافی خالی کنید و بذارید نفس بکشه!!! فعلا برنامه های پر حجم مثل دات نت رو پاک کنید.

اگه جواب نگرفتید احتمالا اشکال سخت افزاری داشته باشید. ولی گمان کنم درست بشه.